Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Wis ditemokake ing, antarane liyane, pidato saka Syeikh Imran Hosein, Aku seneng ngrungokake kanggo analisis saka sajarah lan prastawa ing hubungan kanggo lah Islam sing Muslim meh tau sebutno jeneng nabi Muhammad, lan yen padha nindakake padha nambah sing wutuh ukara. Mulane aku nindakake sing ing judhul. Dadi minangka muslim sampeyan kudu ngucap: 'Nabi, tentrem marang dheweke'. Luwih apik ing basa Arab (paling ora ana cara kanggo dheweke.

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup