Bukti sing situs web media alternatif gedhe dikontrol oposisi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Bisa 2019 11 Komentar

sumber: businessinsider.com

Aku wis nulis pirang-pirang taun sing paling populer situs media alternatif sing ana ing punggung tangane lan nepaki tugas ing game ing ngendi kabeh bidang pasukan beda-beda panemu lan gagasan diawali lan didhukung kanthi kaluwihan lan kontradiksi. Dualitas sing tansah dibutuhake kanggo ngisi kutub plus lan minus ing tegangan dhuwur ing masyarakat. Iki minangka game sing disinformasi kanthi sengaja digabungake karo sharing bebener, program subliminal lan manajemen persepsi. Layanan inti minangka layanan rahasia lan organisasi rahasia liyane. Iku ora mung apa sing kedadeyan ing AS, nanging uga ing Walanda lan nyatane kabeh negara ing saindenging donya. Penting yen sampeyan ngerti lan mulane iku migunani kanggo nuduhake bukti.

Ayo ndeleng carane sing dianggo karo situs web Alex Jones Infowars.com, contone.

Sambungan Perusahaan Disinformation

Dokumentasi ing ngisor iki minangka panjelasan artikel iki, ing ngendi aku nulis terjemahan ing ngisor iki. Iku babagan perusahaan sing disebut 'The Disinformation Company' lan hubungan karo Alex Jones.

Karya saka selebriti konspirasi sing misuwur rame Alex Jones, kalebu sejumlah dokumenter, kayata Endgame: Blueprint for Enslavement Global lan New World Order lan bukunipun Jawaban kanggo 1984 yaiku 1776, didistribusikake lan / utawa diterbitake dening Sastrawan lan Alleister Crowley, perusahaan panyengkuyung Richard Metzger, disebut The Disinformation Company, perusahaan sing ngubungake tekno-pagans lan transhumanists. Metzger minangka presenter program TV Disinformation, The Disinformation Company lan situs web Disinfo.com, kanthi slogan 'kabeh sing sampeyan ngerti salah', sing fokus marang judhul urusan saiki lan nyoba teori konspirasi, occultisme, politik, kabar, oddities lan disinformation miturut omongane uwong.

Metzger ngakoni yèn dhèwèké ngakoni yèn dhèwèké minangka "warlock" saka umur enom lan dheweke kanthi teliti nyinaoni karya [Kenneth] Anger (panerbit film Crowleyan kang migunakake Crowley's magick). Minangka amarga pengaruhe, Metzger nggabungake ambisi kariré ing industri film lan televisi kanthi kapinteran dhewe. "Anger, produser sing misuwur ing film-film lemah terinspirasi Crowley, yaiku tokoh utama ing jaringan musisi Laurel Canyon, ahli occultis, anggota kulawarga Manson lan Satanskerk. Ing pungkasan, Meztger nyatakake Perusahaan Disinformasi minangka perusahaan "magick" lan nerangake:

Magick - ditemtokake dening Aleister Crowley minangka seni lan ilmu sing nyebabake owah-owahan manut karo karsa - tansah dadi inti penting saka kabeh proyek sing kita tindakake ing The Disinformation Company. Apa iku liwat situs web kita, aktivitas publikasi utawa seri TV kita, gagasan sing bisa ngetokake positif ing kasunyatan yaiku apa sing ngarahake aktivitas kita. Aku duwe Disinformation Company Ltd. lan macem-macem aktivitas kita tansah dianggep minangka mantra banget.

Saliyane Alex Jones, Perusahaan Disinformasi uga nduweni tanggung jawab kanggo dokumenter berorientasi kritis utawa konspirasi, kayata Outfoxed: Perang Rupert Murdoch babagan Jurnalisme (2004), Ditangkal: Kabeneran Kabèh Prakawis Perang Irak (2004), Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy (diarahake dening Greg Palast), Wal-Mart: Biaya Tinggi Dhuwur (2005), Irak kanggo didol: Profiteers Perang (2006), Slacker Uprising (film saka tur Michael Moore ing universitas ing negara swayane nalika pemilihan 2004, uga 9 / 11: Pencet kanggo Truth (2006), 9 / 11 Misteri (2006).

Disinformasi, uga dikenal minangka Disinfo Nation, minangka program televisi sing diselenggarakaké déning Metzger, sing nyiaraké rong acara ing larikan program 4Later larut malam 4 ing Inggris. Episode enem nembelas menit 30 sing diprodhuksi kanggo C4 banjur dipérang dadi patang 'spesial' sajrone kanggo Sci-Fi Channel ing Amerika, nanging ora tau disiarkan amarga isi kontroversial. Papat kasebut banjur dirilis ing DVD, kanthi disk bonus kapindho sing nuduhaké acara Highlights saka DisinfoCon, acara 12 jam ing 2000, sing nampilake Metzger lan selebriti gaib, kalebu Marilyn Manson, Kenneth Anger, pelukis Joe Coleman, Douglas Rushkoff, Mark Pesce, Grant Morrison, Robert Anton Wilson, Todd Brendan Fahey lan liya-liyane.

Ironi aneh yaiku menawa Disinformasi misale jek mrodhuksi persis sing: disinformasi. Conto sing disenengi yaiku wawancara Metzger ing Disinfo Nation dening Ted Gunderson, mantan agen FBI sing dikenal kanthi diselidiki menyang jaringan kelompok rahasia lan nyebar ing AS sing nyulik anak-anak lan ndadekake penyalahgunaan upacara ritual lan kurban manungsa. Nanging, dokumenter Metzger kanthi jelas dadi travesty, ing gaya Discordian 'humor' lan muter loro-lorone sing khas saka Robert Anton Wilson. Fokus Gunderson ana ing penganiayaan ing CIA lan panyiapan militer, lan dheweke nyatakake yen California Kidul minangka wilayah kritis aktivitas budaya setan. Senadyan dokumenter Metzger nyatakake "penampilan jero lan wadi" ing "tokoh peteng" ing satanisme dina iki, dheweke ngandhakake komentar Gunderson kanthi nglaporake klompok warta sing ora kuwat.

Video metzger ngelingake sepele disinformasi sing diprodhuksi dening Channel Channel 4 ing 1992, kanthi irah-irahan "Beyond Belief," sing ngaku nyedhiyakake bukti penyalahgunaan ritel Setan (SRA). Acara kasebut diatur dening Andrew Boyd, lawan aktif SRA lan penulis Rumor Blasphemous, sawijining buku babagan subyek. "Beyond Belief" ngemot referensi kanggo loro lembaga penegak hukum lan panemu ahli medis, uga wawancara karo slamet ksatria "Jennifer" sing ngaku dadi bagian saka grup sing nggawe video kasebut.

Foto kalebu ritual jinak sing nglibatake wong sing ditudhuhake, simbol ritual sing dipotong dadi daginge, wong wadon sing wuda diikat lan dirogol, lan aborsi sing jelas ana ing wanita liyane sing bisa dikendhaleni lan bisa dibanting. Pemandangan liyane nuduhake bocah enom sing kepepet lan melu tumindak seksual kasar. Urutan iki diwawancarai karo rekaman seks sing jelas.

Alex Jones bisa uga disambung karo wong sing khusus ing teknik-teknik wizard sihir Aleister Crowley lan aplikasi kasebut ing media. Aleister Crowley minangka pangadeg siji gaib kulit disebut Thelema. Kita ngomong babagan doktrin sing diklaim Crowley diilhami dening makhluk rohani ing Kairo ing ngendi bojone minangka medium. Dhiskusi Crowley adhedhasar para mitologi Mesir. Mitos-mitos kuno nyebabake kekuwatan gaib kanggo planet-planet. Aku kerep nuding menyang ibadah Saturnus yen kita ndeleng kabeh watara kita. Iki uga ditemokake ing ajaran Crowley. Crowley minangka anggota Dawn Golden lan organisasi RTD (Ordo Templi Orientis). Sing terakhir iku organisasi Templar sing misale jek disambungake menyang Fir'aun Mesir. Mulane, minat Crowley ing mitos Mesir bisa diterangake.

Aku uga nerangake carane aku pracaya donya isih dikuwasani dening garis getih pharaonic. Ora ana kebeneran yen Aleister Crowley nglakoni kabeh pemimpin donya politik utama. Dheweke yaiku Sersan Pepper The Beatles lan nyekel kabeh musik, TV lan industri film. Crowley minangka pahlawan gedhe saka The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin, nanging uga, contone Ramses Shaffy. Crowley nduweni biara dhewe ing Sisilia lan kacarita wis mbukak jinis karo bocah-bocah ing kana. Crowley migunakake ritual-ritual seksual kanggo entuk status spiritual luwih dhuwur. Contone, salah sijine ritual Crowley yaiku "Eroto-comatose Lucidity" sing tegese diterjemahake kanthi bebas "nampa relief liwat negara koma mangsa minangka asil saka jinis". Sing bisa nyenengake macem-macem kanggo singkawang maca, nanging negara comatose ora persis tanpa resiko. Sampeyan bakal nemokake deskripsi ritual kene lan, ing ringkesan, teka mudhun kanggo kasunyatan sing bocah enom diserang seksual nganti dheweke teka sawetara semacam comatose lan pikiran disengages saka awak. Iki rudo pekso grup murni pedoseksual iku salah siji saka akeh ritual jinis Aleister Crowley, wong sing disembah dening akeh selebriti.

Crowley bisa nransfer teknik-teknik sihir kanggo musik, TV lan industri film. Banjur sampeyan kudu mikir bab-bab ing tingkat subliminal, kayata 'reverse speach' lan akeh teknik liya. Contone, teknik-teknik kasebut bisa ditemokake ing lagu-lagu saka The Beatles lan band-band liyane. Siswa kabeh babagan kombinasi teknik subliminal lan ritual gaib lan simbolisme sing dikemas ing program; biasane ora katon ing mripat. Ing kasunyatan, sampeyan bisa ngomong yen guritan Crowley wis dadi standar kanggo kabeh musik, TV lan industri film.

sumber; reddit.com

Jimmy Savile, kapribaden TV paling gedhe ing Inggris lan penyanyi serial, uga nganggep awake dhewe minangka ahli occultist sing ngetutake jejak langkah Aleister Crowley. Savile bisa lelungan kanthi bebas liwat UK supaya bisa nyiksa anak-anake lan wong sing dipatèni ing kahanan. Savile biasane disebut necrophilia ing awak ing rumah sakit rumah sakit. Savile, sing tiwas ing Oktober 84 ing umur 2011 ing sasi Oktober, minangka pelanggar seks paling gedhe ing Inggris sawisé polisi ngumumake yen dheweke wis matèni manawa korban 450 saka wolung taun nganti 47.

Kasunyatan prasaja yen wong kaya Alex Jones bisa disambung karo pangadeg The Disinformation Company sajatine nyambungake ajaran Crowley. sampeyan bisa nyimpulake saka iki yen kita ngatasi agen donya (pharaonic).

Konsili kanggo Kebijakan Nasional (CNP) lan sambungan John Birch Society (JBS)

Alex Jones uga bisa uga katon kanthi jelas karo sawetara tank mikir gedhe, yaiku Dewan Kepengurusan Nasional (CNP) lan John Birch Society (JBS).

CNP diadegaké ing 1981 déning Tim Lahaye lan Paul Weyrich. Lahaye minangka pengkhotbah, pembicara lan penulis buku Kristen. Dheweke kepengin dadi Kristen Evangelis lan nikah karo penulis Kristen Beverly LaHaye. Weyrich minangka aktivis politik, komentator (mikir CIA) lan pendiri kabeh jenis think tank, kayata The Heritage Foundation, Free Congress Foundation lan Yayasan Legislative Exchange Amerika. Dadi Weyrich jelas ngerti ngendi dheweke bisa entuk dhuwit lan yen kita ngambu dhuwit gedhe, mula kita wis ngerti sapa sing ngontrol game. CNP yaiku sejenis Bilderberg Amérika. Mulane kabeh rapat-rapat iku rahasia. Boten bocor. Organisasi iki bentuk payung kanggo 'pencari kebenaran' sing diadegake dening Zionist Judeo-Kristen.

Banjur sampeyan duwe sayap kanan John Birch Society (JBS). John Birch Society yaiku grup radical tengen sing didegake ing 1958 dening aktivis pemangku kepentingan Robert W. Welch, Jr. minangka utamane propaganda anti-komunis lan organisasi lobi. Supaya kita tansah weruh dhuwit sing amba. Sing kudu bener-bener wis nambahake rasa curiga. Welch kepéngin mbangun "organisasi rahasia, monolitik" sing bakal "operate ing panguwasa ing kabeh tingkat."

Sampeyan maca buku online iki Banjur kanggo nemokake carane Alex Jones bisa disambung karo organisasi kasebut. Nanging, luwih becik dienggo ndeleng film dokumenter ing ngisor iki. Yen, sawise sampeyan wis njupuk wektu kanggo sinau kabeh iki, sampeyan bakal miwiti ndeleng sethithik carane media alternatif media oposisi pasukan uga ing kanthong elit, Mugi sampeyan éling sing sawetara sumber independen bisa ditemokake. Mulane aku menehi saran artikel iki kanggo maca maneh babagan kahanan ing Walanda. Muga-muga iki uga bisa mbantu sampeyan ngerteni yen penting kanggo ndhukung penulis sejati sing sejati (siji-sijine ing Walanda sing kanthi terang-terangan ngasilake kabeh iki).

Mangga uga maca respon, sing bakal nemokake sesambungan karo situs web Walanda.

Daftar pranala sumber: situs jeneng, scribd.com

65 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (11)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Sampeyan bisa ngluwihi kasalahan Perang (T), sampeyan nggawe mungsuh, diarani Al Qaeda / ISIS, sing menehi sampeyan legitimasi kanggo nggunakake intervensi.

    Mbalik maneh menyang Crowley / RTD bapake Aleister Crowley ana ing kultus sing disebut The Plymouth Brethren. Kelompok iki wis dadi krusial kanggo mengaruhi Kristen Evangelis ing daratan Amerika. ngasilake Alkitab sing kabeh nggawa Zionisme menyang swarga
    https://hermetic.com/crowley/worlds-tragedy/the-plymouth-brethren
    https://www.godlikeproductions.com/forum1/message3396318/pg1?c2=1

    Klompok sing ndhukung Trump lan gerakan endi-wektu Zionis dina iki (karohanen).

  2. Martin Vrijland wrote:

    Artikel: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/verspreider-smaad-en-laster-martin-vrijland-jeroen-hoogeweij-heet-nu-naomi-hoogeweij/

    Ing artikel iki aku nerangake sambungan saka fitnah Martin Vrijland lan distributor fitnah Jeroen Hoogeweij karo Aleister Crowley RTD:

    Jeroen Hoogeweij, sumber kabeh pitenah lan paukuman sing bisa ditemokake babagan Martin Vrijland ing internet, ora tau didhelikake identitase. Sebagéyan apa sing isih ditemokaké online ing pesen sing ora ana dhasar asalé saka Jeroen lan nduwèni tujuan sing jelas kanggo ngilangi kredibilitas artikel Martin Vrijland. Iki isih nduweni pengaruh amarga Google nolak ngilangi tautan lan amarga deklarasi tetep ora ditindakake.

    Teks kasebut isih bisa ditemokake online; antara liya ing situs web 'hoaxwiki' sing katon dhuwur ing mesin telusur Google. Aku wis mutusake ora kanggo ngetokake energi sing luwih gedhe kanggo mbungkus beluk iki. Sawise kabeh, sasampunipun kula miwiti nerangaken manawi kekirangan punika, situs-situs ingkang dipunginakaken saget minggah wonten ing pena manawi nyetel utawi nyopotaken barang-barang. Contone, ing wektu sing kepungkur, aku ngandhani bekas majikan. Nanging, nalika aku nerbitake bukti ing situsku, yen aku wis ngucapake pamit marang perusahaan iki kanthi cara sing apik lan loropaken, crita iki cepet dibusak. Masalah karo desinfo sing disebarake iki luwih dhuwur tinimbang sing maca anyar sing kepengin pracaya lan mulane mung ngeculake. Ing pangertene, mulane cara efektif kanggo ngilangi panulis kritis lan ngrusak reputasi.

    Ing wayahe aku wis takon sawetara pengacara kanggo ngangkat kasusku lan kanggo ngugat negara kanggo ora ngatasi deklarasi. Nganti saiki ora ana sing katon wani kanggo ngobong driji kanggo nyenyamah negara. Dheweke isih bisa ditunjuk minangka manajer sing jelas, amarga deklarasi sing rinci lan rinci sing ngandhut bukti keras ora mung dipikirake. Apa sing bisa amarga kasunyatan sing jelas yen negara nduweni tangan sing tenan ing fitnah online lan pitenah? Aku uga nemtokake kasusku karo Sven Hulleman kanggo ndeleng manawa dheweke bisa ngobong drijine.

    Sampun saestu ngagetaken kula kados gampang Jeroen Hoogeweij ngatasi kanthi sedheng lan pitenah ing wekdal punika. Utamane amarga iki jelas bisa dihukum. Aku malah nerbitake pehak pamarentah lan jelas Jeroen nyambut gawe kanggo negara. Kanggo wayahe Jeroen ketoke wis ilang saka radar lan ing gossip sirkuit aku iki diomongi yen dheweke bakal duwe kanker. Saiki aku ora ngandel karo gosip, nanging dheweke ora aktif maneh ing situs-situs kondhang sing utamane ngarah mateni Martin Vrijland (lan nggarap kanthi lengkap). Mulane aku kaget banget nalika maca bubar nggawa aku menyang akun twitter kanthi jeneng Naomi Hoogeweij.

    Apa sing mbokmenawa alasane yen Jeroen ora tau prihatin marang identitase? Apa iki bener Jeroen? Apa dheweke nate tuwuh? Akeh? Aku ngira iki lelucon. Iku bakal nggawe sandi legal sah ekstra menarik! Apa sing kedadeyan yen sampeyan wis nggawe deklarasi marang wong lan wong kasebut wis ngalami reassignment gender? Aneh!

    Jeroen tansah ana ing ngarep organisasi RTD Aleister Crowley. Ing jero masyarakat rahasia Lucifer, transgenderisme katon minangka masalah umum. Malah misale jek masyarakat iki ndorong global 'nirlaba netral' lan 'transgender' marketing. Aku wis nerangake iki sacara ekstensif ing artikel-artikelku babagan subjek iki, ing ngendi aku ngakoni yen iki utamane amarga saka gagasan sing Lucifer ambigu. Sing ora ngerti simbol boxing Luciferian Baphomet sing kudu makili usus karo payudara lan lingga. Mbokmenawa referensi paling apik iki diwakili pemenang lanang / wadon saka Kontes Lagu Eurovision ing 2014, Conchita Wurst. Contone, maca artikel iki kanggo panjelasan rinci. Dadi bener pas karo gambar sing Jeroen wis ngowahi.

    Dadi, Jeroen (saiki Naomi) aktif ing internet maneh lan dadi panulis tamu ing jalta.nl situs web. Nalika aku nemokake iki, sandi idea sing aku iki kabukten cepet ilang. Iku pancene bener: Jeroen saiki Naomi! Jeroen uga nerbitake Yalta babagan pengalaman transgender lan reaksi lingkungan marang dheweke.

    Mungkin aku mung pengin Naomi saben sukses ing posisi anyar ing Yalta. Ayo duwe pangarep-arep supaya propaganda LGBTQ bisa ngyakinake akeh anak mlaku-mlaku merga ngrungokake gender lan wiwit mikir babagan proses renovasi sing nyenengake. Jeroen bisa dadi tuladha. Iku katon kaya nyenengake. Uga ing Pauls Puber Kookshow kita wis ndeleng carane becik sampeyan bisa katon lan banjur ing HEMA sampeyan bisa wis tuku sandhangan sampeyan.

    Aku yakin yen aku ora bakal entuk kesempatan kanggo nantang Jeroen menyang pertandhingan man-kanggo-wong kanggo menehi dheweke pojok tengen sing solid utawa kanggo ngetung ing sangisore bal dheweke. Twisted! Banjur, aku wis ngalami nesu lan aku wis ditudhuh kanthi nyalahake wanita (sanadyan kanthi tangane Jeroen, nanging sing dikepengini, Jeroen ora ana maneh), mula aku arep ngucapake Naomi kanthi tresna: Naomi, iki katon gedhe bayi! Kita bisa mulai maneh saiki sing dadi wong wadon?

  3. SandinG wrote:

    jinis kultus wis mesthi dadi bagian saka iki, ndeleng apa sing kedaden ing kultus NXVIM bubar, dibiayai dening Suspect Bronfman sing bisa disambungake karo Epstein lan Branson maneh (Rekam Virgin apa jeneng) klaster metodologi kompromat klasik

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3532987/ook-15-jarige-slavin-bij-sekscult-van-sterren-en-miljonairs
    https://www.thesun.co.uk/news/6117529/nxivm-held-parties-on-richard-branson-island-claims/

    https://www.henrymakow.com/2019/04/ Zionis-Godfather-Samuel-Bronfman% 20.html

  4. Sunshine wrote:

    Inggih, ora bakal teka minangka surprise kanggo sinau yen Aleister Crowley minangka rekan kerja saka layanan rahasia 'Inggris', kanthi cara, mata-mata. Mulane sampeyan bisa nindakake akeh punishable, disturbed bab lan njaluk adoh karo.

  5. guppy wrote:

    Iku banget lara kanggo tembung sing kabeh wong sing nyedhiyakake jiwo wong kanggo wong bodho. Bakal ora nggumunake yen dheweke pungkasanipun lara saka kabeh goroh kasebut.

    Klompok sing ora melu bakal dicabut, nanging aku yakin klompok iki bakal menang!

    Tetepen Martin lan sampeyan kudu ora lali yen grup kasebut gedhe banget lan akeh lan nyadari yen ireng-ireng saka bebener lan jeneng sampeyan didhasarake ing kawruh.

    • Martin Vrijland wrote:

      Iku strategi. Drive kabeh metu saka lapangan sing durung dicenthang. Jeroen Hoogeweij (banget kedadosan tetangga saka Micha Kat ing wektu) diijini nggunakake Situs web kang (kang Swapichou minangka bagean utama) kanggo nyoba kanggo rampung ngobong Martin Vrijland. Micha Kat uga nyerang kanggo penampilan, nanging ora tau mbebayani.

      Kita tansah mirsani situs web sing disiksa sing lagi diserang (dikontrol), nanging sing serves minangka tujuan; kaya saiki karo deaktivasi saka kaca Facebook. Situs web kasebut kudu, kaya mangkene, nyalurake bebendune lan supaya para pengikut ora aktif.

      Iku game multi-dimensi (minangka docu nuduhake kanthi apik) lan ing kono kabeh unsur psyche manungsa dioperasèkaké lan saben energi disalurkan.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup