Carane komplit kaya Jim Fetzer, Ole Dammegard, Zen Gardner lan liya-liyane tansah lunga kanthi penyalahgunaan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2018 19 Komentar

sumber: bataklagu.com

Iku wektu kanggo nyetel kabeh tengen lan sijine donya pemikir konspirasi ing cahya saka dina. Nalika sampeyan nemoni acara utama kayata 911 utawa mateni JFK, sampeyan bakal nemokake yen ana sing ora bener. Panelusuran sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang saluran gedhe kaya Infowars.com utawa situs komplit liyane sing fokus kabeh wektu kanggo nggawa 'bebener' menyang cahya saka dina. Kita uga duwe sawetara situs web sing dibutuhake ing Walanda.

Media alternatif kasusun saka tokoh pahlawan sing nglawan pembohongan media mainstream. Lan yen sampeyan "awakened" dening para pahlawan iki, sampeyan ora pengin ngrungokake tembung ala babagan wong-wong mau. Sawise kabeh, dheweke iku wong sing mbuka mata.

Ngendi sing wis ora dijupuk menyang akun kamungkinan sing rahasia padha mbokmenawa konco serangan flag palsu gedhe, mbok menawa duwe cukup pengalaman karo fungsi saka masyarakat, sing padha ngerti sing wong bakal tansah dadi kritis. Where sampeyan wis ora diétung iku padha uga kudu gerakan awakening ing genggeman sing.

Apa sing sampeyan weruh yaiku rong kemah, salah sijine dianggo ing studio sing larang; lanang lan wadon ing cocog kanggo kamera lan liyane kanthi karya webcam karo wanita lan wanita jins lan t-shirt. Kepiye wong sing paling kepenak minangka wong sing ngupaya bener? Kanggo sing wartawan sing sugih lemak sing ngerti kabeh digunakake kanggo dhuwit gedhe utawa wong biasa konco webcam? Sawetara bakal mung terus gumantung ing media mainstream. Sing kaya tradisi ing ngendi sampeyan nduweni iman, gereja, klub bal-balan, partai politik utawa koran. Sampeyan ora ragu. Nalika sampeyan wiwit mangu-mangu, sampeyan aran luwih kepencet karo wong biasa sing duwe webcam karo podcast internet utawa karo saluran youtube: peneliti warga.

Apa sing ora sampeyan bisa dianggep minangka sing bisa diweruhi kanthi bener ing game iki ing dekade kepungkur. Apa bisa wae ora mung media sing dikontrol sacara penuh, nanging uga media alternatif? Yen ana atusan yuta utawa malah milyaran ing media, bisa uga ana anggaran sing gedhe banget kanggo alternatif kasebut? Nanging banjur kabeh bakal katon soko 'luwih profesional'? Ora, amarga sampeyan ora ngandel maneh. Iku kabeh babagan psikologi.

Kanggo wektu sing suwe aku wis nyoba nyatakake yen media alternatif wis dicenthang. Aku dhewe tau nggawe keputusan (mbok menawa banget bodoh) kanggo nulis pendapatku lan posting online. Iku rauh dadi cetha yen aku iki nyerang hard lan Aku ketemu metu iku perlu trickery (kayata ing Micha Kat ing Paw hubungan). Sak cilik Anass Aouragh aku iki rampung filleted dening situs mung lan mung ketoke wong aneh metu supaya tuwung cilik karo akeh mitenah lan pitenah. Wong-wong mau kanthi bangga nglapurake yen aku mbokmenawa ora bakal nemokake proyek ing ngendi wae. Kanthi cara iki lapangan dolanan "dibersihake" lan ditrapake kanggo mung para pihak sing diijini bisa dilindhungi, kaya aku nemokake.

Sawise luwih saka 6 taun wis ilang lan wis ilang kabeh saiki, aku bisa tahan karo hangs lan strangling thanks kanggo dhukungan saka sawetara nonton. Nanging, partai-partai liyané uga bisa urip tanpa ana kangelan. Ora mung dheweke bisa ngirim akeh artikel marang prestasi ajaib, dheweke uga duwe wektu nulis buku lan menehi ceramah akeh. Pengalaman kula punika praktis tugas sing ora mungkin yen sampeyan ora duwe bantuan sethithik saka mburi adegan. Aku ora ngucapke matur nuwun, nanging kanggo nunjukake yen wis dadi neraka saka pekerjaan kanggo ngetutake urusane saiki lan nulis analisis. Sing godhong ora ana ruang kanggo nglakoni kabeh kegiatan, kayata nulis buku. Sampeyan bakal seneng karo jam 12 saben dina. Iku mung pengalaman praktis lan aku ora guntur guntur sing mung kurang kapasitas dibandhingake karo liyane.

Mulane aku nyangka yen ana "organisasi profesi" luwih akeh ing sebutan jeneng-jeneng gedhe ing media alternatif. Sampeyan bisa uga nganggep yen ana konspirasi ing komplotan, nanging banjur aku pengin nuduhake sawetara bukti. Lan bukti kasebut ora ngapusi. Praktik nuduhake manawa jeneng-jeneng gedhe ing media alternatif ora kaya murni ing kelas kasebut.

sumber: galacticconnection.com

In artikel saderengipun (baca!) Aku nerangake carane Zen Gardner (jeneng asliné Don Ferguson) nduweni peran utama kanggo taun ing organisasi sing nyengkuyung pedofilia (penyalahgunaan seksual anak). Dheweke ana ing sekte iki kanggo persis 27 taun. Wong iki wis narik akeh pembaca kanggo taun lan dijaga dening kabeh wong ing media alternatif. Ing kasunyatan, crita iku ora tau melu lan ora tau nyaksekake, nanging ing kasunyatan sampeyan bisa nyatakake yen ing organisasi sing tegese nyedhiyakake laku kasebut, sampeyan ora bisa duwe peran utama yen sampeyan ora ndhukung filsafat.

Loro Ole Dammegard lan Willem Felderhof (dikenal saka konferensi Open Mind - ndeleng profil gambar) ndhukung wong kasebut sacara terang-terangan lan nimbang Zen Gardner minangka kanca apik banget. Kabeh wahyu wis disusupi lan disarèkaké ing sangisoré mantra palsu cinta.

sumber: twitter.com

Ole Dammegard saiki misuwur banget ing media alternatif, amarga dheweke bisa ngramal serangan adhedhasar hints ing media. Aku suggest sampeyan wonder yen wong bisa mung duwe informasi ing jero, sing bakal ngidini dheweke kanggo posisi piyambak minangka pahlawan rohani clairvoyant.

Yen sampeyan terus ngeduk, sampeyan bakal teka menyang konklusi sabanjure Ole Dammegard sing uga mambu jam ing angin. Punika karo Jim Fetzer. Iki Jim Fetzer uga nduweni reputasi yen sampeyan disarèkaké ing 'mantel cinta'. Nanging, aku bakal suggest yen sampeyan nonton video ing ngisor iki minangka kanthi teliti lan bisa nampa pesen ing sampeyan. Jim Fetzer minangka pamrentah radio alternatif Amérika sing menehi wektu wicara marang peneliti 911 'Ace Baker. Tiyang-tiyang menika sepertos gadhah tugas ngobong samukawis lan saben tiyang ingkang sowan kanthi swanten ingkang béda ketimbang "teori konspirasi ingkang dipun kepéngin". Pungkasane gerakan iki diluncurake ing 1x amarga Ace Baker ngrampungake urip bunuh diri ing siaran kasebut.

Nanging Circus mung nganggo liwat lan Ladies and Gentlemen saka bunder kontrol terus defend saben liyane, ningkataké lan kesalahane lawas samubarang kang angel. Amarga padha ora censored dening Google, Facebook lan YouTube (sanadyan bakal nangis iki akeh kanggo kapercayan), lan amarga padha duwe modal kanggo ngatur ceramah, padha sing gedhe-gedhe sing ngatur kanggo nggodho ing bathi gedhe. Lan mesthine dheweke nindakake samubarang tumrap donasi, sales buku utawa entrepreneurship apik. Uga njamin sing njaluk roso kesengsem sing ana cukup dhuwit kanggo ing media alternatif, supaya sampeyan arep kanggo menehi dhukungan lengkap peneliti sawijining nyata (kang banjur dipeksa kanggo mungkasi).

Iku klompok kontrol lan ana organisasi konco iku. Ana uga dhuwit gedhe. Sampeyan mung kudu oleh kesan yen kabeh iki amatir sing nglakoni sing paling apik kanggo mbantu sampeyan. Sampeyan bakal ditendhang lan ditangkap dening lengen canggih saka layanan rahasia ing jaket saka 'peneliti warga'.

Salah sawijining titik pungkasan babagan Ole Dammergard. Ole nyedhiyakake piyambak minangka mantan jurnalis lan peneliti darmabakti sing kedadeyan duwe kontak banget. Ole claims dadi kanca apik karo wong sing nyebut dhewe Chip Tatum. Wong iki ngaku dadi mantan pembunuh sing wis berjuang kanthi bebas saka tatanan kasebut. Dheweke bakal nyambut gawe kanggo jenenge George W. Bush, nanging akhire dheweke ora gelem Ross Perot kudu "netralake". Apa sampeyan pancene pracaya yen sampeyan wis dadi cedhak karo kekuwatan sampeyan bakal njaluk adoh karo nolak nyababaken karya nalika sampeyan ngerti?

Mesthine dhaftar grup sing dikendhalain luwih gedhe tinimbang jeneng kasebut, amarga jeneng kayata David Icke lan David Wilcock uga katon nalika kita sinau sambungan. Guru wis digawe kanggo saben kelompok sasaran kanggo mbangun kultus konspirasi anyar. Lan kita ora mung ngomong babagan media alternatif ing njaba wates nasional kita. Kabeh media alternatif ing Walanda ndhukung shills iki.

Mata sampeyan disuling dening wong sing wis sinau kanthi crita apik lan penampilan rohani. Apa sampeyan kepengin! Topik utama: 911, vaksinasi, chemtrails, alien, JFK, archon lan luwih akeh apa sing menarik kanggo sampeyan. Sentuhan spiritual penting banget kanggo ngonfirmasi kapercayan. Apa sampeyan uga bisa nggoleki safety net saiki? Banjur maca crita QAnon.

Daftar pranala sumber: wikipedia.org

96 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (19)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Supaya sampeyan nglakoni sing ... sing mbingungake Basa Inggris sing diucapake Irma Schiffers lan Jeroen Ghuijs diijini nggoleki Ole gedhe ... lan Ella Ster bisa mbantu ningkatake kabeh:

    https://www.ellaster.nl/2016/04/04/gesprek-ole-dammegard-aanslag-brussel/

  2. Kamera 2 wrote:

    Thank you very much for this article. Media alternatif iku kothak layang saka mainstream, apa donya, apa donya

    Cukup apik wektu nalika Sinterklaas diadhep dening kegilaan ireng.

    Nanging. Endi bocah ora dikandhani yen Sinterklaas ora ana, ya mengko, mung dicek nalika bocah luwih tua

    Conto
    Guido saka Pengin Ngerti, sing mbahas kacilakan MH17 karo kabeh omong kosong kuwi, nanging !!! ora ngomong / mbahas sing kecelakaan MH17 "ora tau" kedadeyan.

  3. Danny wrote:

    Carane sampeyan ndeleng harald kautz vella? Aku tansah dipercaya.

  4. Kamera 2 wrote:

    Banjur mung tip kanggo Pengin weruh kanggo Guido Jonkers sing cedhak karo kekacauan babagan MH17 ing situs web.

    Cantik nyenengake, kanggo kabeh wong bener.

    https://www.cneat.ru/mh-17-en.html

    Sawetara acara bisa uga ora ditindakake lan anggaran kanggo tutup kasebut banjur
    mbok menawi malah luwih dhuwur tinimbang versi bertajuk (palsu)

  5. Kamera 2 wrote:

    Iku katon sing ora ana sing nanggapi iki oh penting artikel saka Lord Vrijland

    Banjur aku mung bakal nglakoni.

    Ana sing kita kantun ing sedaya alternatif, kok supaya Ole Dammegard ora malah dipikir cetha ngeculke kanthi analisis ing detik saka acara MH17, iki uga ditrapake menyang Pak Guido Jonkers kanggo Elle nulis crita dawa nanging ora ono wis pemikiran yen kabeh bisa.

    Kene potongan cilik saka house translation kitchen house saka situs web ing ngisor karo link karo akeh pitakonan liyane,

    Acara teknis ora bisa ngapusi!
    Yen wong mbantu tangan, acara bisa dumadakan.

    Takon pisanan detik acara MH17
    - "tag bagasi sing ilang" menyang klambi (ndeleng film ing situs web, pranala ing ngisor) saka bandara keberangkatan, supaya bagasi ora didaftar;
    - obyek abot lan cahya wis tiba ing lemah bareng, lan ora sacara terpisah, kanthi teknis sing ora mungkin.
    - materi saka kecelakaan pesawat kasebut cetha ora cukup lan koleksi kudu bisa amarga kecelakaan sing diarani ora dienggo suwe. Werna kecelakaan sing kudu ditibakake ing panggon liya mung ditemokake
    - kecelakaan awak ora nduweni omah, kabel lan pipa sistem hidrolik lan bagian listrik
    - Wates ing kecelakaan awak pesawat kasebut secara harfiah dipotong dadi potongan bebarengan karo potongan liyane;
    - obyek heavy padha ing lemah kudu dilatih, sing ora cilik, malah motor 4000 kilogram wis digawe bolongan ing bumi alus nalika kasus paling 8000 meter.
    - Potongan gedhe sing mung bisa diangkat dening crane sing ana ing pinggir dalan, ing pinggir dalan; uga kanthi kasempatan?
    - pecahan sing bisa diangkat kanthi tangan luwih adoh saka dalan ing lapangan, kanthi sengaja.
    ing trubus gedhe ing kecelakaan ana jejer sing jelas katon lan bongkar sing ana jejak sling tekstil sing bisa ditemokake.
    - Ukuran mesin ora miturut pesawat
    - Nyatane sasi sadurunge warung putih gedhe cedhak situs, kok, banjur wis?

    etcetra etcetera etcetraaaa ... .We manggon ing donya gratis ngendi kita bisa takon pitakonan gratis, bener?

    pranala situs web karo akeh pitakonan

    https://www.cneat.ru/mh-17-en.html

  6. Jade wrote:

    Apa penderitaan. Apa sampeyan wis tangi lan lara saka kekuwatan sing jero babagan apa sing tansah sampeyan pracaya lan dipercaya, banjur mungkasi ing lapisan khayalan sabanjure. Bener sampeyan ora tangi nalika sampeyan njupuk 'pil abang', nanging sampeyan ijol-ijolan siji mbangun kanggo (ing) liyane mbangun (s). Iku supaya atraktif lan trep kanggo njupuk ninggalake utawa seret sampeyan kapribaden, utawa rodok karakter kaya David Icke, Alex Jones, Ole Dammegard, David Wilcock, Thomas Williams (liwat ella'ster *), utawa Nanging akeh saka puluhan, yen ora saiki wis ratusan guru sing bener. Kita isih ora nggawe riset dhéwé, nanging kita tiba (kanggo mata biru) siji utawa liyane kanthi crita sing nyenengake. Kita kepengin pracaya karo apa wae lan pracaya apa sing paling apik kanggo kita, saka wong sing kita pikir paling bisa dipercaya.

    Apa sing, arep kita pracaya karo apa, utawa ing wong? Apa iku salah siji saka akeh algoritma dasar program kita? Apa kita ora kepengin ngerti yen pracaya iku padha karo 'dadi goroh', 'pracaya', utawa 'dadi goroh'? Apa angel banget ngerti yen ora ana bebaya ing njaba awak? Sing saben 'bebener' saka njaba dhewe mung crita liyane? Apa sampeyan ora prelu nyadari yen 'bebener' bisa mung muncul saka pengalaman dhewe?

    Conto paling apik ing mindfuck lengkap iku mesthine diskusi sing ora sopan babagan wangun bumi. Pemecahan agresi ing 'gerakan kebenaran'. Babak, warata utawa cekung? Supaya bisa didokumentasikan kanthi taler Nasa, kita ora bisa percaya, yen kita manggon ing obyek, kanthi wangun tartamtu lan ing papan tartamtu. Kita jelas ora bisa mbusak kasebut. Ing NASA lan para juru rajakaya bisa kepenak, nanging ora ana sing weruh apa sing bener. Meh ora ana, amarga pitakonan saka apa sing cocog karo bab apa, arang banget dijaluk. Kanggo insinyur sing, contone, ngrancang jembatan jarak adoh utawa dalan banyu, ora relevan lan ora kanggo pilot utawa wong liya, sing kudu dadi banget penting. Kanggo sampeyan lan kula, ora ono gunane kanggo dikuwasani kanthi bentuk bumi, kajaba sing kadhangkala ana ing dataran lan kadhangkala ana ing lereng, utawa dhuwur. Apa kita ngati-ati? Apa sing kita alami?

    Sawise pirang-pirang taun riset lan nyusul puluhan guru lan peneliti sing bener, dadi luwih jelas yen ana 'bebener' sing bisa ditemokake ing pengalaman kita dhewe. Kanggo liyane, kabeh crita sing wis diciptakake dening wong liya. Apa sampeyan ngerti sapa sing ngandhani crita kaya mengkene, kok, lan apa tujuane? Apa sing 'apik' utawa 'ala'? Sapa, utawa apa sing sampeyan pracaya? Apa sampeyan ngerti, pancene ngerti saka pengalaman sampeyan dhewe, utawa sampeyan mung pengin melu crita liyane amarga sampeyan mikir sampeyan kudu 'shot of belief'?

    Ora, bumi ora obyek lan ora wujud. Kita lumaku, siklus lan mlayu liwat permukaan, utawa kita mabur liwat. Iki minangka lapangan sing diputer ing simulasi lan ora ana sing bakal teka saka wates fisik. Sing jelas ora maksud. Sayange kanggo penyayang travel space, fiksi ilmiah, extraterrestrials, lintang utawa planet sing bakal teka ing tabrakan. Iku kabeh 'Nasa' psyops lan asale. Kaya wujud wangun bumi, ana akeh, akeh topik sing ana kanggo nggawe kebingungan, utawa dadi salah siji saka akeh agenda. Kabeh dirancang kanggo njaga kita saka pengalaman kita dhewe lan utamane kapercayan kasebut.

    Kita dhewe nggawe donya sing kita urip lan kanthi temenan nglakoni kanthi basis saka kapercayan kita ing crita sing dicritakake marang kita. Kanthi cara iki, kita ora nggawe donya sing dipilih kanthi adhedhasar pengalaman kita dhewe, nanging saka apa sing kita ngidini wong bisa percaya yen ora ngerti. Mulane kita manggon ing donya sing ditemtokake dening cabal, sing ngerti cara supaya tarian massa menyang pipa. Kita ngidini kita bisa dimainake minangka wedhus licik, sing seneng percaya marang kabeh, nanging kayekten, tinimbang ngerti utawa ngerti saka pengalaman dhewe.

    Martin, aku ora weruh sampeyan guru guru sing bener, nanging mung wong sing wis wiwit nonton ing donya saka pengalaman dhewe lan menehi laporan. Utamané tampilan simulasi, aku seneng banget kanggo takon dhéwéké lan nguji kabeh pengalaman dhéwé. Thanks kanggo riset, aku dadi ngerti perkara-perkara penting lan bisa ngetutake instruksi sing nggawa aku menyang wong liya, sing mbantu aku luwih lanjut karo risetku dhewe. Kabeh bagean teka-teki sing gedhe banget arep ditata kanthi lengkap, nanging sing mbantu kanggo nemtokake apa peranku ing simulasi sing disempurnakan, utawa ilusi, yen seneng. Chapeau kanggo sing, Martin.

    Minangka salah siji saka sawetara sampeyan entuk dhukungan financial sandi ...

    • Martin Vrijland wrote:

      Thanks kanggo pujian.

      Aku, Nanging, bisa nangkep iki minangka upaya canggih kanggo pranala kula kanggo masyarakat bumi warata (aku ngerti carane bisa infiltrators Intelligence), nanging kudu sing dadi temenan aku kanggo nanging merata refute:

      Nalika kita manggon ing simulasi, hukum-hukum tartamtu lan aturan-aturan sing wis diprogram diprentahake ing simulasi kasebut, kayata ing ngendi bumi iku bunder lan pasukan kasebut minangka hukum Newton. Yen sampeyan ndeleng tingkat fisik, sampeyan bakal nemokake bukti saka 'donya Simpsons' sing kudu ana 'kasunyatan jaba njaba donya Simpson'.

      Saka perspektif kita wis diamati avatar ing layar dening jiwa. Saka perspektif kasebut, materi kudu dilakoni mung sawisé pengamatan. Saka perspektif sing rawuh saka prakara 'superposition' (kwantumfysisische term) lan pengamatan kita kwantwumverstrengeld (supaya pemahaman kanggo kabeh pemain ing gladhi multi-pamuter padha).

      Ing simulasi iki, bumi mung bunder, amarga iku minangka bagian saka aturan game simulasi iki.

      Salajengipun, sampeyan wis mesthi uga nyatakake carane disillusion sabanjure bisa njedhul yen sampeyan mikir yen sampeyan wis awakened sapisan lan sing pil liyane (sing abang siji) uga diserahake marang sampeyan kanthi tangan kekuwatan sing padha.

      • Jade wrote:

        Mesthi wae sampeyan ora maca pesen kanthi bener, utawa wis mangerteni lan ngakoni, uga ora gampang ngilangi akeh ilusi lan mikir yen 'bebener' bakal ana ing njaba awak . Sampeyan wis diapura (karo ngambung), Martin.

        Ya, aku mung "infiltrator intelijen" lan yen sampeyan duwe paranoia bab iku, banjur ana sawetara milyar wong sing nyedhiyakake kanggo sampeyan. Paling ora yen sampeyan nemtokake samubarang nilai kanggo nomer sing dibayangke lan dibandhingake. Lan ora, aku nemokake 'bumi datar' kaya sing ditemokake minangka adept NASA. Iku lan tetep iman ing crita nonsensical lan ora salaras. Kanggo sampeyan, kaya ora relevan manawa bumi duwe wangun, kajaba sampeyan pengin tetep ing mindfuck wong liya lan mung pengin ndeleng dhewe minangka pikiran sing. Yen sampeyan pikirane.

        Ing simulasi, bumi ora bunder, utawa apa wae, kanggo perkara kasebut. Ora ana wong bisa nggambarake bumi lan kanthi mangkono nggawe kasunyatan. Kanggo bisa ngira yen iki minangka wujud megalomania, mbokmenawa minangka koreksi hiper marang khayalan, dadi wong sing cilik banget lan ora penting ing bal ing alam semesta sing ora bisa diukur, kaya sing didiktikake dening program sing saiki. Bumi ora luwih gedhe tinimbang bagean sing bisa ditemokake, utawa bisa ngalami. Aja lali yen sampeyan diwatesi kanthi dimensi pengalaman manungsa, sanajan akeh sing pengin nggabungake fantasi babagan apa sing ora bisa utawa ora dadi bagian saka iku.

        Aku ora duwe bukti apa-apa. Malah ora nganggo 'quantum-fysis'. Iku kabeh nyenengake nyobi percobaan, kanggo ngrangsang lan takon pitakonan anyar. Bukti ora mesthi wis tau dikirim ing ngendi wae. Saben buktine ora bisa dianggep lan yen ora, siji bisa ngomong kanthi yakin. Werni kasebut malah dadi ilmu.

        Oops, gravitasi! Newton, notabene! Ngguyu! Sing 'pitados' nduweni bukti kasebut. Cukup ati-ati supaya ora kacempanake bola imajinasi panjenengan, Martin!

        • Martin Vrijland wrote:

          Aku mung pengin tantangan sampeyan kanggo njlentrehake kasebut (amarga bumi sing warata mung meksa dhewe lan aku pengin ngerti yen sing ana upaya anyar) lan sampeyan nindakake kanthi apik.
          Mungkin aku kudu nggawa sing luwih positif ...
          Matur nuwun kanggo penjelasan sampeyan

          • Martin Vrijland wrote:

            Sampeyan bisa, mesthi, nelpon kula paranoia, nanging aku bisa ngomong yen serangan ing wong ora cilik. Internet kabeh wis kebak lan sawise aku utawa wong liya ngirimake artikel saka aku ing blog pihak katelu utawa ing youtube utawa ing ngendi wae, tansah ana reaksi langsung kanthi pranala menyang libel sing terkenal lan artikel fitnah babagan wongku, ing ngendi kabeh jinis kasus sing ora ana alesan sing digawe marang deklarasi digawe (nanging sing ora kelakon karo wong).

            Loro-lorone, aku diskusi lagi ditarik menyang subyek sing beda. Esensi saka artikelku yaiku wong-wong kasebut dijupuk menyang jaring pengaman lan manawa jala-jala safety kasebut banjur diluncurake, sawise wong-wong sing prihatin mung mundur lan terus. Kita ngomong babagan wong-wong sing bunuh diri manggon ing radio utawa sing duwe 27 secteleider karo kultus sing nyiksa anak mung kanthi mbukak dianut dhuwur ing dhaftar.

            Iku wektu sing kita nemokake sing kita tanggung jawab: kita dhéwé. Kita dhewe bisa nggawa owah-owahan. Ora ana wong sing ngarep ing gereja anyar media alternatif.

            https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/tijd-om-concreet-in-actie-te-komen/

  7. Martin Vrijland wrote:

    Inggih, Alexandra Heedebrey kedah ngraosaken kontrol damel ingkang sampun kula sebutaken dados pacar Willem Felderhof. Ora, Alexandra, Aku ora nggunakake Newspunch minangka sumber, nanging aku utamané gumantung ing video (uga substantiated lan checkable) sing aku dikirim ing artikel:

    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13513%3Awie-is-er-nog-te-vertrouwen-binnen-de-alternatieve-media&catid=37%3Awereld&Itemid=50

    • Martin Vrijland wrote:

      Ing newsletter ing dina iki aku wis sijine dadi dicokot luwih cetha:

      Alexandra Heedebrey saka situs web Niburu.co wrote artikel wingi ing endi dheweke nyatakake yen aku bakal nggunakake situs web yournewswire minangka sumber kanggo artikel kasebut. Aku ngerti tuduhan palsu iki, amarga Alexandra nduweni hubungan pribadi karo Willem Felderhof lan kanthi mangkono wiwit nguripake, nanging aku ora tau nggunakake yournewswire minangka sumber lan ora uga sumber. Dheweke nggawe iki minangka sumber kanggo nyerang kula. Sumber nyata mung kasebut ing artikelku lan dadi panganggo video YouTube sing nerangake kabeh kanthi becik.

      Zen Gardner, kanthi cara, piyambakipun, kanthi obrolan kaliyan Willem Felderhof (kontrol "Open Mind"), ngakeni bilih piyambakipun dados 27 saéngga sektanipun ningkataken pangkat punika minangka pimpinan. Dheweke mung melemah lan ngomong yen dheweke ora nglakoni. Loro-lorone aku lan pembuat video video pitakonan iki, amarga sekte iki wis jinis iki karo anak minangka nilai inti saka kultus. Sampeyan ora bisa dadi pemimpin ing klompok kasebut yen sampeyan ora ndhukung nilai inti. Banjur sampeyan ora tuwuh menyang posisi sing utama.

      Alesan aku kasebut iki ditandhakake ing artikelku. Aku utamane pengin nuduhake karo apa ease frontmen ing media alternatif jeblugan bunch lan banjur mung Pick munggah thread maneh minangka yen ana salah.

      Iku mesthi ora maksudku kanggo wong nyerang wong ing media alternatif, nanging yen aku sok dong mirsani lan mbobolake yen kabeh lapangan wis dicenthang, dadi angel aku nulis. Aku miwiti 6 taun kepungkur lan teka menyang kejutan gedhe; bab-bab sing aku ora ngarep-arep. Apa Niburu Alexandra nyoba kanggo ngumbah putih utawa ora dening blackening kula, aku dadi kasengsem. Aku digawe ireng lan aku mikir wong kudu nemen liwat game. Kita wis kabukten cukup. Media alternatif diselehake karo pawns oposisi sing dikontrol! Cetha yen pengamatan ...

      Aku nyaranake supaya sampeyan ndeleng kanthi serius lan ndeleng video YouTube ing artikel kasebut.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup