Demokrasi langsung trabasan saka kunci lan pemulihan ekonomi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Bisa 2020 24 Komentar

sumber: fvvd.nl

Demokrasi langsung minangka solusi saka medeni saiki pamaréntahan Walanda nyerang negara kita. Iki minangka wujud demokrasi sing langsung milih wakil dheweke liwat pemilihan online (aman). Wong sing duwe reorganisasi lan kualitas pimpinan dipilih. Wong sing paling akeh milih menang ing jawatan menteri. Sing padha karo perdana menteri.

Angger-anggering Toret kudu direvisi lan disajikake marang wong kanthi terminologi prasaja sing jelas kanggo disetujoni utawa ora disenengi. Undang-undang diwenehi tanggal kadaluwarsa lan bisa milih utawa nganyari maneh kanthi otomatis nalika tanggal kasebut entek. Hukum sing apik tetep. Sawijining ukum ala bakal ilang.

Sampeyan bisa mbangun demokrasi langsung nalika pamrentahan saiki isih ana. Minangka resistensi sing cerdas sing bisa dadi konkrit langsung. Révolusi sing sepi lan cepet. Sampeyan ora ngenteni pemilihan, nanging ngatur pemilihan langsung kanthi online.

Bisa langsung dadi konkrit, amarga sampeyan tetep struktur sosial sing tetep, nanging ngganti pimpinan liwat pamilihan online. Boneka nggebugake ganti para manajer saka masarakat kasebut.

Sistem pemilihan sing nyedhiyakake keamanan lan bisa ngatur pemilihan calon ana. Luwih becik kanggo nindakake iki liwat blockchain utawa liwat link menyang DigiD sampeyan, nanging amarga kita ora ngarep-arep supaya pamarentah sing dadi pejabat, bisa ngatur dhewe. FVVD wis nyedhiyakake platform kanggo iki (www.fvvd.nl).

Surat ing ngisor iki nerangake kanthi rinci lan minangka huruf chain sing bisa dikirim langsung menyang kanca utawa kenalan:

Hi,

Sedhela babagan pamrentah saiki lan "kunci kunci cerdas" sing kita rembug.

Mboko sithik, ing wilayahku, saya tambah akeh mula weruh manawa pamrentah pengin ngganti masyarakat dadi saya gedhe. Sing "kunci cerdas" bakal alon-alon diowahi dadi permanen, sing kudu tuku kebebasan maneh. Sing normal dadi meter lan setengah masyarakat lan sampeyan kudu mbayar dhewe. Aku panganan karo iku.

Rungokake, perusahaan saiki bisa nyewa konsultan sing larang kanggo njaluk saran babagan carane nyiyapake bisnis ing enem kaki. Sampeyan taruhan ana rega rega sing dilampirake; tag rega kanggo perusahaan (amarga bakal mbutuhake persetujuan resmi kanggo langkah-langkah 1,5 meter) lan rega rega kanggo pelanggan (amarga ana wong sing kudu ngombe bathi sing siji-setengah meter lan penghasilan pendapatan).

Kamungkinan vaksin covid-19 mbesuk bakal dadi prentah. Apa sampeyan mikir babagan kasebut?

Apa sampeyan mikir ... Loro saka pitakonan apa vaksin kaya ngono wis diuji kanthi tliti, lan uga padha karo pitakon, apa kita pengin piranti siji lan setengah meter saka masyarakat. Aku rumangsa Rutte lan padha banget ora ngrungokake wong protes ing Hague.

Aku ora ngerti apa sing sampeyan pikirake, nanging teknologi bisa uga digunakake kanggo ngawasi kabeh langkah kasebut. Teknologi kasebut lan data gedhe bakal teka, amarga ana akeh perusahaan sing bisa ngasilake daya tarik maneh. Utawa sampeyan ndeleng kanthi beda? Aku rumangsa akeh wong sing wis kerja kanggo perusahaan gedhe sing nyedhiyakake solusi ICT utawa kanggo lembaga pemerintah sing njamin bisa terus mbayar omah lan njaga kulawarga. Wong kasebut bisa uga ngerti manawa ana sing ora cocog, nanging yen kudu milih, umume wong milih omah lan kebon dhewe.

Sampeyan lan aku pancen ngerti apa kahanane masyarakat anyar iki. Media lan negara terus percaya manawa adol iku perlu lan cara ngenalake yaiku langkah-langkah, saengga masyarakat terus percaya manawa tenan kudu ngemot virus korona. Ora nggawe aku seneng.

Apa sampeyan sing ngomong kaya ngono? Proses kasebut bakal ditindakake kanthi gerakan gelombang saka 'ngencengi sabuk' kanggo 'mung supaya reins musim semi' banjur gelombang sabanjure teka. Sawise wektu suwene setengah jam lan ruangan luwih sithik kanggo maneuver, media, para ahli (produksi tokoh RIVM) lan politikus bakal nuduhake kebangkitan virus corona, sawise iku introduksi bagean sabanjure paket bakal dirangkul wong-wong.

Ya, aku ora eling yen sampeyan ujar manawa, nanging saya akeh wong sing nemokake informasi babagan cara sing dimainake (loro saka kabeh warta palsu). Kita bisa ngerteni akeh babagan vaksin mbebayani, kepiye Microsoft paten pengin menehi sertifikat vaksin digital, kepiye cara Bill Gates nandur modal ing industri media lan vaksin, kepiye aplikasi bisa digunakake kanggo ngawasi kita. Aku mikir kanthi cepet di-push menyang sistem kontrol digital total. Aku mikir yen informasi iku penting banget, amarga yen sampeyan ora ngerti apa bahaya sing cepet-cepet sampeyan, sampeyan ora bakal mlumpat ing wektu. Nanging, kudu ana langkah sabanjure. Kita kudu menehi solusi.

Aku mikir yen sampeyan lan ora nindakake apa-apa, kita bakal pindhah menyang komunitas sing ora ana maneh dhuwit, komunitas ing ngendi aplikasi, kamera lan data gedhe ngerti persis ing endi kita utawa apa suhu sing pas (ora ana covid-19) lan sing kita sesambungan kabeh. Langkah sabanjure yaiku nyambungake kabeh data iki minangka sistem sistem skor. Aku ora nunggu iku, apa aku? Nganggo utawa tanpa skor sing cukup, sampeyan bisa uga ora bisa metu, kanthi Sepur utawa ing pesawat utawa liya. Sing bakal dadi omah? Link kabeh data kasebut kanggo tandha digital sing bisa uga lan link menyang imbangan bank digital sampeyan nyenengake. Jinis sing mbukak kunjara.

Aku mikir yen kita didorong menyang web, lan China nyedhiyakake conto carane minangka negara sampeyan bisa meksa wong manut. Aku ora pengin manggon ing China. China uga nuduhake kepiye individu sing ngadeg oposisi mung ditinggalake. Yaiku efek otomatis sistem kasebut. Utawa sampeyan ndeleng kanthi beda? Pungkasane, masal bakal sujud maneh, sebagian amarga akeh ing masyarakat dhewe sing kerja kanggo bagean 'sistem' kasebut. Yen sampeyan duwe tugas ing IT lan sampeyan nyedhiyakake piranti lunak database utawa sampeyan nyedhiyakake sistem kamera, yen sampeyan kerja minangka pejabat investigasi utawa minangka pejabat polisi, sampeyan isih milih penghasilan. Mangkono mau dadi.

Bubar ana wong sing ujar: "Banjur aku mbuwang smartphone saya supaya aku ora metu saka sistem". Nanging kita bakal menyang wektu sing melu masyarakat dadi prakteke mokal tanpa digiD utawa tanpa eHerkenning (kanggo perusahaan). Iki wis kaya ngono. Bab sing padha bakal kedadeyan karo teknologi korona anyar. Yen sampeyan wis ngilangi smartphone sampeyan, ora bakal bisa langsung mlebu pasar iki. Banjur sampeyan mung spool.

Apa sampeyan mikir bakal teka menyang? Aku kaya ngono ... Lan sampeyan mung bisa urip yen sampeyan duwe kebon pengambilan sampeyan dhewe, nanging sampeyan uga kudu entuk wiji dhewe, amarga kasedhiyan mandhiri uga bakal dilarang ing wektu sing dawa. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku ora duwe wektu kanggo kuwi lan ora kaya ngana.

Aku mikir langkah sabanjure yaiku yen sampeyan ora ana maneh ing wilayah umum yen sampeyan durung duwe vaksin. Lan "data amba" uga bakal duwe peran ing iki. Yen aplikasi kasebut ujar yen sampeyan wis nampa vaksin, gapura lawang pasar bakal mlebu sampeyan; digunakake ora. Ing fase pungkasan, aplikasi kasebut bisa uga bakal diganti karo karakteristik digital sing ana gandhengane karo awak utawa apa wae. Aku ora ngerti, sampeyan krungu manawa Microsoft ngupayakake kanthi paten utawa apa-apa (dudu konspirasi, aku maca ing situs paten Google). Lan bakal mung lengkap yen uga ngubungake imbangan bank sampeyan kabeh iki. Brrrr .. Ora bakal ana luput kajaba sampeyan milih manggon 'ing alam bébas', nanging ..

Kita bisa surak apa sing dikarepake; kita bisa njerit yen ora pengin kabeh, nanging kaya nangis ing ara-ara samun. Mayoritas gumantung ing 'sistem'. Aku kira-kira wektu kanggo mikir babagan: Yen sampeyan ora bisa ngalahake, gabung.

Aku mikir, kita kudu ngrampungake solusi beton sing uga bisa dianut dening wong-wong sing kerja kanggo 'sistem' kasebut. Kita kudu ngrampungake solusi konkrit lan bisa ditindakake supaya manawa ora ilang kepasten, nanging dheweke uga duwe ujar. Saiki kita saiki gumantung saka keputusan sing ditrapake saka ndhuwur. Sistem politik saiki meksa kita nampa keputusan kasebut tanpa wujud partisipasi. Aku mikir bisa ditindakake kanthi beda. Sing pancene kudu ganti saiki. Bener tenan aku nesu.

Aku maca babagan kesempatan supaya gampang ngatasi teknologi sing padha saiki, tanpa kudu ngilangi kabeh masarakat. Ora mbutuhake pemberontakan utawa revolusi sing populer. Kabeh wong mung bisa nindakake apa sing ditindakake. Aku kepengin ngerti apa sing sampeyan pikirake, amarga aku tansah ngormati panemu sampeyan.

Siji-sijine sing diganti yaiku struktur keputusan. Menteri lan pejabat sing saiki nglaporake makutha lan meksa nindakake hukum tanpa persetujuan langsung wong kudu laporan menyang masyarakat. Menteri kudu diganti wakil rakyat langsung (sing dadi wakil rakyat tinimbang makutha). Dheweke nyebat demokrasi langsung. Yaiku disedhiyakake dening Elon Musk (saka mobil Tesla kasebut). Sing dudu bocah bodho…

Yen bisa liwat demokrasi langsung lan yen bisa ngenalake kanthi cepet, aku kudu miwiti nindakake lan ningkatake. Ing demokrasi langsung kasebut, rakyat milih wakil rakyat kanthi online. Dadi sampeyan bisa dadi calon dhewe utawa nyalonake calon lan sistem voting mesthekake pilihan lan tuwuh dhukungan. Kaya sistem voting kayata Holland's Got Talent lan program TV liyane. Teknologi kasebut ana. Sing dakkandhakake yaiku kanthi cepet.

Dadi wakil sing dipilih kudu luwih gampang nggawe undang-undang lan menehi wong kanggo persetujuan utawa dideleng. Saka ewu hukum, kanggo kajelasan, saka jumlahe nganti kualitas. Partisipasi umum. Aku rumangsa pinter banget.

Kita bisa ngenteni nganti angger-angger vaksinasi wajib ngidini kita milih njupuk vaksin kasebut utawa menyang penjara digital utawa saiki bisa ngrebut. Aku mikir kudu njupuk kauntungan saka krisis iki supaya perubahan kasebut kedadeyan. Ngganti cara sing dikarepake! Demokrasi langsung bisa ngganti struktur kekuwatan sing ana liwat sistem voting online ing sawetara wulan. Inggih: Pungkasane ana konkrit tinimbang kabeh gagasan wol ing saindenging internet.

Aku pancene pengin ngerti apa sing sampeyan pikirake! Aku mikir saiki wis wektu kanggo nggawe dhukungan kanggo iki. Ayo ngobrol babagan pribadi. Kita bisa nyipta nalika kita nggawe Facebook amba. Sampeyan mung nindakake kanthi nuduhake ... nuding wong-wong ing saubengé. Pramila kula mikir manawa sampeyan bakal nyambung karo sampeyan.

Coba dideleng, dijlentrehake kanthi apik ing kene: https://www.fvvd.nl/ lan sampeyan bisa langsung menehi tandha petisi sing nuduhake manawa kita kepengin banget nindakake iki. Iki kudu mbukak virus yen sampeyan takon.

Ya, aku bisa ngrungokake saka sampeyan.

Salam
(PS mungkin ide: kirim email iki menyang kanca liyane)

Ana akeh pitakon babagan sistem politik kaya ngono, nanging jinis kasebut yaiku:

  1. manawa bisa ditindakake kanthi cepet
  2. yen iki minangka bentuk demokrasi sing paling pas
  3. manawa sampeyan bisa nggawe sistem finansial padhet maneh

Sing terakhir bisa ditindakake, umpamane, kanthi ngenal guilder digital (lan bisa uga kertas). Guilder kasebut banjur ditutupi standar sing ana panyusutan dhuwit saiki ngubungi. Link kasebut dadi "standar emas" anyar. Sing bisa dadi emas fisik utawa bisa uga bitcoin. Sampeyan bisa nggawe dhuwit digital kanthi cepet lan tautan karo bitcoin (minangka "standar emas") uga cepet digawe. Ing ngisor iki mesthi ditrapake kanggo kabeh: wong milih.

Mayoritas nemtokake! Lan kuwi kaendahan demokrasi langsung. Demokrasi langsung ora bakal ditindakake sadurunge, amarga mung mbutuhake wektu sing akeh. Kanthi teknologi saiki, sampeyan bisa kanthi cepet ngucapake babagan wong. Kanthi aplikasi lan penet tombol, sampeyan milih calon lan kanthi mencet siji tombol sing disetujoni utawa nolak proposal.

"Ya, nanging ora mungkin, angger-angger pancen rumit banget lan uga ana undang-undang sing banget.Persis lan kuwi persis sing kudu diganti. Pemimpin anyar kudu bisa gampang, komunikasi kanthi cetha lan mbujuk wong akeh. Mayoritas mesthi nemtokake.

Ayo klelep, pikirake, nanging aja nganti suwe. Kita kudu cepet metu saka kahanan saiki lan kita kudu njaluk supaya wong-wong sing ngetren kita saiki metu saka bangunan kasebut kanthi cepet. Waca liyane babagan www.fvvd.nl lan pitakonake sampeyan ing 'pitakon & wangsulan'.

".. Lan yen sampeyan mbobot iki, anak sampeyan bakal sabanjure"

foto sumber: https://www.facebook.com/Nantes.Revoltee/photos/

209 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (24)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    ANP: Polling: VVD tuwuh dadi 43 kursi liwat pendekatan korona

    Pamilih ngapresiasi pendekatan korona pemerintah, sing khusus nyedhiyakake dhukungan kanggo partai koalisi paling gedhe, VVD, miturut survey paling anyar dening I&O Research. Partai liberal bisa gumantung ing 43 kursi virtual, nalika kabeh partai liyane macet ing 16 kursi.
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/peiling-vvd-groeit-naar-43-zetels-door-corona-aanpak/ar-BB146PUE

  2. guppy wrote:

    Yen sampeyan pengin dadi pimpinan klompok gedhe, gaweyan kasebut kanthi ora minat lan ora kanggo mata uang (digital). Sanalika yen ana dhuwit, ana salah. Pamrentahan saiki ndalang ora entuk akeh, nanging liwat lawang sisih mburi iku crita sing beda banget.

    Menehi dhuwit gratis kanggo wong liya, ora bakal nulungi dhuwit, dhuwit menehi energi yen ngentekake wektu. Minangka pandherek enom, dheweke bakal nguwuh luwih akeh.

    Kabeh ing alam semesta iki tuwuh gratis lan hukum alam padha kanggo kabeh wong. Umume manungsa lan pimpinan dheweke ngganti hukum kasebut kanthi hukum ego.

    Kabeh wong ing jagad iki duwe hak kanggo duwe lan ngasilake plot ing tanah. Ana akeh panganan sing akeh banget lan ora ana sing bakal keluwen.

    Ora ana alas sing kudu dipotong kanggo tuwuh ekonomi. Yen pengin lunga menyang negara liya, sampeyan nggawe transaksi kanggo ijol sedhela. Tanduran ekonomi kurang ajar, tuwuhing ekonomi yaiku awake dhewe.

    Kanggo kabeh wong, iki terus bisa digunakake amarga kita ngerti apa sing bakal kelakon yen nyerah.

    O telek iki wis kelakon sadurunge 😉

  3. Danny wrote:

    Aku iki ide sing apik. Mangga ndhukung kanthi sepenuh manah.

    Duwe rong pitakon:
    Apa sampeyan uga bisa nggunakake sistem iki kanggo demokrasi langsung liwat referensi?
    Lan kepiye sampeyan yakin manawa sistem iki bisa dipercaya lan ora diapusi?

    Aku uga ora milih dhuwit digital utawa digitalisasi masyarakat luwih umum.
    Apa bisa uga sistem iki ditrapake kanthi cara sing luwih "analog"?

  4. marcos wrote:

    Kabeh pengamatan sing apik lan terkenal ing komentar. Nanging, ana reaksi utawa surat kaya sing ditulis ing artikel iki lan surat kasebut wis disalin lan diterusake menyang wong liya? Yen sampeyan duwe saran liyane utawa gegayutan karo surat utawa tekan klompok target, aja ragu-ragu kanggo nuduhake. Iki minangka kegiatan cilik, lan amarga virus nyebarake kanthi eksponensial, pesen iki uga bisa nyebar kanthi eksponensial. Akeh respon kanggo liyane (situs oposisi sing dikontrol) nuduhake manawa rasa usus sing akeh pengin owah-owahan. Mula saiki, wektu saiki bisa nangkep grup iki saka saluran liya. Nyalin huruf kasebut lan nyebarke kanthi pitakonan kanggo nuduhake luwih akeh yaiku salah sawijining cara. Kajaba iku, "koran liyane" disebar ing Hari Pembebasan, sing uga versi sing dicithak. Kulo tulung-tulung ngarepe wong 930 sing mlebu petisyen uga nyalin layang iki lan dakwartakake marang wong liya.

    • Martin Vrijland wrote:

      Setuju, saiki pancen wektu kanggo tumindak lan promosi kanthi aktif. Kita ora bakal metu saka iki kanthi mung menehi artikel, nanging kanthi semangat nyengkuyung.

  5. Future wrote:

    Cukup ing kene, sampeyan lungguh karo efek cerobong, nanging sampeyan wis ngerti manawa.

    Paten Vaksin Coronavirus https://patents.justia.com/patent/10130701 kanggo Coronavirus Attenuated digunakake minangka Vaksin. Chimera Protein Paten https://patents.justia.com/patent/8828407 Sirah Chimera Singa, Badhe Kambing, buntut Naga "She-Goat" secara harfiah tegese "Musim Musim" utawa Capricornus Kambing Saturnian Musim; Chimera iku kewan agawe agawe saka kewan liyane, apa Vaccine.

    Salajengipun, Gilead malih minangka barang sing dienkripsi saka basa Ibrani. Kayane tegese ing ngisor iki.

    Gilead (minangka pencipta remdivivir, vaksin sing dikepengini oleh vaksin 300 yuta vaksin kasebut dening militer. Dadi sampeyan ana ing loop, amarga ora ana sing dites apa wae, lan mesthi ora digawe kanthi tujuan sing paling apik. Deleng jeneng perusahaan. Diterjemahake dening Google lan ngrujuk ing ngisor iki.

    Seksi seks sing dikepengini karo jeneng sing padha karo Galeed ing basa Ibrani. Loro-lorone nandhani adegan sing ana ing antarane Yakub lan Laban. Gen 31:47 (ora menehi saran kanggo wong-wong ing Kitab Suci, nanging kanggo menehi interpretasi)

    Paus Francis Encyclical Laudato Si (kertas pengajaran) Nelpon kanggo mateni 6 milyar wong;

    Induvidual cacat kanthi ngadhepi konspirasi kanthi nggegirisi lan ora bisa dipercaya. Sodium, Phedophile, Freemason 33 derajat. J Edgar Hoover, direktur FBI.
    Apa konspirasi?

    Ngganti ngendi dheweke pengin nggawa sampeyan, ora supaya nikah.

    Dadi gampang kanggo ndeleng kepiye wong ala, yen sampeyan bisa diarani dheweke.

    Sumber theocsark101.

  6. marcos wrote:

    Kaya "De Andere Kranr" wis diterbitake lan disebarake minangka salinan dicithak ing Walanda, koran uga wis diterbitake ing Jerman ing ngendi oposisi bisa diwaca babagan langkah-langkah saiki.

    Waca https://jimdo-storage.global.ssl.fastly.net/file/d1f86eb0-fa6b-4b76-b38f-f601c46f8e77/03_Widerstand_2020_05_01_klaus_doerr.pdf

    Warta sing nyebar kaya iki mesthi bakal mbantu luwih akeh wong sing ngalami tekanan peer nalika ndeleng rasa usus dikonfirmasi sing luwih gedhe tinimbang sing dipikirake ing wiwitan. Mesthi iki uga bisa dadi saluran kanggo jupuk grup klompok iki, nanging ana sing isih ana ing antarane masarakat sing terus berkembang. Pramila saiki kudu ningkatake inisiatif demokrasi langsung ing antarane klompok wong sing luwih gedhe. Iki mbutuhake kabeh sing maca supaya bisa nyalin huruf kasebut lan umpamane, umpamane 10 alamat ing bunder utama kanthi pitakon apa dheweke uga pengin ngirim surat kasebut. Yen kedadeyan kasebut, tuwuhing eksponen kanggo kesadaran babagan perubahan / alternatif kaya demokrasi langsung. Pengetahuan sing dadi langkah pertama tumrap tumindak wong, amarga akeh pemasar bakal mbuktekake.

    Ngelingi, kepéngin bali menyang normal lawas ora bakal bisa ditindakake kanthi gampang amarga sistem kasebut wis nyedhiyani kesempatan kanggo maneuver masarakat dadi kahanan sing saiki. Dadi tulungake sampeyan ora eling. Sing dadi pilihan yaiku nampa normal anyar sing saiki bisa kita lakoni lan maca ing ponsel utawa ngrampungake alternatif lan dadi nomer penari 5, 15, 500, 50000 utawa 1 yuta "kepiye nggawe gerakan".

    Tindakake tumindak cilik dina iki lan delengen carane akeh wong sing bisa tekan. Tindakna kanggo para mudha lan bocah lan putune mbesuk !!! Dadi: https://www.fvvd.nl

  7. SandinG wrote:

    ff kanggo kajelasan

    Sapa sing menehi tandha ukum lan Prentah?
    Usul-usul legislatif sing ditampa dening Parlemen lan Keputusan Diraja diwatesi (kontra-ditandatangani) dening King lan banjur dening menteri sing tanggung jawab utawa sekretaris negara. Banjur padha ditrapake. Tandha kontra nuduhake yen dudu Raja nanging menteri sing tanggung jawab (politik)

    https://www.kabinetvandekoning.nl/veelgestelde-vragen/wie-tekent-de-wetten-en-koninklijke-besluiten

    Willy tog wis rampung maneh…

    • Sunshine wrote:

      Persis, dheweke duwe katrampilan kalebu ing konstitusi, menehi saran wong lanang sing padha.
      Dheweke butuh dhewe lan bisa kerja bareng, nanging wong sing ora biasa ora diwartakake. dheweke duwe ikatan sing kuat karo saben liyane.
      Ing endi pundi, liyane. Isih apik minangka raja supaya ora mbayar pajak, apresiasi lan kekuwatan, lan uga fungsi sing diwarisake. Ora perlu ditrapake supaya calon luwih becik ora kasempatan. Banjur uga diwanti-wanti mutusake janjian sing milih calon-calon calon agen, dadi layanan kanggo dheweke. sing ngontrol raja ing kahanan kaya ngono? Pramila wonten kathah peminat jingga. Ya kebayar dadi penggemar oranye. Jingga biyen dadi partai politik sing uga ditindakake kanthi cerdas supaya raja kasebut ora adil. Apa iku ?? . Sistem Feudal ing abad kaping-21 Nyisihake. Mlebu petisi saiki!

  8. Ancaman bom wrote:

    Pancen, iki bakal dadi cara cepet kanggo campur tangan - kasedhiya manawa panyengkuyung ditemokake. Lan aku rumangsa butuh luwih saka tujuan sing nyatakake petisi kasebut.

    Kasunyatane uga manawa iki uga adhedhasar tampilan keputusan. Ing kasus apa wae, demokrasi tansah nganiaya wong cilik sing ora "cara" kasebut. Kajaba iku, demokrasi langsung uga mbebayani yen media ora netral. Lan sing terakhir ora persis kaya ngono ing Walanda.

    Ilustrasi babagan carane bisa salah bisa dideleng ing seri "The Orville" musim 1, 7. Amarga "seri" utama ora ateges ora bisa ngemot pesen sing migunani ...

    Aku uga ora mangu yen mesin tenaga kerja bakal kerja sama pa yen cukup milih, nanging apik. Ora nembak mesthi salah. Isih, krasa aneh kanggo menehi petisi. Isih isih krasa manawa sampeyan ngerteni manawa wong duwe kekuwatan marang sampeyan lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa tanpa wong. Yen sampeyan ngakoni, kenapa wong bakal menehi respons marang usul sampeyan… ..

    • Martin Vrijland wrote:

      Petisi kasebut ora liya saka survey babagan jumlah wong sing gelem miwiti lan nuduhake komitmen dhewe. Mesthi ditampilake kanggo neiamdn saka politik saiki, nanging kanthi tandha cukup, iku tandha saka: "Lan saiki kita lunga" menyang tatanan politik saiki.

      Sing sepisanan bisa ditindakake, yaiku sawijining revisi sing keras babagan apa sing ana ing tabung. Sing angel amarga sampeyan njupuk ketagihan wong ing wektu sing padha, nanging saiki utawa ora nate bakal bisa ndeleng kepiye wong sing kepengin banget menyang ngisor kanggo ngganti

      Sampeyan bisa nyegah supaya ora salah. Tuladha: vaksinasi wajib. Upaminipun mayoritas kepengin vaksinasi wajib amarga wis dipengaruhi dening media lan malah percaya yen wis becik. Undhang-undhang kasebut nglanggar konstitusi. Konstitusi kasebut nduweni sawetara aturan dhasar sing adhedhasar kabebasan lan hak kanggo netepake dhewe. Dadi, sampeyan ora kudu (sing kedadeyan karo undang-undang saiki) ngliwati hukum sing ngrusak utawa nyoba ngganggu konstitusi (adhedhasar hak asasi manungsa).

  9. marcos wrote:

    Kanggo sing maca bebarengan lan pengin banget perubahan kanggo bocah lan bocah. Sampeyan bisa uga wis mlebu usulan, nanging ora ateges kedadeyan kasebut. Apa sampeyan gelem nggawe apa wae lan ora mung nuduhake artikel lan video sing luwih utawa luwih mung konfirmasi apa sing wis dingerteni. Apa bisa uga menehi "gerakan" dadi bahan liyane, umpamane, nyiyapake obrolan video sing bisa dirembug kanthi langsung lan ing ngendi, umpamane, kita dibagi tugas kanggo bener-bener nindakake perkara sing nyebabake pangowahan nyata. Utawa ana saran liyane kanggo nggayuh klompok target sing luwih gedhe. Ana akeh wong sing wani (kalebu Martin) sing ditampilake ing video sing duwe guts kanggo menehi jeneng. Wayahe awake dhewe bakal nggambarake awake dhewe marang wong-wong kasebut lan njupuk siklus kasebut. Dheweke pantes dhukungan lan mbutuhake sikap pasif. Dadi aku saranake kanggo nindakake video, nanging z2 pitakonan:
    * sing gelem melu
    * ana saran liyane

    kita bakal maca apa reaksi kasebut

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku ngarep-arep supaya wong bakal njupuk inisiatif kasebut. Obrolan video bisa uga rada ora praktis, amarga sampeyan kudu online ing wektu sing padha, nanging sampeyan bisa nggawe gerakan kanthi ngadeg dhewe lan nggawe pratelan sing jelas. Sampeyan bisa gawe video lan dikirim ing kene. Banjur mesthi kita ora mbalik menyang tentara media sosial negara (uga disebut 'tentara troll'). Nggawa ide lan utamane tumindak konkrit.

      Wiwitan penting yaiku yen wong wiwit nuduhake situs web lan nyoba kanggo gawe uwong yakin wong liya.

    • Kamera 2 wrote:

      @Marcos

      Swara banget, kita dudu mungsuh masarakat kaya sing dijlentrehake miturut aturan Stalin.
      Kita "dadi" wong. Dadi ora kudune mlebu gulag lan ora wedi karo iku, kita karo wong liya kanggo umate
      Sepisan maneh sing diresiki yaiku yen sampeyan dadi wong sing ngrusak yen sampeyan ora pengin nganggo topeng, maneh ing sangarepe mungsuh wong, dheweke wis mikir babagan kasebut ing Stalin lan saiki wis ana ing tingkat donya. Muga-muga masarakat teka inisiatif. Sampeyan bakal nglawan dheweke supaya nambah kesadaran, pameran media dll, sampeyan wis milih

      Wong sing ngerteni wong ora dadi mungsuh saka masarakat, nanging dadi "kanca karo masarakat", ora miturut Gulag
      https://nl.wikipedia.org/wiki/Goelag

      • marcos wrote:

        Sawetara pamaca menehi saran kanggo nggayuh pamirsa utawa conto kegiatan sing bisa diulang maneh kanggo nggedhekake pamirsa. Maneh maneh, nuduhake temonan ing internet ora kontribusi kanggo nggayuh tujuan demokrasi langsung. Minangka conto, aku ngrujuk situs-situs sing sering dakunjungi http://www.fvvd.nl Apa ana liyane sing nindakake iki? Ana pamaca sing melu kegiatan ing njaba Internet kanggo ningkatake kesadaran babagan konsep demokrasi langsung lan situs sing gegandhengan. Yen ngono, wenehana lan liya-liyane bisa uga njupuk alih. Aku weruh manawa jumlah wong sing mlebu iku yaiku 1181 (matur nuwun maneh kanggo tumindak iki) lan mesthi bakal luwih dhuwur. Kaya sing dakkirim sadurunge, saiki wis dadi wektu amarga pengayoman sebut mudhun. Wong duwe raos usus lan lagi golek alternatif. Apa ana wong sing eling karo wristbands Lance Armstrong? Zoiest uga kejiret kaping pirang-pirang luwih saka sing dianggep sadurunge. Manis uga bakal menehi saran, nanging aku yakin manawa ana ing antarane 1100 wong sing mlebu, mesthine ana ide sing luwih apik. Ayo wong liya krungu.

  10. bertusjanssen wrote:

    Sampeyan ngerti apa sing kedadeyan ing al-Qadhafi? Aturake mata uang sampeyan lan siji-sijine sing dicapai yaiku wong sing duwe pikiran kaya, supaya bisa ngyakinake wong supaya menehi lemah sing solid kanthi nyatakake yen omah sing dienggoni yaiku properti. dadi utawa ana lan nyatakake yen ora mbayar utang. Aku ora ngerti FB lan mesthine bakal sukses karo perusahaan kasebut.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup