Kapan AS mbayar pajak iklim kabeh bom sing dibuwang?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 September 2019 1 Komentar

sumber: stripes.com

Luwih sedhih kanggo tembung-tembung kanggo ndeleng kepiye AS terus nyebarake bom kasebut kanthi impimasi, dene pendhudhuk jagad miturut argumentasi palsu "pemanasan global amarga kakehan CO2 ing swasana'dipasuki pajak tinggi. Kebak kebanggaan ing telegraf esuk iki kepiye angkatan udara saka Gabungan Tugas Angkatan Gabungan (sing uga kalebu Walanda) bakal ngebom sawijining pulo ing Irak kanthi eksplosif 40 ton. Pejuang IS bakal ndhelikake ing pulo kasebut.

Kita bisa uga ana kene maneh nyekseni warta palsu lan purwakarta, kanggo menehi kesan manawa isih ana perang nglawan tentara proxy IS sing digawe dhewe sing dibutuhake banget kanggo perang syam kasebut ing Siria. Perang kasebut ing Suriah perlu kanggo ngasah hubungan nalika tahap kontradiksi internasional antarane tenaga kerja. Sampeyan lan aku kudu terus percaya manawa negara-negara padha berjuang, supaya kita tetep percaya yen tumindak ing sanjabane master master sing diuncalake.

Apa 'skrip master' kasebut? Skrip kasebut adhedhasar polaritas utawa, kanthi tembung liya, dualisme. Iku skrip sing ngetutake wangsit agama, sing pimpinan politik lan para vaksin padha madangi jagad menyang perang dunia utama pungkasan. Perang jagad pungkasan iki yaiku babagan Yerusalem. Mesthi wae ora bakal enggal kedadeyan, amarga yen sampeyan miwiti ndeleng skrip, sampeyan bisa nemokake manawa kerajaan Islam sing luwih gedhe kudu ngadeg sadurunge. Analisisku wis pirang-pirang taun nyebabake kesimpulan manawa iki minangka Kakaisaran Ottoman. Kakaisaran Ottoman kamungkinan bakal pulih ing 2023, kanthi njupuk alih Turki ing EU sing cocog karo pangarepan. Aku menehi saran babagan konteks kasebut artikel iki wacanen kanthi tliti, amarga aku nerangake banget pengarepan iki. Perang ing Siria nyedhiyakake tentara Turki kanthi latihan sing apik kanggo kabeh senjata anyar lan uga nuduhake carane retakan rambut pertama (utawa tinimbang: retakan) muncul ing hubungan antara AS lan Turki.

IS minangka mungsuh sing diciptakake dhewe sing dibutuhake kanggo perang iki ing kabeh jinis gaman anyar bisa diuji lan ing endi tandha-tandha saka skrip master bisa tekan. Turkey minangka kekuwatan jagad anyar lan AS yaiku kekaisaran Zionis sing gedhe banget. Sampeyan bisa uga ora suwe sadurunge hegemoni Amerika, sing adhedhasar adhedhasar dolar lan keunggulan militer, pungkasane. Nalika kabeh wong fokus ing perang perdagangan antarane AS lan China lan bisa uga kedadeyan kasebut menyang perang fisik, Turki entuk kasempatan kanggo diwasa komplek militer-industri nalika kabeh wong ndeleng loro raksasa sing gelut. Perang ing Siria menehi Turki, saliyane nguji kekuwatan tempur ing Suriah Lor, gegaman 'kren pengungsi', sing bisa (lan isih bisa) menehi tekanan ing EU.

In artikel iki saka Brandon Smit, sampeyan bisa maca maneh carane perang antarane AS lan China uga bagean saka skrip master. Kabeh kekuwatan jagad bisa ngetrapake naskah perang sing digawe saka awake dhewe lan "kontradiksi keras ing lapangan sing katon," kanthi rahasia ing agenda sing padha kanthi tujuan utama pemerintah dunia sing bakal kedadeyan saka gegaman perang pungkasan. Pramila pemulihan Kakaisaran Ottoman, mula bakal dadi sementara lan mung nyumbang kanggo huru-hara global sing bakal digawe liwat perang donya katelu iki.

Pernyataan ing ndhuwur mung bisa dingerteni yen sampeyan bener-bener maca artikel ing ngisor link biru.

Daftar pranala sumber: telegraaf.nl, situs jeneng peringkat

62 enggo bareng

tags: , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (1)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Susah, nanging iku norma lan kabeh
    miturut jeneng Defence

    utawa uga diarani keamanan Global

    Kapal pesiar sing apik mung nggunakake bahan bakar 200 ton (= liter 200.000) dina, malah luwih-luwih.
    Sampeyan bisa ndeleng apa sing bakal digunakake operator pesawat kanggo saben dina, sanajan mung disandhang
    nglatih. ndeleng ing armada lan liyane

    https://www.globalsecurity.org/military/world/europe/damen-omega.htm

    https://fas.org/man/dod-101/sys/ship/index.html

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup