Evert Jan Poorterman lan kaunggulan lan 'kawruh' babagan Nibiru lan Annunaki

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 April 2019 10 Komentar

sumber: skyhighcreations.nl

Wingi aku ngrampungake Evert Jan Poorterman babagan crita Paskah sing éndah ing situs web kasebut Niburu.co. Aku nyenengake banget, nanging ing babagan isi, aku kepengin weruh yen beban bukti kuwi pancen beda. Evert Jan ngumumake campuran kepercayaan lan kepercayaan UFO ing planet Niburu lan Annunaki. Aku wis nyatakake sadurunge sing yakin ing reptil iki banget menarik lan nggumun aku kanggo sawetara wektu. Dadi amarga David Icke nulis kabeh buku babagan iki sing kaya mengkono, lan amarga saka buku-buku kasebut dening Zecharia Sitchin. Aku uga ora ngilangi teori kasebut, nanging yen aku nimbang saka idea yen kita manggon ing realita simulasi (utawa virtual) (kaya sing diterangake ing seri artikel iki, kene en kene) iku mung sing bisa dadi bagian saka ngapusi pemahaman kita.

Apa sing penting yaiku kasus sing ora diisi karo bukti palsu. Ing crita saka David Icke, Sitchin lan uga Poorterman, Nanging, aku ora bisa menehi masalah konkrit, nanging mung testimoni pribadi utawa uga disinformasi.

Contone, aku nyatake sadurunge sing karya Zecharia Sitchin katoné adhedhasar terjemahan tablet lempung sing mung ora bener utawa malah ngapusi. Ing donya internet, Nanging, iku angel banget ora nemokake situs web sing ngetokake masalah, nanging nindakake dhewe maneh liwat kabohine utawa distorsi. Aku ngira yen akeh media alternatif dikontrol dening pemblokiran daya sing padha ing media mainstream. Umpamane, yen sampeyan ngandhani kritik saka media main kanggo teori kayata sing ngakoni yèn bumi warata utawa dumadi babagan kaya reptil, sampeyan bisa ngilangi kabeh kritik lan nggambar hak eksklusif kanggo bebeneran ing media mainstream.

Aku pengin bareng obrolan karo Evert Jan kene, amarga aku kaget amarga arrogance lan cara sing dheweke nolak kritik. E-mail pisanan saya kanggo Evert Jan kemarin yaiku reaksi surat kabar sing menehi visi babagan asal-usule Paskah. Aku ngomong yen artikel-artikelku sing nggegirisi banget, nanging aku duwe keraguan babagan crita Nibiru. Sing ora ateges ora ana sing bener ing artikele. Nanging, pitakon kasebut yaiku apa sing kita deleng ing kene strategi pencampuran bebener karo omong kosong kaya sing dijelasake ing ndhuwur.

Evert nanggapi minangka nderek:

Oh iya sing apik karo aku; Martin Martin Vrijland, sing ditulis dening penulis tulisanku yaiku ... Totally apik. Aku nemokake artikel sing apik banget, nanging aku ora bisa tansah nimbang apa sing ditulis sing bener. Lan kaya kasebut ing ndhuwur; "Shoemaker tetep maca". Sing dhuwit kanggo aku lan kanggo sampeyan uga. Nibiroe, PlanetX, SecondSun (Schwarze Sonne - SS - saka Nazi) ora kabèh risèt sing paling kuat. Uga mine kanggo telung puluh taun ... karo puluh taun preparation. Given nomer panemon sing aku diijini nggawe, aku wani ngomong yen aku ahli ing lapanganku. Ahum! Kanthi sawetara hesitation sing bener, nanging kamulyan sing amarga! Akeh sing mangerteni manawa bintang loro wis ana; uga Micky van Leeuwen saka IndigoRevolution nyapu lantai karo aku lan ngritik kabeh babagan 'anunnaki' lan planet legendaris / bintang Nibiru. Ana akeh indikasi saka anané bintang kasebut karo papat planèt ... lan akèh indikasi sing bakal teka ... lan ana akèh indikasi sing "anunnaki" ana lan ana uga indikasi sing wong tuwa ing antarané ing Veluwe manggon ing basis lemah ing ngisor Fliegerhorst Deelen (gegayutan karo Delos Yunani - mitologi Yunani mung mitologi Walanda amarga wong Yunani kuno iku wong Frisia). Salam Evert Jan

Aku mung nanggapi kanthi temenan. Ayo kula langsung nambahake jawaban sing diwenehake esuk iki, ing endi Evert Jan ditandhani kanthi warna biru.

Hi Evert,

Aku ora mikir apa-apa saka gedhe utawa cilik. Iku kabeh bagian saka pemrograman kita. Aku mung nyerat gagasan-gagasanku bab-bab lan klebu sawetara wong seneng maca, nanging aku luwih akeh wong sing luwih seneng mati utawa ndeleng aku mati.

Ing kasus apa wae, aku ora bisa ngomong yen nalika wong wis puluhan taun sinau subyek, iki miturut definisi tegese padha bener. Sing bener! Nanging ing basis saka apa aku diijini nemokake!Lan sing cepet banget lan terus maju kanthi langkah demi langkah ... Banjur pemikir-pemikir kaya Nicola Tesla utawa Niels Bohr ora bisa ngerteni wawasan anyar lan kudu ngunyah tugas guru kanthi pengalaman bertahun-tahun. Sampeyan bisa mbangun visi terowongan utawa dalan lawas, supaya bisa ngomong, utawa sampeyan bisa mbangun jembatan anyar lan mbangun dalan anyar.
Aku ora mikir yen sampeyan bisa ngaku hak eksklusif kanggo sesanti sing bener adhedhasar taun sinau. Apa kita njaluk saiki ?! Aku mung siji ing Benelux lan uga sing paling ngerti babagan subyekku. Awit aku wis nggarap iki, aku ora nemoni peneliti liyane sing bisa ngomong apa-apa sing durung ngerti! Aku mung siji ing donya sing bisa nemokake basa kapindho 'AN UN NA KI'; ing Kwando, sawijining komando lan basa komando sing digawé sacara stylized, cocok banget kanggo lomba sing dikembangake, contoné, nglakoni spasi. Aku sing pisanan bisa ndeleng yen teks ing papan lempung ditulis kanthi cetha. Mung sawetara taun kepungkur, ahli assyriolog Walanda ngandhani yen 'naskah cuneiform' bisa dadi naskah singkat. Sayange aku ora krungu apa-apa. Dheweke kudu metu amarga ora ana sing anyar. Aku uga sing pertama lan siji sing ngerteni yen wong Walanda / Frisians teka saka Babil, Akkad lan Sumer. Aku ora njaluk sing saka Sitchin. Aku uga mung siji sing bisa ngomong sebab Mars mawar abang lan garis-garis lan panggonan sing abang ana ing atmosferé Jupiter. Lan aku bisa nambah bukti sing nganti saiki ora ana sing weruh buku Zecharia Sitchin. Para ilmuwan, umpamane, wis nyoba nuduhake lan nduduhake teori evolusi sajrone dekade, nanging ora ateges kabeh ilmuwan sing berpengalaman ana ing jalur sing bener utawa bisa ngakoni bebener sing ana ing basis taun-taun kasebut. Iku tetep sistem kapercayan sing wis diklumpukake.
Sampeyan bisa ngomong yen sampeyan ahli ing panaliten babagan subjek kayata téori evolusi, nanging tegese ora ana sing bisa utawa kudu ngadeg maneh sing pitakonan teori kasebut? Mesthi wae, kanthi alasan apik. Nanging ora mung ... utawa apa sing sampeyan tindakake - nyedhiyani video kanthi setengah jam lan banjur kita kudu ngerti apa kontradiksi sing ditemtokake kanthi becik kanggo crita Sitchin. Kisah sing ana kanggo wong liya ... lan sampeyan ketoke ndhukung. Nggoleki, sampeyan bisa, nanging banjur daftarkan bukti lan waca pembaca apa sing ndeleng, mikir lan mikir adhedhasar video sing diwenehake. Kita maca ora weruh utawa nemokake ing crita kasebut. Supaya sampeyan kudu mbantu.
Mulane aku ora percaya ing istilah kaya 'pakar' lan mulane ora ing 'sampeyan tetep shoemaker maca'. Aku. Sampeyan bisa duwe pendapat babagan kabeh subjek, nanging apa sampeyan ana ing trek sing bener iku loro. Anak cilik ing kothak wedhi karo gelembung ing irung mesthi bisa gabung ing obrolan, anggere dheweke bisa nindakake! Yen sampeyan nonton Nieuwsuur sampeyan uga bakal weruh ahli terorisme, pakar, pakar, lan ahli Amerika, a, b utawa c. Apa sampeyan tansah setuju karo sing? Pancen ora! Utawa apa sampeyan ora kudu kritik? Mesthine yen aku bisa netepake kanthi bener lan netepake apa sing dibahas lan adhedhasar kawruh, kawruh lan risetku dhewe lan bisa ngemudine gambar lan sesambunganku ... lan banjur aku nggereng sapisan banjur ngomong banter ing kamar; 'Bunch of bruises and losers' ... lan ngalih menyang saluran liya. Utamané saiki kanthi swara babagan iklim! Adhedhasar posisi sampeyan, jawaban sing banjur kudu "ora, aku ora bisa ngritik". Aku kepengin weruh yen sampeyan nindakaken latihan dhewe. Dadi, aku ora nate maca, amarga aku ora maca lan aku mikir yen wawasan sing apik bisa njedhul kanthi nggawa tukang boreh kasebut saka maca lan nglebokake wong nganggo perspektif anyar sing anyar sing bisa mikirake produk kasebut uga bisa digawe luwih cerdas lan beda. Padha ditrapake kanggo berita, sejarah, agama lan prakara liyane. Taun pengalaman ora sinonim karo tampilan tengen saka prakara kasebut. Sampeyan meh kudu setuju karo aku. Prasaja setuju ...
Aku wis disebutake situs web sing ngritik buku-buku Zecharia Sitchin lan kepikiran apa sing sampeyan pikirake babagan iki. Waca sadurungé ...
Kasunyatan yen aku nggoleki pernyataan sing menarik ora perlu ateges aku nganggep yen kabeh iku bener. Nanging, aku nemokake iku menarik, amarga sampeyan keton ngerti carane narik kathah pembaca lan aku uga ngenali babagan sing bisa ngemot inti saka bebener. Aku mung kepengin weruh yen ora campuran bebener karo (sengaja utawa ora) desinfo. Iku kabeh digawe dening kula ... Sawetara gagasan bisa uga muni banget utawa bisa ditemokake. Kanthi nduwe kesan yen sampeyan butuh dhuwit dawa sajrone sinau kanggo mangerteni, efek kasebut bisa ditindakake wong liya tanpa mriksa beban bukti. Sawise kabeh, akeh wong ora duwe wektu kanggo ... utawa pangertèn lan alesan kasebut!

Aku kepengin weruh babagan beton, indikasi bisa ditindakake kanggo anané Nibiru lan, contone, basis lemah ing Fliegerhorst Deelen. Apa sampeyan duwe bukti nyata yen basis lemah utawa adhedhasar crita rakyat? Rasa lan ngerti lan wahyu lan pernyataan saka wong liya. Arnhem / Velp minangka titik dagang ing taun 60 lan '70, uga Bandara Deelen. Saksi-saksi nampilake lampu-lampu, barang-barang mabur (UFO) lan miturut bapak kenalan, sing dadi agen ing Velp nalika kuwi, telpon kasebut kerep abang amarga laporan. Ana uga basis lemah antarane Arnhem lan Velp (cedhak karo piramida ing Velperbroek). Ana uga basis sepuluh lantai ing sangisoré Bandara Deelen. Loro lantai luwih dhuwur lan luwih gedhe tinimbang liyane lan ana loro pesawat kanthi diameter kira-kira 200 meter! Panglima Angkatan Darat Dick Berlin (Jerman) dadi anggota Dewan Direksi Taman Nasional Hoge Veluwe lan Museum Kröller-Müller (Jerman) sasampunipun pensiun. Apa prajurit mantan tindak ana ing Veluwe? Apa wong kasebut dumadakan dadi pacangan alam lan tukang seni ?! Utawa bisa nggawe kunjungan ora resmi menyang pangkalan lemah (kanggo nampa pandhuane saka 'dewa' ana ing kono?) ... kaya Adolf Hitler (Jerman) sing kaping telu?!). Berlin diganti dening Peter von Uhm (Jerman). Nalika pensiun, dhèwèké uga ngganti Dick Berlin ing Dewan Direksi Taman Nasional Hoge Veluwe lan Museum Kröller-Müller. Pungkasane Petrus uga seneng karo alam lan seni. Aku bisa nyapu dhasar Arnhem / Velp ing Hotel Bilderberg cedhak Oosterbeek, Fliegerhorst Deelen, dhasar lemah ing kana, wong cilik 'cilik' utawa 'wong serigala' katon ing Veluwe, 'cedhak Apeldoorn, kuil-kuil kuna sing dituju kanggo Apollo (owahan jeneng Apeldoorn), jarum, istana Loo, Hoog-Soeren (misuwur minangka papan kekuwatan), Ronde Huis,' wodanseiken ' Veluwe lan guwa-guwa burine, dalane dalane ing Drie / Wekerom lan malah luwih bisa. Wong alien sing rustling ana ... hahaha! Lan babagan kinerja Madonna ing Gelrdrome nalika kuwi ... Dheweke manggon ing kamar ing Bilderberg Hotel lan ndherekake ana ing Pangeran Charles lan Ratu Beatrix. Apa kabeh sing duwe reptil apik?! Kita ora ngerti, nanging Bilderberg Hotels (ing saindenging donya) tansah katon swiwi siji kanggo tamu biasa, nanging ora kanggo tamu sing ora dikarepake (shapeshifters?! Reptiles?!). Arnhem, Gelre, Naga tiwas dening satria ... lan nalika ksatriya nancepake tombak menyang jantung Naga, kéwan iki gumremet tembung; 'Gelre, gelre, gelre' ... Gelre ing basa primordial Kwando dadi GE EL RE>, tegese; 'obey-el / ellipse / elastis /GELRE nduweni apa sing kudu dilakoni kanthi 'ngrungokake', supaya menehi respon ... kanggo sesuatu utawa wong sing biasa lan angkat ... sing bakal dadi bintang kapindho sing ngliwati saben 3600 sakwéné taun ... banjur ana sing kudu ditindakake karo lemah 'drakos' ing Veluwe?! Kita ora ngerti supaya eling lan bisa nyambung karo perkara aneh liyane ing Veluwe. Ing inversi kita banjur ndeleng ER LE E <karo makna; 'logam / berharga-malah-urip', bisa uga ana apa sing kudu dilakoni karo logam mulia (emas) yen tambang 'AN UN NA KI' (Jerman) ngemot lan ngirim menyang planet ... utawa babagan 'kunang-kunang' ing Veluwe sing ing jaman kuno bijih wesi ilang. Sedulur lanang (goblins? Kobolters?), Reptilia amfibi sing cilik sing dibangun ing dasar lemah mbok menawa?

Contone, David Talbott (sing tetep karya Immanuel Velikovsky) ora pracaya marang anané Nibiru. Sampeyan nyritakake karya Velikovsky. Carane sampeyan nyelehake? Immanuel Velikovsky ora weruh saka anané bintang liyané. Supaya sampeyan ora nemu apa-apa ing buku-bukune. Indikasi kanggo eksistensi! Contone, kilometer "banyu bumi" diiseni nalika bintang liwati, kayadene sajrone Eksodus ... lan minangka asil saka Segara Abang sing dadi garing. Bareng telung dina telung dinane, yaiku nalika ana ing kuburane Gusti Yesus telung dina sawisé telung dina, Gusti Yesus jumeneng. Yesus uga salah sijine jeneng kanggo lintang kaping kalih. Velikovsky ngidini kedadeyan liwat komèt ... lan aku mikir komik Velikovsky mung bintang kaping loro. Utawa planet Nibiroe saka Sitchin. Mung kawruh iki durung dikenal ing jamane. Saliyane, nalika Sitchin nerbitake bukune ing 1976.

Poorterman nuduhake marang tanggepan artikel iki dening kula, ing ngendi aku ngirim film telung jam sing mbatalake beban bukti Zecharia Sitchin. Evert Jan ora mikir sing cukup. Dheweke uga mikir yen aku kudu nggawe deciphering saka tablet lempung dhewe, nanging pitakonan iku apa dheweke wis njupuk alangan kanggo nonton video. Ing video kasebut diterangake kanthi langkah carane beban bukti diterbitake dening Sitchin lan liyane ora faktual utawa malah salah. Aku ngerti yen Evert Jan kepengin aku ngetik kabeh metu langkah demi langkah, nanging aku ora duwe kesombongan sing padha karo Evert Jan lan aku percaya yen sampeyan minangka maca bisa njaluk sing metu saka video iki kanthi apik, tanpa kudu ngetik metu. Aku ora ngerti apa-apa. Menapa malih, Evert Jan mbantah piyambakipun kanthi ngandharaken wonten ing pérangan 5 paragraf, saéngga piyambakipun sarujuk kanthi sampurna, nalika piyambakipun mboten setuju kaliyan kula, nanging kula ugi nyatak bab ingkang sami.

Apa ing jeneng Poorterman? Gatekeeper? Evert Jan bali ing reaksi karo critane babagan pernyataan saksi lan gnome, nanging yen sampeyan nonton film dokumenter ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake yen kita ora tansah kudu nampa crita tanpa pikirane. Evert Jan cetha yèn dhèwèké mikir mayoritas pembacane duwe 'ora akal utawa pangertèn' kanggo neliti bab-bab kasebut, nanging dheweke tetep ngumumaké babagan Nibiru saben minggu. Dadi misale jek dheweke nganggep yen sampeyan nampa iku saka dheweke lan ora duwe pangertèn utawa alasan kanggo mriksa dhewe. Aku dadi wong sing mlarat yen sampeyan nyedhaki para pamaca kanthi arrogance.

Kanggo pangerten sing apik lan amarga aku ngira yen sampeyan duwe pangertèn lan alasan kanggo ngormati isi kasebut, aku bakal nempatake video maneh ing piwulang sing wis diterangake babagan pirang-pirang penulis gedhe asring ngandhani omong kosong murni. Nanging aku bisa mbayangno yen sampeyan ora duwe waktu kanggo nonton telung jam, nanging nyedhiyakake film Hollywood ing akhir minggu, sampeyan bisa uga pengin nggawe wektu kanggo sing luwih jero. Mbok Evert Jan uga bisa nanggapi isi kasebut sepisan, tinimbang ngakhiri karo 'kesetiaan' ing bagianku (amarga aku ora ngetik kabeh langkah demi langkah). Nanging, migunani kanggo ndeleng materi visual sing ndhukung, nggawe dokumenter iki mbok menawa dadi wangun sing paling apik. Mesthi uga ditrapake ing kene sing kudu ditangani karo informasi liyane, amarga sampeyan lan aku ora bakal nemokake wektu kanggo durung ngretifikasikake, contone, tablet lempung Sumeria, nanging paling penting kanggo sinau ing sisih liyane uga. Contone, Evert Jan, contone, mikir yen 'steno' (ndeleng reaksi) saka tablet lempung sing ditemokake dheweke luwih ngerti babagan Nibiru lan Annunaki? Apa iki bisa dibuktekake kanthi bukti lan kanggo prasaja 'sanadyan pikiran utawa pikiran' katon kaya bener?

Apa ananane planet 12e sing dikecualeni? Punika wontenipun Annunaki kalebet? Ora, mesthi ora. Bisa uga wong-wong kaya Sitchin minangka gatekeeper sing kudu nyampur bebener karo omong kosong sadar. Mesthi uga yen dheweke mung yakin. Ing kasus apa wae, crita terus nduweni atraksi gedhe. Aku uga nemokake wong-wong mau menarik banget, nanging kadhangkala sampeyan kudu mriksa apa ora mung crita sing menarik. Secara pribadi, aku cenderung njaluk luwih saka sajarah perspektif iki kanggo ndeleng (klik ing pranala kasebut). Aku uga menehi saran supaya sampeyan sinau dhewe lan ora nampa apa-apa. Sing mesthi ditrapake kanggo kabeh tulisan.

1 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. keazer wrote:

    Sing isih saya paling akeh.
    Uga thanks kanggo sampeyan martin katon luwih kita sinau.

    Kalebu video iki sing menehi kula tampilan sing temen beda sing kita ora adoh
    yen sing diklaim saiki.
    Sampeyan kudu sabar karo video
    https://www.youtube.com/watch?v=fFrLkNrATGA

    Banjur sampeyan nemtokake 2 yen gunung-gunung iki ora padha.
    Apa kabeh gambar ora dadi petrified ing Mesir kuna? sing ngerti piramida?
    https://youtu.be/puXsFyainQU

    Carane wis dipasrahi, kepiye drilled apa tegese kita ngalami peradaban sing luwih dhuwur tinimbang saiki?
    Utawa apa tegese padha kaya saiki, nanging alam wis nggawe teka-teki angel amarga wis petrified?

    Sing ngerti nanging materi kanggo mikir babagan sampeyan bisa tansah dadi salah.

  2. njelasno wrote:

    Hi Martin, Aku wis ngomentari yen babagan Poorterman ndeleng komentar iki
    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-einde-van-de-onafhankelijke-berichtgeving/#comment-4335

    Tansah mrihatinake nganti pirang-pirang taun saiki. Kulit sepatu cenderung nyedhaki kulit Aryan Reich Ketiga. Aku ora percaya marang meter ...

  3. guppy wrote:

    Saiki kita wis tekan titik ngendi kita ngerti sing donya iki minangka pengulangan / khayalan. Kacepetan lampu ditundha sing entuk wektu lan materi. Sapa sing nggawe donya iki lan sapa sing urip lan apa sing bener? Inggih yen kita menehi energi marang kita dening rooting ing past. Malah yen kita gelem nengen kanggo kita, dewa iki nemu dalane. Apa jenenge (jeneng netral jender) yaiku Allah, Annunaki, Elohim, dewa, Zeus, Isis, Maria lan liya-liyane ora ana hubungane. Nalika kita nguripake awak kita dadi candhi kanggo ngurmati asli, dunyo kita ora bakal ana. Sampeyan ndeleng kedadeyan kasebut, mung kudu milih lan ngucapake pamit marang donya lawas.

    Kabeh wis nglakoni karo penyesuaian sel awak (DNA) kanggo sing teka saka ndhuwur. Iku energi, apa kita mlebu menyang firewall utawa asli kita?

    https://youtu.be/vxI7i-ycyG8

  4. Sunshine wrote:

    Martin aku bakal tetep cendhak. Cukup apa sampeyan dhewe lan kabeh liyane iku gangguan.

  5. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Téori évolusi kuwi sawijining goroh! ora ana bukti "wujud tengah" sing ditemokake dening tukang batu (arkeolog)!
    Yen sampeyan ora bisa nerangake, ucapake "Big boom".

  6. guppy wrote:

    Iku mesthi mbingungake yen kabeh piramida gedhe lan kaya iki dibangun dening wong cilik. Aku yakin yen bumi luwih tua tinimbang dheweke percaya. Aku uga pracaya Niburu liwat sapisan ing taun 3600 kanggo ngreset bumi. Aku ora ngandel yen ana allah ing planet iki, iki mung planet sing kebak energi sing nyebabake pergeseran pole.

    Kisah-kisah kasebut diciptakake dening klompok karo ilmu pengetahuan gaib sing sepisan dadi panguwasa ing jaman anyar. Kisah kabeh UFO lan sing teka saka ndhuwur wis rampung metu saka konteks.

    Kabeh digawe saka pikirane!

    Wong luwih gedhé amerga lapisan ozon 7 luwih kenthel, tes wis rampung karo bukti kasebut. Intuisi saya nemokake panjelasan logis, aku masang luwih akeh tinimbang bukti ilmiah. Kajaba iku, iki nerangake yen dinos wis pupus lan kabeh sing ana ing bumi luwih gedhe. Lapisan ozon dipundhahar maneh lan kasempatan dadi dhuwur banget supaya kabeh bakal luwih gedhe lan ora mung Walanda.

    Mulane apik yen sampeyan nuduhake yen kita kudu fleksibel kanggo ngumpulake informasi lan ora nompo jaran.

    Aku wis ngembangake cara lan aku wis ngilangi akeh informasi ing ngendi-endi lan aku wis disaring paling akeh lan duwe bagean migunani ing atine.

    Carane aku ngerti apa sing bener lan ora: Intuisi!

    Sawetara wong bakal ngomong, nanging fokus ing intuisi dhewe lan sampeyan pungkasanipun bisa nempatake teka-teki.

    Aja nglebokake teka-teki liyane!

  7. Martin Vrijland wrote:

    Evert-Jan nulak nonton video kang asumsi Sitchin rampung ngrusak
    Aku kudu ngetik iki haha.
    Cukup goleki Evert, amarga wis didhukung karo bukti video lan sing angel dicithak.

    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13985:de-tempel-van-salomo-deel-2-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

    • guppy wrote:

      Dheweke mbokmenawa uga ora gelem nampani Oil orde CBD lan perak koloid, dheweke wiwit saben kolom dheweke ngrasa sakit. Sawise kabeh, aku pracaya tenan karo rong artine lan nggawe perak koloid dhewe.

      Isih aku kudu ngomong yen situs niburu nduweni maksud apik kajaba kanggo promosi ufo. Padha ngalami iki ora bisa dipercaya lan ngrusak crita migunani liyane.

      Evert-Jan ngandharake menawa obelisk kudu nggambarake roket, yen dheweke kudu makili zakar, dheweke bener. Iku antena sing ngirim ngirim energi utawa orgasme kanggo dewa / entitas dual / elf.

      Flying saucers bakal temtunipun teka ing bumi iki, nanging padha diluncurake ing bumi iki lan ora saka planet liya. Aku percaya ana mung siji cara lan sing liwat saluran lair utawa liwat pati. Bab iki uga kanggo crita yen Annunaki perlu emas kanggo mulihake atmosfer planet kasebut. Kisah iki kanthi figuratif yen emas kudu nggambarake energi sing dianggo wong. We are the bees that work for the money / gold / honey and that obelisk / penis creates babees new (say Samsung / saturn Galaxy, gala representation of x and y).

      Yen tanah sing gedhe-gedhe, dheweke kudu ngenteni, aku bakal ngenteni nganti aku ninggal pipo.

      Kanggo mangerteni kabeh sampeyan pancene ora kudu sinau basa primal, sampeyan mung kudu menehi perhatian.

      Terjemahake kabeh kanggo Energi, supaya aku bakal njupuk sapi abang.

      • Martin Vrijland wrote:

        Iku tujuan saka oposisi sing dikontrol kanggo nyampurake bebener karo omong kosong. Yen salah siji njupuk alangan kanggo katon ing docu jam 3, akeh dadi cetha bab sing omong kosong.
        Dadi teka ing Evert Jan .. sampeyan bisa nindakake!

  8. gampang wrote:

    Evert-Jan is een bijzonder excentriekeling die zijn eigen waarheden aanhangt, weinig oog en oor heeft voor de realiteit om hem heen. Och hemel wat zeg ik nu…. zijn realiteit is DE realiteit. En gebruikte ik nou hemel…? Oh oh, ook daar heeft EJ een duidelijk mening over.

    Jaren terug heb ik EJ van dichtbij leren kennen, maar sindsdien heb ik nooit meer iemand leren kennen die er een meer verdraaide theorie op nahoudt dan hij. Telkens wanneer je vraagt om een concrete onderbouwing cq bewijslast voor zijn bevindingen verwijst hij naar zijn 30 jaar aan ervaring en onderzoek. Oh ja… Dat was trouwens 10 jaar geleden ook al 30 jaar onderzoek. Dus blijkbaar blijft deze langspeelplaat hangen op een hele dikke kras. Persoonlijk gooi ik die plaat op een bepaald moment weg en ga op zoek naar een ander geluid, en vaak niet minder mooi.

    En wat mij ook altijd bij EJ en zijn theorien heeft geprikkeld… Waarom is hij de enige die hier alles van schijnt te weten (zijn eigen woorden), en waarom heeft hij de kennis en wijsheid in pacht om te interpreteren wat de boodschap van deze hogere macht is, en is de rest van deze aardkloot te dom en vooral ook te min om deze kennis op te doen.

    Bijzonder vind ik de repliek die EJ hierboven telkens tentoon spreidt. Het staat bol van de tegenstrijdigheden zoals Martin zelf aangeeft, maar ik denk dat de uitdaging van EJ is dat hij eerst moet leren goed te lezen en te interpreteren wat hij gelezen heeft, alvorens een zelfverheerlijkend betoog te houden!

    Tot slot is mijn persoonlijke mening dat EJ een mooi verhaal kan vertellen tijdens het kampvuur en zich daartoe moet beperken. Zichzelf als wetenschappelijk icoon neerzetten die vooral niet wil luisteren en kijken naar de zienswijze van een ander… wat voor een onderzoeker ben je dan?

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup