Homomanifest lan tanda tangan pamimpin SGP Van der Staaij miturut pernyataan Nashville: propaganda pelangi sing disamur

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Januari 2019 7 Komentar

sumber: rtlnieuws.nl

Ora ana hubungane karo pitakonan manawa pimpinan SGP Kees van der Staaij ora bener-bener ngresiki katresnan lanang, mesthi kabeh kerusuhan ing sekitar pernyataan Nashville nyamar propaganda pelangi. Iki carane sampeyan nindakake: sampeyan nggawe masalah dhewe, menehi akèh manungsa waé menyang ing media dening ngapusi rame nggawe dhewe, liwat aktor saka teater klub The Den Haag lan sampeyan nggambarake nesu kanggo bisa nggunakake peraturan anyar. introduce.

Maneh kita weruh pepatute Masalah, Reaksi, Solusi ing operasi. Numpes klompok kanggo menehi status inviolability yaiku ide sing ndasari. Temtu homophilia wis suwe ditampa ing pasamuwan-pasamuwan. Gereja-gereja wis dadi gedhe karo. Kita kabeh ngerti carane akeh lanang ing institusi gerejongan gedhe wis dilecehke dening imam homophile sing uga pedos. Saiki, saiki, kita ngomong babagan gerejange sing beda sajrone pasamuan Katolik, nanging mung katon ing pipi Van der Staaij lan sampeyan bisa ngakoni predilection kaya imam (lan pacangan lanang) Antoine Bodar. Iki mesthi wae pengamatan sing ora diidini saiki, nanging aku ora peduli babagan sing kanggo wayahe.

Yen sampeyan maca pernyataan Nashville, transgender tembung ana sawetara banget (waca kene). Ora ana maneh kasunyatan sing bisa dianggep wong. Sampeyan uga ora supaya kita ora kabeh padha. Sampeyan uga ora kasebut ora diijini miturut Kitab Suci. Iku babagan peran korban lan propaganda kanggo transgenderism. Iki minangka kesimpulan sing mesthi ora bisa digawe hard, amarga aku ora nganggo 'dokumen CIA sing leaked' liwat Wikileaks, nanging kita uga mbokmenawa ngerti yen iki ora luwih saka oposisi sing dikontrol. Sampeyan kudu sinau nggunakake akal sehat, utawa luwih intuisi. Iki propaganda rock-hard.

Ing saindhenging donya, kita bisa nyumurupi owah-owahan ing panrima transgenderism, nglibatake 'koran' George Orwell. Tegese sampeyan kudu migunakake makna sebaliknya. Kebebasan punika watesan kebebasan, misi perdamaian yaiku perang; mung sawetara conto saka 'kabar' miturut prinsip buku George Orwell's 1984. Ing panularan perspektif minangka tembung manis kanggo propaganda.

Transgenderisme jelas dhuwur ing agenda klompok sing ngarahake donya menyang pemerintah donya Lucifer (lan agama donya). Iku agenda sing diwiwiti puluhan taun kepungkur lan saiki dadi luwih katon. Transgenderisme kudu dadi normal. Neutral utawa mbingungake jender (carane arep nyebataken) bakal dadi normal ing generasi sabanjure lan mulane minangka akeh perhatian sing bisa dijaluk kanggo subjek liwat kabeh jinis varian marketing. Rerusuh iki kanthi sengaja digawe ing babagan pernyataan Nashville mung bagian cilik saka iku.

Simbol kanggo Lucifer yaiku buck Baphomet sing ambigu. Bener, sinyal wiwitan sing gedhe kanggo propaganda transgender diwenehake liwat pemenang lagu kontes Eurovision ing 2014, dening Conchita Wurst (apa jeneng?). Dheweke uga nduweni kabeh ciri wedhus hermaphrodite. Saka wayahe ing (kasil rampung periode) propaganda gay ing LGBTI dirubah lan Jambon Gay Pride dumadakan dadi Pride pelangi.

Rainbows mbutuhake polusi ing saindenging Amsterdam. Sampeyan bakal nandhang lara babagan carane pelangi ditolak liwat tenggorokan ing endi wae. Iku katon kaya dhuwit sing disimpen kanggo nyimpen Pelangi ing retina. Lan pelangi iku mesthi simbol saka Nuh Nuh, sawise karusakan saka penciptaan lan miwiti maneh liwat DNA sing disimpen ing Ark. Nanging, wektu iki, DNA bakal diowahi lan anak-anak mangsa bakal nuduhaké sipat lanang lan wadon sing kurang. Mangkono generasi ngarep dadi luwih lan luwih Luciferian lan hermaprodit. Propaganda neutral jender ora bakal bisa ditahan maneh.

Duka banget marang pimpinan SGP Van der Staaij ora migunakake apa-apa. Iku kabeh tumindak kanggo tarik manungsa waé menyang subyek. Van der Staaij ora mung minangka aktor, kaya sing liyane ing ajang politik. Padha ana kanggo nyedhiyakake mesin propaganda media kanthi akting. Dadi sampeyan bisa njaluk duka amarga ora duwe 'acceptance' saka homoseksual utawa transgender, nanging sing pancen mung efek sing pengin entuk. Kita kudu ndeleng kabeh wangun resistensi kanggo inovasi iki marang wong netral jender. Kabeh undang-undang kanggo ngowahi anak-anak masa depan menyang hermaphrodite bakal dilebokake ing wektu sing cendhak.

Bakal dadi masa depan Pelangi sing apik, kanthi papan lumampah sing ayu tanpa dodo utawa pimps sing tuku sandhangan ing Hema. Apa ora salah karo kuwi? A rasa. Sampeyan isih seneng Hema sosis?

Daftar pranala sumber: singkawang.be

72 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (7)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    Wong pisanan kudu metu saka lemari lan saiki wis mburu everyone ing lemari. Saben uwong nesu lan saben kelompok nggawe crita sing becik supaya tansah ana grup sing mikir, ya kudu teka karo iki. Katresnan luwih dhuwur tinimbang kabeh, oh ya, pedo pancen tresna banget. Apa iki tegese langkah sabanjure ing tangga pelangi?

    Lurus iku bengkok lan bengkok lurus, watese wis ilang.

    Kita mung perlu banjir lan banjur crita lengkap maneh, utawa bakal manungsa isih duwe wangun pangembangan?

    Apik bisa diwaca yen wong-wong ing situs iki kurang ajar saka lagu sing padha saben wektu, iku wektu sing suwe kanggo swara liyane.

    Cukup tuning ing frekuensi liyane amarga donya lawas wis gila.

    Becik ninggalaken pethi Pelangi karo kabeh kéwan netral jender lan wong ora netral jender ing papan. Akhire mati lan ora ana sing ngrungokake.

  2. Sunshine wrote:

    Iki pancen terus dilakoni dening Teknik Sosial dening Suspect Usual nggunakake tesis lan antithesis. Apa wong njijiki sing lan budak sing melu. Aku weruh yen dheweke isih nduduhake ing Perancis. Apa kabeh sing dipikir ing Walanda. Nanging Van der Spaaij ora bisa nyedhiyakake ekspos ing msm. Kabèh ing Walanda pancen mapan, luwih-luwih yen dipromosikan. Carane jelas kudu dadi budak. Sinau saka Prancis.

  3. Wilfred Bakker wrote:

    Begjanipun ana wong sing nolak, lan oh ya, aku tresna!

    https://youtu.be/u9Zc3NChbzw

    • Wilfred Bakker wrote:

      Bakal uga dicek maneh, aku sadhar, ya.
      love

      • Kamera 2 wrote:

        banget ala sing kelingan, sing mung ayu, ora dicenthang.
        Nanging yen anak-anak pengin dibangun saka awal ing umur 10, lan sing
        malah ora dicenthang, nanging yen aturan saiki utawa prevalensi kasebut dadi pangecualian.

        Aku pengin dadi bagian saka iku, supaya aku njupuk tatoo
        Aku uga pengin dadi bagian saka iku supaya aku ngrungokake DWDD
        Aku uga pengin dadi bagian saka iku supaya aku nonton lan ngrungokake kabar
        Aku uga pengin dadi bagian saka iku, supaya aku nonton Fabeltjeskrant
        Aku kudu dadi bagian saka iku supaya aku butuh smartphone
        Wektu lan cara superslave, ora ana hubungane karo Gayos
        (pelangi minangka sajrone beda-beda)
        Aku uga pengin dadi bagian saka iku supaya aku ninggalake ing tengah yen aku bocah lanang utawa bocah wadon

        matur nuwun Hals uh maa

        https://www.telegraaf.nl/nieuws/3005240/honderden-bij-homoviering-tegen-omstreden-pamflet

  4. ClairVoyance wrote:

    Wilfred. Sing angel. Saiki kita kudu guess. Katresnan karo Henrik Palmgren utawa bojone Lana Lokteff? Aku bisa ngarep-arep sing terakhir.
    Aku dadi wanita sing ayu banget, lan minangka cherry ing kue krim dheweke uga ora bisa ditolak!
    Aku ngrungokake 2013 lan nonton kabeh siaran es abang. Aku sinau akeh saka iku.
    Sayange, dheweke ambruk liwat bakul nalika aktifake promosine Kevin Barrett's "Malselling falsehoods and reveals truths" 911 disinformation nalika dheweke wis kenal karo karya Dr. Judy Wood.
    Lan wiwit Henrik lan Lana ora bodoh, (Lana ngalahake nanging ora bodoh), kita mung bisa ngetung kesimpulan 1. (És abang mènèhi bebener jroning topik sanès, ésuk-éthuk, lan amarga akèh banget pengunjung - Dr Wood kepéngin ana ing siaran kasebut.)
    Google dhewe: "Radio Merah Es nggabung karo Brigade Promosi Diselidiki 911."
    Akeh pranala menarik ing artikel sing relevan, kayata iki.
    https://nomoregames.net/2007/09/04/nice-guy-kevin-barrett-spins-911-planes-a-peer-review/

  5. Kamera 2 wrote:

    Kiss !!!

    Kudu bisa !!! ora ana kabeneran ing Media (= Daya)

    Normal anyar ora normal !!!

    https://www.telegraaf.nl/entertainment/3152443/jongen-gedwongen-met-joling-te-tongen

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup