Coronavirus, masyarakat sing ngencengi utawa nggayuh kamanungsan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 10 Komentar

sumber: ad.nl

Coronavirus ketoke nggawa hardening gedhe ing masyarakat. Sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh serangan ing media sosial marang kabeh wong sing wani nyatakake panemu sing beda. Aja salah. Sajrone luwih saka 7 taun, aku wis nulis, aku nemokake manawa prajurit sipil sing njupuk peluru keyboard ing wong media sosial luwih gedhe tinimbang jumlah prajurit kanthi seragam nganggo bedhil. Dheweke mung ana ing dhaptar kanca lan padha duwe kegiatan sing sithik banget, nanging ora bisa mbayar akeh banget, nanging saiki bakal entuk akeh wektu ing mburi keyboard. Apa dheweke duwe banyolan saka negara kasebut? Penylametan mupangat, ukara suda?

Yen sampeyan wis maca buku, sampeyan bisa nemokake sing kasunyatan kita ndelok, wis banget sing dipengaruhi dening nomer akeh wong sing wis kompromi lan wis rakulino kanggo dibayar dening negara, kang bakal rauh aplikasi kanggo wong ing negara komunis teknologi sing saiki wis digulung. Ing tilas GDR ing Uni Soviet, sadurunge tiba ing Tembok Berlin, 1 ing 50 warga yaiku Inoffizielle Mitarbeiter (IMB). Apa sampeyan mikir tenan yen sistem iki bakal ilang menyang lemari bledug yen sukses banget? Coba priksa sampeyan.

Kabeh wong wis nyumurupi efek sisih saka krisis koronavirus. negara wis bebarengan puluhan milyar kasedhiya kanggo njupuk liwat upah, ngewangi perusahaan ing kahanan kang ora ngepenakke, kanggo ngasilake tax DeFer? Kepiye carane? Nganti pirang-pirang taun, kelainan wis ditolak lan saiki tapine bisa dibukak kanthi lengkap! Kita kanthi rahasia nyekseni pangenalan bathi dhasar (kayata ing komunisme). Pendhaftaran dhasar sing Inoffizieller Mitarbeiter bisa kanthi rahasia wis suwe.

Bantuan sepindah negara sing ora dikarepke iki uga asale saka pot $ 750 milyar kasebut ECB dicithak ulangt wis. Nanging, ana jarit liyane.

Sawise waktu kaping 4 taun 2019, 1560 milyar euro ing ibukutha pensiun saiki ana ing dana pensiun. Dana pensiun paling gedhe kalebu ABP (Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds), PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn), PMT (Pensioenfonds Metaal en Techniek), PBF BOUW (Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid). Bebarengan, dheweke duwe kira-kira 909 milyar modal nandur modal. Dana pensiun lan investor institusi liyane nyedhiyakake volume dagang paling akeh ing bursa saham Amsterdam.

Dana pensiun kasebut dicelupake banget nalika ngrusak pasar saham nalika krisis korona iki. Aku nerangake kanthi rinci manawa jeblugan iki teka wae artikel iki.

Media saiki nglaporake yen ora ana maneh modal sing ana ing omah kanggo ketemu kabeh keuntungan pensiun sing wis dijanjekake para peserta supaya saiki lan mbesuk. Rasio pendanaan rata-rata mudhun saka 29 persen dadi 101 persen ing 95 dina (Sun. Trouw nglaporake wis ing 2 Maret). Iki tegese ana awis 95 sen kanggo saben pensiun euro sing ditetepake. ECB saiki wis menehi paket dhukungan QE (ehab Quantity) sajrone pirang-pirang taun. Akeh perusahaan sing bisa njaga rega saham dhewe kanthi artifisial dhuwur, amarga nyatane bisa ngutangi dhuwit kanthi meh nol kapentingan lan bank pusat tuku utang kasebut. Selama sampeyan tuku saham kasebut, dhuwit kasebut ora bakal mlebu ing pasar, nanging bakal tetep ana ing lapisan investor institusi.

Saiki negara Walanda ngompol puluhan milyar menyang masyarakat (sing paling umum asale saka ECB), dhuwit iki pungkasane ana ing masarakat. Sawise kabeh, diwenehake minangka dhukungan kanggo wong sing bakal langsung tuku panganan lan ombenan. Yen sampeyan nyithak puluhan milyar minangka QE lan iki terus nyebarake ing lapisan investor institusi, nanging ora ana pengaruh kanggo ngasilake dhuwit nyata. Nanging, yen sampeyan remen puluhan milyar lan diwenehake marang masarakat, mula bisa nyebabake hiperinflasi. Iki tegese dhukungan sing dijanjekake bisa uga isih lega kanggo akeh nalika saiki uga ana sing seneng ngrasa liburan lungguh ing omah, nanging ora nyenengake maneh sawise 1 minggu. Nalika inflasi kena, ujug-ujug dadi angel kanggo ngisi tas barang-barang liyane lan nyusoni cangkem.

Aku ora bakal kaget ndeleng nasionalisasi dana pensiun. Mesthi yen nyatane yen dana pensiun uga ana ing obligasi pemerintah (sekuritas utang) maneh lan yen pamrentah nampa dhuwit saka ECB, mula dadi kurang regane maneh.

Aku mikir yen kita ana ing wengi ganti total, pindah saka (sejatine aku prihatin) nyuda demokrasi menyang administrasi komunis teknologi (sistem kontrol digital). Apike tengah. Kabeh sing sadurunge wis ngerti bakal ganti (kalebu pensiun). Perusahaan bakal negoro, ora langsung, nanging langkah-langkah lan kabeh wong bakal entuk penghasilan dhasar. Pendhidhikan dhasar kasebut mung bisa dijamin yen ana ngreset sistem finansial global lan bisa uga ana arah iki. Ing AS, kita ndeleng Donald Trump ngumumake langkah-langkah sing padha wingi nalika dijupuk ing Walanda. Menika tandha ing tembok.

Yen sampeyan pengin njamin penghasilan dhasar tanpa penghasilan iki langsung ora ana regane amarga hiperinflasi, mula sampeyan kudu ngilangi utang utang dhuwit sing dicithak. Lan yen dana pensiun minangka sekuritas utang gedhe saka negara Walanda, ibukutha palsu ing dana kasebut banjur rampung.

Saiki aku ora ngerti apa wae pembatalan sing hebat banget bakal ditindakake, amarga sampeyan pancene kudu ngrampungake kabeh sistem perbankan lan moneter ing saindenging jagad. Nanging pungkasane, aku percaya yen kerja terus maju menyang sistem finansial global anyar.

Paling gampang nggawe pesenan anyar sing ora lengkap. Lan lam kasebut arep saya gedhe. Kita bakal pisanan nuli nyita rampasan dana pensiun saka negara Walanda. Kasunyatane, nasionalisasi dana pensiun ora luwih saka tuku dhuwit dicithak kanggo endhog lan endhog, nanging nomer ing perbendaharaan sampeyan mung sawetara atus milyar luwih lan sampeyan bisa menehi luwih akeh.

Kanggo ngethok crita cekak dawa: Aku percaya hiperinflasi yaiku apa wae sing bakal nuli bakal nyababake wong Walanda saka kurungan kunci. Luwe!

Kita isih diputer dening media lan politik sing njupuk film karo wong kompromi (Inoffizieller Mitarbeiter, IMB'ers) kang ora mestine kanggo njaga 1.5 meter supaya nguripake alibi sing aku rong minggu kanggo muter: coronavirus wis ilang "amarga kita wis fleksibel" saengga saiki kita kudu mbukak kunci sing luwih angel tinimbang ing Prancis lan Spanyol.

Pramila kendel keras mula ora bisa didol menyang masal. Ing sawetoro wektu, kita uga bakal dikandhani manawa coronavirus mutate lan kabeh mau dadi luwih mbebayani. Dadi, kita bakal nemoni kahanan sing saben wong dadi wedi karo kanca-kancane lan yen sampeyan ketemu karo wong, iki bisa mateni sampeyan. Dadi, sapa wae sing nyembelih dadi pembunuh massa sing potensial "pati liwat kesalahan".

Bayangake kahanan sing ana salah fungsi ing pusat distribusi sawetara ranté eceran. Bayangake, para ATM ora nate menehi dhuwit (amarga risiko infeksi saka virus sing ditularake banget) lan mbayangake hiperinflasi, ing endi penghasilan dhasar Rutte mung entuk sampeyan 1 roti seminggu lan kantong kentang. Banjur apa sing bakal kelakon? Banjur wong keluwen banjur metu saka omah. Banjur tanggane bakal nglaporake, amarga ana bom potona obah wektu nggambarake bebaya kanggo awake dhewe lan kabeh wong sing ngerti. Banjur tentara kudu campur tangan lan kita bakal weruh manawa ana wong sing ilang. Iki dudu perkara sing nggegirisi, yaiku mikir sing logis.

Banjur kita nyekseni kekacauan ing Eropa sing wis nate dakantisipasi. Lan nalika kekacauan, ana biasane kuwasa anyar sing nyusun supaya bisa diatur. Sampeyan ngerti negara endi aku foreseen pirang-pirang taun. Iku kabeh skrip master lan aku nerangake script master ing bukuku. Yen sampeyan wis maca buku kasebut lan tambahan kanggo buku kasebut ing situs kasebut, sampeyan ngerti manawa ana pengarep-arep. Nanging sing butuh jero. Ndelok apa sing kedadeyan, nyata lan positif. Banjur sampeyan wis siyap lan sampeyan ngerti ing level apa sampeyan bisa nindakake.

buku sampeyan

Daftar pranala sumber: nos.nl, trouw.nl, trtworld.com

155 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Harry beku wrote:

    Saliyane ing media sosial, sing saben wong (mesthine) ngelingake manawa ora ana sing nanggung tanggung jawabe lan ora ngetutake pesenan "jarak sosial" saka para ahli (sing diarani ahli), koran kasebut uga kebak peringatan saiki.
    Pakar telegraf ing panik, kepala udhara saiki kepala: PANJENENGANG UNDANG-UNDANG ”. Mayors lan pangaribawa ngelingake lan nyebar gupuh yen Walanda umume ora nggatekake perintah Big brother, lsp.

    Wong wis siyap kanggo total kunci lan kabeh salah kita.

    Sing aneh (aku rumangsa aneh-aneh) aku lan kanca-kanca bunder (aku duwe kanca kanca bunder sing gedhe) ora ngerti sapa sing duwe utawa wis duwe corona, kabeh iku saka koran, Nieuwsuur, Youtube.

    Aneh, saengga akeh wong sing misuwur ing saindenging jagad duwe corona, (mesthine ora dadi pengaruhe kepiye mikir), misale yen virus kasebut utamane karo wong-wong sing misuwur (politisi, seniman, penyanyi, bintang film lan ora kalebu misuwur atlit).

    Aku iki umum kanggo virus korona aku mikir mbedakake, kenapa mung wong sing misuwur?

    • Martin Vrijland wrote:

      Sampeyan biyen duwe anggota NSB .. apa saiki kita duwe anggota IMB?

      • Harry beku wrote:

        Yen diteliti kanthi rapet, mula kabeh para anggota NSB. Iki uga bisa nerangake apa supaya akeh wong-wong iki mlaku-mlaku mubeng ing NL lan apa pemerintah kene supaya gampang kanggo mobilize wong iki lan kanggo nangekake, lan sing ora mung dhuwit.

        Ing Perang Donya II, Jerman asring sambat manawa Walanda uga fanatik banget kanggo ngewangi lan ngiyanati negara. Ana sing ngeluh amarga amarga akeh sing padha kerja lan sibuk banget kanggo tetep njupuk pengkhianat kasebut.

        Dutch (ora kabeh mesthi) duwe akèh kanggo meri puff luwih saka eg. Jerman, Belgians lan malah Prancis, padha menehi Dutchman liyane meh ora ana lampu ing mata, supaya apa bisa luwih apik tinimbang nitya bangsa lan iki uga ganjaran sing apik kanggo entuk bathi, aku rumangsa ana dhaptar tunggu wong sing pengin dadi IMB.

  2. Kamera 2 wrote:

    Ing dalan kanthi jarak, aku weruh pasangan sing nyekel tangan lan ngambung saben liyane (ora ana sing salah) kaya manuk dara, bocah lanang lan wadon.
    Wong wadon ngliwati pasangan kasebut lan aku krungu dheweke ngucapake, apa sampeyan bakal mandheg maneh lan bocah lanang kasebut kaget lan takon apa sing kedadeyan. Dheweke mangsuli, njerit: "Sampeyan ngerti manawa sampeyan ora kudu kesasar." Bocah lanang: "Bu, tenang, ora ana sing ngeling-eling". wanita kasebut dadi histeris lan mulai ngipat-ipati, wis bisa metu, tangane terus meneng, wanita kasebut mandheg.

    Pay sethitik perhatian menyang saben liyane

  3. Harry beku wrote:

    Bank ditutup ing kutha iki dina (uji coba? Kanggo ndeleng kepiye reaksi wong)?
    Aku nyana sawetara minggu / sasi ngukur sabanjuré sing biasane bakal duwe persil saka Hegelian dialectics gevergt sadurunge wong bakal siap nampa wong.

    sawetara langkah sing aku deleng (ora ngerti yen kedadeyan kasebut, nanging rumangsa bisa) lan akibat:

    1) watesan watesan saben kertu saben dina / minggu, umpamane, 50 euro. (nggawe kekacauan wedi lan njaluk digunakake kanggo tanpa dhuwit)
    2) utawa awis mesin kang mung sing kaping sawetara saben dina / minggu sing mbukak (nggawe lam lan njaluk digunakake kanggo cashless)

    3) introduksi (sauntara wae, nanging saiki saiki koran kanggo nggawe permanen) ngenalake penghasilan dhasar
    4) ngenalke Tambah tax income dhasar sementara bakal mimpin kanggo eg. 90% kanggo UKM / freelancers isih sukses lan nggawe dhuwit apik utawa sing saka awis elit ing krisis.
    5) shaming pengusaha kang mesthine awis ing krisis lan make dhuwit amarga padha cukup pinter mikir model revenue apik ing Corona Galaxy iki. (Aku ndeleng iki kedadeyan akeh ing media sosial lan situs pendapat sayap kiwa)
    6) Nasionalisasi dana pensiun lan industri. (Banjur UKM kena pengaruh dening Watesan kuwi lan Tambah massive ing biaya (supaya disebut-solidariteitstax sawetara) padha kabeh bangkrut, malah perusahaan sing isih nggawe dhuwit apik senadyan krisis.
    7) multinasional tambah akeh lan luwih kuat, pasar saham ambruk. perusahaan exchange (mesthine sementara) nasionalisasi dening pemerintah lan tuku munggah konco sing pemandangan kanggo pittance dening elit (ana dadi ana paling ora ing tangan).
    8) Cepet introduksi 5g ing saindenging jagad supaya safety lan nyegah wabah virus sakteruse.

  4. marcos wrote:

    Nalika dana pensiun nasional, nasional oblogasi dicap. Iki minangka cara kanggo nyuda utang pemerintah. Awaké déwé pada nyeksèni wis ing negara kaya Hungary ngendi dana pensiun pribadi nasionalisasi Zijin lan utang negara (dibandhingake GDP) langsung nuduhake Kurangé populasi sing. Pamaréntah bakal kanggo bagean gedhe saka utang sing medun kang mbokmenawa luwih apik kanggo bank-bank saka ilang inflasi. Sing terakhir amarga bank ora pengin sing duwe utang hipotek bisa nyingkirake utang kasebut kanthi cara iki. Properti kasebut bakal entek amarga ora mbayar hipotek saben wulan kanggo milih bank-bank.

    • Martin Vrijland wrote:

      Yen wong ora bisa mbayar maneh hipotek, bank bakal ngrebut.
      Yen bank-bank sing nasionalisasi (ndeleng ABN AMRO) banjur negara supaya ing siji swoop ambruk ndarbeni omah iki ... komunisme technocratic nggawe

  5. ellysa wrote:

    Laporan saksi EAR:
    dina Jumuah kepungkur aku ngomong karo runaway Afghan sing ngetrenake ekonomi Walanda minangka wirausaha. Dheweke crita babagan kanca sing apik ing China. Kanca iku wis dikuarahi karo kulawarga (bojo lan 2,5 bocah) suwene 3 wulan. Dheweke nampa jinis voucer saka negara kasebut. 1 wong saka kluwarga diidini nindakake blanja saben dinane. Pelaporan kudu ditindakake kanthi cara sing dipriksa sadurunge. Legitimasi karo telpon lan voucer. Pasar pasar muter nalika mbukak, nanging biasane mung 1 mbukak. Aku takon apa karyane (ing pabrik jahitan). Untunge uga "dirampungake". Nyewa lan listrik ora bakal mbayar, para pekerja dibayar negara kanggo tuku panganan.
    Mengko nalika aku ing omah, lan pulih saka informasi kasebut, akeh pitakon sing dakkarepake. Nanging, kasempatan yen aku bakal bisa nyambung maneh karo dheweke ing minggu ngarep suda saben dinane.
    1 = ora
    siji = ora ana
    Yen sampeyan takon pitakonan tengen, utamané pitakonan sing telpon kanggo gambaran praktis saka saiki bisnis / pemahaman saka gambar amba bakal dituduhake kanthi otomatis. Lan cukup gampang disimpulake kanthi ngerteni apa ana tulus utawa pangapuran tulus
    Attn zzpers sing saiki ndaftar kanggo bantuan fin. Undhang-undhang Partisipasi isih ditindakake. Nampa ganti rugi = nggawe kontribusi. Yen ora ana karya sing dipilih, mula ana tenaga kerja. Mangkono uga model penghasilan ... wiwit jaman saiki, sistem feudal utawa anggur anyar ing tas lawas?
    Entuk pitulung sing sah? iku uga barang sing kepungkur. Pengadilan Kecil (sipil) ditutup nganti luwih akeh kabar.
    1 = ora
    siji = ora ana
    aku kabeh siji, tangkap maburku, ora langsung nggrung

    Nanging, puncak musim semi ana. Amarga kita uga dijupuk irung. Sifat isih 6 minggu luwih dhisik, tanggalan isih 6 minggu. Waca Pakaryan / jaap voigt lan digunakake miturut musim
    Tindakake alam lan sampeyan bener! Ing wards (ing pendhapa) lan wards (ing bangsal) sanajan….
    Mindset reset!… .Yen sampeyan isih pengin nyedhiyakake "pitulung" ...

  6. marijke wrote:

    Martin:…. "Saka ngendi dhuwit kasebut asale saka ?? `
    Kajaba akeh pensiun saiki wis mati, lan dhuwit pensiun kasebut menyang negara kasebut bener-bener oncat
    lan panci pensiun wis tambah lengkap (sing bisa mbayar akeh barang...) ... .is
    ana uga liyane: Aku wis maca babagan 10 (!) kepungkur sing kulawargané super sugih (disebut illuminati, Rothschilds, Rockefellers dll) wis njaga 2 0 0 TRILLION loro wiwit 2 0 0 7 wis! Wiwit duwe duweke gabungan luwih saka 8 5 0 TRILLION (banjur ditaksir, bisa uga luwih akeh saiki) sampeyan bisa mbayangake manawa dheweke ora ngatasi 200 triliun kasebut. 200 triliun minangka bank piggy bakal ngrebut jagad iki, sing saiki wis kedadeyan. Ing artikel sing padha, sing aku ora duwe tautan maneh, uga ana ujar manawa total pamilike wong sing ana ing njaba kulawarga kasebut, saengga bumi, kira-kira mung 40 triliun. Katrangan kasebut duwe jumlah dhuwit kaping 2, amarga kabeh penduduk bumi dadi 0 milyar wong.
    2 0 0 triliun, yen sampeyan duwe 850 triliun mulane uga nesu. 2 0 0 triliun 200 karo 18 nol, dadi sejatine: 2 0 0 milyar x siji milyar. Ing artikel sing padha, uga ujar manawa saka pot kasebut, ing wektu pengambilan kasebut, ana sing mbayar kabeh ALL pemerintah kabeh negara, Apa sing dibutuhake kanggo mbayar dhuwit iki !!! Penekanan diselehake ing artikel kasebut
    `ing takeover`, lan ora apa regane. Tujuan utama yaiku pengambilalihan iki
    lan dhuwit ora penting.
    Artikel isih bisa ditemokake, nanging njaluk ngapura amarga ora duwe tautan. Mesthine bakal ana komentator sing ngelingi artikel iki?

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup