Debread Brexit wis dadi rencana sadurunge

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 September 2019 10 Komentar

sumber: thesun.co.uk

Debread Brexit wis dadi rencana sadurunge. Wong-wong sing wis nate ngrampungake situs iki supaya bisa maca kanthi bola-bali, nanging ayo ringkes maneh. Yen sampeyan ndeleng manawa saben politisi mung aktor sing dadi pentinge agenda globalisasi lan tumindak rahasia kanggo aristokrasi, mula sampeyan bakal weruh manawa debat Brexit uga ngladeni agenda globalisasi. Sampeyan bisa uga ujar:Ya, nanging Brexit iku anti-EU lan mulane nglawan daya terpusat". Yaiku ide sing wis disinaoni para politisi lan media. Brexit mesthi tegese mandheg gagal.

Iki mung tumindak ing omah ngisor Inggris, liwat Theresa May nglawan Jeremy Corbyn lan kabeh masalah babagan kesepakatan sing apik utawa ala sing kudu menehi kesan yen kita ngatasi proses politik asli. Theresa May ora entuk persetujuan kanggo menehi hasil kasebut lan kudu menehi dalan kanggo hardliner Boris Johnson lan pangembangan paling anyar pancen kesengsem, kanthi Johnson nyoba meksa Brexit tanpa urusan lan parlemen Inggris nyoba nglawan iki maneh. (ndeleng asil gerakan ing Gedhung Inggris ing Wétan). Apa sampeyan ora nyenengake? Sampeyan ndeleng tumindak aktor ndhuwur; uga diarani 'politikus'.

Aku mesthi nimbali: Brexit kudu nuduhake ing saindenging Eropa sing yen sampeyan pengin ninggalake Uni Eropa, sampeyan bakal ngrasakake ing kanthong. Nanging, pambangunan sing ati-ati digawe kanggo stigmatize aliran anti-EU. Nyatane, kita weruh ing saindenging jagad yen ana siji lan merek sing padha dibangun: merek 'sing bener'. Sing diwiwiti Nigel Farage lan tim ing EU, sing kanthi terbuka lan kuwat ngritik monster administrasi sing ora demokratik. Ing AS yaiku Donald Trump sing makili merek ing sisih tengen lan ing Brasil Jair Bolsonaro. Ing negara-negara EU liyane, kita ndeleng jeneng kayata Marine Le Pen, Thierry Baudet lan sampeyan bisa ngrampungake dhaptar. Merek 'tengen' iki nganut ide-ide tartamtu sing nduweni ciri sing padha. Umume wektu nasionalisme, dheweke menehi kritik babagan masalah sejarah (sing bisa dikira diarani "teori konspirasi") lan ngupayakake perlindungan sing kuwat tumrap ekonomi dhewe. Saka iki, sampeyan bisa ngerteni manawa kita ngatasi blok kakuatan sing padha, sanajan sampeyan bisa uga mbantah. Aku bakal nerangake.

Alasan yen merek 'sing bener' iki dibangun kanthi tliti, amarga getih sing aristokrat sing mrentah (kanggo para aktor kasebut minangka tunjangan politik sing nggawe tumindak politik supaya sampeyan yakin yen demokrasi bener-bener) ngerti yen ana prekara sing gedhe banget. sentimen ing kalangan pedunung ing saindenging jagad, nglawan agenda globalisasi. Apa sing bisa sampeyan lakoni luwih apik tinimbang nggedhekake merek iki ing sisih tengen liwat akeh perhatian media lan nggawe gerakan politik gedhe banget, lan banjur nggawe dheweke tanggung jawab kanggo ambruk ekonomi; ngiring dening kerusuhan sosial sing gedhe? Yen sampeyan nyampurnakake separo pedunung jagad ing kapal kapal sisih tengen lan banjur mesthekake yen armada kasebut bisa tanggung jawab kanggo kekacauan lan keruntuhan total, sampeyan bisa nunjuk armada swiwi sisih tengen lan kabeh wong ing kapal minangka salah.

Bom ing ngisor kapal armada sayap tengen saiki diaktifake meh sekaligus. Situs web kasebut situs jeneng peringkat nerangake kanthi jelas babagan carane para globalis wis ngrancang keruntuhan ekonomi AS miturut Trump. Aku njupuk posisi sing kita weruh kaya sing padha ing Inggris kanthi tandha ing sisih tengen. Apa utawa ora Brexit ora menehi hasil utawa nolak Brexit liwat malah perang-politik perang utawa pemilihan anyar sing bakal ditindakake: kabeh ditakdirake kanggo nabrak ekonomi Inggris lan seret liyane Eropa.

Kanthi demolition kontrol saka merek ing sisih tengen sampeyan wis entuk kamenangan gedhe kanggo agenda globalisasi kanthi cepet. Kabeh wong sing klelep swiwi sisih tengen bakal ditambahi wong liya lan dipunculake nganggo pucuk lan wulu. Sawise ngono para pamikir konspirasi sing ora masuk akal bisa bali maneh ing papan armada dipercaya sing bakal terus maju menyang globalisasi lan sentralitas tenaga. Kelelep mesthi bakal dibasuh ing sprayer tekanan tinggi. Klompok kritis kasebut, yen prelu, kepengin beda maneh banjur rampung meneng wae. Kita ing wengi huru-hara sing ngrancang ing AS lan Eropa (minangka asil proses Brexit sing ditakdirake kanggo ngrampungake salah sawijining debat). Buckle sabuk kursi sampeyan, Dorothy! (Wacanen kene ing sekuel)

Daftar pranala sumber: RT.com

103 enggo bareng

tags: , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Lan kanggo ngrampungake crita kasebut, klompok sayap tengen digandhengake karo kabeh kedadeyan pembunuhan (kalebu pembantaian ing Serbia) sing wis kita tingali ing media minangka warta palsu (psyops) ing sawetara taun kepungkur. Kanthi mangkono, merek 'sayap tengen' digambarake ireng tambahan. Kanthi cara iki, dheweke nggawe mbebayani lan edan.

    https://www.rt.com/op-ed/467908-hussain-bosnia-altright-propaganda/

  2. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Aku ngerti tenan yen iku charade gedhe. Kabeh wayang kasebut ditrapake sing bakal ditindakake nganti tekan pungkasan, amarga lara ... Nanging ana kedadeyan sing luwih gedhe: Zio Nazi Cabal mati sawise mati lan apa sing bakal teka isih nunggu!

  3. Caesar Lion Cachet wrote:

    nuwun ...

    ing pungkasan

  4. Kamera 2 wrote:

    Artikel tajam maneh, matur suwun.

    Bisa dadi subjek sing apik kanggo Fakultas Masyarakat: -) - lan ilmu tingkah laku ing UVA.

    Yen profesor isih ngumumake demokrasi, ayo guess

    https://www.uva.nl/faculteit/faculteit-der-maatschappij-en-gedragswetenschappen/organisatie-en-contact/disciplines/politicologie/politicologie.html?1567584303509

  5. Martin Vrijland wrote:

    Boris Johnson keturunan kulawarga elit Turki (Ottoman) bisa miwiti huru-hara ing Eropa; huru-hara saka Kakaisaran Ottoman bakal pulih:

    Ali Kemal
    Saka Wikipedia, ensiklopedia bébas
    Langsung menyang navigasi Langsung menyang telusuran
    Ing jeneng gaya Turki Ottoman iki, Ali Kemal diwenehi jeneng, lan ora ana jeneng kulawarga.
    Ali Kemal
    Bey
    Ali kemal.jpg
    Menteri Dalam Negeri
    Ing kantor
    4 Maret 1919 - 20 Juni 1919
    Monarch Mehmed VI
    Perdana Menteri Damat Ferid Pasha
    Didhisiki dening Mehmed Ali Bey
    Sukses dening Hacı Adil Arda
    Rincian pribadi
    Lair 1867
    Istanbul, Kakaisaran Ottoman
    6 November 1922 (umur 54 - 55)
    İzmit, Kakaisaran Ottoman (Turki saiki)
    Ottoman Nasional
    Garwa (s) Winifred Brun
    Sabiha Hanım
    Bocah-bocah 3, kalebu Zeki Kuneralp
    Kaluwarga Stanley Johnson (putu), Boris Johnson (putu gedhe)
    Pejabat pamrentah (tenaga kerja), wartawan, puisi
    Ali Kemal Bey (Turki Uthmaniyani: عَلِي كمال‌ بك; 1867 - 6 November 1922) yaiku salah sawijine turunan Turki Utomani [1] [2], editor editor koran, pujangga, [3] lan politikus saka tandha liberal, sing ana sawetara tigang wulan Menteri Menteri Dalam Negeri ing pamrentahan Damat Ferid Pasha, Grand Vizier Kakaisaran Ottoman. Dheweke dibunuh nalika Perang Kamardikan Turki.

    Kemal peputra Zeki Kuneralp, sing dadi tilas duta besar Turki ing Swiss, Inggris, lan Spanyol. Kajaba iku, dheweke minangka mbah bapa bapa diplomat Turki Selim Kuneralp, lan politisi Inggris Stanley Johnson. Liwat Stanley Johnson, mbah Ali Kemal minangka mbah Perdana Menteri Inggris Boris Johnson, uga Jo Johnson (MP kanggo Orpington), wartawan Rachel Johnson, lan pengusaha Leo Johnson.

  6. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Iki minangka bukti liyane yen kapal selam iki bakal ditrapake ing sobat pungkasan dening kulawarga gedhe-gedhe syaitan karo mbah-mbah putri! Sampeyan ngerti manawa monster asing uga diarani dewa sing ngripta wong asli ing gambar dheweke ...

  7. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Langkung gedhe Israel lan sapanunggalane jagad ?!

    Orde Donya Anyar?!

    Kakaisaran Ottoman Anyar ?!

    Mundhut Eropa. ?!

    Penurunan Zio Nazi USA

    Perang Donya Katelu ?!

    A game nakal apik utawa game beda?

  8. Riffian wrote:

    Kabeh arep miturut rencana ...

    "Aku yakin manawa euro bakal ngetrapake kita kanggo ngenalake instrumen kebijakan ekonomi anyar. Minangka politik ora mokal kanggo ngusulake saiki. Nanging sawetara dina bakal ana krisis lan instrumen anyar bakal digawe. "

    - Romano Prodi, Desember 2001

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup