iPhone ndhelikake app covid-19 ing nganyari 13.5 paling anyar i-OS

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Bisa 2020 20 Komentar

Lair: tudocdn.net

Aku ora duwe iPhone, dadi aku ora bisa mriksa, nanging Situs web Apple jelas babagan iki. Sayange, sawetara sing maca syarat-syarat lan syarat sadurunge nginstal nganyari utawa app, nanging sampeyan mung entuk app ranging sing kalebu ing nganyari iOS 13.5 paling anyar.

Yen sampeyan takon, iki kabeh ana ing rak kasebut. Kepiye carane aku bisa prédhiksi kasebut ing bukuku lan aku uga ujar wiwitan nalika krisis korona iki bakal kelakon.

Kita pindhah menyang sawijining komunitas ing ngendi pedunung diselehake ing rezim totalitas teknologi lan anggere kita tetep yakin yen solusi kasebut dibutuhake kanggo masalah kasebut, kita ora ngerteni manawa masalah kasebut bisa digawe saka awake dhewe, saengga masyarakat bisa ngetrapake langkah-langkah.

Saiki bisa miwiti gerakan liya kanggo miwiti pangowahan. Diwiwiti karo kesadaran anyar, penurunan pemrograman lan konversi kesadaran menyang panentu. Menyang www.fvvd.nl njupuk masalah menyang tangan sampeyan.

Facebook wis nglarang aku ngirim babagan 30 dina sing ana hubungane foto Greta Thunberg iki, pramila tulung kita bareng artikel.

680 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (20)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    "Apa sampeyan wis kena Covid-19"

    Kaya yen sampeyan kena pengaruh radiasi radioaktif sing ora katon

  2. Sanne Lejuwaan wrote:

    Ora mung Apple. Android persis padha sawise nganyari kasebut. Aku ora nganyari maneh, apa maneh? Aku ora ngerti. Apa wae, aku ora setuju karo awake dhewe.
    Aku nuduhake usul sampeyan kanthi asring, nanging wiwit katon kuwat yen mayoritas sing paling akeh mikir yen paling apik. Bisa dingerteni… ..

    • Martin Vrijland wrote:

      Kita butuh kunci kunci sing luwih dhisik dhisik, nanging mula, umume bisa uga ana hipnotis saka media lan ora bakal ana sing diganti. Ayo padha ngarep-arep.

      • Sunshine wrote:

        Ya, pancen pilihane budak-budak. Pilihan sing dianggep apik, mupangat minangka budak biasane ngluwihi kekurangane.
        Iki bakal tetep nganti ana 'demolisi kontrol' saiki. Amarga 'demolisi' iki, dheweke tetep njaga lan ngontrol masyarakat. Iki bakal owah-owahan depresi / resesi nyata. 'Perobohan kontrol' saiki wis jelas diarahake dening para naskah kanthi rinci. Yen para budak diprakirakake kemunduran ekonomi lan sapiturute liwat porno wedi, iku omong kosong amarga infrastruktur isih utuh. Ora ana kekurangan lan dhuwit mung dicithak
        lan / utawa digawe kasedhiya liwat komputer.
        Para budhak wis biasa nolak prilaku. Dadi luwih akeh bakal ngetutake ing mangsa cedhak. Demam scam anyar rauh utawa liya kanthi efek sing padha? Bocah-bocah padha seneng nyasar budak-budak mau. Kabeh bisa dilalekake karo Hen. Lan budak seneng thrillseeker, iku.

      • Awake wrote:

        Martin,
        Aku uga ngupayakake supaya nyebarake petisi sabisa.
        Wiwitane aku kepengin cepet-cepet tangi wong, nanging dadi sukses.
        Pancen angel banget kanggo wong sing isih turu. Saiki aku duwe pendekatan sing beda. Aku menehi informasi sing sithik banget, supaya padha duwe panganan. Aku sok dong mirsani, nalika wiwit tangi sethithik, aku luwih sithik ... nganti aku bisa menehi petunjuk menyang petisyen kasebut.
        Cacahe saiki wis rada cacahe. Aku yakin banget ... saya suwe iki luwih akeh wong mlebu petisyen kasebut. Iki mung kasempatan kita. Sabar minangka kabecikan.
        Sampeyan bakal apik.

  3. marcos wrote:

    Isih, aku ndeleng akeh wong sing nanggepi situs liyane lan ora puas karo kabijakan saiki. Aja ngadili situs-situs kasebut lan aja kuwatir apa sing diumumake Jensen utawa Maurice de Hond, nanging fokusake wong-wong sing teka lan menehi respons. Yaiku sing kudu ditawan supaya terus dirujuk http://www.fvvd.nl.
    Martin, minangka saran sampeyan uga bisa ngiklanake sandhangan kasebut ing situs kasebut (www.fvvd.nl), amarga mratelakake panemume, pesen kasebut luwih kreatif tinimbang Jensen. Uga fokus ing positip sing pesen kasebut mbukak radiasi. Iki menehi katrangan kanggo maca sampeyan. Sampeyan bisa uga mikirake pergelangan tangan cilik, sing bisa uga sithik kanggo pelanggan lan awake dhewe. Iki bisa dadi simbol "Gerakan", kaya Nike karo pergelangan tangan Armstrong.

  4. Pyotr wrote:

    Aku wis mriksa, lan dipasang ing ponselku. Saiki aku isih bisa milih apa aku kudu mateni, mengko bakal prentah, utawa sampeyan mikir ora aktif, nanging rahasia urip. Ora bakal kaget aku.

  5. njelasno wrote:

    Lan aja lali paspor vax sing bakal teka, wedhus (goyim) kudu kakebalan.

  6. SalmonInClick wrote:

    Mesthine, para tersangka sing biasane ana ing acara iki, pajak trek trace

    https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-testing-action-plan/

    Papan Pemantauan Kesediaan Global
    September 2019

    https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

    halaman 43 Bilderberger / kabinèt anggota King Sigrid Kaag

  7. bounz wrote:

    Aku wis ngandhani saben wulan kepungkur,
    lan ing piranti Android sing app liwat GOOGLE PLAY SERVICES….
    lan ana ing ngisor institusi, GOOGLE .. tadaaaaaaa COVID19 brol.

    nanging yen sampeyan banjur mbusak nganyari saka layanan dolanan Google (liwat aplikasi, layanan dolanan google banjur klik telung titik ing sisih kiwa ndhuwur lan pilih mbusak nganyari ana)

    dheweke wis ora ana maneh, banjur ora NATE UPDATE layanan play google! ! ! ! !

    • jeanette van gil wrote:

      Aku durung bisa ngilangi iki

      • bounz wrote:

        Aku salah, nganggo Android, pancen nganggo SETTINGS, banjur GOOGLE, lan ing kono sampeyan bakal nemokake.

        Mbusak. Yen sampeyan tekan SETTINGS, APPS lan Notifikasi, banjur Layanan Google Play, banjur 3 titik kasebut ora ana ing sisih kiwa nanging ing sisih tengen ndhuwur, yen sampeyan ngeklik, sampeyan biasane bakal ndeleng TETAPI UPDATES .. klik ing.

        nganggo Android 8 lan Android 10 (smartphone paling anyar sing aku ora digunakake minangka ponsel nanging minangka Kamer sing wis disempurnakan. Amarga aku ngalih menyang telpon Nokia flip wiwit 15-20 taun kepungkur, ing endi esuk saya njupuk baterei saben esuk dina diwiwiti nganti jam 8 sore. Nanging aku banjur menyang BASA TULIS .. ana ing SETTING. Nganyari kanthi otomatis dipateni, lan uga ora liwat WIFI (kanthi ringkes, NOOOOOIIIIIT kanthi luwih anyar nganyari barang, aku kudu menehi ijin kanggo saben app dhewe)

        SUKU ngarepake tetep bisa ditindakake.

  8. Riffian wrote:

    Kabeh hak dhasar kita diijol lan solusi saka tersangka umume terus ditawani. Iki kudu mandheg !!!!

    https://www.mr-online.nl/kritiek-op-voorstel-coronawet/

    Kontrak data kesehatan COVID-19 ing Inggris karo Google lan Palantir pungkasane muncul
    https://techcrunch.com/2020/06/05/uks-covid-19-health-data-contracts-with-google-and-palantir-finally-emerge/

  9. marcos wrote:

    Persis aplikasi sing padha saiki uga ing sisih liya, nuduhake pendekatan kanthi orkestrasi lan implementasine ing saindenging negara kedaulatan.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup