Buku Martin Vrijland anyar 'Kasunyatan kaya sing wis disenengi' dikirim!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 November 2019 3 Komentar

Wektu pungkasane entuk buku anyar 'Kasunyatan sing kita deleng'. Wingi aku wis menehi pamaca buku kanggo Ebook Reader (utawa e-Reader yen sampeyan pengin) lan ing versi PDF. Wiwit saiki versi buku paperback uga kasedhiya liwat webshop boekbestellen.nl kanggo rega € 24,95. Ing ngisor iki, sampeyan isih bisa dadi anggota lan nampa versi e-maca lan maca versi PDF. Apa ora duwe Ebook Reader? Banjur ing paling PC, laptop utawa i-pad sampeyan asring bisa maca versi Ebook Reader iki. Cukup, aku uga kalebu versi PDF supaya bisa maca kanthi online ing piranti sing sampeyan pilih. Sampeyan uga bisa ing i-Pad utawa telpon sampeyan.

Buku kasebut menehi ringkesan apik babagan kasunyatan palsu lan Truman Show kolektif sing dianakake kamanungsan liwat program saka cradle menyang kuburan. Buku kasebut menehi katrangan sing rinci, nanging kabeh ana solusi sing jelas.

Saben wong ngalami bentuk program saka cradle menyang kuburan. Buku iki nuduhake cara program iki wis kabentuk, kepiye struktur daya dibangun ing saindenging jagad lan kepiye manungsa bisa dianakake ing Truman Show kolektif (sawise film jeneng sing padha saka 1998) ing interaksi antarane media, politik lan oposisi sing dikontrol. Iki nggambarake kasunyatan sing dideleng saka model teori simulasi adhedhasar 'eksperimen slits dobel', fisika kuantum lan saka perspektif kesadaran. Mesthine kanggo sapa wae sing melu kesadaran, agama, spiritualitas lan politik.

Niatku supaya nulis buku sing bisa diwaca ing sawijining dina lan sampeyan bisa menehi kulawarga utawa kanca supaya bisa mikir. Kita sukses. Buku kasebut ngemot kaca 148 lan saéngga gampang diwaca sajrone sedina.

Yen sampeyan wis dadi anggota taun lan pengin nampa buku ing versi kertas, kirimake email karo alamat sampeyan.

Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndownload versi Ebook Reader utawa maca versi PDF. Sampeyan bisa ngakses file kasebut sawise dadi anggota. Akses diwenehake kanggo emas lan kabeh anggota taunan. Mung kanggo anggota kasebut yaiku link menyang buku ing sisih ngisor artikel iki. Liyane ndeleng tombol keanggotaan. Nalika dadi anggota, sampeyan bener-bener ndhaptar minangka donor, sing ndhukung sampeyan terus ngetrapake tugasku. Matur nuwun kanthi sanget kanggo iku!

Nganyari 5 November 2019, 15: wektu 30: saiki sampeyan uga bisa menehi versi e-maca lan PDF liwat webshop ing tombol biru.

Yen, umpamane, sampeyan wis dhukungan liwat transfer bank berkala utawa dadi anggota saben wulan lan sampeyan pengin maca buku kasebut, hubungi kita liwat formulir kontak. Alesan aku nyetel watesan iki amarga wong bisa maca bukuku kanggo € 2 kanthi kaping pisanan dadi anggota wulan banjur mbatalake keanggotaan maneh.

WORD ANGGOTA

64 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (3)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Dear Martin,

    Kanthi mangkono aku ngaturake sugeng sukur kanthi sabar lan janji ing tembung mandiri
    manawa sampeyan wis bisa diakses kabeh wong ing wangun buku.

    Ing mratelakake panemume, sampeyan butuh sikap tegas lan kapasitas gedhe kanggo pulih
    wong sing ora disalahake kanggo nduduhake kepiye planggaran lan diapusi
    kekarepan nafsu ing negara iki lan ing papan liya.

    Succes
    lan sugeng karo bukune

  2. Martin Vrijland wrote:

    Matur suwun.
    Aku durung nate nglakoni kabeh masalah ing taun 7 sing nemplek gulu kanggo awake dhewe lan endhog berangin wis ora dilalekake. Kosok baline ... sing mbayar banget.
    Aku ora nulis buku kanggo aku, nanging sing tepat lan mung kanggo kabeh wong-wong sing pengin duwe barang sing diserahake marang wong-wong sing rada ngerti babagan kahanan sing ana ing kono.

  3. Sunshine wrote:

    Hai Martin, wis dhawuh buku anyar sampeyan.
    Sugeng lan terus karo informasi! Sampeyan mung perlu.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup