Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Januari 2019 3 Komentar

sumber: elseone.nl

Salam saka Enggal kanggo kabeh pembaca kanggo 2019! Iku taun liyane sibuk lan pratandha kanggo prospek ora begja aku wrote ing artikel pungkasan taun kepungkur. Mulane Jeroen Pauw nguwuh-uwuh "We are starting!" Katone ide apik kanggo mulai karo. Iku katon kaya partai arep diwiwiti. Lan banjur kita ora ngomong babagan pesta 'Kabeh dumunung ing Rusia' utawa pambrontakan sing digawé dhéwé kayadene jubah kuning. Kita ora ngomong babagan manipulasi psikologis wong liwat pepatah Masalah, Reaksi, Solusi ing operasi psikologi Hollywood kanthi peran utama Peter R. de Vries lan pamain berita palsu liyane. Ora, kita wis digunakake kanggo sing. Kita ngomong babagan partai ngendi kekuwatan wiwit erupt.

Ya, sing uga cocok karo aturan kasebut Masalah, Reaksi, SolusiWhere masalah wis bek utawa digawe tansah dhewe, reaksi ngawinang dening media lan digedhèkaké, lan banjur tekan metu kanggo solusi, nanging wektu iki kita ngomong bab ekonomi ambruk kasar lan ambruk Western Kakaisaran Romawi (uga disebut US), kanthi Eropa wekdalipun.

Wow! Iku pesen liyane sing duwe pengarep-arep kanggo 2019! Matur nuwun Vrijland!"Aku arep ngrujuk marang cretology kanca-kanca negara kita:"Kita ora bisa nyenengake, luwih gampang". Kesederhanaan iku dumunung ing mripat liwat gambar gedhe. Mung nalika miwiti kanggo ndeleng acara ing ukuran global ora ing acak (lan uga dening kabeh ngisor palsu jero negara nyoto, ing masking saka jero negara nyata - minangka disedhiyakake dening Q-Anon utawa crita senengane Benjamin Fulford - sampeyan bisa label dhewe minangka clairvoyant. Perencanaan kasebut sejatine jembar. Mulane, aku arep menehi sampeyan tips.

Kanggo miwiti, aku nyaranake maca artikel ing ngisor item menu 'simulasi' ing urutan kronologis. Banjur sampeyan miwiti ing kaca 2 saka item menu iki. Senajan akeh, mbok menawa ing 'UFO iman "utawa" flat sillies bumi' bakal diselehake, Aku nandheske sing iki ora kanggo kula. Iku téori sing lagi dibajak déning para penggedhé kanggo nglakoni trick lama sing nyampuraké bebener karo omongan kosong, kanggo ngirim kapal saka dharatan. Nanging, yen njaluk sing ana jenis kasunyatan simulative (sing aku manggon) lan sumerep sing kode sumber wis game multi-pamuter ing kang bebarengan karo pemain liyane arep kasil, sampeyan bakal script kanggo nemokake kode sumber kasebut. Sampeyan malah bakal nemokake yen ana gawe. Sampeyan bakal temtunipun krungu sing bener-bener omong kosong, nganti sampeyan ndeleng bukti ilmiah, ing ngendi eksperimen pindho wis banget migunani kanggo sinau. Iku nuduhake yen prakara mung materializes nalika diamati. Coba nyawa sampeyan sepisan minangka pemain kanthi controller ing tangan lan wayang ing layar minangka avatar ing game lan sinau kabeh artikel kasebut. Banjur sampeyan duwe basis.

Sawise sampeyan duwe pangerten dhasar, sampeyan bakal weruh yen game iki uga dilengkapi 'avatar' tartamtu ing game arah ngirim ngirim. Iki minangka sing disebut garis firaun. Iki minangka avatar ing game ing posisi paling dhuwur sing nggawe hukum lan aturan, nyithak dhuwit, ngontrol media lan ngisi piramida kabeh daya. Padha ngarahake arah lan ngawasi naskah kasebut. Sampeyan ngakoni naskah kasebut, antarane liyane, prophecies agama lan kabeh jinis ramalan liyane.

Conto iki yaiku surat sing ditulis dening Albert Pike marang Giuseppe Mazzini ing 1871. Huruf iki asring diklaim ora tau ana, amarga aksara kasebut ngandhut Nazisme, lan iki durung ana ing 1871. Nanging sing bener iku salah. Pengawal skrip wis ngerti apa sing bakal teka lan supaya bisa nggunakake istilah sing durung ana. Pahlawan Freemason degree 33e iki, ngira telung perang donya, loro sing wis dirilis. Katelu kaya ngene. Ing loro perang donya padha nyiyapake kanggo panyiapan saka negara Israel (sedhela banget), amarga saka ing Pranyatan Balfour ing 1917 (PD I), ngendi tanah iki dilindhungi undhang-undhang kanggo negara Israel lan miturut omongane uwong buron saka wong Yahudi ing Perang Donya II, sawise kasebut, ing 1948, negara Israel bisa didegaké kanthi adil kanthi biaya saka populasi Palestina. Perang donya katelu bakal ngubengi Yerusalem. Lan sing pungkasan cocog karo ramalan-ramalan ing jaman akhir agama sing padha kaya, nanging konflik ing sawetara titik. Lan unsur-unsur sing saling konflik kuwi minangka faktor sing ngarahake nyiyapake populasi (lan mulane tentara) kanggo perang pungkasan kasebut.

Dadi bener banget gampang kanggo prédhiksi apa sing bakal kelakon. Iku mung angel golek kabeh smokescreens falsifikasi sajarah, propaganda media, jaring safety media alternatif lan liya-liyane.

Saiki kita ing wayah sore saka tiba ing Amerika Serikat. Amerika Serikat, sing kudu tuwuh sawisé Perang Donya kaping II, kanggo ngurangi donya lan ngowahi owah-owahan gedhé, nanging saiki kudu bisa mlebu manawa kuwasa maneh, kanggo nggawa kekuatan pasukan sing luwih kuat. Bidang kekuwatan sing liyane ora mung ing surat Albert Pike, nanging uga logis yen kita nyumurupi ramalan-ramalan akhir jaman. Kita ngomong babagan lapangan pasukan Islam. Ora, ora kasebut pasukan teroris sing diciptakake dhewe (dibiayai dening Kulon kanggo perang proksi lan terorisme), nanging otentik Islam. Concretely, kita ngomong bab Kakaisaran Ottoman. Ana kudu perang mburi wektu kanggo Yerusalem. Sing duwe bab apa karo kedadeyan sing dianggep kaya tokoh mesum (saka tulisan kasebut). Sampeyan bakal nimbang minangka rampung klebu nalar sing AS bakal tiba lan mulane Turkey bakal dadi daya donya, amarga kowe saiki bakal mbokmenawa rodo nyana Rusia lan China banjur bakal di kuatake. Iku amarga sampeyan ora bisa ndeleng liwat script. Aksara iki ora babagan logika, nanging babagan perencanaan. Sing ngrancang ngluwihi logika. Mangga njupuk kula kanggo wayahe lan ngenteni taun sing bakal teka. Apa sampeyan elinga yen aku wis ngomong yen Amerika bakal tiba lan Turki bakal dadi daya donya anyar.

Khalifah Islam, sing dipimpin dening Erdogan, kepengin nyegah bangunan mbangun kaabah saka Temple of Solomon lan uga ngatasi masalah penindasan Palestina. US bakal kelangan kekuwatan ing Trump lan kanthi mangkono, kolom kekuwatan bisa tekan tingkat sing padha. Banjur bakal ana perang kanggo Yerusalem lan Israel bakal nglawan khalifah Islam bebarengan karo AS. Sadurunge wektu kuwi kekuwatan kudu teka ing Eropa. Kekuwatan kasebut bakal miwiti karo krisis ekonomi ing AS, mlumpat menyang Eropa lan ing donya liyane. Ing Eropah, gerakan protes bakal dicet ing jero. Jaket kuning cocok sempurna ing skrip itu. Bangunan iki nggawe kekacauan sing bisa nyebabake wong Eropa kuwat nguwasani wong anyar: Erdogan.

Recep Tayyip Erdogan iku pharaoh anyar Kekaisaran Romawi Wétan utawa luwih 'khalifah Islam' sing didhukung dening, antara liya, Rusia. Ordo ab Chao terus ngakoni ing naskah. Dadi kekuwatan kudu teka dhisik. Mulane aku pracaya kekularan ing Eropah karo sawetara reluctance, ngiring dening dijupuk Eropah dening Turki. Manut, wong ing ndhuwur (kaya Angela Merkel) nyumbang kanggo agenda iki. Padha nindakake iki amarga dheweke minangka pengawal naskah (nyedhaki pilot).

Kabar sing paling apik yaiku sampeyan bisa njupuk pawulangan Turki lan Kamis saiki wiwit diarani Dönnerdag ing mangsa ngarep, nanging ora bakal ganti. Lan kanthi cara kaya bendera abang ayu ing teras uga cukup apik. Kita mesthi bakal kelangan wektu cilik, nanging Pride Amsterdam mbokmenawa mung ngarahake agenda pelangi.

Pengambilalihan Eropah bakal, ing anggitanku, bisa cukup lumaku. Iku bakal dadi jenis Blitzkrieg. Iku amarga wong-wong ing ndhuwur EU wis ngerti agenda iki lan wis nyiapake. Eropah bakal dadi Ottoman. Kekuwatan warga sipil ing Brussels mung bisa terus lan Willem Alexander bisa dadi pangurus utama wilayah Walanda. Frans Timmermans mbokmenawa uga ditemokake ing Brussel, amarga iku becik kanggo ngawula. Perang nyata mung bakal diwiwiti nalika kekaisaran Ottoman wis dibalèkaké manèh marang kamulyané. Miturut skrip, yaiku taun 2023.

Wektu kanggo nimbang teori simulasi minangka 'ora téori, nanging kasunyatan'. Njupuk masalah. Iku worth iku. Sugeng taun anyar!

82 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (3)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Apa maneh dheweke?

  2. Sunshine wrote:

    Ringkesan ringkesan sing apik. Mugi-mugi, sedhih, menawi tiyang-tiyang biasa ing wekdal punika saged nedahaken wawasan apa sing kedadeyan, apa sing kedadeyan. Carane potongan-potongan katon ing papan catur, supaya kita ora lali sapa sing ngandhut malefactors, protagonists, ing matriks iki lan script sing pengin ngetutake kanggo huruf, nganggo utawa tanpa kumelun lan cermin. Ya, maksudku, sing dianggep biasa, sing nduwe posisi kunci ing kabeh ndonya lan njamin yen sampeyan ora dadi anggota klub, sampeyan ora bisa nduweni ketentuan kanggo ngubah masyarakat kanthi drastis. Iki nggawe angel teka kanggo owah-owahan rezim, angel nanging ora mokal. Owah-owahan rezim bisa uga, uga ing Walanda lan ing Walanda perlu amarga ana akeh anggota Club sing manggon ing kene kanthi pengaruh manca. Jaket kuning ing Walanda kaya nanging ora dikelola dening provokator provinsi lan kolaborator liya. Priksa kanthi bener lan tumindak miturut hukum.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup