Kekuwatan pangowahan diwiwiti kanthi rasa wedi, program lan ilusi sing salah lan dadi revolusi sejati

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Bisa 2020 5 Komentar

sumber: sohf.nl

Ing sawetara wulan kepungkur, setengah jagad dijupuk kanthi wedi jero mungsuh koronavirus sing ora katon. Mayoritas ora ngerti kepiye media lan politik, magepokan karo piramida listrik (sing wis ngadeg wiwit jaman kepungkur), nemtokake pemahaman babagan jagad iki. Meh kabeh sing kita deleng lan mula dipercaya warna minangka Trumanshow kolektif, sing paling ndhuwur piramida kasebut nemtokake persepsi.

Sisih kritis saka populasi panganan saka piramida daya sing padha, nanging nyamar, lan didhelikake ing antarane birjuasi.

Yen sampeyan nggoleki kabeneran ing web laba-laba, benang kasebut kedher lan laba-labah ngerti manawa sampeyan ana ing web. Yen getar kanthi hard, Spider bakal mbukak kanggo encapsulate sampeyan. Kita ana ing jagad web (www) lan kita kudu eling yen mung siji-sijine cara sing didhelikake kanggo nyegah kita mabur. Nanging yen kita ana ing web, penting kanggo ora dikencengi. Nganggo swiwine ing wektu lan nyuwek sampeyan dhewe mung solusi.

Yaiku imajinasi sing apik banget, nanging praktik kasebut ora nyata. Penting sing diwiwiti kanthi nemokake manawa kita wis ing web program ing kabeh urip; kasunyatan palsu sing wis ngetrenake eling lan ngetrenake mode gumantung.

Yen kita terus nggoleki web kanggo ndeleng apa bisa nyekel laba-laba kanthi palsu, kita lali yen saben benang ditenun ing laba-laba.

Kula Buku November 2019 menehi ringkesan babagan carane Trumanshow iki dikelola sacara kolektif. Kabeh radar ing kekuwatan kerja jam duwe mung wilayah radar dhewe. Dheweke ora bisa utawa ora pengin ndeleng gambar gedhe. Kadhangkala, 'ora pengin ndeleng', amarga entuk ganti rugi finansial utawa karir. Dhuwit lan prestise minangka alesan kanggo wong akeh nutup mripat (yen wis nemokake gambar gedhe). Biasane 'ora bisa ndeleng' amarga kabeh wong wis ngalami program pamrograman sing padha.

Kita kudu percaya babagan kritik minangka 'kawruh minangka kekuwatan', mula kita percaya yen kita ngetutake pelajaran lan rajin entuk luwih akeh, nanging ing pungkasane kabeh mung kedher ing benang web laba-laba lan kita nulungi web kanggo tuwuh.

Sampeyan butuh shift kesadaran gedhe kanggo mabur metu saka web. Lan diwiwiti saka kesadaran asli. Ayo ora mbingungake tembung "kesadaran" karo "nggoleki bebener ing web," amarga sampeyan bakal terus fokus ing web kasebut. Sinonim sing paling apik kanggo kesadaran bisa uga kalebu tembung 'semangat'.

Ing bukuku aku nerangake yen kesadaran (‘roh’) kita nyakoni kasunyatan virus iki. Kesadaran kita minangka co-pembangun saka iku alam asli, sing saben roh bisa dibandhingake karo sel stem sing ngemot informasi dhasar saben pembentukan sel potensial, nanging siji ngaktifake sel batang dadi lengen utawa sikil lan liyane mbukak dadi sel kulit. Sampeyan lan aku, supaya bisa ngomong, dadi pencipta alam semesta asli.

Ing buku kasebut, aku uga prédhiksi pandemi kaya sing saiki dialami. Aku bisa nggawe ramalan kasebut amarga aku nemokake kasunyatane (salah) saiki ana virus kaya virus. Virus yaiku, minangka inti saka sistem daya. Program sing nglakokake kasunyatan kasebut saka piramida kekuwatane ora ana apa-apa sing ora kalebu inpormasi sel stem saka sel urip asli. Virus ora bisa urip tanpa host. Perlu informasi sel sel asli saka sel asli ('roh' asli).

Mulane, ana mung siji cara sing metu saka web lan yaiku 'decoupling' lan mungkasi sistem daya virus. Iki diwiwiti karo panemuan manawa sampeyan luwih kuat tinimbang boneka ing sistem virus. Sawise ditemokake, sampeyan bisa mbalekake maneh iman; yakin yen semangat sampeyan nggawa informasi sel stem kanggo mbangun resistensi lan ngilangi virus.

Iki diwiwiti saka kapercayan babagan kekuwatan sampeyan dhewe tinimbang kapercayan ing program kasebut sing kudu ditindakake wiwit cilik (dening wong sing uga diprogram dhewe). Wiwit cilik lan efek kasebut meh ora katon ing wiwitan. Banjur dumadakan akeh wong sing ngubengi sampeyan tangi lan kolom gaya aktif kaya sadurunge.

Pangripta alam semesta asli nyegerake lan ngaktifake kekuwatan kreatif lan - sanajan ing wiwitan katon cilik lan ora katon - kesadaran kasebut tuwuh lan virus kelangan kekuwatan supaya bisa uga disasarake. Mulane, wiwiti dina iki lan aktifake potensial sing sejati. Mbangun anti-bahan marang sistem supaya kita bisa reprogram sistem kasebut. Kita bakal nindakake kanthi beda; kita arep menehi reprogram. Aktifake sistem kekebalan awak lan aku!

langsung demokrasi saiki

222 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Dadi, pesen kasebut: aja nyepak sikil, nanging temokake manawa sampeyan duwe swiwi lan mabur ing web.

  2. Wilfred Bakker wrote:

    Mangkene carane aku bisa krungu, wiwit dina 1 Aku ora peduli apa-apa.
    Ora nate ngumbah tanganku, kabeh tombol saka lift nutul, kabeh pengarang dll.

    Akibate ... kira apa, kabeh sing apes banget karo aku lan aku nyawang kaya-kaya ana reged, utawa luwih elek.

    Uga pengalaman sing apik.

    Ana wong sing padha kaya ing pasar deka, kita langsung kelingan yen kita duwe ikatan, kita saling padha-padha ngrangkul ing checkout, paling ora 30 detik! yen wong-wong sing duwe gaman duwe gaman
    smash, tenan kabeh nir kasebut. We ngomong pamitan karo eseman lan nilar wong-wong kuciwa. Sodemieter sing mungkasi virus pus sampeyan katon kita.
    Sing jelas !!

    Urip goddamn!

    Dadi, iki ngidini Martin?

    love

    Wilfred.

  3. Kamera 2 wrote:

    Media (de Krant) ujar manawa pesta pesta diadakan

    Nanging, pesta ora insidious, basa aliran ide
    wis tambah akeh banget insidious, ing sisih endi sing diarani
    wartawan? sing nampilake teks sing berarti iki.
    Kekecapan minangka langkah lan ora cara liyane, supaya cetha banget!

    https://www.parool.nl/amsterdam/politie-stopt-geniepig-mini-festival-in-vondelpark~bd1ed4ec/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup