Direktur Pemberontakan Extinction Margaret Klein Salamon: "Langkah sabanjure yaiku nyamar yen kebeneran nyata"

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 10 Oktober 2019 6 Komentar

bronL ytimg.com

Ing mburi Rebel Pungkusan ana organisasi profesional amarga kita ngerti saka revolusi warna sing digunakake dening CIA sajrone pirang-pirang puluh taun kanggo ngilangi "diktator" lan nginstal demokrasi versi Amerika. Minangka metode 'demonstrasi sing tentrem' ing swasana ati sing kaya jaman kerajaan kanthi musik lan kumpul evokatif simpatik, kanthi akeh kemah sing apik. Senjata penting kanggo mbangun revolusi kaya mangkene yaiku media sosial lan upaya para aktor terkenal. Ing kasus iki, minangka revolusi warna global, amarga propaganda pangowahan iklim minangka piranti kanggo nyerang pamrentah dunya.

Sampeyan butuh masalah global kanggo nyedhiyakake solusi global. Dadi pisanan perusahaan perusahaan minyak gedhe ngirim akeh minyak mentah menyang pabrik plastik lan ngganti kabeh kaca lan botol susu nganggo plastik lan mesthekake yen segara ngambang apik plastik. Dan teka karo uga dadi masalah CO2 minangka penyebab pemanasan global, nuduhake sawetara walrus sing ngluncurake batuan ing sing diarani kekurangan es lan dilebokake ing bocah wadon sing angel sing main karo emosi "Kepiye wani sampeyan!"Lan Kees wis siyap.

Sampeyan kabeh diatur liwat organisasi global sing ditrapake kanthi profesional. Révolusi profesional sing nyata kaya sing kita kenal saka CIA. Situs web kasebut theclimatemobilization.org dadi portal organisasi The Climate Mobilization lan jelas yen ana dhuwit gedhe ing mburi. Situs web media alternatif digunakake kanggo ngiringan finansial paling akeh sawetara tong, nanging nganggep manawa ana mesin sing nduweni minyak kanthi apik lan iki ora kabeh dilatih para sukarelawan. Nanging, sampeyan ora bakal weruh arus kas kasebut, amarga iku prinsip layanan rahasia: rahasia kasebut.

Margaret Klein Salamon minangka ahli psikologi klinis, saéngga ngerti babagan main psyche manungsa. Kabeh kedadeyan ing sangisore "aku apik banget kanggo lingkungane", nanging ayo takon karo wanita kaya ngono kanggo nggawe salinan slip gaji utawa jam invoice kanggo posisi dheweke minangka Direktur Eksekutif Mobilisasi Iklim.

Ing presentasi ing ngisor iki, kita bisa ndeleng kepiye mati saka badut sing ora apik iki ing kamera kanggo nyritakake babagan sing diajak sinau babagan nyimpen iklim. Dheweke sejatine nerangake kanthi rinci manawa pendekatan klompok Pemberontakan Extinction nganakake kampanye adhedhasar psikologi. Kita krungu definisi propaganda ing kene. Banjur mbilas sedhela menyang 11: menit 30 ngrungokake definisi kabeneran para wanita lan wanita iki. "Kita nyritakake apa sejatine banjur tumindak kaya sing bener", Apa paman Salamon ana ing kana. Mesthi, ana sing bakal ujar manawa dheweke tegese kasunyatan kasebut kudu ditindakake, nanging nyatane kabeh wicara kasebut gegayutan karo kekarepan sing ana ing antarane masarakat sing, ing mripate, ora cukup kaget babagan kahanan sing ditemokake manungsa. Nyatane, dheweke nerangake manawa organisasi kasebut diadegake kanggo nggedhekake rasa wedi ing antarane masarakat. Wedi kasebut pancen ora adil lan ngerti dhewe, nanging critane saiki yaiku "mung kudu dibesar sethithik" amarga ora ana sing kedadeyan saka pamrentahan. Psikolog ing tim demokrasi kaya ngono, apa ora?

Organisasi kasebut uga digulung sacara profesional ing Walanda. Pembaca situs iki banjur njupuk dipikir ing Vondelpark lan ndeleng kepiye organisasi rekrut lan menehi pitunjuk marang para peserta babagan struktur organisasi lan metode kerja. Jelas Revolusi Kaedah Gene Sharp ing saindenging jagad lan para pemuda direkrut kanggo nyurung agenda kasebut, ora ngerti yen nggali kuburan dhewe lan nelpon negara polisi global liwat masalah rampung. Pay liyane, ngontrol kabeh sing sampeyan tuku lan adol kanthi rutin liwat sistem negara polisi (China) model dunia.

Kita nyekseni liyane Cara revolusi warna Gene Sharp (cara CIA kondhang), nanging wektu iki kanthi skala global. Kita ndeleng cara sing padha nalika perang Yugoslavia, pemberontakan ing Mesir lan Ukraina lan ing pirang-pirang negara liyane. Iku cara sing apik banget sing saiki digunakake ing Hong Kong maneh. Kita uga ndeleng metodologi sing padha ing mburi Rebellion Extinction. Cara iki wis asring dibahas ing situs iki nalika Revolusi Ukraina, nanging supaya kepenak aku ngirim video ing kene babagan lady sing nerangake kaedah Gene Sharp. Pirsani tautan ing artikel iki kanggo informasi latar mburi babagan iklim iklim.

Apa sampeyan ora ngandel yen kita nyekseni metode Gene Sharp CIA? Banjur waca kutipan ing ngisor iki:

Petunjuk utama pisanan yaiku bentuk presentasi sing diwenehake dening Gail Bradbrook, salah sawijining pendiri Extinction Rebellion (XR cendhak - klompok utama Inggris sing ngrayakake Mobilisasi Iklim) ing Festival Off-Grid sawetara taun kepungkur, promosi dheweke Revolusi Welas / Rising Up! konsep / merek. Ing kono, dheweke diarani minangka Otpor !,, instigator sing 'akar-suket' ing njero 'Revolusi Bulldozer' utawa 2000, minangka 'mung sekelompok bocah-bocah'. Dheweke uga ujar kanthi cemlorot utawa Gene Sharp, sing strategi ditrapake ing lan saben sing diarani 'revolusi warna' sing banjur disapu ing macem-macem bagean ing jagad, sing dadi pucuk ing Musim Panas Arab, sing banjur dadi inspirasi akeh sing melu gerakan Occupy. (diwaca terus kene ..)

Daftar pranala sumber: notalotofpeopleknowthat.wordpress.com, saiki ora.news

88 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Deleng uga video paling anyar lan sambungan Jeffrey Epstein karo laboratorium MIT media lan metode Gene Sharp, kalebu sesambungan karo Pemberontakan Extinction.

    Menarik ora!

    • Martin Vrijland wrote:

      Kita ora isin babar pisan. Kita mung mbukak cara Gene Sharp lan nggawa kanthi positif, tanpa nglaporake manawa nginstal sistem negara polisi global. Iku cara CIA lan organisasi ndalang yen saiki nggunakake cara kasebut minangka inisiatif warga spontan (lan wong-wong uga bakal manggon ing kene):

  2. marcos wrote:

    Pembiayaan operasi kasebut uga digawe kanthi standar FASB 56, sing ndadekake arus kas bisa ilang. Kanthi mangkono, alokasi dhuwit pajak dadi legal.

    FASB 56 = AKTIVITI GOLEKSI "ngidini lembaga pemerintah" ngowahi "penyataan keuangan umum lan mindhah pangeluaran saka siji item menyang liyane. Sampeyan uga kanthi jelas ngidini agensi federal supaya ora bisa ngetung pembayar pajak yen lan nalika pernyataan keuangan umum wis diowahi.

    Pajak diklumpukake ing budget sing diarani, sing ora, ujar kabeh babagan posisi finansial lembaga pamrentah, mulane, tambah Laporan Akuntansi Keuangan Komprehensif ing standar FASB 56 anyar lan sampeyan bisa mbiayai ops ireng.

    CAFR - pesawat saka lembaga keuangan pamrentah AS kalebu laporan keuangan negara, kotamadya utawa lembaga pamrentah liyane sing tundhuk karo syarat-syarat akuntansi sing dipromosikake dening Board Standards Accounting Government (GASB).

  3. Kamera 2 wrote:

    ME kalah dolanan bal-balan nalika sore.

    Saiki ME dadi minggu lengkap sadurunge esuk, saben dina, ora sore lan lokasi 1, ora ana puluhan lokasi.
    Ditambahake kabeh bis ME sing nganggo tank diesel, jaran, bis polisi, pulisi motor helikopter? etcetra etcetra

    Kepiye Pambrontakan mbayar pitakon sing menarik

    https://www.businessinsider.nl/wat-kost-de-politie-inzet-bij-een-potje-voetbal/

  4. Kamera 2 wrote:

    Setu Amsterdam 12 Oktober 2019

    Para pejalan kaki sing ngganggu wong kanthi nyiyapake tembok sing diisi (awake dhewe) kanthi bendera, apa ora nganggo bendera digawe ing dina iki ing 12 Oct ing sawijining lokasi, ing ngendi kabeh wong bisa mlebu sangu km lan mlebu jam sing digawe. deleng link telegraaf ing ngendi dheweke entuk platform sing luwih gedhe.
    Banjur kabeh wong menyang omah sing anget utawa padha
    terus blanja ing Kalverstraat. ME kudu kerja luwih gedhe dina iki amarga wong-wong sing mlaku-mlaku wis ing dalan-dalan ing Ibukutha kabeh minggu.
    Ambulans lan brigade geni kudu nggawe dalan gedhe, utawa amarga kedadeyan-kedadeyan kasebut, kahanan darurat ora bisa dingerteni.
    Nelpon nganggo lalu lintas mobile, sampeyan bakal dodolan, muter ing trotoar duweke biaya
    nggantung gendera Nazi bakal entuk duwekmu.

    Pungkap pambrontakan, nanging banjur nolih, mula kabukten nduwe posisi sing ndarbeni hak istimewa
    Mangkono uga mbuktekake yen wis gelaran. Dadi agenda pemerintah dhewe nglayani.
    Apa bisa dadi luwih transparan!

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1007789634/alle-activisten-weg-blauwbrug-weer-vrij

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup