Julie van Espen, Anne Faber Belgia lan pembunuh Steve B., Michael P. ing Belgia ing PsyOp paling anyar?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2019 7 Komentar

sumber: nieuwsblad.be

Iku crita liyane sing luar biasa, crita Julie van Espen (23) lan pembunuh dheweke Steve B. Crita iki mesthi langsung ngelingake Dutch Anne Faber (25) lan pembunuh Michael P., nanging banjur kabeh dicithak luwih cepet kadaluwarsa. Apa kita lagi nangani operasi psikologis (PsyOp) saka aturan anyar sing kudu diterapake ing Eropah, utawa paling ora ing Belgia uga? Iku mesthi kita bisa ndeleng gambar ing media lan gambar-gambar kasebut bisa ngyakinake kita.

Ing sawetara artikel aku nyuraake apa kasus Anne Faber (ing ngendi Michael P. minangka pelaku) paling mungkin PsyOp (operasi psikologis). Operasi kanggo push liwat liyane aturan. Ayo kula miwiti kanthi nerangake maneh carane media muter game PsyOp iki lan apa Masalah, Reaksi, Solusi Maksimum iku kaya sing digunakake wektu lan wektu maneh lan banjur ndeleng apa sing kita deleng iki ing Julie van Espen lan Steve B. kasus.

Masalah, Reaksi, Solusi

Apa sing bener banjur Masalah, Reaksi, Solusi? Apa sampeyan minangka pemerintah banjur nindakake yaiku: Sampeyan nggawe masalah sosial kanthi dampak gedhe (masalah) nyebabake reaksi emosional sing kuat antarane wong (Reaksi) lan bisa ngleksanakake hukum lan ukuran anyar sing biasane ora bakal ditampa (solusi). Sampeyan banjur paket sing ing tembung kayata "Pemerintah wis gagal ing pangayoman sing bisa ditindakake masyarakat", Kaya sing mentas teka saka menteri Walanda Sander Dekker.

Deep Fakes

"Ya, nanging Anne Faber pancen ana. Kita wis ndeleng akeh potret saka dheweke lan kita wis ndeleng wong tuwane ing gambar lan ana bukti cukup ing wangun foto lan video sing dheweke ana. Dheweke kerja ing kene lan dheweke nindakake adhine. Kita wis ndeleng wong tuwane, kita wis ndeleng bukti akeh!"Saiki kita bisa ngomong kaya Julie van Espen. Nanging, yen sampeyan ngerti sapa sing nduweni agensi pers Belanda, tuladhane ANP, sampeyan uga ngerti apa dhuwit gedhe ing endi lan apa tegese teknis bisa kasedhiya kanggo nggawe palsu jero. Iku ora tanpa alesan sing John de Mol (pemilik ANP) iku produser TV lan miliarder. Saiki, kanthi piranti lunak AI (artificially intelligible), sampeyan bisa kanthi gampang nggawe wong sing ora ana, njupuk foto lan video saka apa sing katon kaya bocah, lan nggawe jaringan sosial kabeh, kalebu riwayat karo gambar lan materi swara. Sing wis ana ing PC rata-rata sing ana ing omah; ayo apa profesional bisa nindakake. Coba deleng video ing ngisor iki kanggo nemokake cara iki kerjane (banjur terus maca ing ngisor video).

Bab iki supaya cetha yen undang-undang sing mbenerake luwih ketat bakal cetha ana ing kasus Anne Faber, yen overdosis media sing ngrangsang emosional digawa menyang entuk wong menyang Reaksi kanggo gawe uwong yakin tahap. Emosi tansah becik lan supaya sampeyan bisa nggunakake aktor kanggo muter peran induk lan ngrangsang emosi. Sapa sing bakal ngomong? Sapa sing bakal ngakoni wong-wong mau? Ora ana, amarga bisa diweruhi ing urip nyata lan kabeh bakal munggah (utamané) wadyabala negara media sosial sing bakal ngucap "Aku ngerti wong iku amarga iku kawruh"Utawa"iku sawijining kolega saka". Sing ngontrol media lan media sosial, bisa werna lan ngganti kabeh pemahaman realita. Coba deleng video ing ngisor iki kanggo nemokake cara sing bisa digunakake kanthi jero. Supaya sampeyan bisa nggawe pasuryan metu saka biru lan sijine wong urip liwat wawancara karo aktor, supaya sampeyan 'bapak' utawa 'ibu' bisa rampung palsu. Sing uga bisa kanggo klompok wong, amarga banjur sampeyan nindakake sing liwat greenscreen. Pungkasan, sampeyan uga bisa nyambut gawe karo kelompok aktor kompromi utawa Inoffizieller Mitarbeiter. Michael P. durung mesthi ana, Anne Faber bisa digawe kanthi piranti lunak palsu sing jero lan wawancara karo wong tuwa dheweke bisa uga gampang dipateni. Padha ditrapake kanggo profil media sosial sing sampeyan pendekatan ing diskusi. (Waca luwih lanjut ing video)

Cathetan ing kasus Anne Faber

"Nanging Vrijland, pembunuhan Anne Faber bisa uga wis kedadeyan tenan?"Ya, sampeyan bisa, mung ing seri artikel sing aku nulis babagan sing (waca kene) Wis dadi cetha yen wis dadi crita sing ora kepenak. Wanita enom sing bakal nunggang sepeda kanggo miwiti badai mbedakake lan banjur wiwit muter rute ANWB lan ngapa jas dheweke ditemokake ing 3 Oktober lan iya njupuk dina 6 kanggo pertandingan DNA karo Michael Panhuis supaya diwujudake? Iku ora bener. NFI bisa nindakake apa ing jam 6. Yagene Michael nyebar kabeh obyek sing ditemokake ing sekitar lan apa bab kang? kulo skuter karo Anne Faber konco? Kenging punapa dheweké dikubur banjur di kremasi maneh kanggo dikubur? Kenapa laporan forensik lan otopsi ora ditampilake ing kasus pengadilan? Oh ya, lan ana akeh liyane oddities ing ngono, nanging utamané amarga sampeyan wis katon gambar emosional tuwane, sampeyan wis pracaya ing. Alur cerita sing menarik uga diburumasalah) emosional kena pengaruh wong enormously lan supaya dadi ing Reaksi kanggo ngrampungake aturan anyar (solusi). Iki saiki bisa ditindakake dening anak utawa kelakon kanggo sampeyan uga:

Dekker nyebutake iku 'banget ora dikarepake' sing tersangka sing perlu perawatan ing TBS sing bisa lolos ora nggabung karo penyelidikan lan ora bisa kedadeyan maneh.

Kajaba iku, pambiji resiko kabentuk lan analisis tindak pidana sing diwajibake. Risiko sosial nalika ngabebasake kebebasan kanggo tahanan luwih penting.

Singkat: riset menyang negara psikologis dadi wajib lan banjur kita mikirake Michael Panhuis lan supaya kita yakin yen kabutuhan. Kasunyatan manawa kanggo akeh warga iki bisa tegese bakal dilebokake ing pembuangan negara kanggo urip (lan kanthi mangkono bakal ngilangi kabeh hak asasi manungsa), sawise ngalami pemeriksaan wajib, tegese sapa sing kepengin ndhelikake psikosis negara bakal bisa diarani. Dadi luwih akeh negara polisi.

Emosi muter

Kasus Anne Fermer lan Michael P. sauntara kuwi kaya jam ing angin lan katon banget yen crita wis diatur sacara gedhe kanthi kerjasama badan kehakiman, media, lan politikus kanggo mung ngrembug aturan anyar sing ora bakal ditampa dening wong. Miturut muter wong-wong sing akeh banget emosi, massa yakin yèn bisa ngowahi owah-owahan hukum, amarga saben wong ngubungaké monster Michael P.

Media wis ngyakinake kita yen kabeh iku bakal bener, nanging kita ora bakal bisa mriksa dhewe lan kudu nganggep yen kita ora main nganggo teknik Hollywood. Akibaté, wong bisa ditinggal kanthi kejiwaan tanpa alesan lan bisa ngilangake kesalahane kabeh, amarga aturan kasebut ora nglindhungi.

Lan apa bab Julie van Espen lan Steve B.?

Apa langsung katon sing sinyal polisi Steve B. yaiku teks ing ngisor iki vrt.be:

Miturut informasi kita, gambar-gambar kasebut bakal dipotret kanthi kapentingan penyelidikan sadurunge disebarake minangka laporan diselidiki (ndeleng foto ing ngisor iki, ngetungake gambar sing berbusik foto - tengen gambar kamera asli). Polisi bakal langsung ngerti yen dheweke ora mung "seksi".

Yagene polisi kudu "mbuwang basket sing digawa Steve B." Kanggo kepentingan investigasi? Sampeyan bisa ngomong yen dheweke nindakake supaya ora demotivate wae saksi, nanging sampeyan uga bisa ngomong sing padha wis sumurup yen Steve B. bisa disambung menyang Julie kang ilang amarga dheweke mlaku-mlaku karo basket dheweke . Sampeyan uga bisa ngomong: kene kita ndeleng bukti urip carane gampang gambar bisa dimanipulasi lan kita uga ndeleng kene bukti sing iki wis kedados.

sumber: vrt.be

Apa sing luwih penting yaiku ora bapak korban sing guneman, nanging bapak tirine. Ing kasus Anne Faber kita weruh paman sing pisanan guneman. Mung wae wong tuwane mulai muncul. Aku terus nunjukake pilihan palsu lan aktor jero, ing ngendi gambar bisa dimanipulasi urip lan pasuryan anyar bisa gampang dilebokake ing wawancara (kalebu overlay swara). Tentara media sosial sing siap ngomong "Iku kanca utawa kawruh saka .."Ngadhepi massa kanggo ngilangi keraguan pungkasan.

Ing "solusi"

Ing panelusuran Julie wis ana panggoni ukuran gedhe kanggo paninjauan warga. Iki bisa nyebabake dampak sosial gedhe lan kanggo musatake perhatian manungsa. Mesthi, pelanggar iki uga katon minangka rudo pekso sing kepungkur lan supaya sampeyan bisa ngakoni yen ana ing kene maneh Masalah, Reaksi, Solusi deleng tindakan, karo undang-undang anyar (uga ing Belgia) sing saben wong bisa tahan luwih dawa utawa nglakoni perawatan kejiwaan (apa psikiater kasebut perlu utawa ora). Ing Default.be laporan:

"Pangadilan njatuhi hukuman dening para terdakwa kanggo ukara pakunjaran papat taun kanggo rudo pekso lan nyolong." Mangkono suwene rong taun kepungkur, ing 30 Juni 2017, ing Pengadilan Antwerp. Nanging Steve B. durung bali menyang dina penjara. Jaksa penuntut umum njaluk ditahan langsung, nanging pengadilan ora nanggapi.

B. uga nyuwun pratelane. Akibaté, dheweke ora final lan dheweke tetep bebas nganti ana pengadilan.

Biyung menehi kesaksian yen, amarga dheweke, dheweke dibebasake ing kahanan tartamtu. "Pakar psikiater dheweke teka kanggo ngomong karo aku," ujare wong wadon, sing kepengin tetep anonim. "Dheweke ora weruh Steve minangka pidana. Dheweke mung butuh bantuan, dheweke mikir. Lan yen kita bisa menehi dheweke? We sing. "

Iki sampeyan bisa benersolusimaca. Mbok menawa sawise kasus iki, wong bakal yakin yen mbebasake nalika ngumumake banding lan hakim (ora luwih, nanging mung 1) kudu ngadili manawa utawa ora ana wong sing kudu dikunci ing klinik. Bukti kasebut bisa uga ndadekake saben wong diobong dening gelombang emosi kanthi massa ing kasus kasebut (seng di tuduhake) PsyOp diputer.

Uga maca komentar ing artikel iki kanggo tambahan. Apa sampeyan pengin maca file Anne Faber, klik kene.

Daftar pranala sumber: vrt.be, standard.be

73 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (7)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Tèks sing luar biasa ing Telegraaf:

    "Polisi dipenjara B. ana ing stasiun Leuven. Panjenengane banjur bakal nyritakake panguwasa ing ngendi arep nliti awak. Nalika ditemokake, miturut wong njero, wong nggawe pangakon. Panguwasa durung ngonfirmasi. "

    Supaya sampeyan luwih dhisik ngomong nang endi wae kanggo nggoleki awak, nanging ora ngerti paukuman iki? Kaya "Aku ngerti ngendi dheweke, nanging aku ora nindakake!"

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3545631/verdachte-moord-studente-belgie-heeft-bekend

    • Martin Vrijland wrote:

      Peter R. de Vries ora nyritakake crita keranjang Photoshop.

      https://www.rtlboulevard.nl/video/tv-fragmenten/video/4701971/lichaam-van-de-23-jarige-julie-van-espen-gevonden

      Dhewek dadi ngomong yen wong ing gambar kamera kasebut pisanan dikenal dadi saksi, nanging ora bener, amarga polisi wis kanthi sengaja nyimpen bakul metu.

      Saka iku dheweke isih bisa ngomong: Polisi kepengin ngrewangi wong bisa ngontoni awake dhewe lan supaya dheweke mbuwang basket kasebut, supaya dheweke ora bisa dadi rasa tersangka.

      Uuuuhmm .. kaya wong ora bakal ngelingi dheweke mlaku-mlaku karo basket kasebut (!)

      Wujude pembunuh iki uga nyebar kanthi becik (disebarake ing DNA).

      Lan mesthi nyedhaki mancal sing luar biasa stands metu (sing maneh ora luar biasa) ...

      • Martin Vrijland wrote:

        Uga, aksara Anne Faber PsyOp nyambut damel ing Walanda, saéngga Peter bisa uga bisa ngedol jroning kolaborasi karo John de Mol, kaya sing dilakoni karo acara TV.
        Daftar dhuwit!

  2. SalmonInClick wrote:

    Aku duwe rasa curiga ing werna abu-abu sing ditrapake dening De Mol, ing face Julie aku kenal BN'ers antara liya, sing mesthi ana fakta subliminal ing NLP. Contone, goleki pasuryan saka Sophie Hilbrand ..

    Menyang Negara Politik Eropah ing sangisoré pengawasan EUROGENDFOR.

  3. mb. wrote:

    Kisah 'laporan autopsi' uga bali menyang panggon liya.

    London 7 / 7 (ora format)
    Serangan Brussels. (rahasia)

  4. mb. wrote:

    Lan setengah 7 isih kebak cahya ... bakal dadi papan sing sepi.

  5. Kamera 2 wrote:

    Persis, artikel iki nduweni kuku ing sirah

    Diutus ing media,
    Ora ana paédah,
    ora ana sing, biasane sasi lunga

    Nanging wis teka karo statement kaya iki, dadi dadi transparan banget.

    https://www.knack.be/nieuws/belgie/moord-julie-van-espen-vlaams-belang-vraagt-ontslag-geens/article-news-1461213.html#cxrecs_s

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup