Kunci Coronavirus: hukum darurat, konstitusi lan hak dhasar, apa sampeyan kudu ngerti, apa sing bisa sampeyan lakoni (angger-angger darurat ora konstitusional)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 27 April 2020 16 Komentar

sumber: politie.nl

Apa sampeyan ngerti manawa ing kahanan darurat koronavirus iki, kita duwe rong puluh lima walikota super sing ora dikontrol maneh dening dewan kutha? Dadi dheweke duwe jinis kekuwatan diktator liwat wilayah sing diarani keamanan. Mung ruangan nomer loro sing isih nonton, nanging ora perlu ngomong sajrone peraturan darurat.

Undhang-undhang kotamadya iki kanthi jelas nyatakake manawa peraturan darurat bisa, nalika ana krisis, mbatesi kabeh hak, kajaba sing kasebut ing Konstitusi. Hak sing digandhengake ing konstitusi kasebut lan saéngga dilanggar kanthi ilegal sajrone krisis korona iki? Ayo goleki kasebut.

Konstitusional

Hukum pisanan sing ora ana konstitusional yaiku jarak jarak siji lan setengah meter. Konstitusi ujar yen sampeyan anduweni hak asosiasi. Supaya sampeyan bisa kumpul. Iki tegese sampeyan uga bisa nduduhake lan manawa tetep setaun lan setengah meter mung mbatalake konstitusi.

Kabèh kunci lan wajib lenggah ing omah kanthi kemungkinan sah miturut konstitusi. Tutupan ora konstitusional.

Babagan liyane sing ditindakake polisi yaiku nyerang omah. Lan nalika media fokus perhatian sampeyan ing IC lan nomer sing kongres lan Robert Jensen fokusake perhatian sampeyan uga, nanging banjur ujar manawa ora ala, ora ana sing nunjukake sampeyan nglanggar Konstitusi.

Pramugine super nduweni hak kanggo nyerang omah utawa bisnis polisi. Media ora nuduhake sing. Dheweke mung nuduhake yen taman lan dalan wiwit diisi maneh. Kasangsaran ing masarakat ora bakal katitik. Banjur kenapa kita ngerti iki kedadeyan? Banjur, kita kudu maca antarane garis. Kaya ing iki Artikel Trouw:

Profesor hukum konstitusional Jan Brouwer (Universitas Groningen) lan Jon Schilder (VU University) ngerti yen para pengacara lan pelaksana mulai rumangsa ora kepenak karo teks sing cepet-cepet nulis tata cara darurat.

"Sing wis jelas nyatakake. Dadi apa sing kedadeyan ing krisis iki ora ilegal, ”ujare Schilder. "Mlebet omah lan bangunan komersial nglanggar hak dhasar kanggo privasi lan hukum omah. Yen sampeyan pengin iki bisa, parlemen kudu nyetel hukum kasebut. "

Saiki konstitusi kasebut ora mung dilanggar sajrone orasan darurat darurat korupsi korona, uga karo hukum perawatan kesehatan wajib (WvGGZ) sing ditrapake tanggal 1 Januari 2020, negara kasebut nduweni hak kanggo njupuk wong-wong saka omah-omah amarga amarga nemokake. manawa dheweke butuh perawatan kesehatan mental utawa fisik. Iki uga ora ana konstitusional.

Sampeyan duwe ing kabeh kasus ing ndhuwur hak konstitusional kanggo privasi lan sing ditindakake ing kabeh kasus ing ndhuwur.

Ing praktik, mula bisa uga, yen umpamane, sampeyan ngetutake ide tartamtu sing dianggep negara iki minangka ancaman kanggo lingkungan sampeyan.

Dadi, sampeyan mikir yen krisis korona cidra utawa PsyOp, mula negara bisa mutusake manawa sampeyan dadi ancaman marang wong liya amarga sampeyan bisa uga ora netepi "aturan" enem sikil (sing ora dikonfirmasi) . Iki bisa uga tegese yen negara sampeyan mikir manawa sampeyan duwe coronavirus ing antarane anggotane, nanging sampeyan ora pengin melu tes utawa nggunakake aplikasi prentah, sampeyan uga bakal nemoni ancaman kanggo lingkungane lan mulane "perawatan prentah Bisa dileksanakake.

Owah-ewahan pamrentahan

Lan supaya kabeh kudu ditindakake kanthi cepet ganti hukum, sadurunge mob ngerti manawa para mayora lan squire ora duwe dhasar sing sah. Iki bisa uga minangka amandemen konstitusional utawa katrangan samar ing bentuk ukum anyar sing nyoba nggeser utawa langsung deskripsi samar.

Apa sampeyan ngerti saiki kenapa pengadilan kudu ditutup? Kanthi pengadilan tertutup lan pengadilan ditangani nganggo telpon, sapa waé sing berjuang ora ana kemungkinan rebuttal. Ing koran rakyat contone laporan:

"Ana kasus sing nunggu ukara nganti suwe. Saiki dheweke dibuwang kanthi cepet. '

Penting kanggo ngerti hak dhasar sampeyan lan penting kanggo ngerti kepiye nganggo klambi karo pitung mil. Nanging luwih penting kanggo ngerteni manawa undang-undang lan peraturan, kalebu konstitusi, ora ditrapake kanggo sampeyan. Pamrograman paling gedhe sing diinstal ing sampeyan saka ayunan yaiku ana wong sing duwe wewenang tumrap sampeyan. Ora ana sing duwe wewenang tumrap sampeyan. Kaya ngono:

Kita duwe hukum ing Walanda (kaya ing saben negara) lan ukum kasebut ditandatangani 'makutha'. Iki diarani 'makutha' amarga ana wong loro ing Walanda: King Willem Alexander lan Ratu Maxima. Makutha kasebut minangka kekuwatan sing nyata. Wong-wong mau ndhelikake wayang politik sing wis dilatih wiwit umure wiwit pura-pura marang khayalan demokrasi liwat roso politik sing beda.

Nanging, kabeh politisi kasebut sumpah setya karo makutha. Iki tegese saben ukum mung bakal ana nalika makutha ditandatangani. Sampeyan bisa uga ora langsung percaya, amarga sampeyan wis diprogram wiwit umure wiwit percaya demokrasi, nanging priksa apa teks sing diwiwiti saben pamrentahan:

Kita Willem-Alexander, kanthi sih-rahmat Gusti, Raja Walanda, Pangeran Orange-Nassau, lan sapiturute lsp. Kabeh sing bakal ndeleng utawa ngrungokake iki maca, uluk salam! ngerti:

Mangkono Kami wis nganggep manawa sampeyan kepengin banget. banjur nderek katrangan babagan ukum

Pancen angel banget ngluwihi pemrograman sampeyan lan Robert Jensen ora bakal nuduhake iki, amarga nggunakake 'tentara Orange' saben siaran. Sampeyan duwe pawai oposisi sing dikontrol. Dheweke kudu nyekel sampeyan kanthi nyalurake kritik sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan rumangsa diurus. Ora, sampeyan kudu nindakake dhewe lan sampeyan ora kudu tetep bodho lan pasif. Sampeyan kudu ngebor program sampeyan kanthi lengkap! Ing ngisor!

Lan, apa program kasebut? Waca maneh apa sing diwiwiti saka hukum: We Willem-Alexander, dening sih-rahmat Allah, Raja Walanda.

Napa 'kita'? Iki nuduhake 'makutha'. Nanging sing luwih penting kanggo ngetrapake sampeyan yaiku ing ngisor iki:

Ora mung angger-angger angger-angger darurat ora konstitusional, kabeh prinsip hukum lan konstitusi ora konstitusional.

Babagan adhedhasar ngapusi. Iki adhedhasar crita rakyat sing paling gedhe ing kabeh wektu. Aku ngerti manawa bakal nyebabake kognitif ing otak lan sampeyan ora bisa percaya. Sawise kabeh, kabeh wong percaya. Ya, kabeh wong ing saubengé diprogram kanthi jero kaya saiki! Nanging aku mbaleni maneh: Kabeh hukum adhedhasar kabohong.

Konstitusional

Blok daya kabeh pemerintah, hakim, pengacara, pengadilan lan polisi dibangun babagan ngapusi sing padha. Kabeh padha sumpah setya marang makutha lan ngetrapake undang-undang kasebut kanggo makutha. Apa dhasar kekuwatan makutha adhedhasar? Ing ide sing ora bisa dipercaya 'sih-rahmat Gusti'. Iku mung ana. Waca maneh: "Kita Willem-Alexander, kanthi sih-rahmate Gusti Allah, Raja Belanda, Pangeran Orange-Nassau, dll."

Dadi sampeyan gratis! Ora ana sing duwe hak ngrampok sampeyan kabebasan kanthi cara apa wae. Yen ana wong tartamtu kanthi seragam sing mikir bisa nindakake iki; sing nggawe awake dhewe lan mikir bisa nolak sampeyan saka kebebasan; manawa isih ana hakim sing ngetrapake sampeyan babagan kabeh amarga kabeh sumpah setya dadi mahkota.

Aku sengaja ora nganggo tembung najislegal, nanging: najissah.

Sampeyan hak asline manungsa njaluk supaya hak dhasar sampeyan. Sampeyan mung ngucapake menyang squires makutha (sing nganggo seragam) yaiku ing ngisor iki:

"Tampilake kula dokumen lan tandha saka Gusti, nuduhake sih-rahmat saka Gusti sing nganggo makutha nggayuh kuwasa lan angger-angger sing sampeyan njaga. Pelaksanaane lan angger-angger sampeyan ora konstitusi lan ora kena daklakoni. "

Ayo ndhuwur iku nembus sampeyan kanthi becik. Waca kaping pirang-pirang lan waca bukaku kanggo nemoni kasunyatane kaya kasunyatan sing dirasakake wis rampung diwarnai: wiwit bunder tekan kuburan. Temokake kabeh lapisan pemrograman, kalebu skrip master sing saiki kabukak kanthi kacepetan kilat.

buku sampeyan

Daftar pranala sumber: wikipedia.org, trouw.nl, das.nl, inggrisbestuur.nl, volkskrant.nl

2K enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (16)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Hukum darurat kanggo langkah darurat ing nggawe
    Pamrentah nggarap hukum darurat kanggo menehi langkah-langkah nglawan panyebaran virus korona kanthi dhasar legal. Ing sawetara minggu, ukum iki kudu ngganti peraturan darurat manawa langkah-langkah kasebut saiki ditata. Sumber ing The Hague nglaporake iki menyang NRC.

    UU anyar kudu mungkasi, miturut pengacara, "darurat", "ora demokratik" lan "darurat". Langkah-langkah sing ana, kayata larangan pambentukan klompok tanpa jarak jarak siji setengah meter, mengaruhi kebebasan asosiasi, agama lan pendhidhikan. Lan polisi mlebu omah lengkap banget nglanggar hak privasi.

    Hak kasebut diciptakake ing Konstitusi. Iki mung diijinake kanggo nolak babagan iki yen diwenehake dening ukum. Iki ora kedadeyan karo peraturan darurat. Angger-anggering Toret anyar kudu ngatur iki luwih apik, saengga hak-hak sipil bisa diwatesi (sementara).

    Angger-anggering ukum kasebut uga kudu nggawe dhukungan demokrasi sing luwih apik. Peraturan ora bisa dibantah lan dipilih dening politisi. Banjur sampeyan bisa karo hukum darurat, sing diarepake ditrapake nganti 30 September.

    Sumber:
    https://nos.nl/liveblog/2331851-johnson-weer-aan-het-werk-nieuw-zeeland-heeft-virus-een-halt-toegeroepen.html

  2. Martin Vrijland wrote:

    Yen sampeyan maca pesen kaya iki babagan pengacara Jerman (Beate Bahner) sing wis dikunci ing klinik psikiatri kanggo nglawan konflik konstitusional langkah koronavirus, elinga yen iki PsyOp sing kudu medeni sampeyan ing pungkasane. ora ana ing sisih tengenmu:

    https://detheorist.nl/nieuws/duitse-advocaat-opgesloten-in-psychiatrische-afdeling-nadat-ze-had-opgeroepen-tot-verzet-tegen-ongrondwettelijke-covid-19-lockdown

    Sampeyan ING FUNDAMENTAL SAIKI DIDENG ora bakal dideleng

    • Frans Jansen wrote:

      Sing bisa uga. Dheweke diadili sawise diadili lan dibebasake.

      • jupasch wrote:

        Aku mesthi ujar yen bocah-bocah padha dadi tanggung jawabe.
        Apa sing sampeyan butuhake, sapa sing arep dipengeti?
        Yen ana wong nyabrang tapel wates sampeyan, bisa ngomong (tanpa kesalahan!).

        Nanging carane ngetrapake bocah-bocah lan kepiye carane nggawe pilihane dhewe bisa digunakake kanggo kula.

        OMG!
        RUU iki ngenalake wangun panguwasa anyar kanggo bocah cilik, bocah cilik. Sub-kewajiban diwenehi wewenang lan tanggung jawab kanggo njupuk keputusan saben dina karo wong tuwa lan penjaga sing duwe pengertian babagan perawatan lan pembesaran anak. Kanggo bocah, panguwasa sebagean menehi luwih jelas babagan peran saka pihak katelu iki lan njamin manawa kontak karo wong utawa wong iki dijaga.

        https://www.internetconsultatie.nl/deelgezag

        • Martin Vrijland wrote:

          Dheweke cepet nglanggar sawetara undang-undang sajrone "kahanan darurat" iki. Kabeh katon sah lan mesthi ora ana pengacara (sumpah setya ing makutha) sing nolak. Kabeh imam toga saka Pedalemané Suléman.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Penting mangertos manawa media alternatif sing dikontrol kudu ngindhari utawa tetep meneng-menengan topik utama supaya sampeyan minangka pamaca mikir "Wah, yen Vrijland mung siji sing nulis, bisa uga ora bener".

  4. Martin Vrijland wrote:

    Entuk dolanan wong lan dheweke bakal bengkong. Ora, iki dudu pelanggaran pidana miturut konstitusi, nanging kabeh prekara kasebut ora konstitusi.

    https://m.hln.be/nieuws/binnenland/wie-coronamaatregelen-niet-respecteert-riskeert-smartphone-kwijt-te-spelen~a011809e/

  5. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Aku setuju karo bagean pungkasan saka artikel sampeyan: ora ana sing duwe wewenang tumrap wong liya!

    Lan sing mikir konstitusi bakal nglindhungi:

    "Artikel 8: Kebebasan asosiasi
    Hak asosiasi dikenali. Hak iki bisa uga diwatesi dening hukum kanggo kepentingan tertib umum. "

    Kajaba iku, "... kanggo kepentingan tertib umum." ujar cukup. Apa "tatanan" umum? Sapa sing nemtokake "tatanan" kasebut? Kanthi katrangan kaya ngono, sampeyan mesthi bakal dicopot saka "bener" sing padha.

  6. Kamera 2 wrote:

    Apa sing dikandhakake PBB
    Hak ing ngisor (WO / oldOrder anyar) PBB

    Artikel 1.
    Kabeh manungsa lair bebas lan padha karo martabat lan hak-hak. Dheweke diwenehi akal lan kalbu lan kudu tumindak siji lan sijine kanthi semangat persaudaraan.

    Art 10: Squires bisa nyeret sampeyan sadurunge "tribunal ora adil"

    nanging sapa sing bakal milih tribunal sing ora duwe pengaruh?

    https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/

    • Martin Vrijland wrote:

      Kita ora butuh PBB kanggo nemtokake manawa kita lair kanthi bebas lan mandhiri. Kita bebas lan merdika.
      Ora ana institusi siji sing dipilih kanthi pribadi sampeyan kanggo ngetrapake undang-undang kanggo sampeyan.
      Kajaba mesthi mlebu kothak suara. Pramila sampeyan ora kudu milih, amarga banjur menehi legitimasi menyang pakunjaran dhewe.
      Nanging ing kasus apa wae, sampeyan mung milih kabinèt ing Walanda lan kabinet kasebut ora sumpah setya marang masarakat, nanging sumpah setya marang makutha lan makutha kasebut "ditunjuk dening Gusti Allah". Nanging, sing terakhir ora bisa dibuktekake lan ing ngisor iki isih ditrapake:

      "Tampilake kula dokumen lan tandha saka Gusti, nuduhake sih-rahmat saka Gusti sing nganggo makutha nggayuh kuwasa lan angger-angger sing sampeyan njaga. Pelaksanaane lan angger-angger sampeyan ora konstitusi lan ora kena daklakoni. "

    • Siep wrote:

      Nanging adoh saka hak-hak 1789: Saka lair, ana sing bebas lan padha karo hukum.

      Art.2 (1789): Tujuan kanggo sembarang asosiasi politik yaiku nglindhungi hak asasi manungsa alami lan ora kena; hak kasebut minangka kebebasan, properti, keamanan lan oposisi.

      Sekedhik bisa ditemokake ing uvrm.

  7. Martin Vrijland wrote:

    Dadi, yen sampeyan wis didenda amarga ora tetep ngunci (tetep ing njero) utawa meter setengah, mula isih durung konstitusional lan sampeyan bisa menehi kabotan lan ora mung mbayar.

    Mesthi wae, wong bakal nyoba nglawan, nanging manawa angger-angger anyar sing pengin nggawe konstitusi ing njaba ora ana, bisa

    Media warna gambar (palsu) kasunyatan lan nggawe kita percaya babagan pemrograman kita, nanging sampeyan mung bisa ujar:

    "Tampilake kula dokumen lan tandha saka Gusti, nuduhake sih-rahmat saka Gusti sing nganggo makutha nggayuh kuwasa lan angger-angger sing sampeyan njaga. Pelaksanaane lan angger-angger sampeyan ora konstitusi lan ora kena daklakoni. "

  8. Ancaman bom wrote:

    Dear Martin,

    Aku ngerti manawa kabeh iki disusun kanthi cara sing ora diidini. Nanging ing kene prinsip kasebut uga ditrapake manawa ing mburi "ngarani panggilan ora cilaka", utawa versi Inggris sing luwih jelas "batang lan watu bisa uga ngrusak balung, nanging tembung-tembung ora nate natoni". Yaiku tembung, kaya ukum, ora bisa cilaka. Lan ing kana, masalah kasebut ana, amarga para pelaksana ora nggunakake hukum lan tembung, nanging monopoline kekerasan.

    Apa sing dakkandhakake yaiku, manawa sampeyan bakal nemoni kahanan ing ngendi sampeyan ngadhepi tumindak sing ora konstitusional iki dening penegak, njaluk bukti pratandha saka Gusti Allah luwih cenderung dibahas. ngormati lan flinch. Tembung kasebut bisa uga bener, nanging ora duwe kekuwatan utawa kekuwatan fisik.

    Aja salah aku, ora wedi, nanging nyata. Amarga panjaluk intelijen sing terus-terusan kaya polisi lan militer, aku ora bisa ngira-ngira. Nanging, sampeyan bakal dicekel lan dicopot nganggo kekuwatan sing dibutuhake ...

    Dadi bener beda karo sing bener. Yen sampeyan ditangkep amarga ora mbayar denda lan ngadeg ing ngarepe hakim sing ngrusuhi hak-hak sampeyan, ora dadi masalah yen dheweke ora bisa nuduhake tandha saka Gusti Allah lan ukum kasebut pancen ora sah amarga yen tumindak miturut undang-undang dhewe banjur sampeyan duwe pilihan sethithik ...

    Nanging, matur nuwun kanggo nuduhake kawruh iki. Aku tulus kanthi temenan manawa ana sawetara sing bisa nemokake awake dhewe ing kahanan sing kudu digunakake informasi iki…

    Salam,
    Willem

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku ngerti ragu-ragu lan aku ngerti keraguan saben wong.
      Nanging ing prakteke, aku wis nyapu bisnis ing meja.
      Dadi aku bakal ujar coba. Aja nyoba iku: tindakake!

      Ya, dheweke bakal nyoba nggegirisi sampeyan. Nanging dheweke ora bakal ngrusak sampeyan yen dijaluk.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup