Kritikus Greta Thunberg minangka salah sawijine wong lanang sing ora sopan-tanggung jawab, yaiku pamrayoga anak-sing ora ramah ': pungkasane alesan

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 30 September 2019 5 Komentar

sumber: gfycat.com

Creta Greta Thunberg dadi luwih jelas lan luwih jelas kanggo ngilangi jinis kritik kanthi alesan, nanging adhedhasar rasa gatel. Akhir minggu iki, aku ngirim pesen ing garis wektu Facebook pribadi lan dikandhani manawa postinganku ora ana watesan kanggo tumindak sing bisa ditampa. Lan iku mung bagean tanggepan, sing ditampa luwih cepet tinimbang wong sing bisa nonton video sing dak kirim. Video kasebut dening David Icke, ing babagan dheweke nerangake manawa tokoh iklim katon wis dimanipulasi, jelas ora ana sing bisa ditonton. Lan iku persis efek Greta Thunberg sing wis digunakake. Pesen dhasar yaiku "Kita ora duwe wektu kanggo diskusi lan kritikus yaiku reaksi reaksi moral jenderal kanggo wong lanang sing ora ramah karo bocah'

Teks sing diselehake karo video Icke uga ana hubungane karo David awake dhewe, lan kabeh katon kaya rencana kasebut ora ngrungokake kritik sing wis diadegake kanthi apik, nanging supaya bisa diobong minangka 'bener' lan 'mbebayani', tanpa duwe konten apa wae. kanggo ngrungokake. "Alesan" lan "kritik sing nyata" wis stigmatized "politik ora bener" lan "mbebayani." Bisa ora ana maneh babagan alesan lan alasane. Wiwit saiki babagan 'rungokna apa sing dicritakake'lan para pemuda diancam bakal dibanting liwat pemanasan global, mula saiki wis siyap. Ing ngisor iki teks sing aku pasang karo video David Icke:

Sampeyan bakal dipimpin karo hoax perubahan iklim. Nanging mesthine sampeyan ora bisa ngrungokake, amarga kepengin banget (Inggris kanggo: dibangun kanthi ati-ati minangka 'merek') kanggo dihubungake karo 'idiots konspirasi sayap tengen' sing bisa disalahake kegagalan Brexit lan kerugian ekonomi amarga perang perdagangan ; wong sing percaya manawa reptilia ngontrol jagad iki. Kabar sing ora diobong diobong dadi barang sing dadi pendhudhukan sing lengkap, mula kita ora ngrungokake maneh.

PsyOp sing dadi pemanasan global dadi pangenalan pamrentah lan kontrol kabeh aspek ing urip sampeyan kanthi nggawe masalah global saengga kita ngrampungake solusi sing biasane ora bakal nrima. Fokus yaiku kanggo generasi paling enom, amarga ora duwe kawruh babagan teknik propaganda (kaya biasane saka wong diwasa, kanthi cara).

Skeptics babagan 'pemanasan global' digandhengake karo Donald Trump lan Boris Johnson. Yen sampeyan banjur ngeculake ekonomi lan nempatake ing sepatu saka wong-wong sing duwe hak asul, sampeyan wis ngatasi skeptis ing 1x. Kanthi ngubungake 'kritik' karo merek sing dibangun kanthi bener ing sisih tengen (anti-globalis, perubahan anti-iklim, nasionalis, wadon-loropaken lan teoritis konspirasi) sampeyan bisa nggawe kabeh wong nesu karo sayap tengen iki yen sampeyan nggawe kacilakan ekonomi. Iki minangka cara paling gampang lan efektif kanggo ngrusak kritik ing jangka panjang. Iku dening rancangan.

Alasan manawa kita ngadhepi penganut oposisi sing dikontrol sing wis narik kawigaten akeh banget amarga dheweke wis ditarik dening perhatian media arus perdana (kayata David Icke, Alex Jones lan liya-liyane) amarga amarga penganut kasebut kudu digandhengake karo tandhani "tengen" ("sayap tengen" ing Inggris). Lan saiki kita wis tekan panggung manawa merek iki kudu stigmatized 'tepat' mbebayani. Saben wujud argumentasi ora ana gandhengane: "kritikus mbebayani". Yaiku program sing saiki kita pasekseni kanthi langsung, karo Greta Thunberg ing peran utama.

Stigma jantina- lan bocah-bocah sing ora grapyak uga diluncurake dening pimpinan oposisi sing dikendhaleni, Robert Jensen, sing ujar ing video ing ngisor iki, dheweke luwih seneng mbuwang Greta kanthi braida ing ndhuwur sirahe. Apa sampeyan mikir yen pemberontak kasebut diarani kabeh spontan? Ora, dheweke netepi naskah demokrasi sing dianggep apik lan kanthi ati-ati.

Peranan kabeh pawai oposisi sing dikontrol saka Icke menyang Jensen yaiku bisa ngumumake bebener. Kita saiki wis tekan tahap sing direncanakake manawa kebeneran kasebut ora bakal dadi masalah maneh. Greta Thunberg bakal ngatasi spesies kethek sing wis mbebayani kanthi testosteron kakehan. Pungkasan definisi wong minangka spesies ditemokake. Donald Trump lan Boris Johnson diidini nindakake tumindak ing skrip iki ing lantai panggung politik internasional kanggo lensa kamera propaganda. Iki minangka asil saka merek sing dibangun kanthi tepat ing sisih tengen ('sayap kanan' ing basa Inggris): kayektene disambung karo merek ing sisih tengen lan mulane disengsemake ing sumur sumur sosial.

Wong lanang biasane wong cilik macho utawa ora ramah karo wanita (ndeleng urusan Trump en Johnson), percaya karo konspirasi, minangka nasionalis lan protisialis "negara dhewe". Dheweke anti-globalis lan ora percaya babagan pemanasan global buatan manungsa. Dheweke dadi sababe kabeh kasusahan ekonomi amarga kudu masculine kritis lan mandheg yen perlu. Dadi kritis lan ora precaya minangka spesies mbebayani sing diarani 'man'. Ora ana sing kudu dirungokake maneh. Kita bakal miwiti nganggo 'isin bashing'. Wiwit saiki kabeh wong bakal nampa Greta Thunberg gif (deleng foto nganggo artikel) sing ujar: "Kepiye Wani Sampeyan!"

Pungkasan adicara katon. Kita nyekseni kampanye propaganda ing saindenging jagad kanthi ati-ati, ing endi merek ing sisih tengen diidini entuk momentum kanthi kekuwatan politik lan dadi pimpinan, banjur pungkasane ngrampungake. Sing rampung ngresiki dalan kanggo siram pungkasan menyang pamrentah, ing endi kritikus ora bakal dirungokake maneh lan ilang menyang gulag.

Daftar pranala sumber: trouw.nl, thetimes.co.uk, smh.com.au

92 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Apa tegese nggawe perkara kanthi emosi, ora apa-apa?

    Ora ana sing salah yen sampeyan menehi emosional, jarene propagandis pemanasan Global
    Ex ED Greenpeace Internasional

  2. SandinG wrote:

    sampeyan kudu menehi kanggo dheweke, dheweke wis apik ing fase. Kabeh dadi miturut skrip ...

    • SalmonInClick wrote:

      idd mau kabeh kedadeyan miturut teknik Delphi

      Teknik Delphi (ne) kanggo nyolong warga menyang kolaborasi para elit sing wis diputusake. Biasane bakal ndherek sawetara program utawa arah sing dikarepake dening pemerintah, nanging mbutuhake warga tuku. Teknik kasebut utamane dirancang kanggo ngrayu lan mateni swara-swara oposisi, biasane kanthi ngisolasi dissent lan menehi saran marang para wong sing disasar iku kejem, ora duwe rasa empati, utawa mung bodho. Pamrentah lokal biasane nyewa perusahaan konsultasi sing personel dilatih ing teknik iki utawa tekan kesimpulan sing wis dirampungake dening pamrentah kanthi cara supaya warga miwiti mikir iki ide, dudu pamrentah.

  3. Kamera 2 wrote:

    Ndeleng jawaban 21

    Tim Butler
    3 dina kepungkur

    Ora ana diskusi sing resik babagan 'pemanasan global' TANPA sing bisa dilakoni TANPA PITUKU ngomong babagan ELEPHANT IN ROOM sing GEENGINEERING. Iku ora pemanasan global, sing dikendhaleni. Saka pamanas ionospheric, stratospheric aerosol (chemtrails), laser triliun, bahan bakar bunker saka kapal ... lsp, cuaca digawe lan ora alami. iku sejatine.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup