"Kasunyatan sing kita deleng" buku Martin Vrijland saiki wis ana

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 September 2019 5 Komentar

Ing taun-taun kepungkur, aku asring ditakoni kenapa aku ora nerbitake buku. Aku wis ngerti yen bukune wis meh bakal teka, nanging gambar kasebut isih kabentuk. Iki bisa uga paling apik diterangake nalika ngenteni download file ing ponsel utawa komputer sampeyan. Ora butuh wektu yen kabeh informasi bakal ditampa. Kadhangkala, aku takon ing ngendi aku entuk kabeh ilmu. Contone, wong nganggep manawa aku kudu maca akeh. Nanging, aku maca kanthi sithik, kajaba item warta palsu (media palsu) saka media arus-arus, amarga aku nggunakake acara saiki kanggo nuduhake metode sing dimainake lan diprogram.

Kabeh sing kudu dingerteni ora mlebu otak, nanging saka kesadharan asli. Makane aku mbandhingake download ing ndhuwur.

"Kasunyatan sing kita deleng" nggambarake kepiye jagad lan jagad iki manggon kanthi kabentuk. Iku terjemahan sing akeh lan terstruktur babagan pirang-pirang artikel sing dakkandhakake babagan iki ing situs web iki. Tembung-tembung sing jelas ndadekake buku kasebut bisa diwaca kabeh. Buku kasebut ora mung ngilangi nggoleki agama utawa spiritual, nanging uga menehi kejelasan babagan solusi kanggo kabeh masalah sing kita adhepi. Akeh pimpinan spiritual utawa agama ngirim sampeyan ing arah tartamtu, nanging uga nambah tandha pitakon, supaya sampeyan durung ngerti kanthi pasti lan tartamtu. Soko biasane gnaws. Aku yakin manawa buku iki bakal ngilangi jinis mamang lan bakal mesthekake yen sampeyan pungkasane ngerti babagan sampeyan lan kepiye gampang metu.

Amarga aku wis nate ngadegake dhasar ing papan sing umume nulis tulisan kanggo situs iki, mula aku ora bisa ngedol buku kasebut. Iki bakal dadi kegiatan komersial. Pramila kula nawani buku kasebut minangka hadiah nalika njupuk keanggotaan taunan kanggo situs web iki. Saiki sawetara sing nyumbang bakal mikir: "Oh, aku pengin buku gratis". Nanging, amarga aku ora bisa mbayar biaya cetak lan kiriman saka bathi, mung bisa ditindakake yen sampeyan bakal dadi anggota taunan anyar. Keanggotaan kasebut sejatine minangka sumbangan. Kanthi hadiah sampeyan bisa mbayar biaya cetak lan kiriman kanggo buku kasebut. Ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng apa sing diarani buku.

Kepiye carane kerjane Sampeyan menetdadi anggota, banjur pilih salah sawijining keanggotaan taunan utawa luwih dhuwur. Sampeyan wis dadi siji keanggotaan taunan kanggo € 25. Sistem kasebut banjur bakal ngirim keanggotaan taunan kanthi otomatis marang aku, supaya aku bisa ngirim email ing endi sing njaluk alamat kirim saka sampeyan. Informasi kasebut ora disimpen dening aku lan ora ana sing bakal kedadeyan, liyane saka sing digunakake kanggo ngirim buku kasebut menyang sampeyan. Kanthi keanggotaan taunan sampeyan sejatine dadi panyumbang sajrone setaun lan sampeyan nyengkuyung karyaku supaya aku bisa terus.

Edisi pertama lan pangiriman buku sing bakal samesthine bakal wulan Nopémber taun iki. Nanging, penting yen sampeyan langsung dadi anggota, amarga kabeh ana hubungane yen bisa nyukupi biaya cetak lan kiriman. Kanthi sumbangan keanggotaan sampeyan uga terus-terusan nyengkuyung gaweyan kanggo situs web iki lan biaya prakteke.

62 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Aku pisanan nduwe 'keanggotaan panuku taunan' kanggo njaluk buku kasebut, nanging aku bisa mbayangake manawa iki umume akeh. Pramila saiki aku nawakake buku kasebut kanthi keanggotaan standar standar. Banjur ora ana sing tetep, nanging sawise kabeh iku babagan utusan.

  2. Danny wrote:

    Apa ide kanggo uga adol buku kanthi digital minangka e-book? Aku kelingan manawa bisa nganggo bol.com.
    Aku mesthi bakal menehi buku, aku penasaran kepiye konten sing ana gandhengane karo artikel sing diduweni.
    Sampeyan bakal pas karo artikel sampeyan, nanging luwih spesifik lan luwih rinci?

  3. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Keanggotaan ditutup.

    Wah, aku isih duwe pitakon penasaran. Sampeyan wis mesthi nerangake manawa saliyane njaga babagan saiki lan riset lan nulis artikel lan kaslametan umum, meh ora bisa nulis buku ing wektu sing padha. Kepiye carane sampeyan nglakoni?

  4. Peter Westerhout wrote:

    Ik ben zeer nieuwsgierig naar het boek

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup