Ing Pak. Efek Smith lan permusuhan spontan nalika ngadhepi 'pamikiran beda'

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 2 Bisa 2017 44 Komentar

Sapa sing ngelingi adegan saka trilogi film 'The Matrix' saka 1999 ing ngendi passerby bisa dumadakan ganti dadi 'agen'? Wiwit dina iki aku nulis, kampanye gedhe wis wiwit dadi ireng. Iki nyebabake dhewe ing kaca sing ora pati ngerti babagan aku lan sapa wae sing ndeleng kaca Facebookku secara proaktif ditekani karo tautan pandai besi iki. Sing kudu dilebur lan ketoke ora. Wong ora pengin dadi anggota kelompok sing ngetutake "pemikir konspirasi". Stigmatisasi iki njupuk sacara struktural lan agresif lan katon minangka cara terkoordinasi kanthi bantuan karyawan negara (bukti sing wis ana ing situs kasebut). Efek pencegahan iki kaya "eksperimen monyet lima" ing ngendi klompok monyet ngukum monyet liyane sasuwene dheweke kepengin nunggang tangga sing gedhang ana. Perilaku klompok kasebut diprogram sawisé pengulangan udhara panas ing grup sing nyoba mundhak tangga (pirsani kene katrangan kabeh saka eksperimen). Tujuan serangan kasebut loro-lorone; ing tangan siji, mesthine kudu mandheg aku kanggo terus nulis, amerga efek saka kapisah; ing sisih liyane nuduhake wong sing padha ora kudu mundur sing tangga. Misi sing wis gagal nganti saiki. Aku tetep lunga. Nolak peluru, diarani ing film The Matrix.

Agen ing film The Matrix bisa pop munggah kapan wae. Saben uwong katon bisa ngowahi spontan menyang agen yen karakter utama Neo katon ing matriks. Mungkin sampeyan ngerti; yen sampeyan ngomong nang endi wae ing ulang tahun utawa ing karya babagan topik sing mengaruhi gambar sing bener saka wong. Secara spontan, wong bisa nggunakake sikap sing akeh banget amarga padha karo gagasan sing ngrangsang pamikirane donya. Morpheus, karakter liyane ing film, nerangake ing video ngisor saka carane mengkono. Anggere wong ora ndeleng liwat sing manggon ing kasunyatan illusory, dibangun dening arsitek gedhe (minangka sinawang ing masyarakat rahasia elit), dijaga dening kelas elit lan mbelo dening sapa durung mangertèni sistem lan mulane dhewe wali saka sistem bakal diganti sanalika sampeyan ngudet sistem; anggere bakal langsung ngowahi lan ngarahake dalan menyang sampeyan. (maca liyane ing sangisore video)

Film-film follow-up saka trilogi The Matrix pungkasane mimpin kanggo jenis singularitas antarane sistem arsitek gedhe lan wong sing wis tangi; sing bisa ditrapake kanggo sistem kasebut, kaya mangkene, dikuatake karo siklus Neo sing ora bakal gelem mbentur lan mangerteni sistem kasebut. Iki mesthi bakal pengin transhumanists lan lapangan pasukan elit. Jiwa sing awake mesthine bisa salaras karo eksistensi The Matrix lan seneng dimensi tanpa wates sing bisa muncul. Malah, film kasebut minangka film propaganda sing ngumumake, kanthi akeh bebener, nanging diarahake marang singularitas ing ngendi kita krungu wong kaya wong Google, Ray Kurzweil lan Michio Kaku ngobrol (ndeleng kene).

Mulane perkara sing rada angel kanggo ngrangsang wong-wong mau kanggo awak supaya bisa urip saka sistem kasebut. Nanging apa sistem iki? Apa matriks? Supaya bisa ngerteni iki, migunani kanggo ngemot gagasan-gagasan wong kaya Ray Kurzweil, Michio Kaku, Elon Musk lan penginjil liyane lan sing ngarahake transhumanisme. Padha mikir yen kanggo 2045 kita bisa nggawe avatar nanoteknologi (salinan) awak manungsa, ing ngendi kita bisa ngunggah kesadaran kita. Iki dituduhake kanthi cara sing menarik lan kanthi kiasan ing film Transcendence. Padha uga mikir sing kita digital Kasunyatan augmented kanggo nggawe donya sing koyone nyata kanggo urip lan ing ngendi kita bisa urip kaya yen kita pancene manggon ana ing kono. Tjubo babagan game ing ngendi sampeyan duwe kaca kasunyatan maya lan ing saindhenging sampeyan nemtokake dhewe karo game kasebut. Nanging kanthi cara sing eling sing isih ana ing otak, kaya mangkono, nggabungake karo 'awan', supaya kita ora duwe bédan antarane awak, bumi kita, alam semesta lan alam semesta sing digawe sacara digital. Iku ora teori konspirasi; yaiku apa sing diandharake bapak-bapak iki. Mangga dipriksa YouTube kanthi nggoleki jeneng sing diarani kombinasi karo istilah 'singularitas'.

Minangka tuan tanah, sing isih bisa kasebut wong bisnis sukses (maca kene liyane), pracaya manawa kita bisa ngunggahake eling kita marang donya sing digawe sacara digital lan, kaya mangkene, nyampur dadi 'awan', sampeyan bakal kepengin weruh yen iki ora saiki. Sing kaya film The Matrix. Coba golek apa sing bisa dadi kenyataan sing sampeyan manggon ing kasunyatan kasebut. Elinga crita penciptaan saka agama sing beda-beda. Apa iku? Sing mbokmenawa jembatan banget kanggo akeh. Dr. George Smoot mènèhi pamrayogi TED ing ngisor iki. Njupuk wektune kanggo nggoleki. Kanggo apa-apa, ilmu pengetahuan lan transhumanists wis aktif aktif ing masalah iki. (maca liyane ing sangisore video)

Banjur kita teka ing pitakonan hipotesis apa bisa kasadhiya yen kesadharan kita wis kepepet ing sistem. Mbayangno yen Google bisa nggawe kasunyatan digital sing disebarake dening Ray Kurzweil lan sampeyan arep ngunggahake kesadharan marang kasunyatan kasebut. Sapa sing ngontrol pengalaman kasunyatan sampeyan? Iku mesthi manajer saka 'méga'; administrator saka simulasi Artificial Intelligence; administrator sing ngunggahake eling panjenengan; Google. Apa dadi yen kahanan iki wis ditrapake? Sing bisa dadi pikirane sing aneh lan adoh banget ing mripat akeh. Nanging yen sampeyan mikir bali menyang film The Matrix lan sampeyan njupuk menyang akun Hollywood ing tangan saka kelas elit sing menehi kita kesan sing scifi punika gambar Fantasi sing sampeyan seneng nalika ngombé bir lan tas saka borrelnuts entuk adoh, sampeyan bisa njupuk alangan kanggo dig luwih akeh.

Ing sawetara artikel situs web nggambarake carane kasunyatan sing kita manggon banget padha karo siji penjara jiwa; kayata Google bisa nyekel kesadaran kita ing mangsa ngarep yen kita arep ngunggah menyang universe digital (dimensi) digawe dening Kurzweil & co. Mangga njupuk alangan kanggo maca artikel kasebut miturut item menu 'matriks','ngluwihi matriks'lan kategori liyane. Mesthi wae sampeyan uga bisa terus ngandel yen ora ana sistem lan Martin Vrijland kepengin martakake critane fantasi. Aku ora bisa nyalahke sampeyan. Sampeyan uga cukup adoh yen ora ana rasa sing jero kanggo ngerti yen panelusuran iki bakal diwiwiti. Mesthi liwat utawa 'awakening' asring diwiwiti kanthi ndeleng dumunung ing media lan bab kaya palsu sajarah lan bisa nyebabake panemuan sing ana kelas elit sing nyembah Saturnus. Banjur mbok menawa penemuan iku Saturnus minangka chronos utama saka penjara jiwa sing dipungkiri wektu iki. Sing dicritakake dening Hollywood ing film Interstellar saka 2014. Iku ora kanggo apa-apa sing film iki menang 6 hadiah ing 'Saturn Awards"(aja menehi perhatian marang jeneng kasebut) ing 2015. Apa sampeyan pancen mikir?

WORD ANGGOTA

Daftar pranala sumber: variety.com

165 enggo bareng

tags: , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (44)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Averroes wrote:

    Lan kanthi mangkono, EU dadi negara komunis ing kawilujengan, ing endi individu kasebut minangka negara bawahan. Pisah saka agenda transhumanist lan penjara digital (safety net), sing bakal menehi manungsa pukulan final lan gratis bakal nguripake.

    ----------------------------------------------
    "Yen sampeyan pengin sesanti ing mangsa ngarep, mbayangno prau stamping ing pasuryan manungsa - ing salawas-lawase."
    - George Orwell
    ----------------------------------------------

    Negara baginda kudu diangkat miturut Politburo EU:
    http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663374/europese-commissie-wil-afbouw-controles-binnengrenzen.html

    Rencana Kalergi luwih ditambah supaya identitas individu kudu ilang, supaya individu bakal nyerah luwih gampang menyang negara.
    http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663191/zweden-stopt-met-systematische-id-controle-grens.html

    Total sensor lan kontrol ing EUSSR nggunakake perusahaan ngarep kayata Facebook / Google etc.
    Austria nemoni layanan digital kaya Google Inc. utawa Facebook Inc. mbayar pajak kanggo transaksi karo para pengguna internet bangsa, nyoba nglebokna sistem pajak sing isih dirancang kanggo bisnis bata-lan-mortir.

    Bagian paling ambisi saka rencana kasebut yakuwi model bisnis Twitter Inc., Google utawa Facebook: pakaryan tacit ing nggoleki, seneng, ngeposake lan ngundhuh gratis sajrone pangguna. sing bisa dituju ing para panuku sing paling apik.
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-29/you-think-google-search-is-free-austria-seeks-to-tax-it-anyway

    ANGGOTA KANTOR SLOWLY ....

    Identitas Elektronik ing Eropah:
    Tantangan Hukum lan Perspektif Masa Depan (e-ID 2020)
    http:// http://ftp.jrc.es/EURdoc/JRC78200.pdf

    https:// http://www.eid-stork.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=186

  2. Averroes wrote:

    Kita ngerti yen pusat GOOGLE DATA FOR YOU ... BELL IS RINKING. DATA ING KARET KOMISI EU LAN GOOGLE / PALANTIR (CIA / NSA / DIA dll.)

    Sing gempa bumi ing Groningen ... ana agenda sing bisa mbantah:

    • Averroes wrote:

      Lagi siap ngapiki tangane ing NSA (SkyNet) ...

      • CuriousOne wrote:

        Lucu sing sampeyan sebut SkyNet, ing Belgia ana uga panyedhiya internet sing diarani Skynet. Jeneng sawise jaringan ing Terminator film
        https://nl.wikipedia.org/wiki/Proximus_Skynet

        Lan yen kita katon ing film Terminator (5) Genisys sampeyan ndeleng sing nyritakaké Skynet digawé infiltrasi lan 1 kabèh wangun wong kanggo nggawe lomba langgeng kuwat. Apa ora apa sing dikarepake Google marang 2029 / 2045?

        "Proses nampa kekekalan bakal diwiwiti dening 2029 nalika nano-bot digawe sing bisa nyebar liwat awak kita kanggo nglawan penyakit"

        Apa iku sing kita tingali ing film Terminator, awak manungsa sing terikat karo nano partikel?

          • Averroes wrote:

            @CuriousOne, Iku kabeh NLP / subliminal pesen sing kita ndeleng watara kita lan Hollywood minangka bagéan saka sing. Film sing apik babagan pesen kasebut yaiku 'Padha Urip' saka 1988. Mayoritas umat wis disiapake kanggo dekade kanggo implementasi agenda murtad 'transhumanistic' iki supaya dheweke bakal mundur nalika wanci tiba.

            Generasi YZ apik utawa diprogram. ilang lan bakal succumb kanggo ngapusi:
            - Y = Generasi Y minangka penerus kanggo generasi X lan umume ditetepake kanthi nggunakake periode 1982-2001.
            - Z = Lan pungkasane generasi Z; sapa sing lair ing taun 1992 nganti dina iki diétung antarane generasi iki.

            Agen Google (DARPA) dumadi sajajar karo Agenda PBB 2030. Kita kabeh kaliyan wiwit Diaries 21 (Klub Roma) karo istilah kaya sokongan, owah-owahan iklim, lan sapiturute kang ora luwih saka serangan ing CO2 yaiku nutrisi penting ing alam lan sampeyan bisa sambungake kanggo abang populasi (ndeleng presentations Bill Gates babagan vaccinations)

            Skynet punika (kuantum / D-Wave) database NSA lan Komplek industri militèr (DARPA) lan Genysis yaiku proyèk kang diwiwiti ing 2002 dening 'Amerika Serikat Departemen Pertahanan Informasi Awareness Kantor "departemen iki mengko sawise mbantah (ndeleng logo Informasi Kesadaran Kantor) supaya disebut dibatalake lan NSA's PRISM minangka akibat proyek iki. Miturut pendapat saya, kabeh iki secara harfiah lan kiat ana lemah. Ndeleng komentar saka Elon Musk babagan DUMBs ing wawancara iki:
            https://www.youtube.com/watch?v=GPaYrhUZSYQ
            https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif

            DATA BIG punika tembung Piandel kanggo njaluk kapenuhan data lan ironi iku sing paling saka wong kanggo poto iki tanpo pekso nggawe kontribusi liwat profil ing Facebook, Twitter, Google etc lan nganti dating nggunakake Palantir lunak etc. bisa uga digambar kanthi gamblang apa hubungan sosial saka individu tartamtu. Saindheng, mesthi, konsep sing nyenengake banget, supaya bisa nyimpen pirang-pirang manuk ing salah sijine swoop. Nyambungake pengkhianatan EUSSR karo PSD2 lan pihak katelu ora duwe anak kanggo njupuk informasi penting babagan individu.
            https:// http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/amsterdams-bedrijf-opgeslokt-door-geheimzinnige-datareus-palantir

            https:// en.wikipedia.org/wiki/Regina_E._Dugan (DARPA)

            Ing cendhak, net alon ...

          • Averroes wrote:

            Lan iki carane wiwit ... wong isih dadi penake?

          • CuriousOne wrote:

            Nalika aku weruh informasi babagan layanan rahasia lan dhasar lemah, aku tansah weruh info babagan kahanan ing AS, nanging kudu ora lali yen iki uga ana ing Eropah.

            Kanggo terus ing SkyNet lan banjur pindhah menyang facebook, facebook ora mung diwiwiti kanggo ngontrol wong-wong nanging luwih bisa nyimpen emosi lan pikiran ing basis data kanggo wayahe yen saben wong disambung karo SkyNet wis nulis piranti lunak sing perlu cocog karo pribadine supaya sampeyan bisa luwih cepet lan bisa luwih cepet ngontrol awak sampeyan.

            Saiki dheweke mung duwe kontrol kanggo nindakake lan mikir kanthi pesen NLP lan subliminal lan mengko karo Skynet babagan awak.

            Panyengkuyung saka iki bakal mokal amarga piranti lunak kanthi optimal ditulis ing awak lan maneh sampeyan wis disambung karo, informasi luwih akeh bakal entuk program lan luwih jero sampeyan bakal tenggelam. Yen sampeyan ora bisa mateni matriks lan entuk kontrol ing awak sampeyan.

            Awit aku awaken liyane utawa kurang dhewe, iki kasunyatan wis 1-2 liwati sadurunge aku temen maujud apa kang bener lan salah amarga dadi luwih / disinfo ing net lan YouTube sing kadhangkala wit bisa maneh ndeleng liwat alas lan Aku wis weruh carane donya bisa mlaku lan aku meh ora nonton TV utawa film. Aku digunakake kanggo nonton film amarga padha apik lan hallucinating nalika aku nonton saiki aku weruh apa-apa nanging simbol lan pesen sing didhelikake. Kadang aku ngaso film rol wong bali lan muter maneh / aku ngrungokake tartamtu wektu ngrekam 2-3 lan aku ora tansah kaget carane donya dianggo. Lan kaget carane akeh wong sing diikat menyang TV ing wayah sore kaya soko sakral lan pracaya marang kabeh sing diwartakake lan ditampilake. Aku nyalahke ora tau amarga aku wis aku bisa menehi wong sawetara saran apik aku tindakake dhewe lan supaya wong-wong mau weruh carane iku kabeh mathuk bebarengan, ngandika milih antarane pil abang utawa biru.

          • Averroes wrote:

            @CuriousOne, Iku babagan kontrol otak (persepsi) siji wis banget majeng yen sampeyan katon ing bisnis ing Komplek industri militèr (kalebu DARPA). Lan sampeyan luwih fokus marang teknik frekuensi (Gelombang ELF). Minangka Nikola Tesla nyatakake, kabeh iku frekuensi lan geter, dudu apa-apa paten sing digunakake dening 'negara jero'.

            Saiki nimbang perkembangan lan implementasine 4G / 5G lan saiki ana sing disebut GRID ing tanah, ing segara lan ing udara. Ing tembung liyane, ora ana uwal saka manipulasi sinyal. penetrasi. Amarga kaya sing diterangake ing ngisor iki, sing aku saranake sampeyan, otak ora duwe firewall. Kabeh ora sengaja mlebu unfiltered sawise proses kanggo wong-wong sing korteks sing kena pengaruh menyang luwih utawa luwih cilik ngurutake ngatasi rationalization cq. penalaran. Yen sampeyan duwe kendali babagan iki, sampeyan bakal ngirim wong saka jarak sing adoh nggunakake algortimes. Ing konteks, aku bisa nerangake karya Marvin Minsky (pemetaan otak) lan Dr. Robert Duncan (whistleblower)
            https://en.wikipedia.org/wiki/5G
            http:// nos.nl/artikel/2082962-marvin-minsky-pionier-kunstmatige-intelligentie-overleden-88.html

            MUST READ:

            US Views on "Wonder Weapons": Ngubah Kemampuan Data-Processing Badan

            teknologi apa wis sinaoni dening Amerika Serikat sing nduweni potensial kanggo ngrusak Kapabilitas Processing data saka organisme manungsa? The 7 Juli 1997 Jeksa Agung bisa ngetokake saka US News lan Report World diterangake sawetara ing utawa wong dirancang, antarane liyane, kedher insides saka manungsa, stun utawa nauseate mau, sijine menyang turu, panas mau munggah, utawa ngalahake wong mudhun karo gelombang kejut [9] Teknologi kasebut kalebu laser sing bisa narik kawigaten para murid; akustik utawa frequensi sonic sing nyebabake nyeri lan spasme; resonate organ internal nyebabake pain lan spasms; lan gelombang kejut kanthi potensial kanggo ngalahake manungsa utawa kapal udara lan bisa dicampur karo semprotan mrica utawa bahan kimia. [10]

            Kanthi modifikasi, aplikasi teknologi kasebut bisa duwe akeh kegunaan. senjata Acoustic, contone, bisa dicocogake kanggo nggunakake minangka senapan sumbu akustik utawa kothak akustik sing, sapisan diadegaké, bisa nglindhungi fasilitas, ngewangi ing rescues bebandan, kerusuhan kontrol, utawa langit dalan kanggo convoys. Ombak kasebut, sing bisa nembus bangunan, menehi kesempatan kanggo para pejabat militer lan penegak hukum. senjata Microwave, dening pancingan sistem gemeter peripheral, bisa panas munggah awak, panggawe tekane leloro epilepsi-kaya, utawa nimbulaké gagal jantung. Radiasi frekuensi rendah nyebabake gejala lan mual ing listrik lan flu. Wiki liyané sought pa kanggo panggawe utawa Trail preventable, utawa kanggo mengaruhi sinyal saka bagean motor corteks otak, overriding obahe otot sukarela. The Terakhir sing dipunrujuk minangka senjata gelombang pulsa, lan pemerintah Russian kabaripun wis tuku babagan 100,000 salinan saka "Black Randha" versi mau. [11]

            Nanging, panemu "senjata aneh" iki ditentang dening wong sing kudu ngerti. Brigadier General Larry Dodgen, Wakil Asisten Menteri Pertahanan kanggo Privasi lan misi, nyerat layang menyang editor bab "akeh ing akurat" ing US News lan Report World Artikel sing "misrepresent Departemen views Pertahanan kang." [12] complaint utami Dodgen kang ketoke wis wentis sing majalah misrepresented nggunakake teknologi sintesis lan nilai sing kanggo pasukan bersenjata. Uga Panjenenganipun underscored maksud US bisa ing lingkup sembarang kasepakatan internasional bab aplikasi sing, uga plans nglirwaaken (utawa ing paling mungkin ora nggambarake owahan) gegaman sembarang kanggo nangkal Carane akeh pandherekipun sing dikenal. Nanging siji wae ora ana sing ngelingi, yen riset ing wilayah iki intens. Klompok ora disebutake dening Dodgen yaiku manawa negara liyane utawa aktor non-negara uga ora bisa diiket ing watesan sing padha. Iku angel kanggo mbayangno wong kanthi kepinginan luwih kanggo njaluk tangane ing teknologi kasebut. "Psycho-terrorism" bisa dadi tembung kunci sabanjuré.
            http://ssi.armywarcollege.edu/pubs/parameters/Articles/98spring/thomas.htm

            Presentasi apik ing pungkasan kuwi pitakonan penting saka Harald Kautz Vella (babagan 54: 40) babagan Creutzfeld-Jacob lan eksperimen sapi lan wong ing Inggris ± 1997.

          • Averroes wrote:

            Apa ana basis teknologi iki? Inggih, Laboratorium Riset Holoson lan American Technology Corporation, loro-lorone nduweni swara versi sing ora bisa dirungokake. DARPA katon karya proyektor sonic dhewe. Ananging, Strategi Page laporan sing nggunakake Long Range Acoustic Device minangka modhifikasi senjata saka Gusti Allah:

            https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/05/09/hypno2s.gif

          • Averroes wrote:

            SalmonInBlik,

            ana eksperimen karo 5G ing Groningen, Friesland. Aku ora nemu apa-apa. Kajaba sing padha dadi masalah ana:

            "Stasiun pamantau paling gedhé ing Walanda dumunung ing sacedhake desa Frum Buru. Komunikasi satelit diawasi dening pemerintah Belanda lan Amerika liwat pasokan satelit gedhe. Stasiun pengawasan iki katon ana ing dalan pengembangan jaringan 4G ing Walanda.

            Stasiun lemah satelit ing Friesland Burum, ngendi Walanda AIVD (Umum Intelligence lan Service Keamanan) lan diss (Military Intelligence lan Service Keamanan) wis pasugatan satelit ngadeg kanggo eavesdropping lan spionase, ngembangaken jaringan 4G ing Walanda koyone cukup ing cara editors riset saka Telecompaper katutup. "
            http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/13525/nederlands-afluisterstation-in-friesland-zit-ontwikkeling-4g-netwerken-in-de-weg

            Dadi misale jekke alesan kanggo aku yen dheweke nyoba ngatasi masalah iki. Friesland lan Groningen banget cocok dadi area uji kanggo perkara iki, amarga ana akeh ruang kosong lan ora cukup potensial sambungan kanggo nginstal serat. .
            http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/406-groningen-testgebied-voor-nieuw-5g-netwerk
            https:// tweakers.net/nieuws/115697/europese-commissie-wil-volledige-5g-dekking-in-2025.html

            Iku ora kaya misteri gedhe ????

          • CuriousOne wrote:

            @ Averoes Masalah iki ing Friesland mung kanggo ngembangaken jaringan 4G / 5G ing 3000 + MHz jumlah. 4G nginstal mau wis 800 / 1800 / 2600MHz frekuensi 5G bakal diinstal ing 700Mhz bisa uga 2100 2600MHZ lan yen aku ora mistaken. Ing ngisor frekuensi sinyal kasebut luwih kuwat, ananging manawa tandhane data luwih murah, sinyal sing luwih murah bisa nembus luwih jero ing omah lan bisa liwat obyek lan alangan luwih apik. Sing luwih dhuwur frekuensi, sinyal ora pati roso nanging luwih dhuwur kiriman data bisa.

            Conto karo WIFI kang dalan ing tengah omah sing saiki 2.4Ghz band lan band 5GHz band 2.4Ghz bisa njobo durung ditampa nanging bakal maksimum data tingkat BV 150Mbs, ora pati roso sinyal kurang alamiah nanging isih duwe sampeyan isih nampa, ing band 5GHz maksvate Bv 300 Mbs bakal nanging sampeyan ora bisa nampa sinyal kasebut njaba omah ing kabeh.

            Uga gumantung carane lan ing ngendi sinyal dikirim, aku ngerti manawa lagi nambah antena anyar ing panggonan anyar supaya bisa nyiarkan frekuensi sing luwih dhuwur supaya bisa nawarake data luwih cepet lan luwih akeh. lan iki wis tambah kanthi cepet ing sasi anyar. Loro-lorone ing panggonan umum lan ing jero bangunan / perusahaan ngendi Wi-Fi 3g / 4g lan 5g kudu diakses.

        • SalmonInClick wrote:

          @Averroes

          tokoh sing ditemokake Duncan, nanging anggur aneh?
          miturut artikel BBC, epidemi BSE wis ngeculaké babagan 1986:
          http://news.bbc.co.uk/2/hi/special_report/1997/bse/62802.stm

  3. Averroes wrote:

    William Binney (ex-NSA) nerangake:

  4. PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

    Aku bubar ngunjungi situs barracuda pemerintah, blogspot. Wektu pungkasan ana bab 2 taun ago amarga saka serangan saka mual nalika maca "Pak Smith efek" artikel kaya aku elinga bener ditulis utamané dening troll pemerintah Jeroen Hogeweij, anggota saka Rotterdam
    Klub Masonic 'Cafard d' Or '(Cockroach Golden)
    Ing artikel paling anyar ing barracuda, contours agen oposisi sing dikontrol dadi cetha:

    Agen oposisi sing dikontrol Maud Oortwijn meh diadegaké
    Kanggo sing liyane, Micha Kut mesthi teka, 'Policeman lawas' lan sing diarani mantan homoprostitute Koos Woudenveld kanthi crita pitik jago babagan jaringan pedo rolodex.
    Agen oposisi sing dikontrol Hans Mauritz lan Wim Dankbaar lewat,
    Pangkat pizza kanthi 'seaman' shill.
    Saben wong sing ngupayakake bebener sing wis suwe ngerteni yen kabeh wong iki wis ngrasakake.
    Lan saiki dadi jelas sing dolanane dimainake.
    Iku kabeh kolaborasi pamarentah Jeroen Hogerweij, kanthi peran liyane nanging kanthi tujuan sing padha.
    Demonstrasi lan psychiatristing 'pemikiran sing beda-beda' / pencari sejati.

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Pemulihan, sing kudu: Koos Woudenberg.

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Sampeyan isih bisa ndeleng crita kontol iki spunk kotor ing: "Koos Woudenberg ngandika ing duri segara ing Sexbierum"
      Aku nyatakake junk iki metu saka kothak lawas kanthi pangarep-arep sing nggoleki bebener sing berkembang kanggo sinau kanggo ngenali psikopat mbebayani.
      Slamet banget karo cangkeme ora ngerti yen dheweke bisa nindakake kanthi becik lan mulane ora pengin - kaya biasa karo agen oposisi sing dikontrol Myra saka 'Talk to Myra' - mung wawancara radio, nanging pengin ndeleng raksasa.
      Nyelehake tautan / sambung titik-titik kasebut, kanthi psikopat liyane ing layanan pamaréntah kayata NIco van der Ham, Maud Oortwijn, Michael Vittaliti, Micha Kat.
      Pemudha sajroning kayekten, bener ati-ati karo Nico van der Ham, dheweke katon gampang, nanging minangka tikus ing sandhangan mouse.

      • Martin Vrijland wrote:

        Wong sing ngetutake Barracuda yaiku ("wartawan": maca AIVD-er) Jan Libbenga. Dheweke uga kerjo bareng klub Jeroen Hoogeweij (anggota Aleister Crowley mbalikke sekte RTD).

        http://www.martinvrijland.nl/alles/wat-is-de-relatie-tussen-het-blog-barracuda-micha-kat-en-pieter-lakeman/

        • SalmonInClick wrote:

          Steve Brown (Salto TV) ora kaya kopi seger ... kabeh konsentrasine ing Amsterdam

          • SalmonInClick wrote:

            Dening cara, pengalaman (maca) ing Barracuda yaiku yen Zionis hardcore ora minangka catetan kritis babagan negara ilegal Israel. Nyatane, padha nyembah apa sing bakal ditindakake dening wong sing bener

          • Martin Vrijland wrote:

            Sing mesthi bener. Ziva (salah sawijining panulis banget aktif ing blog Swapichou sing ana hubungane Barracuda) iku malah ing tlatah Israel lan urip ing Tel Aviv (bukti kasebut). Iku kabeh troll profesional sing mbukak blog iki.

          • SalmonInClick wrote:

      • Martin Vrijland wrote:

        Uga golek pemimpin kultus anyar sing nyampur-adoh karo bebener karo kisah-kisah gedhe babagan kelompok intergalactic lan interdimensional lan pitutur marang kowe sing bisa nguatake awak dhewe ing kene. Nabi anyar: Martijn van Staveren. Apa biaya kuliah kasebut? Apa wis striking iku klompok kontrol media alternatif (Matters bumi, Guido Jonkers (WantToKnow.nl, etc.) kabeh nyedhiyani saben Taman. Ya, Gentleman iki ngandika saka matrik. Ana bagéan saka bebener ana ing apa kang ngandika. Ing kasus iki, kita dealing karo wong sing saka (lan kanggo) kang lair interdimensional / wis kontak njawi. mangkono kang wis mangerténi kanggo pass iki kawruh Mega Komplek babagan dimensi Komplek ageng lan djalmo interdimensional. punika mila kawruh diwenehi saka anyar guru (lan kanthi mangkono banget Komplek lan digawe pompous). ing kasunyatan iku kabeh Hocus Pocus akeh kurang saka guru anyar ndadekke. iku bakal bangga maneh digunakake ing agama anyar ing kasus iki karo buruh cahya. Alice Bailey. Masangake karo Saturn lapangan, ngapusi? Ngati-ati saka hypnoses:

        • Martin Vrijland wrote:

          Iku isih akeh ... banget rumit ... supaya sampeyan kudu nguatake dhewe kanggo mesthekake yen kita bali menyang asli. Maneh wae konversi lan pengabdian kaya kita ngerti saka agama. Sugeng rawuh ing donya Lucis Trust

          • Martin Vrijland wrote:

            Marcel Messing, wong sing njupuk kula sak kongres Frontier pungkasan ing Amsterdam kanggo ngelingake yen "wong" bisa sok-sok ngilangi aku karo senjata energi kang diarahake. Wong sing nyoba menehi inspirasi. Wong sing ngrekam kanggo Micha Kat. Sampeyan mung kepengin ing klub nalika sampeyan dadi juru light saka "guru sing ora lanang utawa wadon" (waca 12: 03 min.) Lan sampeyan sing dadi guru ajaran Alice Bailey. Kita kabeh ngerti sing makili hermaphrodite yaiku: Baphomet. Sugeng rawuh ing donya lan agama anyar kultus Saturnus.

          • SalmonInClick wrote:

            Marcel Kristus earns emas menyang sirkuit kuliah karo prietpraat..Een warung empuk banget medeni wong sethitik, nanging banjur maneh kang siji saka 't apa cahya klub cocog kanggo nyebar cahya palsu (sampeyan bisa uga malah ngomong goroh).

            Lan ing masyarakat iki sampeyan ora bisa nindakake, amarga Große Lüge aturan:

          • SalmonInClick wrote:

            Aku uga ngerteni yen dheweke nggunakake teknik kooptasi, ing ngendi dheweke nyampurake bebener karo goroh. Ing tembung liyane, sampeyan bisa nyekel sampeyan kanthi bener lan mbuang cemlorot kanthi ngapusi supaya sampeyan ora bisa ndeleng alas liwat wit-witan lan sampeyan bakal bisa ngapusi "umur anyar".

            Welcome to the new poisoners Age Age. Miturut cara, New Age nemokake asal ing Kabbalah / Zohar / Talmud.

          • Martin Vrijland wrote:

            @Zalminblik

            Persis: banget canggih
            nanging Van Staveren ambruk kanggo kula liwat basket karo dhiskusi hipnosis lan komentar babagan "sing ora lanang utawa wadon" ...
            Panjenenganipun ndadekake kabeh iku rumit lan mung bisa dimangerteni yen sampeyan wis sesambungan karo pasukan sing luwih dhuwur iki wiwit cilik, mula dheweke dadi guru.
            Ora kabeh sing nyenengake lan rumit kaya dheweke. Lan mesthi kita ora dadi pekerja ringan. Ora ana pilihan sing butuh "pemberdayaan".

          • Martin Vrijland wrote:

            Mark Passio uga ora dipercaya ing pendapatku. Panjenenganipun nerangaken simbolisme Freemasonry wonten ing pendapat kula ingkang saé (kados wonten ugi pesen instruktif) lan minangka pemain pertahanan Aleister Crowley (ingkang nyebat piyambakipun dados 666).

            Yen ngandika saka watu sudhut sing perlu dibusak saka cahya liwat consiousness nitahake, banjur sing "cahya saka Lucifer" (sing nitahake).

            Wong iki uga mbentuk jaring safety mbebayani ing mripatku.

          • SalmonInClick wrote:

            @Martin, sapisan Passio minangka gatekeeper lan penipu nanging duwe akeh informasi babagan masyarakat-masyarakat sing worth ngrungokake.

            Gambar iki ditemokake ing Internet lan menehi gambaran apik saka asal-usul kabeh masyarakat ing Eropah:
            https://archive.is/1Scq/bd051437a258030d1749ba7e3fe0359ad1455073.gif

          • SalmonInClick wrote:

            "Marjon

            Aku ora bisa mungkasi narik gambar kosmograms. Aku uga nyoba nggambar soko saka siswa liyane. Aku mung seneng-seneng, lan uga nuduhake lapisan sing jero ing interpretasi.
            Hanneke, matur nuwun banget kanggo lokakarya iki sing menarik, untung dina 2 bakal teka.
            Highly recommended for anyone who wants to dive deeper into astrology! "
            http://www.astro-kabbalah.nl/reacties

            Sampeyan bakal mikir dheweke ditulung metu karo kaca pewarnaan.

    • kamera wrote:

      @ Pasoprokevoortkombedwoeling

      Kepiye carane sampeyan ngerti yen ngucapke matur nuwun marang peran murni kanggo para pemimpi.

      Kanthi kula, basa kasebut migunakake basa sing cekap, pinter, cerdas nanging isih bodoh, ora sopan nanging mung kaya Nico van der Ham, jinis murni sing murni (badut horor sing cocog karo wayahe)

      Nulis ing potongan, ndeleng pranala ing ngisor iki: "malah ibuku sing dikira mikir aku .... bla bla bla, ha ha ha sampeyan ora bisa njupuk sing akeh yen nulis sing ing banget serius babagan kesalahan pamaréntahan (kaadilan) lan liyane

      https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/01/zuigen-over-faek-en-farhad/

  5. Riffian wrote:

    Ngandika 'permusuhan', aku nemu artikel menarik sing cocok karo pepatah: Problem-Reaction-Solution.

    Pemuda Eropa ora milih-nanging padha siap nggabungake pemberontakan massa

    Éropah enom sing lara saka status quo ing Eropah. Lan padha siap ganti, miturut survey anyar.

    Responden 580,000 ing negara-negara 35 ditakoni: Punapa panjenengan kepingin badhe nindakaken pemberontakan ageng tumrap generasi ingkang kuwasa manawi kedadosan ing dinten-dinten utawi wulan? Luwih saka setengah utawa 18- kanggo bocah-bocah umur 34 ya ya.
    https://qz.com/971374/europes-youth-dont-care-to-vote-but-theyre-ready-to-join-a-mass-revolt/
    https://www.theatlas.com/i/atlas_B1OSMoxkb.png

    Luwih kebetulan ... Landa (Orange = 33) rampung ing titik 13e kanthi panggabungan 33%. Iku misale jek asil Pemilu VVD aja? , data digawe? Iku bakal mbenerake langkah maneh ..

  6. Sjon wrote:

    Wormhole siji ngumbara menyang Interstellar wis diselehake ing cedhak planet Saturnus. Liwat wormhole siji menyang galaksi liyane, ing sawijining planet wis ditemokake ing endi urip bisa urip.
    Protagonis katon wis ngirim pesen saka mbesuk kanggo awake dhewe, kanggo ngirim dheweke menyang NASA, ing ngendi dheweke sibuk miwiti ekspedisi menyang cacing. Nanging, wormhole katon wis ana ing taun 48. Ana uga bolongan ireng cedhak cacing, Gargantua. Kayane wormhole katon ing film kasebut padha banget karo foto kapisan bolongan ireng sing diumumake awal taun iki. Jenis program prediksi dadi….

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup