Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

sumber: vrroom.buzz

Senajan aku duwe umur enom banget wis kanggo nggawe ora pracaya Gusti Allah maha, nanging utamané nguripake wedi, iku fascinates kula carane milyar wong preoccupied karo sistem sing yakin lan supaya netepake kabèh urip liwat. Saiki, ora mung iman marang Gusti Allah, Gusti Allah, Yesus, Krishna utawa Muhammad minangka sistem kapercayan. Sampeyan uga duwe kapercayan liyane, kayata yakin ing téori évolusi, pracaya sing mung apa sawise urip ends, yakin sing Universe wis gladhi, yakin ing wormholes, yakin ing alien utawa yakin sing kita reincarnate. Ing kasunyatan, kanggo saben sistem kapercayan, ora ana jawaban kanggo masalah sing paling penting. Dadi, carane ngerti apa sing bener nalika kita biasane nggawe analisis kita karo kacamata sistem kepercayaan kita dhewe? Apa kita ora bisa ngresiki kabeh sing kita deleng, maca utawa ndeleng liwat filter? Kepiye carane bisa ngindhari iku?

Ing kasunyatan, sampeyan bisa ngomong yen ora bisa dicegah, amarga sanajan wong-wong sing ngalami taun-taun sinau lan nuduhake 'bebener' karo kepastian paling ora teka saka pitakonan sing paling penting. Contone, kanggo nanggepi seri artikel saya, aku tansah takon sing banjur digawe Lucifer (sing gawe simulasi Luciferian, ing ngendi aku ngaku yen kita urip). Anggon yen iki minangka tuhan-tuhan utawa dewa-dewa ing Kitab Suci utawa Qur'an, pitakonan tetep minangka sing nyiptakake tuhan kasebut lan manawa nitahake ora duwe pencipta. Sanadyan alam semesta pancen ora ana, bisa uga sampeyan kepikiran boten pungkasanipun soko wis nggawa kasebut.

Dadi kita bisa nggawe sawetara pilihan ing gesang kita, yaiku:

  1. mung tetep karo sistem kapercayan kita amarga aman lan akrab
  2. yen sistem kepercayaan kasebut wiwit nuduhake sawetara kesenjangan, sinau sistem kapercayan liyane lan weruh yen kita weruh apa-apa ing
  3. nindakake riset forensik menyang kemampuan paling apik lan entuk trek (lan ngrungokake radar jero)

Mesthi, kerep campuran iki opsi 3 kanggo akeh, amarga kita kanthi sengaja tansah kepéngin ngupaya ora sadar kanggo konfirmasi saka wong tuwa lawas. Iki ora kanggo kuring, amarga aku ora seneng banget karo pendidikan Kristen ing umur enom banget. Senadyan masyarakat hangat, aku ora duwe kabeh aturan sing ketat lan nalika aku kudu ngowahi nalika umur 10 nalika musim panas, ing ngarepe 3 sing nganggo klambi werna abu-abu gelap, aku cukup ngerti: iki ora bener kanggo meter. Pemimpin kampus iki nganti seprene katon simpatik, atletik, lan nganti tekan wayahe aku kudu menehi ati marang Gusti lan aku ora gelem. Banjur aku diijini nginep ing wayah wengi ing papan kayu ing restoran kanggo dihukum. Ing sajroning atiku aku seneng banget ing wayah wengi, amarga aku mung bakal kelangan, nanging aku mung siji ing antarane sawetara bocah lanang sing ora gelem ngonversi. Secara intuisi aku duwe sesambungan karo "Gusti".

Sawetara pembaca weruh iki minangka alasan kanggo nyalahake kula saka trauma kanak-kanak, ing basis sing aku entuk gambar kleru dewa sejati ing Kitab Suci. Aku nonton bisa ngakoni nèk Aku mengko ing kanak-kanak lan sak pasinaon durung akeh nyoba sandi paling apik kanggo sinau luwih Kitab Suci uga, nanging malah Willem Ouweneel (apa ing jeneng), a preacher nyatet, 7x doktor ing Aku ngerti akeh lan aku durung bisa ngyakinake dhewe. Aku uga bisa mbayangno yen perangko kejiwaan bisa ditrapake, kayata: "Uga, wong iki nandhang kelainan tindak pidana sing ora bisa dibantah ing tahap awal!"Apa wae, anggere ora skeptisisme sehat panas. Yen skeptisisme sehat ora ana, kita mesthi pracaya menawa bumi warata (nuwun marang para pembaca sing rata-rata).

Wiwitane ing alam aku migunakake akal sehat minangka radar lan ora crita sing wis dakkandhakake. Apa sing aku weruh ing panelusuran liwat urip iku wong-wong Kristen, Islam utawa liyane sistem "agama tinged" yakin, bangga karo buku (utawa koleksi buku). Lan banjur sampeyan isih duwe arus sing nyatakake yen samubarang buku kasebut ora bener diterjemahake utawa ditafsirake utawa manawa bagean-bagean tartamtu asli utawa ora utawa kudu utawa ora dadi bagian saka karya koleksi. Sauntara kuwi, ana keyakinan gedhe ing tulisan lan dianggep pancen asalé saka sumber ilahi ("iku ditulis!"). Saka sudut pandangku sing aku pratelan (adhedhasar cara 3 saka dhaptar ndhuwur) sing kita manggon ing simulasi Luciferian, aku wani ngomong yen dheweke duwe hak ing 'sumber ilahi' uga. Sapa sing nyinaoni buku-buku agama ora bisa mbantu nanging nyimpulake yen ora mung sawetara buku kanthi dongeng. Banjur sampeyan wis kesengsem banget kanggo ndeleng kanthi cetha. Nanging, aku nyatakake yen kapercayan gedhe ing buku-buku ing kasus-kasus kasebut akeh sing diwiwiti saka pemrograman awal lan ora sinau kanthi jero lan kepercayaan yen "sumber ilahi" asli bisa uga adhedhasar visi terowongan.

Sapa sing akeh riset pasinaon kene ing situs lan akeh, uga wis ditemokaké sing Site jagad kudu Lucifer lan tulisan agama uga teka saka sumber sing. Kanggo mujudake kesederhanaan, supaya nganggep yen iki sistem 'keyakinan' sing anyar, tanpa sampeyan pengin nggoleki. Ayo kita uga nganggep gampang yen alam semesta minangka simulasi lan iki minangka bagian saka sistem kepercayaan anyar kita. Nanging, kita tetep mbukak kanggo input lan interpretasi, nanging pitakonan yen aku ora meneng-menengan wis sethitik skewed amarga kita supaya kanti awon pengin duwe definisi final saka sistem kepercayaan sing kita tarik kesimpulan final lan nemu support. Aku pitutur marang kowe sadurunge: ora ana kesimpulan pungkasan definitif lan ora ana pandhuan definitif. Iki minangka penipuan paling utama saka saben sistem kapercayan. Iku ora satus persen padhet. Mungkin kita mung kudu dipangan. Nanging kudu nggawe kita demotivated utawa kudu kita tetep pangarep-arep sing kita meh ana? Aku kudu tetep ing pangarep-arep sing nggoleki Forensic pungkasanipun sijine kita ing trek tengen lan ngemu.

Iman sing asipat mirip kaya sailing pitik tanpa kepala ing programmu. Amarga saben wong nglakoni program pemrograman sing ora layak ora bisa mbantah malah pitados paling apik (ing sistem keyakinan apa wae). Riset forensik mulane mung cara sing bener ing kapasitas kita. Kajaba iku, kita kudu ngrungokake intuisi kita, manawa kita wis nemokake yen intuisi kita ora radar sing dikawruhi pikiran, nanging radar sing dikendhaleni. Yen ora, omahmu hormonal, cuaca, kahanan keuangan, utawa apa wae, bakal nimbulake "intuisi" sampeyan. Nanging logika uga nduweni peran penting. Kanggo akehe, logika uga dadi 'perasaan'. Yen 1 + 1 = 2 ditrapake, iku amarga kita wis diprogram kanthi cara iki. Tanpa program kasebut, angka utawa simbol sing makili nomer kasebut ora ana tegese. Lan India Amazon ora ngerti apa-apa. Kebetulan, pemrograman iki didhasarake logika, nanging ing praktek saben dinten, kita saiki diobati karo hal-hal sing ngrusak logika. Contone, yen ana wong sing ngandhani yen dheweke kudu nindakake karya sukarela dina iki, banjur ngeculake logika: yen ana sing sukarela, kudu sampeyan ora nindakake, nanging sing sampeyan nggawe nalika sampeyan nindakake iku uga bisa lunga. Dadi tansah tetep fokus ing program / habituation sing ana ing sangisore bab.

Yen sampeyan pengin nggoleki seri artikel pungkasan (miturut item menu 'pikiran & jiwa'), banjur sampeyan ora bisa nglawan percobaan pindho slits nyedhaki. Eksperimen iki nduduhake perspektif persepsi manungsa sing penting mung ana nalika diamati. Aku wis nulis sawetara artikel sing aku jelasake babagan carane bisa dibandhingake karo simulasi utawa game. Kanggo sawetara iki mungkin wis diterjemahake minangka citra, nanging sampeyan kudu njupuk iku secara harfiah. Sing ora guyon. Iki minangka asil sing padha percobaan pindho slits. Senadyan meja utawa meja sing saiki lagi lungguh ing lemah utawa sampeyan ngadeg ing kono, mung ngrasa padhang lan padhet, ternyata yen sampeyan sijine ing mikroskop super, bakal ana papan kosong gedhe antarane inti lan elektron atom. njagong. Yen sampeyan nggedhekake luwih lanjut, kabeh materi sing ngalangi katon kalebu partikel obah cilik (kayata elektron sing kalebu nukleus proton lan neutron). Lan yen sampeyan nggedhekake luwih akeh, bakal kurang. Wekasan, partikel paling cilik saiki dadi partikel boson higgs; uga disebut partikel dewa. Nanging yen sampeyan nindakake eksperimen rangkep ganda, ternyata manawa kabeh partikel, sanajan cilik, ora ana nganti sawise pengamatan! Matériat sing ngetokaké kuwi dumadi liwat pemahaman. Dadi kabeh sing dirasakake dadi angel lan nyata nalika sampeyan ngalami saiki.

Iki tegese awakmu uga pengamatan. Lan aku nyoba kanggo mbandhingake sing kanggo game Playstation, ngendi avatar ing game katon ing layar adhedhasar pilihan sampeyan karo controller. Kode piranti lunak (program) saka game wis diatasi, mula kanthi gerakan sampeyan karo controller, piksel kasebut dadi ing layar kanthi cara sing bentuk gambar. Kanthi cara iki, getaran ing aliran informasi dadi penting kanggo pengamat kanggo kontrol simulasi iki (alam semesta kita). Aku wis netepake yen pengamat minangka jiwa. Sing nomer 3 kanggo nambah sistem kapercayan anyar kita. Sampeyan ora pengin banget nyawa lan sampeyan mikir konsep kuwi omong kosong. Sampeyan bisa pracaya yen kesadaran minangka asil saka sawetara sambungan antarane neuron ing otak (bedane antarane manungsa lan mamalia liyane) sing ndadekake kita ngerti. Sampeyan pancen bener. Sistem kapercayan sing diterangake ing ngisor iki adhedhasar logika sing bisa ditemokake saka eksperimen rangkep ganda, yaiku kudu ana pengamat sadurunge materi isih ana. Konsekuensi logis iku banjur kesimpulan yen kudu ana jiwa. Iki minangka kesimpulan forensik.

Saiki sampeyan bisa ngomong: "Mangkene, eksperimen percabangan sing kaping pindho nanging eksperimen 1 saka akeh eksperimen sing wis rampung ing sejarah, dadi apa tegese?"Inggih, percobaan punika ngéwahi sadaya teori ingkang dipunginakaken ing ilmu alam dening Albert Einstein ingkang ageng, sakedhik. Sing uga pratondo yen iki minangka eksperimen penting.

Salah satunggaling implikasi eksperimen kasebut yaiku prakara sing katon kanggo observasi 'superposisi"punika. Paling apik sampeyan bisa mbandhingake karo game Playstation. Sadurunge sampeyan mindhah kontroler ing game, sampeyan bisa pindhah menyang kabeh arah. Kode kanggo kabeh pihak wis tetep ing piranti lunak. Mulane sampeyan pilihan sing nemtokake apa sing bakal katon ing gambar nalika kontroler sampeyan ngalih. Piranti lunak banjur ngétung gambar sing kudu ditampilake ing layar. Wiwit sadurunge iku pilihan yaiku 'superposisi'. Kabeh kemungkinan bisa kedadeyan ing layar. Tes ing bidang fisika kuantum kang nuduhake yen partikel bisa materialize ing posisi diwenehi, lan banjur njaga posisi sing, pratondo Forensic sing konsep entanglement kuantum mbuktikake yen "Superimposisi" supaya materialize mbutuhake deteksi pengamat pisanan.

Sawise diamati lan materialized, loro foton dilerut kuantum katon ngganti posisi bebarengan nalika 1 diganti saka posisi loro. Prinsip iki perlu ing game multiplayer, supaya kabeh pengamat tansah ndeleng informasi sing padha nalika 'superposisi' wis teka. Sampeyan bisa mbandhingake karo 1 pemain ing game multiplayer ndeleng lan njupuk wiwitan obyek kanggo pisanan. Yen pemain liyane lumebu ing kamar, kabeh kudu ndeleng obyek ing wangun lan posisi sing padha. Yen dheweke dadi obyek, mesthine kabeh wong bisa weruh iki saka perspektif lan posisi. Ternyata prinsip iki ana ing donya pangembangan aplikasi realita sing ditambah diterapake. Kuantum kuantum kasebut nuduhake forensik yen kita ana ing salah siji multiplayer game universe urip. Iku bakal dadi bagean 4 saka sistem kepercayaan anyar kita.

Karakteristik saka game yaiku supaya dheweke ngetutake skrip tartamtu. Kita uga bisa ngenali iki ing alam semesta game multiplayer kita. Yen sampeyan duwe latar belakang agama, sampeyan bisa uga ngerti babagan fenomena 'prophecies'. Nanging yen sampeyan ora, sampeyan bisa uga kenal karo horoskop saka majalah tabloid utawa mungkin sampeyan menyang astrologer serius utawa duwe kartu tarot. Saka kabeh iki katon yen ana prediktibilitas tartamtu ing game kita. Iki nuduhake yen kode sumber ngasilake program dasar dhasar. Yen sampeyan muter CD saka game kanggo Playstation game ing pamuter, kabeh game wis tetep ing CD kasebut. Komputer ing Playstation sampeyan nerjemahake kode kasebut miturut sawetara faktor. Ayo mulih saka game mulitplayer. Apa faktor kasebut:

  1. 'mbangun' / alam semesta ing game kasebut - minangka diprogram dening pembangun
  2. skrip game
  3. pilihan lan obahe sampeyan ing game
  4. pilihan lan gerakan liyane ing game
  5. interaksi antarane avatar sing diprogram ing game (saka gawe saka game kasebut, kalebu script game), sampeyan lan pemain liya
  6. pengamatan pisanan saka wong-wong wilayah ing game lan kegiatan ing wilayah kasebut (nyatake yen wis ditembak wong ing panggonan A lan sampeyan mung ngetik panggonan A, sampeyan - ing game multiplayer - kudu ndeleng bab sing padha ing layar saka perspektif lan perspektif)

Mulane, carane sukses sampeyan ing game gumantung saka akeh faktor. Nanging, ana naskah sing cetha. Lan yen sampeyan duwe CD ing tangan sampeyan (sadurunge sampeyan sijine ing pamuter), kabeh kode kasebut wis dibakar ing CD. Ing game multiplayer, game mesthi nganggo server tengah ing cloud. Ing 'superposition' apa sing diwenehi ing layar banjur gumantung ing observasi 1 saka pemain. Tulisan iki tansah ditrapake ing garis sing wiyar. Ing sajroning naskah kasebut sampeyan bisa milih, nanging garis abang tetep. Iku amarga game wis diprogram. Iki ngidini tukang mbangun game kanggo prédhiksi asil ing varian x-pilihan saka x-multiplayers. Sawise kabeh, dheweke ngerti naskah.

Miturut pendapat saya, naskah kasebut diwakili ing tulisan suci lan prophecies utawa ing jinis prediksi liyane. Nanging, avatar sing diselehake ing game dening programmer muter peran utama ing babagan iki. Yen ora, sampeyan bakal ing nomer x multiplayers siji x kanggo daya x duwe kemungkinan ngendi pengamatan diwiwiti saka 'superposisi'. Supaya supaya skrip bisa sukses, eksternal (liwat kontroler) sing muter avatar ing game kudu ora diwenehi posisi dominasi. Sawise kabeh, apa sing ana ing layar ditemtokake dening observasi pisanan (percobaan pindho slits). Minangka pembangun game, sampeyan kudu nggawe sampeyan duwe kathah avatar ing game sing nyedhiyakake 'pengamatan pisanan', supaya avatar liyane ing game mutliplayer kudu ndeleng bab sing padha. Nanging kabeh iki, mesthine, miturut aturan konstruktor sing wis diprogram, lan uga nduweni peran utama ing pemahaman.

Nalika aku dipindhah karo aeronautics partner sak project final kanggo sinau sandi dipuntampi simulasi pesawat (paling Hans wrote kode lan aku kabuka bir), kita wrote iki supaya malang unfolding ngendi kita mbukak. Adhedhasar aturan aturan dhasar, lanskap sing kasebut kanthi acak, nanging mung minangka aturan dhasar. Supaya sampeyan bisa nggawe lanskap sing tanpa wates, ing ngendi lanskap dadi material miturut pilihan para pemain. Sampeyan bisa mbayangno betapa pentingnya yen avatar ing NASA nglakoni pengamatan pisanan saka 'alam semesta'. Sawise diamati, persepsi tetep ora bisa dirubah saka superposisi. Dadi, carane penting maca koran lan nonton TV? Ing persepsi sing diwenehake marang sampeyan, banjur dadi materi lan ora bisa diowahi. Mulane penting banget yen ana avatar ing game sing nyedhiyakake 'pengamatan pisanan'.

Kita banjur bisa nyimpulake yen pengamatan pisanan nduweni peran penting ing game multiplayer. Apa ora alasan kanggo mbuwang kabeh buku, komputer TV lan telpon pinter? Ora, amarga ana wong liya sing ngetokake pengamatan kanggo sampeyan. Ing kasunyatan, kanthi game multiplayer kaya kita - sing nduweni miliaran pemain - sampeyan ora bisa menang lomba ing wilayah kasebut, misale jek. Nanging nunggu menit. Kabeh barang kaya buku, TV, telpon pinter, lan liya-liyane, wis dadi materi sing didhasarake miturut observasi. Kita wis teka ing kesimpulan yen jiwaku iku pengamat. Cara mung kanggo ngowahi hasil simulasi iki yaiku nindakake apa wae karo pilihan sampeyan ing game kasebut. Yen akeh pemain ing game nyimpang saka naskah, ana sing bisa diganti. Ananging misale jek sing tugas mokal, amarga akeh jiwo sing arep supaya ngenali karo avatar ing game bebarengan, padha kantun kanggo nggawe pilihanipun beda kesadaran (kang sing saka perspektif saka nyawa nguningani).

Apamaning soko kudu kelakon ing naskah, kanggo ing mbangun saka program kasebut lan kanggo aturan dhasar, sing avatar dibebasake saka pakunjaran. Supaya sampeyan mikir yen kita kudu ngganggu game lan nyetel kode: saka njaba; saka posisi pengamat, jiwa. Nanging ora mung yen kita nemokake yen kabeh sing kedadeyan ing game ora masalah kabeh? "Iku mung game .."Yen sampeyan kelangan game bal-balan FIFA ing Playstation sampeyan, sampeyan wis ilang, sampeyan bisa baal minangka plug lan sampeyan njupuk controller kanggo njaluk hidung sing seger. Sawise sampeyan wis rampung main game lan sampeyan weruh yen sampeyan ana ing tataran sing kebak wong nganggo kabeh kacamata VR ing irung, sampeyan mungkin bisa 1 kanggo 1 ing pundhak lan nerangake yen iki mung game. Nanging, simulasi iki ora katon kanthi gampang. Iku katon kaya pakunjaran jiwa ing ngendi sampeyan ora bisa lolos kanthi gampang. Nanging mbok menawa, amarga kita wis ngandel karo pemahaman liwat avatar kita ing game sing kita teka kanggo ngenali awak kita. Mungkin wektu kanggo pindhah menyang 'aksi spooky ing kadohan"utawa mungkin kita ora kudu njupuk game banget.

Temtu sampeyan bakal nganggep ndhuwur kasebut minangka pengulangan saka apa sing wis ditulis sadurunge. Sing bener, nanging aku pengin nggawe cetha liwat artikel iki sing penyidikan forensik iku sing ndadékaké kesimpulan simulasi lan uga kesimpulan sing dadi simulasi Luciferian. Sanajan aku bakal ngetrapake sing luwih anyar maneh, yaiku kesimpulan sing banjur culik ing sistem kepercayaan anyar; sistem kepercayaan sing sayangé durung ditemokake kabeh jawaban. Contone, isih ana pitakonan sing mbukak:

  1. sing banjur digawe Lucifer
  2. Apa waé / tujuane, kepriye dheweke pengin mbangun simulasi sing katon kaya urip sing bakal kelangan awak dhewe?
  3. sing kita nanging nyawa lan endi sing nyedhiyakake nyawa kuwi?
  4. ana dewa sing wis nggawe loro Lucifer lan jiwa kita?
  5. etc lan liya-liyane

Sampeyan mung bisa ngluwihi penyelidikan forensik yen riset pisanan wis ngasilake trek. Lintasan iki wis nyebabake titik kasebut ing panliten, saka ngendi sampeyan bisa nerusake. Sing dadi status saiki. Sampeyan bisa nindakake penyelidikan forensik dhewe. Mbok menawa sampeyan bakal nemoni kesimpulan sing beda banget. Aku seneng ditrima dening input saka wong liya, amarga luwih becik nemokake awal apa sampeyan ana ing trek sing bener utawa ing jalur sing salah. Aku nyoba kanggo ngilangi sing paling akeh kanthi ndeleng yen ora ana kaca tingal (minangka asil saka sistem kepercayaan). Ing pangertèn iki, aku luwih seneng sinau awal kanggo nemen kritis ing sistem kapercayan. Muga-muga sing wis menehi kula wiwitan kepala lan push ing arah tengen. Saka kene, riset terus lan aku bakal laporan online. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa nerusake ngetutake.

Apa sampeyan wis ngerti babagan makna ayat Kitab Suci saka kitab Wahyu 1 ayat 7?

"Lah, Panjenengane rawuh kanthi mega lan kabeh mata bakal bisa ndeleng Panjenengane"

12 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (9)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Arie Maasland wrote:

    Wingi Martin,
    Kanthi artikel iki sampeyan menehi sing maca menu pilihan gedhe.
    Aku bakal ngerti yen kabeh wong bisa nyathet kabeh varian "apa sing bisa dadi bebener" kanggo awake dhewe. Banjur, netepake jaminan saka saben skenario karo nomer antarane 0 lan + 10, lan netepke "titik ora mesthi mbukak" kanthi nomer antarane 0 lan -10. "Hasil kalkulasi" menehi gambar saben skenario babagan kapercayan dhewe (kamulyan) babagan saben skenario kasebut.

    Kaya sing wis dakkandhakaké marang kowé, kabeh cara tambahan saka Kitab Suci (teks dhasar) éntuk tokoh sing luwih murah tinimbang doktrin Kristen sing bener. Dadi aku ora ngerti doktrin Kristen sing bener (bener) saka doctrine denominasi paling ecclesiastika (karo kabeh pengalaman pedagogi saka para muda ...), nanging doktrin, liwat rencana kaping, pemugaran pokok saka kabeh.

    Dikarepake kanggo sinau tuwa saka siji utawa luwih cara, sing nduweni: kita ngidinke (yèn muncul ing kayekten) daya gaib Allah ndhuwur kita, saka "sangka Dèkné kukumipun chain autoriteits"? Utawa apa kita nganggep "dhuwit panguwasa"? (... sing uga ngandika saka kita ing Kitab Suci)

    Pitakonan sampeyan:
    • Lucifer (ana sawetara varian ing agama Kristen babagan "sing Lucifer") iku ora ana liya saka "kicker perang", puncak kejahatan. Ing sisih liyane, makhluk iki ora beda karo alat ing Rencana Allah kanggo nemokake GOOD. Sawise kabeh, mung saka kesadaran EVIL kita bisa ngenali GOOD (Gusti kerja ing jaman iki kebak kontradiksi)
    • Lucifer ora kreatif, nanging minangka bagian saka sistem. Sampeyan uga ora bakal bisa lolos saka sistem ... ora kanthi nglalu.
    • Pitakonane Lucifer kepengin nggawe simulasi kaya ... asal saka "naskah dhewe". Mbok menawa pitakonan ora bener.
    • Pitakonan Panjenengan 3, apa kita nanging nyawa? Manungsa kalebu roh, jiwa lan awak. Kita bisa nambah kabeh jinis wahyu kanggo apa sing. Nanging awakmu (daging) miturut definisi tundhuk transiensia lan kanthi definisi iku dosa ing alam, lan uga mati. (Kita uga njanjeni awak anyar). Roh kita iku saka Gusti Allah lan bali menyang Gusti Allah nalika kita mati (supaya pikiran kita tansah ana). Nyawa ("sapa sing sampeyan") iku bener ana ing getih, lan ing wayah wengi, jiwa bakal ngaso ing panggonan istirahat sing ditetepake nganti kebangkitan kapisan utawa kapindho.
    • Takon 4: ya, Siji lan Dewa sing padha saka Sinten, dening sapa, lan marang kabeh iku.
    • Pancen, aku wis mikir babagan "kabeh mata bakal ndeleng Panjenengane". Delengen, manawa sampeyan kepengin oleh Gusti Allah, lan Gusti Allah nuduhake yen Panjenengane bakal mbenerake kowe ing arah gambarNe ... banjur iku proses. Proses kasebut wiwit ing ngendi wae ... lan kabeh wong teka. Buku kasebut ing Kitab Suci kasebut asal saka buku Alkitab sing paling simbolis, nanging ana uga sing nyebutake yen Panjenengane (Sang Putra, Yesus) bakal gabung karo wong-wong sing dipilih kanggo miwiti kanggo mulihake Bumi. OK, banjur sampeyan bisa takon sawetara pitakonan praktis babagan bumi sing rata utawa bunder .... Kajaba iku, kita ngerti babagan macem-macem teknik hologram, nanging aku ora kuwatir bab iku.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku nyaranake muter game Playstation bebarengan kanggo seneng-seneng. Utawa mung game online. Aku ora seneng, nanging aku wis nonton.
      Yen sampeyan kalah dhewe ing game kasebut, sampeyan bakal ngenali dhewe karo wayang ing game kasebut. Boneka kasebut nduweni awak. Sing nuduhake dhewe saka kode software ing layar.

      Aku sampeyan kudu maca artikel maneh lan coba ndeleng eksperimen slith. Sampeyan ngomong: "wong duwe roh, nyawa lan awak" (yaiku posisi sing kuat miturut buku sistem keyakinan sampeyan). Aku ngomong: wong ora ana. Manungsa mujudake pengamatan, kayata nalika sampeyan main game ing komputer sampeyan dadi materi saka boneka kasebut minangka hasil saka input (karo controller). Kabèh ing game kasebut minangka materialisasi saka pemahaman.

      Saka Kitab Suci (buku sing ditulis saka jero ing simulasi), manungsa dadi awak (kanthi jiwa lan roh). Wayang ing game kasebut nggambarake game saka njero. Sawetara boneka wis krungu pambangun game kasebut liwat swara ing game lan dilebokake ing kertas. Nanging, boneka ora bisa ndeleng tampilan helikopter (saka njaba game) kanggo mangerteni apa sing dimaksud.

      Awake iku yaiku 'kuil' (avatar) lan ana mung minangka hasil observasi. Dadi mung ana lan mung nyawa. Liyane iku sawijining simulasi sing mujudake (katon ing layar) liwat pemahaman jiwa.

      Nyebarke Kitab Suci sapisan 1.

  2. hans coudyser wrote:

    Titik lima sing sampeyan sebut kanggo malah luwih saka karya, aku. 'pitakonan sing isih mbukak', sampeyan ora bisa nglirwakake riset menyang apa 'panjajah'. Ana akeh sing bisa ditemokake babagan iki, saka budaya kita dhewe nanging mesthine uga ana liya minangka rekomendasi (native). Kesimpulan kula saka iki yaiku Lucifer, sing sampeyan sebut dheweke, yaiku kreasi saka archon. Yen dikarepake, aku bakal bali maneh kanthi luwih rinci. Pengalaman saya, Nanging, iku ujian dhéwé njupuk prioritas. Apik artikel ovrigens. Aja ngelingi babagan nerbitake karya ing Inggris? Iku mesthi pantes kanggo panggung global. Salam, Hans.

    • Martin Vrijland wrote:

      Ing pendapat saya, archon minangka bagian saka simulasi Luciferian lan ora cara liya.

      Lan ya, aku wis nyoba siji, nanging iku dadi proyek kanggo njaga situs iki ing basa Walanda, nanging uga sibuk karo terjemahan. Kajaba iku, aku ngerti sing Google translate bakal cepet cukup kanggo ngatur sing proyek kanggo kula.

  3. hans coudyser wrote:

    Secara pribadi, aku nyoba mangertos lapangan arontologi saka perspektif. Iki mbutuhake cara sing beda banget kanggo nindakake samubarang amarga beda-beda saka sing bisa kita bayangake. Padha duwe reaksi sing beda-beda lan lapangan pandang lan iki angel kanggo ngekspresh ing pangertian lisan sing wis ana. Lucifer lan carane kita napsirake lan ngajari iki asalé saka pangertèn kita. Aku pracaya supaya adoh kanggo ngati-ati yen iki ora mengaruhi lapangan archontic ing kabeh. Solusi ngapusi ing ngendi kita bisa mirsani lan mangerteni alam lan iki pendapatku. uga bisa kanthi nggunakake identitas archontic sing sabenere kita entuk nemokake utawa nyoba. Nganti saiki, aku nyumurupi kreasi Lucifer minangka identitas sing diciptakake kanthi luhur sing nggawe akeh karya lan nalika ndhelikake identitas sing bener ing buri kasebut. Kanggo mangerteni kabeh iki, aku uga sinau nyingkirake definisi sing ketat lan watesan identitas. Iki beda karo archonet. Salam, Hans.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku ngomong: eksprimen ganda slith
      Kabeh sing sampeyan tingali kaya kode ing server tengah ing méga game multi pamuter. Pengamatan kasebut bisa dadi materi - saka superposisi - ing layar. Nyawa sampeyan iku pengamat.
      Sawetara tingkatan diprogram ing kode kasebut. Sing arcade / demonic / malaikat / jin kang (apik wong - wong ala) tingkat 1. Nanging belongs kanggo model wedi marang Gusti Allah mungsuh Iblis, swarga mungsuh neraka, angel vs. setan, mbeta roh suci mungsuh setan kasenengan (Archons). Dadi kuwi, kayata, kanggo tingkat kasukman ing program iki (simulasi iki).
      Aku ora setuju karo kowe.

  4. hans coudyser wrote:

    Kita uga kudu ora setuju karo Martin supaya bisa nemokake temuan kita lan kanggo neliti maneh. Nalika sampeyan katon saka kolom archontic, padha ngomong babagan status 'biasa' minangka kita karo subordinat. Moral utawa sederek mung ora ngerti, kaya-kaya ora duwe 'kabel' kanggo iki. Liwat e-mail aku nyebutake pemahaman apa sing 'ngarahake' kita pemahaman lan manifestation saka jiwa. Aku iki jeneng sawetara urip sadar jejer. Ana sawetara pemain liyane sing bisa nggunakake strategi siji liyane. Asal -uiteindelijk- suda kanggo siji -lucifer- Asal-Usul saka gambar pemahaman kita iki mentas, kaya contone teori Big Bang. Aku bisa ngetutake konsep kode lan program sing diprogram, nanging iki uga asal saka pemahaman kita kayata mung spiritualitas. Pandhita ora duwe dualitas. Padha nggunakake program kita sing paling mungkin duwe riwayat sing beda. Iku liwat pemahaman sing nyoba kanggo ninggalake saka server tengah sing sampeyan ndeleng kolom liyane sing koyone bisa 'beda'. Iki nyebabake risiko, nanging kaya aku wis nyatakake, paling sethithik.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku luwih milih ora ngalami diskusi, nanging nganggep "lapisan arsitek" minangka bagian saka simulasi Lucifer, kaya sing diterangno sadurunge. Kaya sing sederhana.
      Sampeyan bisa nggawe kabeh Hans banget kompatibel lan Komplek, nanging aku nyoba kanggo nuduhake gamblang saka iku.

      Ing cendhak, kula komentar ing tulisan spiritual-mungel (utawa dimaksudaké kanggo dadi menarik utawa njedhul saka panyerepan saka informasi saka macem-macem sumber), nanging biasane kebingungan opwerpend sowing lan smokescreens, nalika iku kabeh gampang banget kanggo nangkep. Aku nganggep slogan-slogan iki mbingungake saka kategori sing padha karo crita-crita sing dawa-dawa karo Martijn van Staveren. Lan woolly opacity ngutangi dhewe apik kanggo kursus latihan, amarga pengin ngerti dadi luwih, nanging ora bakal weruh ing: sing mung diutus kanggo guru.

      Aku ngundang spiritualitas komersial. Sawise kabeh, kita kudu nglakoni apa wae lan tansah seneng kanggo nliti kursus meditatif kasebut. Kita wis wiwit seneng latihan spiritual kita lan uga menehi perasaan kelompok. Bowl singing here, incense there. Lan siji luwih akeh tinimbang liyane; siji malah luwih gosip gosip tinimbang liyane. Gereja Pentecostal ing jaket liyane. Wis dadi wangun gereja lan wong-wong sing gelem mbayar.

      Kesadaran saka sing kita lan carane kasunyatan bisa luwih gampang kanggo nangkep tinimbang kabeh sing bisa nggawe pikiran kita. Wong-wong mau nggawa sampeyan labirin, ing ngendi sampeyan aran sampeyan kudu nyedhaki titik pungkasan, nanging tansah kudu mbayar panah.

      • Martin Vrijland wrote:

        Iku uga nyatet sing aku wis dangu sensitif teori kuwi, amarga iku kabeh dadi ayu sing parchment diterangake ing teks Nag Hammadi. Nanging ora ana liyane saka varian liyane jago pikir religius sing digandhengake karo simulasi iki. Pandhita, jin, dhemit ..
        Yen sampeyan pengin pracaya ing parasit energi, sampeyan bakal njaluk wong sing ditawakake ing simulasi iki. Yen sampeyan pengin pracaya sing bisa kapenuhan ing Roh Suci, kang uga bisa njaluk konfirmasi saka panggon acara ngendi padha saosa puji marang Sang Yehuwah ing udhara karo tangané lan ing ibu ngandika. Soko kanggo everyone ing game iki.

        Wektu kanggo ndeleng liwat apa tenan lan sing ing tombol.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup