Kepiye carane bisa meksa pamrentahan nalika ora nggatekake massa?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 November 2019 8 Komentar

sumber: rtlnieuws.nl

Kita wis ndeleng akeh protes ing sawetara minggu kepungkur lan jelas manawa akeh petani, tukang lan akeh liyane. Yen ana kedadeyan kaya ngono, sampeyan bakal weruh manawa para politisi lan media bakal nindakake kontrol karusakan. Program televisi kayata Jeroen Pauw, utamane minangka master ing kontrol karusakan iki lan kanggo ngontrol persepsi.

Tenaga buruh pemuda kudu dilindhungi saka kekerasan wong tuwa sing nesu tinimbang wong tuwa sing nesu dilindhungi penyalahgunaan ngubengi mesin-dhuwit-pompa ing ngendi akeh sing entuk bathi, asring tanpa mikirake kasangsaran pribadi. Prajurit kudu dilindhungi marang para politisi sing percaya manawa pengebom kasebut pancen mateni. Yen petani nesu, malah propaganda koran nomer 1 siyap kanggo nglaporake manawa akeh wong ing Walanda percaya manawa negara kasebut wis ngetrapake langkah-langkah ijo. Yen kabeh ora ana tangan, mula sampeyan pengin nutup bocor dhewe. Katon manawa akeh wong Walanda mung tangi nalika tekan kanthong dhewe utawa tugas sing aman. Kamanungsan biasane minangka tugas kanggo karir utawa kerjane dhewe, nanging yen dompet utawa keamanan dhewe kena, pambrontakan.

2019 Khusus, yaiku taun ing kabeh klompok profesional sing kerja langsung utawa ora langsung kanggo negara kasebut katon diancam, diserang utawa dipateni. Ora mung pengacara, nanging saiki uga kurator, staf perawatan belia lan wartawan kudu entuk pangayoman negara. Apa bisa uga ujar babagan pirang-pirang medeni sing ditindakake dening masyarakat lan mula kepiye kasangsaran pribadi? Wartawan minangka korban geng pidana sing diarani, nanging misale jek utamane supaya para propagandis profesional terus ngasilake berita palsu sing ora ana watese. Unfounded? Ya, mesthi diadegake kanthi apik, amarga berkat crita para wartawan lan manajer persepsi kasebut ing taun-taun kepungkur, saiki kita duwe saksi makutha anonim utawa sumber anonim lan secara harfiah kabeh bisa digawe lan diadili dening media saiki menehi penundaan umum.

Yen kedadeyan ora ana gandhengane, mula sampeyan mesthi ngatur oposisi kanthi wujud kesatuan serikat dagang lan rapat politik. Sampeyan bisa uga eling kepiye Wim Kok dadi politisi saka pimpinan Uni Kesatuan. Kesatuan perdagangan ana kanggo duwe resistensi ing masarakat nyembur uap kanthi cara sing dikontrol. Sing padha ditrapake kanggo partai politik lan wong ngarep. Saben rasa ing masyarakat bisa diukur liwat sistem data gedhe utawa tokoh sing ndeleng lan bisa dipengaruhi liwat tentara radio, TV lan media sosial sing nggawe diskusi kasebut. Lan yen ngancam ora salah, sampeyan ngirim politisi ing limosin menteri sing larang lan cocog karo akeh kamera kanggo nyuda wong-wong nganggo omongan wol, nuduhake pemahaman sing diarani, nanging pesen kasebut ana siji sisa saka "iku perlu lan kita kudu nglakoni". Apa sampeyan mikir tenan yen Mark Rutte malah prihatin karo dompet utawa kasedhiyan? Apa sampeyan mikir tenan yen salah sawijining politisi utawa manajer persepsi sing dibayar banget ing tabung kasebut prihatin babagan kesejahteraan sampeyan? Ora.

sumber: wikipedia.org

Dadi, yen pengin dhasar nindakake perkara ing masyarakat, mula kita ora mung kudu ngrampungake prekara kasebut, yen wektu iki bakal diwiwiti kanggo nggoleki dhasar apa sing salah. Kanggo sampeyan pancene kudu katon ngluwihi media lan politik. Katon ngluwihi irung. Iki utamane gegayutan karo owah-owahan dhasar ing awake dhewe, kepiye cara kita ngerti babagan donya lan kanthi gampang diputer. Yen kita miwiti ndeleng kabeh cara sing dimainake lan diapusi, kita uga bisa ngganti masalah kasebut ing tingkat dhasar. Sampeyan ora bisa kanthi masang tipp-ex ing layar. Kanggo iki kita kudu nyatakake sabab siji-sijine. Kita kudu nglakoni siasat lan ngapusi kasebut kabeh lapisan kanggo ndeleng liwat program lan nyingkirake trik lan ngapusi kasebut. Sejatine, kita ora mung ngomong babagan ahli politik, manajer pemahaman media (kayata Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, lan sapiturute), nanging uga babagan oposisi sing dikontrol ing politik, serikat perdagangan lan minangka penyusupan menyang masyarakat.

Ing buku anyar, aku ngrembug kabeh lapisan sing ngapusi lan aku uga golek solusi sing jelas. Iki wektu kanggo nate tumindak lan nuli tumindak kanthi diwiwiti kanthi ndeleng kabeh lapisan program ing kasunyatan sing kita rumangsa. Apa sampeyan pengin adol buku Vrijland sampeyan? Aku nulis 7 ing situs web iki kanthi sukarela nganti pirang-pirang taun lan akeh biaya sing saya lakoni. Nanging, aku ora bisa ngringkes taun 7 luwih apik tinimbang ing buku, lan mula aku nemoni masalah kasebut. Cedhak lan kanggo titik, nanging kaca cetha lan ditulis kanthi katresnan. Aku sijine akeh energi, amarga ing pendapatku, ana sing kudu diganti. Wayahe kanggo owah-owahan sosial utama lan mung bisa teka yen mripate mbukak kanthi gemilang lan ing kabeh cara. Aku wis nindakake sing paling apik. Duduk maneh utawa pindhah. Apa sampeyan melu?

64 enggo bareng

Babagan Author ()

Komentar (8)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Aku sing mbantah sing wis ana pancen minimal.
    Apa sing ngasilake pamrotes! Nada. Yen sampeyan protes, sampeyan kudu terus nganti sampeyan wis entuk apa-apa banjur ireng putih. Yen ora, 'elit' imigran mung bakal nyenengake sampeyan lan dheweke wis entuk protes sing paling tithik ing skrip kasebut yaiku ing sawijining protes.

    • Martin Vrijland wrote:

      Nyatane, dheweke bisa uga duwe sendhi ing organisasi kasebut ..

      "Cara paling apik kanggo ngontrol oposisi yaiku mimpin dhewe"

      • Sunshine wrote:

        Pancen, pancen bisa ditindakake, nanging kaya sing dakkandhakake sadurunge, "untung kita manggon ing" aturan hukum. " Watuk.
        Bandhingake kahanan saiki minangka campuran skenario George Orwell lan jagad Huxley sing anyar. Campuran apik, koktail, ora kena disenengi. Cheers Guys terus nggunakake skrip sampeyan.

  2. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Nalika aku ngunjungi wong tuwa, aku ndeleng ing ngisor iki ing televisi:

    https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/actie-bij-belastingdienst-ouders-in-de-schuld-door-wispelturige-fiscus/

    Ora suwe sadurunge aku ngerti sebabe ana reaksi sing sengit lan emosional (lan kanthi mratelakake panemume) kanggo topik iki dening Renske Leijten. Pungkasane, ana gandhengane klompok 8500 sing rada cilik, sing nate ngganggu, nanging ana penyalahgunaan sing luwih gedhe ing pamrentah. Nganti ing menit 22: 05 mantra trendi saiki iki diulang maneh kanthi bentuk mbalikke dening presenter: "Nanging, ala banget, iki pancen pamrentahan sing nate nyerang warga negara kasebut". Sing dakkandhakake yaiku pamrentah kudu nglindhungi warga negara kasebut nanging gagal ditindakake.

    Ngendi kita nemoni menteri kaya ngono sing ngumumake banter kasebut? "Pamrentah ana kanggo nglindhungi warga lan kanthi gagal gagal."

    Kadhangkala, aku meh seneng babagan cara sing efisien. Tiyang sepuh kula ing mode "isin !!" Kadhangkala, aku pengin nerangake karo wong tuwa babagan carane perhatian dheweke diuripake saka apa sing tenan ditindakake kanthi temenan dadi subjek sing rada cilik nanging emosi.

    Ing sawetoro wektu, aku mandhegake upaya kasebut. Yen psikologis ndadekake penampilan (bisa diakses liwat nomer telpon 11-11, becik, kaping pindho nomer kegilaan, lache!) Aku wedi yen bakal ditimbali ing tahap awal ...

    • Martin Vrijland wrote:

      Psikolansi:

      "Pengangkutan sing cocog perlu amarga wong sing durung nindakake pidana ora kalebu ing mobil polisi. Uga ambulans asring ora perlu ing kasus iki. Kanthi nggunakake transportasi sing cocog, wong-wong iki diangkut kanthi profesional kanthi cara sing aman, nyenengake, sing ora stigmatizing. Sawijining dana diwenehake kanggo transportasi pilot sing cocog dening ZonMW sajrone setaun. Sajrone wektu kasebut, bakal dipantau nganti sepira lan yen transportasi sing cocog digunakake. Lan uga kepiye cara iki dialami wong-wong sing diangkut: wong sing keliru lan wong sing dikasihi. "

      Ayo George Orwell ... apa tegese nganggo pidato anyar?
      "Diangkut kanthi cara sing aman, kepenak, ora stigmatiasi, kanthi profesional"

      • Martin Vrijland wrote:

        Psikolansi minangka rumit babagan tugas sing diwenehake dening kotamadya kanggo menehi pamrentah kanggo makarya kanthi cara sing bener kanggo 1 Oktober 2018 gegayuhan klompok target Wong sing Dikelirukan.

        • Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

          Damn, aku ora ngerti manawa ana prekara sing nyopir! Untunge aku manggon ing sisih kulon negara!

          https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/150789/Psycholance-rukt-in-tweede-jaar-bijna-900-keer-uit

          Kutipan saka artikel ing ndhuwur:
          "Nanging, polisi kudu tetep ngawasi psikologis. Banjur agen nyopir kanggo keamanan karyawan. Ing taun kapindho sing psikologis mlaku, paningkatan agresif cilik bisa dideleng. "Iki mesthi uga amarga kita luwih akeh nyopir, nanging polisi uga ngerti ngendi bisa nemokake kita," jelas Hendriks. "Lan kaya ing masyarakat, uga ana peningkatan agresif karo kita."

          Pendhaftaran tanggi sadurunge wis kerja minangka sadulur ambulans sajrone urip. Aku takon apa agresi menyang personel ambulans wis tambah pirang-pirang taun. Wangsulane jelas: "Ora, iki tetep padha sajrone kabeh taun kasebut. Bentenane yaiku berkat smarthpone lan media sosial, kanca-kancaku kadang-kadang wis dilaporake sadurunge bali menyang barracks. "

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup