Kacilakan ekonomi sing wis diprediksi kene bakal teka: Merry Christmas

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Desember 2018 26 Komentar

sumber: mic.com

Ora mung aku Desember taun kepungkur prediksi yen ekonomi Amerika (lan dadi jagad) bakal tiba. Aku uga nindakake iki sajrone pemilihan Donald Trump. Tambahake tarif kapentingan FED, bank sentral Amerika, ing minggu kepungkur kaya-kaya ndudut push terakhir. Pasar saham wis mudhun sasi lan ora ana harapan maneh.

Aku mbadek sing Trump bakal digunakake kanggo implode gelembung utang diunekake dening bank-bank tengah. Silihan, saka atusan milyar dhuwit sing dicithak, sing diwenehake marang perusahaan gedhe tanpa kapentingan, digunakake kanggo taun kanggo tuku saham dhewe, supaya ekonomi katon apik. Sawise kabeh, wong cenderung ndeleng bursa saham minangka ukuran kesejahteraan ekonomi. Iku kabeh palsu. Rega mundhak ora adhedhasar asil perusahaan, nanging mung amarga mundhut saham dhewe kanthi 'dhuwit gratis'. Trump saiki bisa ditunjuk minangka pelakune kanggo apa bank-bank pusat wis digawe, nanging iku tugasé.

Politikus mung pawns ing game gedhe. Ing sawetara artikel aku nemtokake maneh yen kekaisaran Amerika (direncanakake) mesthi bakal kacilakan. Kita bakal weruh owah-owahan gedhé, ing ngendi karajan Ottoman bakal pulih. Aku uga mbadek iki kanggo sawetara taun (sadurunge sapa wrote babagan). Iki bakal diiringi kekuwatan AS.

Sampeyan meh dadi adoh. Aku wis ngarepake Nopember 2018, nanging wis digawe lan ditahan kanggo sawetara wektu. Nanging, miturut negara-negara Venezuelan sing dimulai ing AS; menyang Eropah. Dompet kita bakal mencet. Lan ing ngendi salah siji raksasa tiba, raksasa liyane bakal teka saka satus taun turu. Kakaisaran Ottoman dumunung ing Erdogan ing dinten kepengker Eropa. Mula-mula, kekuwatane kudu ditindakake uga. Ing Erdogan kita weruh struktur militèr sing padha ing Turki kaya kita weruh ing XIX-XIX abad pungkasan miturut Adolf Hitler ing Jerman.

Kabeh wis direncanakake. Ing ngisor iki Adolf Hitler alibi digawe kanggo pambentukan negara Israel ing Palestina. Iki perlu kanggo perang donya muslim nglawan rambut. Sing bakal dadi puncak ing mangsa teka. Kanthi kekuwatan AS, Israel bakal luwih gumantung marang dhewe. NATO uga ngancam gugup.

Kabeh iki cocog karo naskah Albert Pike saka 1871, ing kana, ing surat kanggo kanca Giuseppe Mazzini, prédhiksi telung perang donya. Loro-lorone padha dadi kenyataan. Sing kaping telu saiki wis digawé, nanging bakal (ora kaya sing akeh nyatakake) ora dadi perang antarane NATO lan Rusia. Perang donya katelu bakal ngubengi Yerusalem. Perang iki bakal ditindakake sawisé dijupuk saka Eropah déning Turki. Banjur Khalifah Islam bakal pindhah menyang Yerusalem ing sangisoring pimpinan Erdogan.

Ing wektu samesthine, kita bisa uga mikir yen Israel bakal nyoba mbangun kuil kasebut. Sing kabeh bakal jagung ing kincir angin kanggo pertempuran akhir-akhir agama, kaya sing diwedharake ing tulisan agama gedhe. Sing uga nuduhake yen ana naskah sing diwiwiti.

Aku wis nglapurake sawetara taun manawa 2023 bakal dadi taun ing ngendi Kakaisaran Ottoman kudu dibalekake. Sampeyan maca artikel iki ing Zerohedge, kanggo ndeleng konfirmasi taun iki lan kanggo ngonfirmasi peran Erdogan. Yen kekaisaran Utsmani iki entuk ukuran lengkap kaya sing dijelasake, kanthi otomatis tegese Israel bakal diserang. Iku taun 4 sing bakal teka.

Nanging, saiki, kita kudu kuwatir bab ekonomi donya ambruk kanggo jangka pendek. Sing bakal nyebabake kekacoan ora kaya sadurunge. Protes jernih kuning mung rasa. Ing kasunyatan; Aku pikir gerakan iki saiki di-push kanggo nggawe nyala api. Sengketa finansial total lan dhuwit saka dollar (kanthi euro ing wekdal) bakal ngatasi kabeh. Iki tegese kita bakal weruh ing Amerika Serikat lan ing Eropah apa kita wis katon ing Venezuela ing taun anyar: hiperinflasi lan rak kosong.

Ora ana pesen Natal sing becik, nanging aku wis mbedakake wektu sing suwe supaya sampeyan bisa nyiyapake dhewe, ora akeh sing nganggep Martin Vrijland minangka pemikir konspirasi aneh. Ora kuwatir: kacilakan iki direncanakake lan ora mung dimaksudake kanggo nemu shift daya, nanging uga kanggo introduce sistem finansial sing anyar. Sing bakal mbokmenawa minangka sistem mata uang crypto. Utawa sing bitcoin bakal utawa koin crypto rampung anyar ora angel disetel. Ing kasus, Nanging, kita bakal weruh pesawat menyang Bitcoin yen wong wedi sing bank bakal tiba. Lan iki bakal kelakon. Bail-in, bail-out (warga kebayar). Sampeyan ngerti.

Mulane, wektu iku, wektu kanggo ngumpulake lan nglakoni, utamane kanggo wektu sing banget, amarga krisis bakal luwih abot lan luwih jero tinimbang sadurunge. Kene aku pengin sampeyan kalkun apik lan taun anyar sing becik. Ing wektu samesthine, aja lali ndhukung utusan kanthi donasi utawa dadi anggota.

Daftar pranala sumber: kayaking.com

161 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (26)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Iku ora mung Turki sing bakal tangi maneh, nanging kabeh wétan bakal munggah maneh kaya phoenix. Game Hegelian ing tingkat makro, Rusia, China lan Iran (Israel sacara diam-diam ing latar mburi) sibuk mbiyantu rute sisih lor. Punika perang ing Suriah (Afghanistan) kabeh babagan lan ngendi NATO entuk paling awon kasebut. Iku rencana McKinder, kang Zbigniew Brzezinski mengko diterangake lan saka Al Qaeda / Isis asal, kang mangkono gagal. Kontrol bawana Eurasia wis pungkasane ditawanake ing tangan Timur, mula ing kene ing Uni Eropa menangake tentara Eropa. NATO bakal disintegrate karo penarikan US ing Siria / Afghanistan lan mengko Turki. Konjugasi pungkasan sing kita deleng kanthi provokasi Ukraina ing Segara Azov, sadurunge MH-17 / 370 .. (Malaysia uga gabung karo Sabuk Sabuk, Siji wae ..)

    Yerusalem bakal dadi titik pusat ing Ordo Donya Anyar, AS lan Kulon bakal digabung karo sistem komunis anyar (Communitarianism) karo kothak kontrol ing wektu sabanjure (sawise runtuh). Tekhokrasi dilahirake lan SMART Cities bakal njupuk kaya jamur kanthi teknologi DARPA dicolong saka kulon (Talpiot).
    https://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCnting_Clover_Leaf_Map
    https://www.henrymakow.com/2018/12/Leon-de-Poncins-Why%20Judaism-Hates-Christianity.html

  2. Riffian wrote:

    Piece iki ngetokaké kayu, krisis kuwi apa sing bakal ditindakake

    Aja ngurangi kesempatan sing ditampa kanthi becik
    - Niccolo Machiavelli

    Cetha yen para elite pengin ngumumake program ease sing luwih kuantitatif. Saka tampilan para elite, babak QE global sadurunge wis sukses banget lan saiki wis kepengin ngembangake ukuran lan gedhene rencana mangsa ngarep.

    Pancen, dhuwit bisa digunakake kanggo sistem iki, nanging uga digunakake dening para elit supaya bisa tuku kanthi tentrem. Aku bisa mbayangno donya ing ngendi bank-bank tengah ndarbeni saham, obligasi korporat, kredit kita, real estate, kapentingan pertambangan lan produksi, pencakar langit, jembatan, prasarana pengiriman, lan jalan tol.

    Kanggo ngetrapake program moneter sing ora konvensional, elite iki kudu ngasilake siji krisis sawise liyane. Aku nyawang dislocations ekonomi, implosion pasar kredit, gesekan geopolitical, lan gelembung aset popping minangka bagéan saka rencana.
    https://www.henrymakow.com/2018/12/banksters-manufacture-financia.html

  3. SalmonInClick wrote:

    Wong sing pengin, sampeyan kudu ati-ati nalika ndeleng laporan kasebut ing msm. Kode tembung QE

    'QE ora dadi alat standar'

    Knot uga mlebu ing obrolan karo koran saben ing pungkasan program tuku Bank Sentral Eropa (ECB). Dheweke nyatakake efek saka langkah kebijakan moneter, kalebu "ngurangi beda antarane lor lan kidul" lan "ndhukung pemulihan ekonomi".
    https://www.nu.nl/economie/5653481/knot-bank-moet-accepteren-dat-regelgeving-tot-lagere-winsten-leidt.html

    Tingkat kapentingan jangka panjang tetep kurang dening tuku obligasi dening European Central Bank (ECB). Kanthi program tuku saben wulan 15 milyar, ECB ngarep-arep kanggo ngrangsang ekonomi. Program iki bakal mungkasi 2019 ing Januari.
    https://www.nu.nl/economie/5653262/lange-hypotheekrente-voorlopig-gedrukt.html
    http:// http://www.alt-market.com/articles/3613-the-federal-reserve-is-a-suicide-bomber-with-a-deeper-agenda

  4. Wilfred Bakker wrote:

    Aku ora nemokake youtube maneh, supaya aku upload ing kene.

    https://www.bitchute.com/video/bYVyteLS7S9

  5. Wilfred Bakker wrote:

    Kabar kabar ekonomi. Perusahaan zombie minangka perusahaan sing entuk keuntungan tinimbang biaya kapentingan. Ing studi dening BIS nuduhake yen perusahaan zombie ala wis dadi sing ana ing 2015. 2015 sadurungé kampanye Interest Interest. Yen padha ora bisa nyewa utang, coba bayangake apa owahan ing 6-LIBOR wulan saka 0.38% nganti 2.9% wis rampung. Cukup mikir apa iku rampung kanggo perusahaan sing ora zombie ing 0.38%, nanging saiki ing 2.9%. Salah siji cara nyiapake ombak kebangkrutan minangka perusahaan liyane lan liyane ngukur mburi utang sing didhahar.

    https://youtu.be/83W-2BYC5sE

  6. Kamera 2 wrote:

    @MartinVrijland
    Akeh wong sing nanggapi ing kene, kalebu aku, lan akeh sing ngunjungi situs iki kanggo alasan sing saben wong ngerti. Sawetara katon amarga amarga padha aran yen wis tiba ing basket lan duwe kalbu lan liyane katon unscrupulously supaya kulit dhewe ora kapapar. Nanging, wong-wong uga wis maca manawa keprihatinan karo masyarakat kita (Martin) lan Martin nganalisa sing wis nem taun kanggo wong-wong sing kepengin sinau.

    Ing kasus apa wae, ngandhakake yen ing intro, aku kepengin menehi pujian gedhe marang Martin, sanajan kabeh ati-ati, makhluk-makhluk kasebut wis ninggalake saiki nganti kabeh wong sing maca lan bisa katon maneh kanthi sikap bangga taun iki 2018.
    Martin seneng New Year lan everyone (karo kajaba kanggo unscrupulous, aku ora yesus) lan Taun Anyar apik
    Cheers

    • Martin Vrijland wrote:

      Matur nuwun kanca setya lan matur nuwun marang kabeh pembaca lan komentator liyane.
      Kanggo sampeyan iku uga taun angel lan aku ngurmati sampeyan karo huruf kapital.
      Sugeng taun anyar!

  7. Sunshine wrote:

    Sakcepete. Salam sejahtera kanggo taun anyar kanggo Martin lan kanggo kabeh counter ttruth!

    Ora dimaksudake kanggo budak sing njaga sistem kasebut.

  8. Mindsupply wrote:

    Hi Martin, aku ora pengin sampeyan taun sing apik, amarga taun anyar sing asli durung diwiwiti. Sing diwiwiti ing 1 April. We all fooled .. 😉

    Nanging, aku arep matur nuwun kanggo artikel sing apik kanggo taun pungkasan taun sing ora apik ..

    Mulane aku bakal terus ndhukung sampeyan karo emas ing taun teka (palsu) (sing akeh wong liyane kudu!). Aku pancene nggawe karo kesenengan gedhe. Sampeyan wis dadi indispensable minangka (meh siji) situs nyata sing isih ndadekake swara independen. Keep you hard ..

    Salajengipun, kula nyaranake situs iki kanggo sing maca ing kene: http://redefininggod.com , ing ngendi papan catur global uga wis ditemtokake. Akeh kesenengan maca.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup