Apa karya media karo penulis script lan padha ngedol operasi PsyOp kaya apa karo acara TV?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Bisa 2019 10 Komentar

sumber: ageofshitlords.com

Sapa wae sing ngetutake kasus Anne Faber lan nembe nembe kasus Julie van Espen ing Belgia ing kabar kasebut kudu weruh yen ana kahanan sing luwih kerep. Yen kita ngetut media, kabar iki mung sing bener. We are flooded karo gambar sing ngonfirmasi keaslian lan kita ora mung ndeleng kulawarga lan kanca-kanca, nanging kita uga ndeleng foto nyata lan video saka karakter utama, sing tegese iku bener ora bisa liyane saka bebener. Ing artikel ing ngisor iki, aku nyoba kanggo njlentrehake apa sampeyan isih kudu ngeruk sirahmu.

Kawitan wiwitan cekak.

Trolls troll

Kita wis krungu saka fenomena 'pabrik troll' utawa 'tentara troll', nanging mung ana ing Rusia (media ngandhani kita). Nanging, pengalaman saya iki yaiku tentara troll iki utamane ing Walanda. Sampeyan ora ndeleng manawa kanthi becik ing respon, amarga aku nyaring adoh nggunakake panyetel tembung atine. Ayo, yen pemerintah nganggo skrip PsyOp (operasi psikologis) lan ngedol iki sukses 'nglintasi perbatasan' (amarga nyetak kanthi apik ing negarane dhewe), sampeyan kudu tentara troll sing gedhe kanggo entuk tanggapan ing kabeh forum lan diskusi online ing sosial media "kanggo ngawasi". Dheweke bisa ngirim diskusi liwat komentar kayata "Aku ngerti dheweke" utawa "dheweke karo kanca saya ing kantor" lan akeh komentar liyane.

Wong biasane ora mriksa profil Facebook sing ana ing njero tanggepan. Padha ora mesthi kudu profil palsu; sing uga bisa dadi wong sing nyata.

Sampeyan bisa uga krungu saka istilah Inoffizieller Mitarbeiter. Wonten ing Stasi Jerman Jerman Timur, yaiku para pekerja buruh sing sepi, sing nyatakake, marang tetanggan. Sing dianggep salah siji ing sèket ing wektu kuwi. Sampeyan bisa uga percaya yen fenomena iki ilang saka pasuryan bumi sawise integrasi Timur karo Jerman Kulon. Aku ora yakin babagan kuwi. Aku ora ngetrapake - ningali pengalaman karo kabeh respon sakwéné taun - yen Walanda duweni pasukan troll gedhe sing siap ngarahake diskusi media sosial supaya bisa dadi naskah sing bisa.

Direktur karya

Apa sampeyan ngerti yen John de Mol duwe ANP? Apa sampeyan ngerti carane John de Mol dadi sugih? Utamane liwat pameran TV sukses. Sampeyan ngerti wong-wong mau saka sing nuduhake kaya Holland Got Talent. Wong-wong mau banjur diuji ing sawetara wong Walanda lan yen dituku, dheweke wis didol ing saindenging wates minangka konsep lan uga entuk manfaat. Ing wektu vloggersrel Zaanse, aku bisa nggambarake (thanks kanggo gambar sing diwenehi kanca sing manggon ing tetanggan) carane Powned kesengsem ing karya ngarahake vloggersrel rampung staged. Dadi jelas yen ana pengarah. Iku uga cetha yen, contone, penahanan njupuk wektu sing suwe, amarga juru kamera kudu mlaku menyang posisi sing bener. Sakcepete sadurunge, para penganut sing padha arguing ing ngarepan kamera padha ngguyu kanthi ngguyu lan njupuk foto antar pribadi. Sing Zaanse vloggersrel rampung rampung lan diarahake urip. Gambar kasebut sampeyan bisa kene ndeleng maneh.

Deepfakes

Aku kerep rembugan teknik-teknik karo karakter-karakter kaya sing bisa digawe. Aku arep ngulang sing kanggo para pembaca anyar. Deepfakes digawe liwat perangkat lunak GAN. Iki piranti lunak cerdas buatan sing, adhedhasar sistem AI sajrone jaringan, nggawe karakter metu saka apa-apa. AI punika basa Inggris kangge Intelligence Artificial; apa sing stands for intelijen buatan. Jaringan AI liya banjur nguji gambar sing digawe dening jaringan pisanan lan nolak utawa nyetujoni. Kanthi mengkono ing siklus, karakter dadi luwih realistis karo saben langkah, saengga pungkasane sampeyan bisa ngasilake wong sing fiksi sing katon kaya wong biasa (sing bisa uga ketemu ing dalan). Taun-taun sajrone industri film wis bisa nggawe karakter sing ora ana, pangembang kartu grafis NVIDIA wis mesthekake saiki sampeyan bisa nindakake iki ing game PC sing cukup (ndeleng kene). Perusahaan sing padha (NVIDIA) bisa nggawe lingkungan virtual. Coba deleng video ing ngisor iki lan terus maca.

Saiki ana uga perangkat lunak ing pasar sing bisa menehi wawancara langsung saka konco webcam ing PC biasa lan sijine loro pasuryan lan swara liyane babagan. Iki rampung ing wektu nyata lan tanpa gangguan. Sampeyan bisa ndeleng ngisor iki (maca luwih lanjut ing video).

Yen nambah kabeh sumber daya sing kasedhiya bebarengan, sampeyan bisa nggawe sapa wae sing sampeyan pengin, lan sampeyan uga bisa nggawe sajarah lan nggawe kabeh katon kaya iku kaya urip. Contone, hipotesis, sampeyan bisa gawé video saka Anne Faber sawetara taun kepungkur, karo bapakne ing mobil, lan nggawe wong percaya yen iki nyata. Utawa sing mbokmenawa ora kaya hipotesis, nanging mung apa sing kedadeyan ing laku? Sampeyan bisa mriksa? Kita bisa yakin yen pemerintah lan media ora ngasilake warta palsu lan kita bisa percaya yen layanan rahasia ngembangake tèknik kanggo ndheteksi tlutuh banyu jero, nanging ora mung prodhuk-tontonan kaya mengkono.

John de Mol

Dadi, yen John de Mol, miliarder, produser TV paling gedhé lan pamilik ANP (Umum Pers Jerman) mungkin duwe kabeh sarana lan mulane kudu dianggep sanggup ngasilake deepfakes, mula kita kudu ngguyu nalika ana wong sing munggah sampeyan ngerteni yen ana kemungkinan sing kita bisa dilorot? Aku wis, maneh, ditampilake kaping pirang-pirang (amarga aku ora nuduhake demo) didhukung karo bahan visual kita padha ditipu). Apa bisa dadi ala yen script kaya, kaya acara TV gedhe, didol ing luar negeri, amarga wis bisa dadi sukses?

Apa dheweke kudu?

"Ya, nanging Vrijland, kudu ana tujuan supaya bisa mbanting wong kaya mangkono? Sapa sing nindakake kuwi?"Banjur sampeyan kudu nggatekake apa angger-anggere anyar sing dileksanakake, sakcepete sawise acara utama kaya kasus Anne Faber. Ing sawetara artikel aku nyuraake apa kasus Anne Faber (ing ngendi Michael P. minangka pelaku) paling mungkin PsyOp (operasi psikologis). Operasi kanggo push liwat liyane aturan. Aturan sing bakal ditindakake rakyat ora mung ing kahanan normal. Iki, mesthine kudu ana sing radikal.

Masalah, Reaksi, Solusi

Ayo kula miwiti kanthi nerangake maneh carane media bisa muter game PsyOp iki lan apa Masalah, Reaksi, Solusi Maksimum iku kaya sing digunakake wektu lan wektu maneh lan banjur ndeleng apa sing kita deleng iki ing Julie van Espen lan Steve B. kasus.

Apa sing bener banjur Masalah, Reaksi, Solusi? Apa sampeyan minangka pemerintah banjur nindakake yaiku: Sampeyan nggawe masalah sosial kanthi dampak gedhe (masalah) nyebabake reaksi emosional sing kuat antarane wong (Reaksi) lan bisa ngleksanakake hukum lan ukuran anyar sing biasane ora bakal ditampa (solusi). Sampeyan banjur paket sing ing tembung kayata "Pemerintah wis gagal ing pangayoman sing bisa ditindakake masyarakat", Kaya sing mentas teka saka menteri Walanda Sander Dekker.

Mulane sampeyan bisa nganggo teknik sing kasebut ing ndhuwur kanggo nggawe masalah kasebut. Ing kasunyatan, tegese sampeyan ora bisa nguji wawancara, wicara utawa gambar apa wae kanggo bebener. Supaya sampeyan ora bisa percaya mata maneh. Televisi lan media liyane kanthi teknis bisa nguripake urip dadi karakter sing ora ana. Sanajan sampeyan mikir kasebut direkam karo telpon lan manawa kasebut saka kamera keamanan, sampeyan ora bisa manawa wis asli. Kabeh bisa lan ora ana apa-apa ing donya media. Sampeyan kudu tansah mbayar manungsa waé solusi nderek sakcepete sawise kuwi acara utama.

Cathetan ing kasus Anne Faber

"Nanging Vrijland, pembunuhan Anne Faber bisa uga wis kedadeyan tenan?"Ya, sampeyan bisa, mung ing seri artikel sing aku nulis babagan sing (waca kene) Wis dadi cetha yen wis dadi crita sing ora kepenak. Wanita enom sing bakal nunggang sepeda kanggo miwiti badai mbedakake lan banjur wiwit muter rute ANWB lan ngapa jas dheweke ditemokake ing 3 Oktober lan iya njupuk dina 6 kanggo pertandingan DNA karo Michael Panhuis supaya diwujudake? Iku ora bener. NFI bisa nindakake apa ing jam 6. Yagene Michael nyebar kabeh obyek sing ditemokake ing sekitar lan apa bab kang? kulo skuter karo Anne Faber konco? Kenging punapa dheweké dikubur banjur di kremasi maneh kanggo dikubur? Kenapa laporan forensik lan otopsi ora ditampilake ing kasus pengadilan? Oh ya, lan ana akeh liyane oddities ing ngono, nanging utamané amarga sampeyan wis katon gambar emosional tuwane, sampeyan wis pracaya ing. Alur cerita sing menarik uga diburumasalah) emosional kena pengaruh wong enormously lan supaya dadi ing Reaksi kanggo ngrampungake aturan anyar (solusi). Iki saiki bisa ditindakake dening anak utawa kelakon kanggo sampeyan uga:

Dekker nyebutake iku 'banget ora dikarepake' sing tersangka sing perlu perawatan ing TBS sing bisa lolos ora nggabung karo penyelidikan lan ora bisa kedadeyan maneh.

Kajaba iku, pambiji resiko kabentuk lan analisis tindak pidana sing diwajibake. Risiko sosial nalika ngabebasake kebebasan kanggo tahanan luwih penting.

Singkat: riset menyang negara psikologis dadi wajib lan banjur kita mikirake Michael Panhuis lan supaya kita yakin yen kabutuhan. Kasunyatan manawa kanggo akeh warga iki bisa tegese bakal dilebokake ing pembuangan negara kanggo urip (lan kanthi mangkono bakal ngilangi kabeh hak asasi manungsa), sawise ngalami pemeriksaan wajib, tegese sapa sing kepengin ndhelikake psikosis negara bakal bisa diarani. Dadi luwih akeh negara polisi.

Emosi muter

Kasus Anne Fermer lan Michael P. sauntara kuwi kaya jam ing angin lan katon banget yen crita wis diatur sacara gedhe kanthi kerjasama badan kehakiman, media, lan politikus kanggo mung ngrembug aturan anyar sing ora bakal ditampa dening wong. Miturut muter wong-wong sing akeh banget emosi, massa yakin yèn bisa ngowahi owah-owahan hukum, amarga saben wong ngubungaké monster Michael P.

Media wis ngyakinake kita yen kabeh iku bakal bener, nanging kita ora bakal bisa mriksa dhewe lan kudu nganggep yen kita ora main nganggo teknik Hollywood. Akibaté, wong bisa ditinggal kanthi kejiwaan tanpa alesan lan bisa ngilangake kesalahane kabeh, amarga aturan kasebut ora nglindhungi.

Lan apa bab Julie van Espen lan Steve B.?

Apa sing langsung ditemtokake dening deskripsi Steve B. Iki minangka teks ing ngisor iki vrt.be:

Miturut informasi kita, gambar-gambar kasebut bakal dipotret kanthi kapentingan penyelidikan sadurunge disebarake minangka laporan diselidiki (ndeleng foto ing ngisor iki, ngetungake gambar sing berbusik foto - tengen gambar kamera asli). Polisi bakal langsung ngerti yen dheweke ora mung "seksi".

Yagene polisi kudu "mbuwang basket sing digawa Steve B." Kanggo kepentingan investigasi? Sampeyan bisa ngomong yen dheweke nindakake supaya ora demotivate wae saksi, nanging sampeyan uga bisa ngomong sing padha wis sumurup yen Steve B. bisa disambung menyang Julie kang ilang amarga dheweke mlaku-mlaku karo basket dheweke . Sampeyan uga bisa ngomong: kene kita ndeleng bukti urip carane gampang gambar bisa dimanipulasi lan kita uga ndeleng kene bukti sing iki wis kedados.

sumber: vrt.be

Apa maneh sing luwih penting yaiku sing ora dadi bapak korban sing guneman, nanging bapak tirine. Ing kasus Anne Faber kita weruh paman sing pisanan guneman. Mung wae wong tuwane mulai muncul. Aku terus nuding pilihan saka deepfakes lan aktor, ngendi gambar bisa dimanipulasi urip lan pasuryan anyar bisa gampang dilebokake ing wawancara (kalebu overlay swara). Tentara trofi media sosial sing siap ngomong "Iku kanca utawa kawruh saka .."Ngadhepi massa kanggo ngilangi keraguan pungkasan.

Ing "solusi"

Ing panelusuran Julie, panggilan gedhe-gedhe uga digawe kanggo golèk warga. Iki bisa nyebabake dampak sosial gedhe lan kanggo musatake perhatian manungsa. Mesthi, pelanggar iki uga katon minangka rudo pekso sing kepungkur lan supaya sampeyan bisa ngakoni yen ana ing kene maneh Masalah, Reaksi, Solusi deleng tindakan, karo undang-undang anyar (uga ing Belgia) sing saben wong bisa tahan luwih dawa utawa nglakoni perawatan kejiwaan (apa psikiater kasebut perlu utawa ora). Ing Default.be laporan:

"Pangadilan njatuhi hukuman dening para terdakwa kanggo ukara pakunjaran papat taun kanggo rudo pekso lan nyolong." Mangkono suwene rong taun kepungkur, ing 30 Juni 2017, ing Pengadilan Antwerp. Nanging Steve B. durung bali menyang dina penjara. Jaksa penuntut umum njaluk ditahan langsung, nanging pengadilan ora nanggapi.

B. uga nyuwun pratelane. Akibaté, dheweke ora final lan dheweke tetep bebas nganti ana pengadilan.

Biyung menehi kesaksian yen, amarga dheweke, dheweke dibebasake ing kahanan tartamtu. "Pakar psikiater dheweke teka kanggo ngomong karo aku," ujare wong wadon, sing kepengin tetep anonim. "Dheweke ora weruh Steve minangka pidana. Dheweke mung butuh bantuan, dheweke mikir. Lan yen kita bisa menehi dheweke? We sing. "

Iki sampeyan bisa benersolusimaca. Mbok menawa sawise kasus iki, wong bakal yakin yen mbebasake nalika ngumumake banding lan hakim (ora luwih, nanging mung 1) kudu ngadili manawa utawa ora ana wong sing kudu dikunci ing klinik. Bukti kasebut bisa uga ndadekake saben wong diobong dening gelombang emosi kanthi massa ing kasus kasebut (seng di tuduhake) PsyOp diputer.

Jawab pitakonan kasebut ing judhul

Kanggo pitakonan saka judhul "Apa karya media karo penulis skrip lan padha ngedol operasi PsyOp kaya iki kaya acara TV?", Mangkene uga bisa dadi mung YES. Mesthine ana sawetara wong sing duwe mentega ing endhase, nanging yen wong-wong mau duwe gaji apik utawa bisa nelpon milyuner lan nikmati kabeh kemewahan sing dikarepake. Sampeyan ora ngerti; sampeyan ora bisa mriksa; sampeyan ora bisa njupuk driji ing nganti ana wong sing munggah lan mbukak kabeh saka njero. Nanging, kasempatan sing bakal kelakon iki cilik, amarga partisipan mbokmenawa bisa ditemokake. Menapa malih, sedaya sub-bidang Operasi Psikologis mbok menawi kathah ingkang mboten mangertos bilih punika minangka bagian saking skrip PsyOp.

75 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. John.S wrote:

    Situs web RtvUtrecht bubar wis nerbitake kabar PsyOp. Padha hard ing lan nyoba kanggo mimpin pembaca sesat.

  2. Danny wrote:

    Artikel sing luwih apik maneh.
    Kalimat pungkasan ing tartamtu uga penting banget.
    Apa asring muncul ing situs iki minangka video saka hipnotis sing ndadekake wong percaya yen rasa linglang asem kaya mangga utawa sing meh padha.
    Hipnotist mesthi ngerti yen sing ora bener, nanging hipnotis bakal percaya yen dheweke wis mangan mangga sing manis lan bakal terus ngaku yen dheweke lagi mangan mangga amarga dheweke pancen yakin

    Kanggo sistem, iki minangka "idiot migunani" sing bisa digunakake.

    Supaya sampeyan duwe hypnotists lan hypnotized utawa kombinasi saka loro.

  3. Wilfred Bakker wrote:

    Gampang maca yen sampeyan bakal nginep sedhela, bab-bab sing arep cepet banget saiki sing cetha bab-bab sing bakal ditemokake mesthi dibutuhake.
    Ora kabeh topik iki kudu, bocah kuwi muter karo wong-wong sing manggon ing saluran, sing bisa ngomong.

    Israel nyerang Donya, sampeyan mung kudu wani.

    https://youtu.be/5VGpWl56ZF0

    love

  4. Karel Reuterz wrote:

    Ya, aku mesthi pracaya. Parasit kekuwatan ora isin saka apa-apa.
    Tulisan perang ditulis, buku kasebut kanthi sengaja dibungkus lan digawe (dokumenter ditempelake)
    Carane gampang iku banjur? kanggo nulis naskah kanggo hukum-hukum penting sing gegayutan karo kekuwatan. Grup iki tambah akeh, sing ngilangi crita-crasie Faber minangka berita palsu.

    menit 1-12.47 ing >>>>>>>>>> docu super iki
    Saiki awake dhewe wis ana ing tengah wétan lan senadyan prastawa kasebut saiki, ijolan
    Informasi saiki luwih gampang lan efisien kanthi bantuan maneka gadget teknis lan durung
    ing macem-macem bagéan donya nduweni informasi radikal sing beda babagan sapa sing gelut ??? .......... sing dadi pihak sing terlibat? ............... ..

    Dadi, yen bisa ngapusi wong-wong bab acara-acara sing kedadeyan ing ngarep, luwih gampang yen bisa ngapusi babagan masalah 100 telung taun kepungkur.

  5. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Grappig dat het stukje over deep fake filmpjes voorgedaan wordt met Putin. Hier nog eentje, maar dan vanuit de mainstream media:

    https://www.bbc.co.uk/mediacentre/latestnews/2019/vladimir-putin

    Worden de mensen langzaam klaar gestoomd voor gemanipuleerde televisie?

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup