Diskusi: 'Apa DMT apik kanggo sampeyan utawa ora?' Iki wong tiba-tiba weruh liwat simulasi

Filed in MIND & KONTROL KONTROL, PAWARTA ANALYZES by ing 13 Agustus 2018 2 Komentar

Senajan aku isih urip artikel sadurunge DMT, inti sing ing extractions ROOT-kaya minangka Kaca lan iboga, wis dituduhake sing tune fungsi transceiver ing kode Saturn, ana uga misale jek seep sinyal saka wong sing bener ngumumke iku miwiti kanggo ndeleng liwat adhedhasar panggunaan DMT.

Aku wis tau DMT lan nganggep ora perlu kanggo kula teka pangerten tartamtu, nanging mbok menawa. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup