Bolongan ireng sing dipoto dening NASA iku sejatine plasmid plasma

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 November 2019 3 Komentar

sumber: nasa.gov

Aku ora bakal nerbitake buku sing bakal diterbitake, aku bakal ngomong babagan alam semesta kaya sing kita pikirake. Antarane liyane, fenomena 'bolongan ireng' sing dibahas. NASA bubar nampilake "foto" saka bolongan ireng. Ing video ing ngisor iki, sampeyan bakal diterangno kepriye bolongan ireng iki kalebu plasmid plasma. Mesthine nonton video lan uga video liyane saka saluran 'Proyek Thunderbolts"kanggo ndeleng. Luwih lengkap babagan bukuku ing sadurunge iki kirim. Ora let suwe aku bakal nemoni tanggal pangiriman sing tepat.

Nganggep manawa ana undang-undang alami sing ditrapake ing jagad raya kaya sing dingerteni, migunani kanggo sinau teori Immanuel Velikovsky. Proyek Thunderbolts dening ilmuwan David Talbott lan Wal Thornill, wis njlentrehake teori-teori teori Velikosvky lan kanthi dhasar iki nerangake kanthi jelas babagan asal saka planet, komposisi, suhu lan swasana saka planet. Iki amarga nganggep manawa ing jagad mirsani ora mung dhuwit gravitasi, nanging uga biaya listrik. Cekakipun, planet dicas kanthi listrik. Yen padha nyedhaki saben liyane, discharge asring dumadi, supaya bisa nggawe plasma.

Ing model teori semesta saiki, bolongan ireng adhedhasar teori Einstein relativitas gravitasi, tanpa dipikirake alam semesta (kaya sing kita anggep) uga dikenani listrik. Ing model Albert Einstein, konsep 'bolongan ireng' digawe. Sing aneh yaiku bolongan ireng ing teori kasebut bakal dadi abot, yen nyerep kabeh massa lan cahya. Miturut definisi, cahya mula ora bali saka bolongan ireng kaya ngene ora bisa diamati. Nanging, Science nyatakake, dheweke isih bisa ndeleng cemlorot ngubengi bolongan ireng kaya ngono lan NASA ditampilake ing 2019 foto pertama cemlorot ngubengi bolongan ireng.

Teori orane bolongan ireng yaiku klumpukan hipotesis lan ilmu kuwat banget nggayuh hipotesis, amarga minangka salah sawijining bagean saka rantai yaiku adhedhasar teori Einstein ambruk, kabeh teori wiwit gemeter.

Nanging, bolongan ireng bisa uga ora ana. Wal Thornhill nerangake ing presentasi YouTube ing ngisor iki yen foto sing dicandak dening NASA kemungkinan plasmid plasma. Wangun plasmid plasma ing tengah lapangan sing dicas listrik. Tes laboratorium nuduhake gambar sing padha karo NASA kaya foto bolongan ireng.

sumber: sciencenews.org

Gambar liyane sing dituduhake NASA ing Oktober 2019 minangka perwakilan simulasi komputer gambar saka foto kasebut lan mulane dudu gambar nyata, nanging gambar.

Bolongan ireng bakal narik kawigaten lan nyerep kabeh perkara lan miturut sawetara, bakal ana portal liya. Iki minangka teori sing ora pati roso, amarga pitakonane: mula ana ngendi?

Saiki kita ngerti (saka percobaan pindho slits) prakara kasebut mung dadi kenyataan amarga persepsi lan alam semesta mung ana minangka asil saka persepsi; pemahaman saka 'posisi wujud eling'. Kanthi bolongan ireng, masalah bakal dumadakan ora bisa diamati, sing bisa dibandhingake piksel mati ing layar. Sawetara hukum alami sing ditrapake ing simulasi kasebut, lan muatan listrik ing jagad raya minangka faktor sing ora diitung dening Einstein. Minangka persiapan kanggo buku, migunani kanggo nuli luwih dhisik.

WORD ANGGOTA

29 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (3)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Riffian wrote:

    Aku ora bakal fokus ing kabeh perkara sing diluncurake NASA, wis kabukten kaping pirang-pirang dina sadurunge dheweke ngapusi bahan foto lan video. Minangka gegayutan karo einstein, Tesla luwih ngerti wat

    • Sunshine wrote:

      Pancen sampeyan kudu tansah mriksa kabeh saka Nasa lan priksa kaping pindho. Ana direktur kayata Billy Wilder lan Stanley Kubrick sing wis ngapusi ing jagad nganti saiki kanthi nyunting gambar film lan ngapusi. Nanging sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.

  2. SandinG wrote:

    Efil coil lan sing diarani Hutchinson wis nuduhake manawa lingkungan langsung diwenehake listrik lan mula ana ing lapangan energi. Energi titik Zero nyenengake kanggo muter.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup