Cara ngatasi langkah-langkah koronavirus (kunci): tips praktis

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Maret 2020 18 Komentar

sumber: cbsistatic.com

Dina-dina kepungkur aku wis kebanjiran pitakonan babagan wabah koronavirus. Apa sing dakkarepake? Kepiye cara ngatasi kabeh langkah? Apa persiapan sing dakgawe supaya kabeh bakal kelakon? Aku duwe warta positif. Warta positif yaiku jelas manawa luwih akeh wong ngerti manawa dheweke dimainake karo hysteria massa. Ing bukuku, aku nyebut iki 'virus gedhe sing njaga kita ing kasunyatan sing salah'.

Kasunyatan sing dirasakake asring ditemtokake dening media lan politik. Liyane lan saya akeh sing ndeleng.

Mesthi meh ora mokal kanggo nangkep wabah virus, nanging skrip kasebut Latihan 201 koronavirus wis ana lan wabah covid-19 wis ditampilake ing peta donya sing apik sadurunge ana tes resmi ing pasar. Kayane ora bisa mati utawa infeksi palsu. Utawa bisa? Lan yen mangkono, kenapa neraka bakal nindakake perkara kasebut?

Dadi ayo padha nganggep virus kasebut sejatine ana. Kita durung yakin apa asalé utawa alami sing dirancang ing laboratorium lan ora sengaja bisa lolos utawa nyebar minangka gegaman bio. Ayo pilihan nganggep senjata senjata (mung kanggo eksperimen pamikiran). Yen ana pamrentah utawa klompok teror sing bakal nindakake iki, sampeyan ora bakal bisa nemokake, amarga ora bisa ditelusuri maneh. Kabeh sing dingerteni yen Bill Gates ujar ing taun 2017 manawa pandemi sabanjure bisa teka saka layar komputer (deleng kene).

sumber: newyorktimes.com

Kita ndeleng macem-macem infeksi sing sithik (mung sawetara ewu metu saka pirang-pirang atus yuta), nanging pratelan kasebut ana pangembangan eksponensial ing mburi coronavirus lan saliyane infeksi sithik ing wiwitan, sawetara minggu mengko. dadi ora bisa dikendhaleni. Yen iki mesthi disebut, pendekatan Walanda kanggo wabah sing dikontrol sing 60% saka populasi kudu kena infeksi kanggo mbentuk firewall kekebalan dadi aneh. Mark Rutte nyebat kekebalan kasebut klompok.

Dadi, apa sing sampeyan ngerteni nalika tekan jeblugan sing ora bisa dikendhalekake bakal ngidini sampeyan nundha panyebaran virus lan ora entuk faktor eksponensial? Dheweke uga ngetrapake metode iki ing Inggris. Negara liya arep total kunci. Katonake pendekatan sing ora seragam iki bakal dadi sebab yen bisa nyedhaki pendekatan global sing ora cocog. Kita wis ndeleng telpon iki kanggo pamrentah dunia babagan langkah iklim.

Sapa wae sing maca bukuku bisa uga nemokake yen sampeyan duwe politik lan media ing kanthong sampeyan uga duwe jaringan gedhe karyawan sing kompromi ing masarakat (sing menehi jaminan penghasilan), luwih apik kanggo ngolah. Ing tilas GDR, miturut tokoh resmi, 1 ing 50 wong kaya ngono Inoffizielle Mitarbeiter. Kita ora bisa negesake manawa pamrentah bisa ngalahake, nggunakake teknik propaganda sing digabungake karo media lan wong entuk dhuwit tambahan. Kabeh sing bisa disimpulake yaiku pamrentah mbutuhake krisis iki.

Kuwi arep tekan. Aku nulis suwene sadurunge krisis iki bubar artikel iki ing kene aku nyatakake yen kapitalisme minangka dalan landhesan sing cerdas tumrap komunisme. Iki amarga bank-bank pusat wis nyithak dhuwit gedhe banget yen gelembung utang ('kabeh gelembung') dadi ora bisa dipercaya. Kanthi dhuwit sing dicithak, dhuwit dipotong kanggo multinasional tanpa kapentingan kanthi kapentingan nol. Sabanjure, bank pusat tuku maneh sekuritas utang (obligasi). Mangkono perusahaan gedhe diwenehi dhuwit akeh kanggo tuku pesaing sing mandheg lan nambah rega saham dhewe (kanthi tuku saham dhewe).

Regane saham tetep artifisial dhuwur, sing terus maju kanthi ekonomi. Nanging sing luwih penting yaiku perusahaan iki dadi gedhe lan gedhe, dene sing ora duwe hak istimewa kasebut tiba (amarga ora entuk dhuwit gratis). Kanthi ngrusak ekonomi, pamrentah saiki bisa tuku lan nggawe nasional perusahaan kasebut. Lan sampeyan enggal-enggal nemokake dhewe ing babagan sing diarani komunisme.

Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing dikarepake ing rezim komunis yaiku wirausaha mandiri. Sampeyan pengin kabeh wong duwe bathi dhasar lan nari kanthi rapet karo aturan negara sing ditrapake. Apa sing diraih negara Walanda (minangka conto) sing saya tiwas ing jaman saiki? Kabeh wong ing omah lan gumantung karo dhukungan negara. Puluhan milyar dumadakan kasedhiya kanggo entuk penghasilan dhasar kanggo saben wong. Apa sampeyan mikir komunisme? Sing misale jek ana sisih positif saka komunisme kasebut. Gagasan komunis kanthi teori banget ayu.

Negara saiki bisa nyadari kabeh aspek komunisme sajrone sawetara minggu minangka akibat saka wabah koronavirus. Apa mambu kaya rencana?

Aku ngerti wae. Sampeyan bakal mikir manawa para menteri Walanda sing dikasihi lan Mark Rutte sing seneng banget ora bakal bisa nggarap rencana sing kaya ngono. Banjur aku takon sampeyan: Kepiye carane bisa ngomong babagan skrip master sing nyoba rezim totalitarian? Kepiye carane nggawe ramalan sing bener?

Kita uga ngerti pasuryan peteng saka komunisme. Kita ngerti iki saka Uni Soviet lawas, GDR, China lan Korea Lor. Apa sampeyan ngerti saiki sampeyan ndeleng pasuryane peteng sing padha nalika wabah coronavirus iki? Kita ndeleng kudeta militer kanggo wong-wong ing sawetara negara Eropa lan AS. Kita dilebokake ing kunci sing lengkap. Saiki durung ana ing Walanda, amarga Walanda lan Inggris kudu nuduhake yen pendekatan dheweke ora bisa mlaku kanthi lancar. Ing praktik kasebut, iki tegese tegese total kunci ing Walanda lan Inggris bakal teka lan bakal luwih angel tinimbang ing Prancis lan Spanyol. Kita bakal weruh pasuryan komunis sing peteng lan iki adol sampeyan dadi kabutuhan, amarga sampeyan wis percaya yen wabah virus.

Aku nerangake virus nyata ing bukuku: 'virus gedhe sing njaga kita ing kasunyatan sing salah". Aku uga mbadek ing buku kasebut yen bakal ana pandemik liyane. Virus nyata yaiku manipulasi total liwat media lan politik.

Apa langkah sing bakal kita lakoni:

  1. Tulisan militer lan polisi
  2. Kewajiban kanggo tindakake "pituduh lan pandhuan" (tindakake pesenan)
  3. Spionase komunikasi (kanggo "safety" sampeyan dhewe, ing ngisor iki kanggo ndeteksi wong sing kena infeksi utawa wong sing ora netepi)
  4. Kewajiban nglaporake
  5. Kekurangan dhuwit lan antrian ing para pamrentah sing 'nyedhiyakake dhukungan'
  6. Larangan nggunakake mesin dhuwit lan awis sing ora entuk dhuwit maneh
  7. Zona safety
  8. Kahanan omah wajib
  9. Wajib teka kanggo kuarantin njaba utawa dipenjara saka non-conformists (wong sing ora ngrungokake "arah" utawa ora ana alesan sing apik ing dalan)
  10. Milih wong sing saka analisis data amba nuduhake yen duweni potensi mbrontak
  11. Tes kesehatan wajib
  12. Aplikasi wajib kanggo ngawasi sampeyan mbatalake
  13. Vaksinasi wajib

In artikel iki Aku nerangake informasi latar mburi lan konsekuensi saka langkah kasebut. Apa sampeyan ngerteni perkara tartamtu sing kita kenal saka komunisme ing Uni Soviet lawas, GDR, Korea Lor lan China? Wektu iki mung siji balung sing luwih elek. Aku nelpon yen "komunisme teknologi." Yaiku komunisme sing teknologi duwe peran sing penting banget lan kabeh bisa dipantau saka server pusat ing negara kasebut. Yaiku sing wis dingerteni saka China lan saiki digawe cepet ing Eropa lan AS liwat coronavirus hype.

Apa sing kedadeyan yen ora kerja sama? Banjur sampeyan bakal bisa dikunci lan mung bakal dipeksa sampeyan. Kabeh undang-undang wis ditindakake ing taun-taun pungkasan supaya prentah kasebut kudu "dijaga". Tumindak perawatan kesehatan mental wajib diaktifake tanggal 1 Januari 2020. Aku ngelingake babagan iki pirang-pirang taun lan malah nggawe petisi sing ditandatangani luwih saka 5000 kaping. Kanggo ora entuk manfaat. Ing kabinèt Rutte saiki, ukum kasebut cepet-cepet dilewati.

Apa sing isih bisa ditindakake? Apa luwih becik supaya sampeyan ngliwati sampeyan kanthi pasif lan banjur urip ing rezim komunis teknologi kasebut, kanthi pangarep-arep yen bisa dadi luwih nyenengake maneh? Pungkasan, kita seneng kabeh sing disusun kanggo kita. Pungkasan, kita uga seneng duwe penghasilan dhasar. Apik maneh yen ora bisa nyambut gawe sajrone sawetara minggu.

Sejarah wis mulang manawa regimen totalitas nyebabake total penindasan. Dadi pitakon, apa sampeyan milih penak lan bend kanggo wektu sing cendhak utawa apa sampeyan nimbang efek jangka panjang.

Ing bukuku aku nerangake persis apa 'skrip master'. 'Skrip master' kasebut sadurunge wis diprakirakake lan kabeh bakal metu. Aku uga bakal nuduhake pilihan penting sing kudu ditindakake (tips praktis). Pilihan sing paling penting mung bisa ditindakake yen sampeyan ndeleng kabeh game saka A nganti Z. Aku ora bisa sijine ing 1 artikel, nanging dilebokake ing 134 kaca. Rauh uga versi Inggris. Jupukna dhewe lan ngerti apa sing nunggu sampeyan. Buku saya rampung karo kabar apik lan tip praktis sing paling penting, nanging kanggo ngringkes siji baris bakal dadi intine. Dadi, sampeyan bakal nemokake tips praktis sing nyata ing buku. Sampeyan bisa maca ing 1 dina. Singkat nanging manis. Waca ing kene

buku sampeyan

Kanthi tuku buku sampeyan uga ndhukung karya supaya aku bisa terus. Aku uga kepengin ngajak sampeyan dadi anggota, amarga dhukungan sampeyan tetep lan perlu banget. Sampeyan uga penting supaya sampeyan nuduhake artikel, supaya kita tekan massa kritis. Sampeyan bisa uga kalebu bagean eksponensial saka virus anti-hysterics iki. Sampeyan duwe kekuwatan nalika ndemek tombol.

1K enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (18)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Apa sing dikerteni dening Willem Alexander?

    Maret 10 2020

    Sang Prabu King Willem-Alexander mbukak pameran kasebut 'KONTAKIN!' Dina Rebo esuk 15 April. ing Rijksmuseum Boerhaave ing Leiden. Pameran kasebut babagan wabah penyakit infeksi kayata wabah lan cacar cacar lan kepiye bisa ngganggu urip.

    https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2020/03/10/koning-willem-alexander-opent-tentoonstelling-%E2%80%98besmet%E2%80%99-in-rijksmuseum-boerhaave?fbclid=IwAR0C91kPRR_oIlKg5z8zTpOmEWLsQtrD_lAKaI4BjjQs_7SbthCVTdDePRc

  2. Martin Vrijland wrote:

    Lan supaya supaya bocah-bocah .. rezim totalitarian kanggo bocah cilik.

    Tindakake pandhuane: Befehl ist befehl!

    Jadwal 'Covid-19 kanggo siswa':

    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/covid-19-schema-voor-leerlingen.jpg

  3. Sunshine wrote:

    Saiki sawise jam 19.00 lan sampeyan bisa ngrungokake lonceng pasamuwan muni. Apa pasamuwan isih ana lan apa isih mbukak ing wektu iki? Jam iki? Apa tujuane kanggo njaga masarakat kanthi wedi, tetep? Aku arep njupuk pulsa, metu saka lawang lan ngomong karo rong wanita lan dheweke ujar manawa sawetara minggu, saben minggu liyane, lonceng bakal muni amarga virus korona !!!

    Dheweke adoh banget kanthi hipnotis trance psyop, bisa uga bakal percaya dhewe.
    Saiki utawa ora kanggo "illuminati". Mungkasi saiki aku ujar menyang "illuminati" normal.
    Wong ora bener apa sing kedadeyan.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Wong-wong sing ngawasi diskusi media sosial minangka juru kerja kanggo negara. Banjur sampeyan entuk piranti lunak kanggo ujar perkara-perkara sing negatif babagan dheweke lan defend agenda negara ing endi wae, jeneng Martin Vrijland. Mesthi wae sampeyan entuk latihan cilik kanggo sing kasebut. Apa bisa kasebut? Utawa ora mlaku kanthi cara? Ora apa-apa? Kuwi konspirasi aneh liyane ... yuck

    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/20200318_185814.jpg

  5. Martin Vrijland wrote:

    Bapak-bapak lan tuan-tuan) uga sampeyan ora kudu ngucap manawa maneh) .. kanggo kajelasan! Iki ora tumindak. Aku mbaleni iki ora tumindak. Iki ora bisa ditindakake, amarga menteri ora tumindak

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1813050290/bruins-door-flauwte-onwel-tijdens-coronadebat

  6. Martin Vrijland wrote:

    Menarik yen dadi polisi, sampeyan ora kudu nganggo topeng rai. Apa dheweke tahan karo virus utawa apa ngerti yen ancaman virus ora becik?

  7. Martin Vrijland wrote:

    Warta NOS dina iki .. "supermarket pengin larangan pembayaran awis" oh wong iku cetha apa skrip sing digulung.

  8. Kamera 2 wrote:

    Cukup ngenteni pemilihan anyar lan milih partai sing beda lawan ha ha

    Lali, ora ana mitra sing sejatine milih sing kalebu ing sistem kasebut.
    Tim lawan wis suwene konsultasi karo Johan Cruiyff kepiye pertandingan kasebut / bakal lunga hihihi, sing apik banget yen dheweke ngerti, lan sampeyan bisa uga ujar: "sampeyan mung weruh nalika ngerti"
    yeay bener!

    • Martin Vrijland wrote:

      Polisi nyiapake skenario yen kunci lengkap wis dipilih ing Walanda, kahanan ing kabeh masarakat dikunci lan wong-wong kudu nginep ing omah. Ing kahanan kasebut, polisi kudu ngetrapake angger-angger darurat kaya ngono lan, yen perlu, "tunjukan lengen sing kuwat."

      https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/03/de-sterke-arm-2.png

  9. Sunshine wrote:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/524547332/driekwart-coronapatienten-sterft-niet-op-intensive-care

    Yen aku ngerti kanthi bener, 58 wong wis tiwas, sing mayoritas wis tuwa lan lara. Lan kanggo nomer sing sithik iki, masarakat wedi lan aduk.

    Wong tangi. PNS mikir sadurunge nuruti dhawuhe para pimpinan. Takon pitakon lan dadi kritik paling unggul karo kanca-kanca.

    • Harry beku wrote:

      Lan gumantung ing kedadeyan kasebut, amarga sampeyan bisa nunggu gupuh yen sing diarani 2000 kasus anyar bakal ditambahake sedina. Banjur gupuh ing media dll dadi sumilir karo masarakat sing kabeh wong panik. Lan banjur kunci ing Walanda dikenalake kaping 10 kanthi ketat kaya saiki ing Spanyol lan Prancis. Banjur, sampeyan mung bisa entuk kahanan ing ngendi wong nyoba nyingkir saka Walanda menyang Korea Lor.

  10. Ikkedusik wrote:

    Martin sampeyan minangka pahlawan. Wong lanang sing akeh ilmu. Sayange, isih akeh wedhus. Wong-wong percaya media kasebut kanthi wuta. Iki bakal metu saka sing diarani "cakar". Aku wedi karo teori sampeyan bakal dadi kasunyatan. Apa kita bisa ngidini bocah lanang kedadeyan iki? Dibutuhake Vaksinasi. Aku ora mikir babagan iki !!!!! Bukune wis mlaku. Aku wis ora sabar maca. Entuk saiki banjur ana rasa weteng saka (saka corona sing diarani kabeh)

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup