Facebook nglarang sawetara situs warta alternatif kayata Infowars lan liya-liyane: situs iki uga dikirimi kabar

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Bisa 2019 16 Komentar

sumber: rt.com

Pemblokiran Facebook saiki sawetara situs warta alternatif minangka Infowars, Farrakhan lan liya-liyane. Malah dadi luwih maju: yen sampeyan ngirim artikel saka situs kasebut ing timeline sampeyan, sampeyan uga bakal diwenehi larangan. Uga ing Page of Martin Vrijland wis ana pesen sawetara dina supaya kabeh jinis setelan kudu digawe dening 2 ing Mei. Ing film artikel iki lan (lan ing ngisor iki sing ing respon) aku nuduhake carane aku nggawe macem-macem usaha kanggo nyedhiyani data sing dibutuhake saka Facebook (sanajan aku bener golek syarat-syarat sing absurd), nanging tombol setelan jenenge mung ora bisa.

Aku wis ngandhani pirang-pirang taun kaya situs web kaya Infowars sing dikontrol oposisi. Situs kuwi wis diluncurake lan digunakake kanggo nangkep kelompok pemikir kritis sing akeh. Pisanan sampeyan kudu bisa nempel ing prangko sing cetha lan posisi ing pojok tengen. Kasunyatan bilih Facebook saiki kanthi terang-terangan ngaplikasi sensus kasar lan nglarang kaca iki berarti pungkasaning kebebasan ekspresi punika kasunyatan. Situs web kasebut saiki bisa nangani pukulan lan uga ngritik game kasebut kanthi cara sing dikontrol. Saka dina 1, para penguasa ngontrol kabeh lapangan pasukan ing internet.

Politik lan media dipérang dadi gegandhèngan sajrone ngelompokake masyarakat dadi bagean. Sampeyan pancene pengin bisa ngarahake kabeh warga menyang cara tartamtu pikiran lan pranala sing menyang gaya politik. Sampeyan nggunakake media kanggo nuntun pemahaman lan menehi wong palette rasa lan werna. Yen sampeyan wis bisa gawe uwong yakin kabeh sing apik karo rasa utawa werna tartamtu, sampeyan bisa njaluk wong milih. Banjur sampeyan ngukur persis carane efektif manajemen pemikiran sampeyan wis lan carane sampeyan kasil njupuk wedhus kanggo mbukak sawise wong a, b utawa c. Iku kabeh babagan tetep cedhak karo visi masyarakat. Kaya mengkono: manajemen persepsi. Nanging, sampeyan kudu menehi pallet kabeh. Temtu sampeyan luwih seneng ndeleng yen sampeyan bisa yakinake saben wong lan pendapat sing padha, nanging psyche manungsa dianggo beda. Siji seneng ngunggahake Mercedes, Volkswagen utawa BMW liyane. Sampeyan uga pengin bisa njupuk kabeh panemu sing beda-beda lan ngirim luwih apik. Wong sing narik kawigaten ing panggung donya (liwat jaringan organisasi rahasia kaya freemasonry, kabeh jenis universitas sing mbentuk institusi latihan kanggo grup iki) lan organisasi politik lan agama, luwih ngerti tinimbang sapa wae sing tansah ngoyak oposisi dhewe sampeyan kudu terus.

Gagasan wong bisa ditondoi minangka warna lan rasa. Sampeyan pengin bisa nyelehake wong ing kategori sebisa mungkin, supaya sampeyan bisa nuding perilaku tartamtu utawa prilaku media-kawangun menyang grup kasebut. "Sampeyan bener, amarga sampeyan duwe lan sing pendapat" Sampeyan tau dadi Reformasi, reformasi utawa Katolik, saiki politik nggayutake peran distribusi rasa lan media sing jangkar gambar kasebut. Politik iku gereja anyar. Lan sampeyan kudu dadi anggota gereja tartamtu, yen ora dianggep. Kaya sampeyan kudu Ajax, PSV, utawa Feyenoord. Dadi sampeyan kiwa, tengen, liberal, demokrat sosial lan liya-liyane. Iki carane sampeyan bisa nyambungake wong menyang 'merek': kanggo menehi tandha. Ana jaring safety kanggo saben pendapat ing masyarakat. Data ageng nganalisa kabeh lalu lintas internet, obrolan online, tapped e-mail, obrolan telpon, aktivitas media sosial lan kabeh input data lokasi (apa sing sampeyan gumantung lan sapa sing menehi hasil) menehi kawruh jelas informasi sing ana adheres. Temtu sing ora kelakon sacara resmi lan amarga bisa mbatalake sampeyan duwe pawns kaya George van Houts sing banjur ngidini crita iki tenggelok kanthi cara sing dikontrol.

Pakaryan strategi keamanan netes yaiku menehi sampeyan perasaan sing bakal disusun kanggo sampeyan lan nyekel kowe ing jaring pengayoman. Nanging, pion daya, paling-paling bakal diijini kanggo nggawe sawetara goresan ing bangku kursi saka kekuwatan, nanging ora tau rampung. Perdebatan saiki babagan penyensoran Facebook lan kejutan sing bisa muncul kanthi bisa ditangkep liwat situs-situs saluran oposisi sing terkendali kasebut. Iku tansah niate yen wong biasa ing pinggir dalan dijaga pasif. Panjenenganipun nyurung tuwung kopi lan nganggep wong liya bakal ngatur kanggo dheweke. Infobar 'Alex Jones utawa Robert Jensen mung bakal becik kanggo sampeyan lan saben wong tetep passively ing papan lan ora apa-apa.

Media lan media alternatif tumuju kanggo mimpin pemahaman para pandherekipun lan uga kanggo nliti aksi kasebut. Paling akeh, sampeyan kudu disengkuyung supaya bisa melu ing perlawanan sing dikontrol, kayata jas kuning. Iku kanggo wong sing banget gatal. Dheweke banjur bisa ngilangi frustasi kanthi cara sing disalurake. Ing wekdal punika, agenda negara totalitarian mlampah kanthi cepet.

Sampeyan bisa, mesthi, pracaya yen Facebook minangka sukses kebetulan saka wong pinter sing jenenge Mark Zückerberg, sing dadi apik kanggo nyiyapake situs media sosial. Iku wektu kanggo sampeyan puncture sing 'Amérika ngimpi' crita. Organisasi kasebut lan wong ngarep wis diluncurake dening sing kuwasa. Saka dina 1 Facebook wis didadekake alat pangintip, alat pangaruh sing dipengaruhi, lan portal kanggo sistem kontrol totalitarian. Iku rencana langkah-langkah-langkah lan tujuan akhir dadi tambah akeh kanggo wong-wong sing isih duwe semangat awake.

sumber: thejournal.ie

Drama ing Facebook sing dienggo bareng karo Cambridge Analytica mung minangka cover-up kanggo menehi kesan yen iki acara siji-mati sing luar biasa. Banjur Facebook duwe alibi supaya sampeyan bisa mlebu kanggo luwih aman privasi, amarga digunakake, sampeyan ora bisa nggunakake layanan tartamtu maneh. Lan perhatian saka spionase sing didhuwurake jero ing wong-wong iki bisa ditarik kanthi cepet liwat drama Cambridge Analytica sing ditemtokake, kayata montase mabur pesawat kanggo nggoleki rudal sing nggoleki. Facebook mung awak sing didegake lan kanggo grup sing mimpin donya menyang negara kepolisian totalitarian. Pengecualian sosial dening ngubungake wong menyang grup sing dicekal saka Facebook kuoso mung kagolong strategi sing jelas nggawe stigma kanggo grup tartamtu.

Wong sing kritis bisa uga bisa kasebut kanthi jelas. "Oh, sampeyan salah sijine saka Infowars, Jensen utawa Forum kanggo Demokrasi. Oh, sampeyan salah siji sing uga dicekal ing Facebook."Kanthi cara iki, wong sing ora dikontrol uga disambung menyang kelompok sing dikuwasani.

Game catur sing cerdas wis dimainake. Iku ora kanggo apa-apa sing panguoso donya iki duwe akses menyang superkomputer sing bisa ngalahake pemain catur paling utawa Go pemain ing donya. Padha ngerti carane muter kanthi strategis kanthi cara sing padha nyimpen saben individu ing mode pasif, bisa nyalurake frustasi lan padha ngerti cara kanggo nemtokake stigma lan ngubungake menyang grup sing dikontrol. Kapungkur, kapal net safety saka klompok sing dikendhaleni bakal dicemplungake kanthi ngubungake karo disinformasi kanthi sengaja, utawa kerusuhan sosial lan kekacauan ekonomi. Kalebu ing artikel iki (lan akeh liyane) Aku nerangake carane aku mikir sing game persis.

Lan sampeyan ndeleng, tuku sajian cangkir liyane lan ngangkat pundhakmu amarga sampeyan ora bisa ngganti apa-apa. Uripmu bakal terus. Ing pendapatku, iki ora dadi sikap sing bener. Yen sampeyan weruh yen pakunjaran wis dibangun ing saindhenging lapangan playing lan sampeyan ora nindakake apa-apa kanggo nyegah tukang bangunan, sampeyan tanggung jawab. Sampeyan bisa miwiti revolusi dhewe. A revolusi sing bakal nggawa owah-owahan nyata. Ora ana salah sijine jaket utawa spanduk kuning lan demonstrasi nglawan pemerintah. Ora, revolusi sing diwiwiti karo sikap sing beda kanggo urip lan bisa nggawa owah-owahan sing nyata. Sing diwiwiti kanthi pembalikan keyakinan ing 'owahan saka ndhuwur"kanggo"owahan saka aku". Revolusi nyata wiwit kanthi pracaya marang pangaruhmu sing kuat lan tumindak (asil) ing donya iki. Nimbali 'efek kupu' utawa nyebataken 'nyelehake ing piring sing mencorong', beda daya sampeyan ana ing awak dhewe. We are pracaya ing pengaruh kita bakal ilang. Kita wis lali sing kita pancen ana ing tingkat jiwa lan kita wis lali babagan pangaruh sing kuat saben individu ing lingkungane. Sing diwiwiti karo bakal kuwat.

Sawise kita sumurup, yen nyawa iku nyebabake kabeh pilihan kita lan kabeh tumindak kita, banjur kita bisa ngrungokake luwih dhisik sajroning nyawa lan kurang 'aman lan manawa'. Kita bakal nggawe pilihan sing apik banget; wani ngeculake kepastian jangka pendek lan wani percaya marang owah-owahan sing bisa milih.

Owah-owahan gedhé ora teka saka ndhuwur, utawa saka perlawanan (diatur), utawa saka politikus utawa pawns oposisi utawa sumber media anyar. Owahan gedhe diwiwiti karo sampeyan. Sing diwiwiti karo pilihan sampeyan bakal nggawe wiwit saiki. Diwiwiti kanthi ngrungokake atimu; gapura karo jiwamu. Sapa sing seneng urip? Apa sampeyan dhewe utawa sing (liwat garis kontrol wedi lan mundhut kepastian) bank, boss, partai politik, karir utawa apa wae? Sampeyan mung ora ngandel yen pilihan sampeyan duwe pangaruh ing donya, amarga lokomotif uap balap! Kenapa sampeyan mikir massa wong sing diprogram saka cradle menyang kuburan kanggo tetep cepet lan melu ing sistem? Iku wektu kanggo revolusi saka nyawa sampeyan. Lan sing diwiwiti kanthi pilihan sampeyan. Diwiwiti kanthi ngrungokake ati lan ati. Pateni TV sampeyan, mateni kabeh sumber berita lan nyoba nyopotake dhewe saka program sing ngeplekake saben dina, supaya sampeyan bisa ngrungokake swara batin maneh. Swara batin kuwi mesthi ora ana grojogan sing bisa ngomong karo sampeyan. Iku nyawa sing nggawe sampeyan nggawe pilihan sing murni lan apik banget; sing nuduhake sampeyan kepastian sing jelas lan dadi wani ndadekake sampeyan kuwat. Jiwa sing nuduhake sampeyan sing owahan sampeyan pengaruh gedhe ing sistem lan script.

Owah-owahan ing donya iki ora bakal teka yen sampeyan tetep pasif lan mburi. Owah-owahan ora bakal teka yen sampeyan ngisi balesan sepisan saben papat taun lan ngarep-arep supaya pion daya sabanjuré bakal mbantu sampeyan metu wektu iki. Carane wong wuta kudu dipercaya? Iku bener wujud kesunyian. Owah-owahan bakal teka nalika sampeyan njupuk tindakan. Ora ana pikirane, ora ana tembung, mung tumindak. Mulane gawe perubahan lan nyelehake kabeh sing bisa dideleng minangka ndhukung sistem totalitarian utawa struktur sistem kasebut. Aja melu maneh. Go tindakake beda. Sampeyan bisa kanthi gampang mikir dhewe, amarga aku uga ora ana sing luwih apik tinimbang wong biasa ing dalan sing ninggalake 7 taun kepungkur lan njupuk tindakan nyata. Nindakaken!

Daftar pranala sumber: rt.com

103 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (16)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Kanggo menehi sawetara kapercayan kanggo Infowars, lan liya-liyane, sampeyan kudu 'nulak' situs kasebut. Iki njamin yen Jones lan perusahaan bisa didol minangka 'korban' saka 'panyiapan' nalika Infowars, lan liya-liyane, minangka oposisi sing murni kontrol. Jones bakal nggoleki, dheweke minangka salah siji saka Hen lan liwat pengacara Hen sing bakal nggoleki maneh. Jones lan liya-liyane iku penangkap tikus lan 'Amerika' terus dikalahake, kaya Trump uga tetep populer kanthi ngarahake 'bashen'. Minangka tansah, iku trik langgeng Hen.

  2. Ora ono wrote:

    Sampeyan bisa uga pengin ngganti apa sing dikarepake, nanging yen sampeyan mlebu ing masyarakat karo kabeh wong sing wis ditindakake brainwashing akeh, sampeyan ora bakal ngganti sing akeh lan yen sampeyan tetep nyoba, sampeyan bakal entuk permusuhan lan reaksi bodoh.
    Lan aku uga percaya yen wis kasep saiki, wong duwe kesempatan kanggo tangi dening sinau akeh kesalahan sing digawe ing 9 / 11. Banjur mungkin iku 2 kanggo 12 .... Kita wis nyedhaki wektu nedha bengi lan wong bakal entuk apa sing dianggep pantes, paling sethithik banget sing nonton NOS kanggo berita kasebut lan ngisi urip sing pungkasan kanthi kaping sing apik, wektu sing ora becik lan ora ngelingi bal-balan !! dheweke pancen ngerti kabeh babagan ... nanging padha ora mangan keju babagan donya sing urip lan psychopaths sing ngarahake donya.

    Aku duwe rencana kanggo ninggalake Illuminati-Holland ing wektu, sadurunge perang Eropa diwiwiti lan kita bakal halal dibantai dening wong-wong karo agama sing tentrem, nanging ngendi bakal dadi aman ???
    Ana mesthi ora ana panggonan ing jagad ngendi Rothchilds ninggalake wong piyambak, aku weruh dina terakhir saya teka, ngungsi perang lan kasangsaran lan kita utang sing kanggo kabeh wong kanker-bodoh watara kita supaya sapa sing aku sengit paling, elit utawa warga negara liya? hmm ...

    • Marga wrote:

      Ora Ana, kanggo sampeyan aku ngirim reaksi maneh saka 1 ing Mei, paling ora diwiwiti yen kabeh wong bakal nindakake ing ngisor iki, bareng karo akeh wong sabisa.

      Ing tembungku dhewe, aku arep ngirim pesen.

      Kanggo abad dawa donya wis diprentah dening wong-wong sing wis tau mutusake yen dheweke kepengin dadi tanggung jawab, pengin duwe daya atas populasi, lan meksa wong kanggo nindakake apa sing dikarepake.
      Pedunung ing saindenging jagad wis diindoktrinasi nganti pirang-pirang abad dening sing kuwasa, padha manggon kanthi wedi, wedi marang bakal dihukum, dikunci, dikunci.
      Populasi, wong, ora bisa dadi apa sing dikarepake, ora bebas lan kudu nglakoni hukum lan aturan, hukum lan aturan sing ngalang-alangi sampeyan ing kabeh sing dikarepake.
      Nanging yen kabeh wong sing kerja, ing sektor apa wae, nanging saben wong ing saindenging jagad, bakal ngetokake karyane 1, katon apa kedaden, dina 1, apa dina 1 umur urip.
      Ayo ora ngenteni, Senen 3 Juni 2019 iku dina gedhe kanggo nglakoni.
      Ngilangake seragammu, mateni komputer, nutup toko, jenenge, nanging nglakoni.
      Lan penggerek lan petani, sampeyan duwe peran gedhe amarga ora nganggo rak kosong ing toko, ora ana roti ing beting, nanging dina 1 bisa diawasi.
      Lan yen ora cukup, kita bakal nindakake maneh lan maneh.
      Sing kuwasa ora makili apa-apa, padha gumantung marang wong-wong sing pengin dikendhaleni, padha butuh kita lan wis nglakoni sing paling becik kanggo sing wis ana ing abad.
      We are all free people and we do not have to accept it.
      Aku ora ing Social Media dhewe, nanging akeh wong liya lan aku ngarep-arep arep padha nuduhake pesen iki sak mungkin.
      Kita manungsa bisa nindakake bab iku, sijine rasa wedi lan nglakoni.

  3. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    "Lan utang kita sing kanggo kabeh (...) wong bodoh watara kita, supaya sapa sing paling aku sengit, elite utawa sesami warga? hmm ... "

    Sampeyan menehi perwakilan apik babagan canggih sistem sing dianggo. Sepisan maneh, wis kasil nggawe polaritas kanthi emosi.

    Apa sing paling apik kanggo kula wis nyoba tetep karo aku ing saben kahanan lan kanthi mangkono ngatasi kabeh kegahteranku. Yen saben wong njupuk conto saka iku, aku mesthi nyumbang kanggo owah-owahan.

    • Sunshine wrote:

      Sampeyan bisa menehi conto konkrit kasebut? Carane sampeyan ngerti yen wong liya wis nggawa sampeyan minangka conto? Carane gedhe sing owah-owahan, apa sing owah-owahan ing syarat konkrit.
      Aku saiki wis duwe perasaan anyar yen aku ora bisa nindakake apa-apa.

      • Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

        Sing bisa kerep banget, aku ora ngerti apa sing kanggo wong liya. Aku mung nyoba uripku kanthi cara sing nyaman kanggo aku. Ngrasakake wong liya kanthi cara aku arep diobati, tetep karo aku nalika saben wong ing saubengaku katon gila, luwih seneng ngerteni tinimbang hating.

        Sayange, kabeh agama lan tren wis mlaku kanthi masalah kaya logis. Kristen, Umur Anyar, kabeh masalah gesang logis wis dibajak dening agama, kalebu ilmu pengetahuan.

        Iki bisa ditrapake persis apa sing digunakake dening Martin. Saben uwong bisa didhalang kanthi cepet, polaritas bisa digawe lan dumadakan aku umur anyar.
        Sadurunge sasi kepungkur, miturut kanca, aku minangka pendukung Forum van Demokrasi. Lan sore iki nalika obrolan karo Katulik agama sing ketat sing weruh sinyal saka Armageddon nang endi wae, aku minangka murtad lan aku bakal ngobong salawas-lawase ing neraka neraka.

        Yen aku ora tetep karo aku, aku mikir aku bakal duwe krisis identitas gedhe

        Begjanipun aku kadang-kadang nampa sawetara saran sing nuduhake yen aku ora gila: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/landelijke-peiling-vertrouwen-in-de-media-wat-laat-dat-zien/#comment-23048

  4. Sunshine wrote:

    Ya, sedih nanging ing ngendi para budak wis nguwasani pepakon lan larangan saka elit "imigran". Para budak ora ngerti yen gagasan-gagasan sing ana ing endhas kuwi ora mung gagasan-gagasan dhewe nanging kabeh dianggo minangka bolongan kanggo "elit" imigran. Lan tenan, budak-budak sing njaga sistimé Hen lan nglindhungi para 'tuané' imigran, kanthi tangan lan untu. Brainwashing liwat televisi, onternet wis ngrampungake karya. Kajaba iku, Iq banget kurang saka budak lan
    egoisme, autisme, internalized dening wedi lan kaluputan lan voiila ngimpi udan saka Hen wis kayektenan. Para tuwan bab abdi lan batur ora nyumurupi. Wong-wong mau padha dipangandikani mangkene:

    • Riffian wrote:

      Dadi, kita tetep ngulang ing situs iki, malah Bernays lan Goebbels wis nonton wedhus jempol karo tutuk sing mbukak ... uga apa sampeyan pengin yen sistem wis disetel kanggo millimeter kanthi kerja sukarela para budak

      Apa dheweke ora ayu ing alas ... diarani yen sampeyan ora bisa nyukur wedhus luwih saka kaping pindho banjur dheweke durung weruh ing Madurodam 😀

      "Ora ana sing luwih asor katimbang karo wong-wong sing ora percaya."

  5. guppy wrote:

    Dhuwit nggambarake energi sing kita lebokake ing endi wae. Yen sampeyan ora setuju karo apa-apa, sampeyan kudu mungkasi mbayar. Mungkasi pisanan karo hal-hal sing bisa kita langsung mangaruhi, kayata koran, nolak tuku merek gedhe lan tuku akeh apa wae ing panggenan lokal utawa mbangun dhewe luwih becik. Aja njupuk hipotek lan nyoba golek omah murah kanthi grup sing kuwat bareng.

    Iku bener yen yen kita mungkasi mbayar pajak iki bakal duwe pengaruh. Sayange, klompok iki cilik banget lan siji utawa rong dina ora bisa dipahami ing wektu sing luwih suwe.

    Kita isih kudu adoh, nanging langkah demi langkah kita bakal bali menyang kerja. Iku apik kanggo mikir babagan iki ing advance amarga aku manawa kita bakal pungkasanipun kudu bali menyang dasar.

    Dalan sing wis ditindakake ing jagad iki wis mati lan ora bakal terus ing salawas-lawase. Iku luwih apik yen kita wis ngeculake dhéwé ing advance, banjur jotosan ora teka supaya hard.

  6. Sunshine wrote:

    Iku ora mung babagan dhuwit. Iku babagan anggota saka grup sing ndhuwur hukum lan sing kajaba kanggo hukum tansah digawe kanggo wong-wong mau ing cara siji utawa liyane. Lan wong-wong iki tetep tangan siji liyane ing ndhuwur kepala yen padha break hukum utawa ora netepi iku supaya sampeyan ora bisa nyisihaken saka wong-wong mau. Iki uga nyebabake wong-wong mau bisa seneng karo kauntungan saka wong liya, populasi normal. Sing padha tansah menehi preferensi kanggo Hun kanggo posisi kunci supaya sistem iki, rezim, ora bisa rusak, uga considering prilaku lan iq saka babu. Kajaba iku, ing urip saben dina, dheweke dadi pinter kanggo ndhelikake saka populasi biasa sing dadi bagian saka elit "imigran".

  7. Diewer wrote:

    "Ora ana apa-apa manawa panguwasa ing donya iki nduweni akses menyang superkomputer sing bisa ngalahake pemain catur paling utawa pemain Go ing donya." Sapa sing ngawasi superkomputer? Sapa sing menehi sensor? Ndeleng kabeh item warta sing dikirim ing taun kene:

    • Riffian wrote:

      becike Adam ora mung siji sing nyumurupi gambar sakabèhé, aku pancene mangsulake amarga wong akeh wiwit ngenali agenda subversif sing luwih apik (exponentially), kita bisa nylametake ideologi jahat + skrip, Penebusan liwat Dosa, lan nyegah nundha lan ngilangi climax (Armageddon). Kanggo mikul kawruh babagan Perang Donya III, ndeleng kabeh panggonan panas sing sinebut lan kabeh boneka sing ana ing kontrol klompok iki, aku bisa pitutur marang kowe yen ing sisih ndhuwur iki padha kerja rapet lan nyetel kabeh kanthi cetha kanggo njaga mesin iki ing uap. Bagian I lan II ora kegagalan, nanging maksude yaiku yen akeh wong ora pengin ... sayangé

      Mugi sing mayoritas bakal tangi ing wektu lan ora ngidini piyambak dilebokake ing kothak elit / diarani wong sing diarani ....

      Ing konteks iki uga bisa nyaranake karya Christopher Jon Bjerknes lan mesthi akeh artikel ditulis dening Henry Makow ... Protokol sing misuwur + Red Symphony sayangé mbentuk cithak biru saka rencana luciferian iki
      https://archive.org/details/RedSymphony

      Wawancara iki wis dicekal ing saluran Adam kanggo alesan, aku bakal ngundhuh ana sumber (sumber sing ora dingerteni) sing kasebut.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup