Anak Zaandam sing diabaikan dadi masalah, Reaksi, Cerita cerpen?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2019 5 Komentar

sumber: deorkaan.nl

Sampeyan uga maca ing dina anyar? Crita iki diringkesake yen polisi Tom Verweij tindak menyang laporan ing Zaandam nalika bocah loro ditemokake ing apartemen ing Zaandam lan siji-sijine dipeksa. Anak lanang bakal katon lara lan warata rampung ditutup supaya ora bisa metu. Salah satunggaling anak lanang ngadeg ing pundhi jendhela kanthi pisau. Dadi banget dramatis (ndeleng video saka persepsi manajer Jeroen Pauw ing ngisor iki), nanging maneh kita ora bisa mriksa lan yen sampeyan mlebu ing diskusi ing media sosial, sampeyan bisa ngomong yen ana 'profil media sosial' ngrespon kiwa lan nengen maneh "Wong" sing ngomong padha ngerti tetangga lan kuwi.

Saiki kita bisa ngomong yen angel uga mriksa profil media sosial lan ing ngendi ing GDR sampeyan duwe Initarizieller Mitarbeiter sing mriksa tetanggan, sampeyan saiki duwe karyawan ora resmi online kanggo nglindhungi dalane crita. Apa sampeyan pengin ngerti perasaanku babagan perkara iki?

Kanggo disusun: Aku mung ngandhani pendapatku. Ndhuwur kabeh, sampeyan ora pengin nrima minangka bebener, nanging yen aku ngidini drama sing sketsa media sakdurunge, aku ora bisa nyegah kesan yen iki uga babagan dolanan wong supaya bisa ngenalake aturan anyar. Sampeyan mbokmenawa uga kenal karo Masalah, Reaksi, Solusi Maksimum, ing ngendi masalah utama sing disebarake dening media tansah digawa menyang perhatian sampeyan. Nanggepi sampeyan kudu tansah ngasilake surprise jero lan emosi kuat. Media sing paling apik ing (menawa gaji dhuwur wong kaya Matthijs van Nieuwkerk lan Jeroen Pauw mbok menawa?). Kabeh sing kokrungu lan ndeleng mesthine bener, amarga padha nggawa sampeyan menyang gambar lan "bukti". Akeh wong mikirake bukti lan gambar iki bisa digawe kanthi teknik Hollywood lan solusi piranti lunak sing adoh banget lan paranoid. Miturut definisi, kita nganggep yen media ora bakal nindakake perkara kasebut lan mung nggawa berita sing nyata lan dipercaya. Nanging, aku ngira yen ing kasus iki uga kita diputer ing emosi a solusi kanthi mencet. Apa dadi sing kita mainake karo storylines ing layar?

Apa sing solusi banjur kudu ing kene? Apa sampeyan anggone menehi wewenang legal kanggo nyerang saben omah lan kulawarga kanggo apa wae sing diwenehake, lan ora bisa ditemokake utawa ora ditahan? Apa ora becik yen inspektur negara diijini ngganggu saben kulawarga? Ora, mesthi ora becik, nanging sampeyan bakal seneng karo yen sampeyan wis krungu crita Tom Verweij.

Cukup conto. Upaminipun sampeyan ora setuju karo peraturan wajib vaksinasi mandatory ing mangsa ngarep utawa sampeyan duwe gagasan liyane babagan pendidikan sampeyan mikir yen sampeyan kudu (contone babagan pandhuan-neutral pandhuan lan pilihan jender tinimbang jender alus bocah lanang utawa wadon) lan sampeyan pengin ngajari anak sampeyan kanthi beda. Yen undang-undang anyar diwenehake supaya para penjaga kulawarga nemokake yen sampeyan ora netepi pedoman negara, sawijining pegawe negara bisa mlebu omah amarga sampeyan (miturut standar negara) nglirwakake utawa nglirwakaké anak. Aku wis ngirim kembang menyang Jeroen Pauw minangka matur nuwun kanggo mbantu aku ngesetake Solusi. Nah, mungkin aku salah banget lan kabeh iki pancen apik. "Apa wong lanang negativitas! Bah!"

59 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. mb. wrote:

    ... wis sawetara wulan?

  2. mb. wrote:

    Nyoba ngeculake emosi ing kene uga. Banjur wong asring mandheg mikir.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Aku panginten bakal luwih becik kanggo nggawe lagu babagan 'Masalah, Reaksi, Solusi' ..
    Rencanane rekor musik pertama .. sisan bakal melu mesthi.

    Bagian pisanan saka teks iki:

    Sampeyan katon ing kabar lan sampeyan krungu crita didhukung dening gambar paling nyengsemaken. Sampeyan kaget, sampeyan wis katon bukti. Reporters ngubengi kabeh. Ora weruh teknik sing bisa digunakake kanggo nguripake kepribadian palsu jero. Ora weruh teknik layar ijo lan reenactment pasuryan. Sampeyan ngulu kabeh lan sampeyan bakal nyeret dening gelombang emosi lan kejutan sampeyan. Apa sampeyan ora bisa ndeleng iku yen sampeyan ora bisa dipercaya sampeyan lagi mata. Sampeyan kudu ngerti sing kabeh mung ..

  4. Kamera 2 wrote:

    Hey, dheweke polisi ing Tom dhewe ngomong ing awal lan tiba-tiba "padha" mlebu, kabeh nuduhake yen wong karo boris-crook nemokke garis bar-bar lan sinau salah dening jantung
    wis, mung laku Tommie Verwijf, sampeyan bakal entuk ana ... bakal nggoleki banjur sampeyan uga bisa melu menyang FVD

    Wong lanang, kenapa kowe nganggo gelas srengenge ??

    sampean.

    Hei sampeyan ora isin saka taut saka Pauwtje mata, Matthijs wis shamed pus metu saka karir, nalika sampeyan isih, sampeyan bakal dadi dina anti-kekacoan, iku bakal dadi ala kanggo sampeyan lanang
    tenan tegese soko kanggo tanggi sampeyan amarga bakal ngrusak sampeyan nalika ngerti game pemikiran sampeyan, count on it.
    Sampeyan ora tau kasep

    https://www.youtube.com/watch?v=vbYIrRCekco

    Pauw ngerti yen kabeh wis diatur

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/powned-zette-poelenburgse-vloggersrel-in-scene-met-acteurs-figuranten-en-regie/comment-page-1/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup