Kim Dotcom 'unmasking saka negara jero', 'The Darklords' lan liyane oposisi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Januari 2019 9 Komentar

sumber: bankinfosecurity.com

Iku terus amaze kula carane wong prasaja fooled dening crita babagan hacks. Temtu kita duwe media mainstream, ngendi swara hypnotic saka newsreader, digabungake karo pokerface sing dilatih kanthi apik, nanging uga media alternatif digunakake kanggo nutup mata wong. Saka kapercayan para peretas Rusian sing mangaruhi pamilihan, kita saiki pindah menyang peretas sing mbrontak sing kondhang sing pengin mbabarake 'negara sing jero'.

Bubar kita weruh laporan babagan 'The Dark Overlord' nyatakake yen dheweke wis dicolong dokumen babagan 9 / 11 lan bakal nerbitake minangka ora yuta ing bitcoins mbayar. Ing wektu sing padha tandha yen kita ngatasi pasukan absolut ing kene, amarga saben bitcoin bisa dilacak liwat blockchain. Iki tegese tujuan akhir saka bitcoin bisa tansah dijupuk lan peretas tiba ing basket.

Ora ana wartawan serius ing donya iki sing mundhakaken masalah iki? Ora, iki mung kesimpulan sing bener. Manungsa waé fokus ing sphinx liya lan ora ana sing nyuwun pitakonan sing paling gampang. Media alternatif kaya nyulam luwih akeh omong kosong, amarga mesthine bisa nyekel tembakan saka urutan sing ditetepake.

Conto liyane yaiku crita babagan Wikileaks lan Julian Assange. Masarakat ora nyadari yen kabeh iku ana ing sangisore kategori oposisi sing dikendhalèkaké, amarga iku banget dipercaya. Assange wis ndhelikake 2012 wiwit Juni ing Kedubes Ekuador ing London lan saiki entuk status pahlawan. Malah Pamela Anderson bakal dadi kanca pribadi. Iku meh worth novel!

Apa oposisi sing dikendhaleni biasane digunakake kanggo nindakake oposisi kaya mengkono bisa dipercaya nanging tumindhak kanthi cara supaya massa bisa dipercaya. Pitakonan sing paling gampang ora ditakoni utawa diabaikan. Contone, yen grup peretas kepengin entuk mbayar bitcoin, pitakonan sing paling penting sing takon yaiku:Kepiye carane wong pengin ngumpulake lan nggunakake dhuwit yen inti saka bitcoin tegese saben transaksi bisa dilacak?"Dadi sing jelas tandha yen 'The Dark Overlord' minangka conto liyane sing wis teka tengen credibly. Lan kepiye babagan kabeh perhatian media babagan Julian Assange? "Yen swara apik banget dadi bener ..

Situs oposisi sayap kanan sing dikawruhi Xandernieuws teka wingi karo pesen ing ngisor iki:

Ing peretas Kim Dotcom kondhang: Taun iki para penjahat Deep State lagi diluncurake

'Politikus lan hakim ing saku pemegang saham lan billiard, sing entuk manfaat saka perang lan kekuwatan lan ngowahi demokrasi dadi khayalan' - Hacks ing Jerman nuduhake hubungan sing cedhak banget antarane politisi lan media

Maca kabeh pesen kene ....

Wiwit 2015 Kim Dotcom wis ninggalake jejak 'roti panggang' digital babagan publikasi WikiLeaks email Hillary Clinton nalika pemilihan 2016. Ing sasi Februari dheweke nyatakake apa sing diarani "Rusian Rusian" Partai Demokratik, ing ngendi "campur tangan Rusia ing pemilihan" sing lengkap, omongan kosong. "Ayo kula njamin sampeyan sing hack DNC ora malah hack. Iku wong njero karo tongkat usb. Aku ngerti iki amarga aku ngerti sapa sing lan apa. "

Wektu iki wong-wong wiwit weruh liwat dhasar ganda lan sing wawasan muncul sing media alternatif digunakake kanggo nemen sebagian mbabarake media mainstream. Iki kedadeyan, Nanging, liwat spin anyar sing pungkasanipun kudu ngirid kapal saka pantai.

Apa sampeyan yakin yen fenomena 'hacker dikenal' bisa ana? Yen John F. Kennedy mung bisa dipecat sacara publik ing mobil, lenggah ing jejere bojone, ing dina sing padhang lan ing ngarep kamera, bisa kaya 'peretas sing dikenal' kaya ngono? Ora, mesthi ora. Padha bisa nindakake sing piyambak, amarga massa kudu dipimpin ngubengi Taman liwat katon oposisi, kanggo menehi kesan sing ana wong sing mbrontak lan ngurus perkara kasebut (supaya padha ora mbrontak piyambak) . Yen sampeyan duwe apa-apa ing donya iki, sampeyan bakal disensor lan sampeyan mesthi ora bakal nampa perhatian media. Sampeyan ora dikepengini lan dikuncalke (ing cara aku nemu) lan yen ana sing amba banget, mesthine ana pilihan 'tidying up'.

Perhatian saka oposisi sing dikontrol wis bola-bali difokuskan ing kondisi kaya-kaya, supaya negara jero nyata ora teka ing cahya ing dina. We are presented karo pahlawan sing wani kanggo resiko urip kanggo "unmasking amba" sing everyone wis nunggu. Dadi, ana play double, ing ngendi wae oposisi bakal dibaleni ing jangka panjang. Iku negara jero sing bener ngontrol game katon oposisi. Dheweke uga njabat Donald Trump ing pojok tengen lan disambungake menyang oposisi sing dikuwasani. Sanalika nyumurupi kejatuhan gedhé AS, kabeh wangun oposisi uga bakal diuripake ing siji pukulan. Gambaran paling apik saka proses iki bisa ditemokake ing artikel iki saka analis Brandon Smith saka alt-market.com situs web. Aku pengin banget maca artikel kasebut kanthi teliti.

Pinten kita kepengin krungu yen ana peretas sing njupuk kanggo massa lan mbeberake bendera-bendera palsu kasebut; Iku kabeh wong. Saran kula: aja kabodhokan. Ing game oposisi apik banget lan tegese dadi biso dipercoyo, nanging ora ateges wis mestine dadi kekuatan negara jero ( lapangan pasukan donya) supaya unmasked. Iku pancen temenan kanggo mbantu lapangan luwih kuat ing saddle. Ancaman paling gedhe kanggo kesadaran kita yaiku kecenderungan kita kanggo percaya ing mitos; utamane yen dheweke bisa dipercaya.

Ora, aku durung nyedhiyani bukti nyata ing artikel iki; Aku mung mrentah marang akal sehat.

Daftar pranala sumber: forbes.com, xandernieuws.punt.nl, situs jeneng peringkat

35 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (9)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Lan kanggo mburu jutaan wong liwat agul-agul, sampeyan ora bakal dihukum nanging diganjar ing donya iki.

    Présidhèn WJC Ronald Lauder mantan presiden Negara Bagian Colin Powell karo Theodor Herzl Award
    http://www.worldjewishcongress.org/en/news/wjc-president-ronald-lauder-honors-former-sec-of-state-colin-powell-with-theodor-herzl-award-11-4-2017

    Israel ngutus misionaris Yahudi kanggo nginterjaya karo kita, perdana menteri Turki ngomong
    Erdogan ngakoni "wong Yahudi sugih ing donya" dituntut kanggo ndandani hubungan; laporan nyaranake konglomerat misteri minangka Ron Lauder
    https://www.timesofisrael.com/israel-sent-jewish-billionaire-to-intercede-with-us-turkish-prime-minister-says/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup