Langkah pisanan yaiku label, langkah kapindho yaiku pengecualian: tombol vaksinasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 November 2019 23 Komentar

sumber: dewestvlaamse.be

'Penyedia layanan kesehatan ing Walanda sing kena serangan flu kudu nyandhang tombol sing nglaporake. Yaiku sing dipercaya ketua Ted van Essen saka Yayasan Influenza Walanda (NIS). Sampeyan bakal banget njamin para pasien, ujare. " Laporan RTL News saiki. Ing ngisor iki, apa kita ndeleng tombol iki sadurunge? Apa sampeyan kelingan? Sing dadi bintang lan lintang-lintang kasebut nggawe manawa kabeh wong ngerti sapa sing ora adoh saka korban kasebut supaya ora dadi korban serangan. Saiki bagean kasebut wis dipalsukan lan saiki kita ngerti manawa pimpinan rezim kasebut dibiayai dening klompok sing isih kuwasa saiki. Ora mesthi apa-apa pamimpin Nazi bisa njupuk perjalanan KLM gratis sing dikendhaleni dening Pangeran Bernhard menyang Argentina lan ora kanthi alesan manawa ahli roket Hitler, Werner von Braun diangkat dadi direktur NASA.

Dhaptar para penumpang wiwit jaman semana durung disimpen, lan ora nggumunake, ora ana wis ora ana, lan bukti-bukti kasebut banjur ora angel utawa paling angel diwenehake, nanging ing arsip sing dilestarekake ing Argentina isih bisa ngerteni manawa isih ana dhaptar penumpang ing kana. ing kono ora bisa diwaca manawa tokoh kontroversial saka Jerman Nazi diangkut KLM saka Zurich menyang Buenos Aires. Jeneng-jeneng kaya Bernard Helfrich, arsitek saka jaman Nazi, sing kerja ing Peron lan luwih disambut ana ing kana. Helfrich budhal saka 25 Juli 1947 kanthi pesawat KLM saka Zurich (sing nganggo ironinya jeneng Pangeran Bernard) menyang Uruguay lan saka kapal kasebut menyang Argentina. Juan Peron wis dadi presiden Argentina wiwit 1946. Dheweke ora nate ndhelikake simpati marang Hitler lan Jerman Nazi. Ing Argentina malah kedadeyan prajurit Argentina ing seragam Jerman mlaku liwat lurung-lurung, lan sawise perang kriminal Nazi luwih disambut ing Argentina. Dheweke bisa nggunakake kanthi nggunakake teknik sing asring teknis, mesthi ing negara sing wiwit tuwuh ekonomi, lan dhuwit luwih disengaja.

Landa nindakake bisnis apik karo Argentina ing, kayata industri rel. Pramila Pangeran Bernhard dadi kanca pribadi Peron. Ora dadi sebab Pangeran Pangeran Bernhard dadi pendiri klompok Bilderberg lan ora kanthi alesan manawa klompok kasebut dadi cetha saka ambisi sing padha karo Adolf Hitler, yaiku saka kekaisaran Eropa gedhe. Jeneng-jeneng kaya Klaus Barbie, Adolf Eichman, Jozef Mengele, nanging uga para dewa sing luwih cilik kayata Horst Deckert, Rüdiger Schultz tampi ing Argentina; Negara kanca Bernhard. Kaloro sing nomer loro uga katon ing dhaptar penumpang KLM sing ditemokake ing Argentina. Pamrentah Amerika ing wektu kasebut bakal njaluk KLM supaya priksa kanthi mandhani para penumpang, amarga padha duwe indikasi sing kuwat manawa para pengungsi Nazi mlaku-mlaku karo KLM kanggo luwih aman liwat papan wisata Swiss sing dipimpin dening pejabat SS lawas. Ayo dipikirake manawa dukun sing apik kanggo ndhelikake kasunyatan manawa kabeh wong Nasrani luwih saka sambutan. Mundhak lan tiba Adolf Hitler mung ngrampungake agenda lan direncanakake luwih dhisik. Utamane utamane kanggo kontribusi kanggo kompleks utang, amarga klompok pendhudhukan kanthi angka 6 yuta, entuk status inviolabilitas lan negara dhewe (lan pirang-pirang milyaran dhukungan).

sumber: chello.nl

Sapa sing gaweyan sithik njaba kerangka sejarah resmi kanggo dig, bisa uga nemokake manawa mung kabeneran sing wis tau krungu saka tutuk Winston Churchill yaiku pratelan ing ngisor iki: Sejarah ditulis dening menang. Ing Walanda iku tegese banget yen kita panginten manawa pangeran kita kerja kanggo IG Farben (perusahaan gas sing kondhang kasebut) lan salam hitler diterbitake ing pernikahan Juliana lan Bernhard.

Omah Lippe, sing dipimpin panguasa Walanda Bernhard uga bisa diitung (sejatine minangka count, nanging berkat sih saka pamane, Furst Leopold van Lippe, saka 1916 minangka pangeran) gabung karo pesta Nazi. Ing karya standar dheweke Royals lan Reich, para putera Hessen ing Jerman Nazi (2006) Jonathan Petropulous ngeduk kurang saka rong puluh wong Nazi ing ngisor Lippes (banjur dheweke lali nambah pangeran kita Bernhard kanggo kepenak). Kanthi jinis iki, jinis iki, sing dibagi dadi pirang-pirang garis, kanthi aman bisa diarani minangka supplier utama Sosialisme Nasional. Sing awal banget, ing 1928, gabung karo NSDAP lan SA saka seduluré Bernhard, Ernst zur Lippe, sing ditakdirake munggah tahta Lippe. Dadi dheweke dadi pejabat pertama Erbprinz ing rangking Nazi.

Ing ndhuwur ana gandhengane ing konteks judhul artikel iki, sanajan bisa uga nemokake manawa pangenalan sejarah sing ora dikarepke. Aku nyoba kanggo menehi katrangan marang sing maca manawa jagad iki dikerjakake karo klompok getih sing aristokrat sing kadhangkala nggawe mungsuh dhewe minangka alibi supaya pungkasane bisa campur tangan lan entuk target jangka panjang sing luwih dhuwur (deleng bukuku anyar). Ing konteks kasebut, perlu kanggo ndeleng manawa Perang Donya Pisanan digunakake kanggo ngrusak Kakaisaran Utsmaniyah lan kanggo njaga tanah ing Palestina kanggo negara Israel. Iki dilebokake ing prekara Balfour lan perjanjian Sykes-Picot (deleng kene penjelasan). Perang Donya II banjur mbantu ora nyegah panyiapan negara Israel kanthi cepet, amarga jagad saiki krasa nglumpukake klompok sing dikaniaya. Ing 1948, tumitah negara Israel dadi kasunyatan. Wiwit jaman semana, kekuwatan lan pengaruh Israel saya tambah akeh banget lan kita bisa ndeleng manawa AS minangka pembiaya finansial lan suporter Israel paling gedhe kanthi biaya penduduk Palestina. Sampeyan bisa uga ujar manawa Adolf Hitler dibantu ing lapangan sadhuwure lapangan kekuwatan sing padha ngebom dheweke saka posisi kekuwatan dheweke kanggo nggambarake fasisme terbuka kanthi versi sing luwih entheng ing jaket demokrasi.

Dadi ora kaget, miturut para sejarawan, Adolf Hitler ngenteni urip ing Argentina nganti sedane

Ing 1954 panyiapan grup Bilderberg rahasia dening Sosialis (lan freemason) Joseph Retinger lan Pangeran Bernhard dumadi. Dewan utama kalebu Robert Ellsworth (Lazard Freres = Rothschild), John Loudon (NM Rothschild) Paul Nitze (Schroeder Bank), CL Sulzberger (New York Times), Stansfield Turner (dheweke banjur dadi direktur CIA), Peter Calvocoressi, Daniel Ellsberg, Andrew Schoenberg (RIIA) lan Henry Kissinger.

Konferensi rahasia Bilderbergers pisanan sing ditindakake saka 29 nganti 31 ing Mei Mei 1954 ing hotel Bilderberg ing Oosterbeek, sing klompok kasebut duwe utang. Desain Komunitas Eropa, kanthi asil Eropa Eropa asile saka papan gambar kelompok Bilderberg iki. Mula bisa diarani striking yen presiden pertama Komunitas Eropa minangka pimpinan Nazi lawas. Walter Hallstein minangka anggota masyarakat "pelindung hukum" Nazi, organisasi sing dadi pilar legal kanggo wong Eropa sing ana ing pengawasan kerjasama Nazi / kartel. Hallstein minangka profesor hukum lan ekonomi ing Universitas Frankfurt, ing markas cartel kimia lan finansial finansialier finansial IG Farben. Dheweke dadi Presiden Komisi Eropa wiwit 1958 nganti 1967.

Iki migunani kanggo ndeleng kepiye hares mlaku lan yen kita isih ngatasi lapangan pasukan sing padha, nanging ing jaket sing beda. Wong-wong sing mbiayai Hitler ing pelana yaiku sing isih kuwasa. Jaket pasisme fungsine wis diganti dening jaket pamicara anyar George Orwellian, sing ana kabeh pasisme dibungkus kanthi penuh katresnan. Kem konsentrasi diarani institusi kesehatan GGZ; kemah pendidikan maneh diarani perawatan pemuda; Serangan dina iki disiapake dening pelatih psikolansi lan nyiapake undang-undang sing ngilangi saben ambang supaya bisa metu saka omah. Nalika rejim Hitler cetha operasi kanthi cara sing fasis, saiki wis apik di rangkep lan seragam lan bedhil wis diganti karo jarum perawat GGZ lan jarum suntikan. Labeling sing jelas rezim Nazi liwat Star David pungkasane duwe efek:Apa wae sing dadi korban, sampeyan nyedhiyakake status inviolability". Mikir kanthi ati-ati miturut pernyataan kasebut.

Ing ngendi Adolf Hitler duwe departemen propaganda sing jelas lan ing ngendi rezim jelas militeristik, mula uga pidato Orwellian uga muncul. Tentara kita ora ana ing warpath; tentara kita nindakake misi perdamaian. Bener ing kabeh lapisan masyarakat kita weruh fascisme rahasia ing jaket manis sing katon rupa. Buku sing ngobong Nazi isih mbukak; pembakaran buku ing dina iki diwiwiti saka Kamentrian Kasja Ollongren liwat rapi lan wulu nyurung ing kothak apa wae pendapat sing nyimpang. Sing saiki isih diarani propaganda ing Jerman Nazi saiki diarani jurnalisme. Gagasan manawa Walanda nerbitake dhewe ngasilake berita palsu propagandistik kanthi ukuran gedhe sing ditangkep kanthi nyiyapake situs-situs oposisi saka negara kasebut, supaya sampeyan bisa nunjuk driji ing klompok sing digawe dhewe lan nyetel censorship, supaya sampeyan bisa ngilangi kritik nyata lan bebas. . Kabeh wis rada adoh lan luwih dirampung tinimbang saiki, nanging jelas manawa blok daya sing mbantu Hitler munggah; Dheweke uga ngerti yen sawise sawetara taun, dheweke bakal tiba maneh, lan banjur terus prinsip sing padha kanthi cara sing luwih santai. Apa sing mikir utawa ekstremis? Ora, iki mung pemahaman sing murni lan nyambungake titik ing gambar, nanging ora nganggo blinker.

Déné ing Jerman Nazi, klompok klompok sing jelas bakal nduwe pengaruh invilabilitas sawise perang, saiki kita bisa ndeleng songsong sing ditrapake. Kabeh wis dibalik, miturut 'prinsip peremajaan' George Orwell. Usul saka Ted van Essen saka Yayasan Influenza Landa, sing panyedhiya perawatan kesehatan kudu nganggo tombol, kanthi ngelingake rezim '40 /' 45. Nanging, label kasebut digunakake kanggo menehi label kelompok sing "kudu diresiki". Saiki label kasebut digunakake kanggo menehi label kelompok sing "aman bisa ditangani". Dadi, kita bener-bener ndeleng bentuk fascisme ing kene, maneh nganggo jaket sing manis. Lan topik vaksinasi dipilih kanthi gampang, amarga akeh sing ngerti ide propagandis yen vaksinasi mung apik lan sapa wae sing mlaku tanpa vaksinasi yaiku bom wektu epidemi sing obah. Kita dadi ide babagan ide-ide fascist sing dibungkus propaganda sing canggih banget, kanthi nggunakake media kanggo nggawa masarakat langkah-langkah menyang mode panrima. Media sosial uga nduweni peran penting ing babagan iki. Ing buku anyar Aku nerangake apa kita ora bisa dipercaya maneh diskusi media sosial.

Kritik marang ide tombol vaksinasi bakal dianggep akeh wong ora masuk akal, amarga meh kabeh populasi saiki wis diprogram karo ide manawa mlaku-mlaku tanpa vaksinasi banget mbebayani. Cetha manawa gambar kasunyatan kita ing wilayah iki uga diwarnai dening diskusi ing radio lan TV. Pandangan kita babagan jagad iki ditemtokake dening tamu meja Jeroen Pauw lan Matthijs van Nieuwkerk utawa spesialis ing Nieuwsuur. Kritik kasebut asale saka sudut lawan sing dikontrol, tegese asring ana bom ing ngisor dobel ing kana utawa mung stigma 'sing bener' utawa 'konspirasi' dikepengini. Labeling gedhe wis diwiwiti (ndeleng uga labeling iki) lan saiki digulung nganggo miniatur kanthi saran tombol iki. Sejene aku prihatin, kita nyekseni fascisme lawas ing jaket anyar. Beda karo apa sing kedadeyan ing Jerman Nazi, kabeh saiki wis di rangkep ing gaun perawatan Orwellian sing manis lan perlu en lagi ditindakake kanthi bertahap.

Gagasan kanggo nggunakake tombol yaiku pasis lan mbebayani. Iki njamin manawa wong sing duwe pendapat babagan vaksinasi, bisa uga ditolak ing bedo lan mula ora bisa nindakake pakaryan. Yaiku cara sing luwih entheng kanggo ngetrapake ide. Meksa awak sing dipikir yaiku definisi fascisme.

Daftar pranala sumber: relay-of-life.org, trouw.nl

326 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (23)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Kabeh label anyar kasebut menehi kebebasan, nanging ora bebarengan yen mbingungake? Kita takon iki saka karyawan COC Margriet Oosterhuis. Dheweke kudu ngguyu. "Ya," dheweke nandheske, "iku bingung, amarga ing tangan siji, kita pengin ngilangi kothak lan ing sisih liya, ana label liyane."

    Elingi Martin Vrijland: lan mesthi label ora kalebu heterosexually saka klompok label anyar iki. Tembung "kebebasan" minangka conto sing apik kanggo pidato anyar George Orwell. Ora menehi kebebasan: duwe efek ora langsung (perasaan) ora duwe (ora dadi milik).

    artikel sumber:
    https://www.trouw.nl/leven/bi-pan-of-queer-jongeren-hoeven-niet-meer-zo-nodig-in-een-traditioneel-hokje~bd6470ef/

  2. Martin Vrijland wrote:

    Bayangake carane sethithik langkah saka tombol menyang label digital (umpamane, chip RFID).
    Apa sampeyan bisa mbayangno apa wae?
    Kabeh wis disiapake ... sambungake titik

  3. Martin Vrijland wrote:

    Malah label liyane (maca ora langsung, maca: fascisme ing jaket manis)

    proposal kanggo undang-undang saka anggota Raemakers kanggo mbenake undhang-undhang kanggo Perawatan Kanak-kanak supaya bisa milih wong tuwa milih ing antarane pusat perawatan bocah sing nindakake utawa ora ngidini bocah-bocah sing ora melu program vaksinasi nasional (35049).

    Item sabanjure yaiku usul kanggo undang-undang saka anggota Raemakers kanggo mbenake undhang-undhang kanggo Perawatan Anak kanggo nyengkuyung wong tuwa milih ing antarane pusat perawatan bocah sing nindakake utawa ora ngidini bocah-bocah sing ora melu program vaksinasi nasional, Kertas Parlemen 35049.

    https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail/fdd7b56b-e628-4ebc-b078-f1ad9ab7d71f

  4. Sunshine wrote:

    Rahasia paling gedhe ing perang donya kaloro
    mbok menawa akeh banget wong Nasrani sing ora duwe latar mburi Jerman / Jerman.

    Nyatane, kabeh tekanan peer mung pasisme. Oposisi, ijol pikirane dilarang. Ora ana bedane panemu. Hei, kita ngomong babagan Walanda ing kene?

  5. Kamera 2 wrote:

    Wicara warta Orwelian? kanggo iki

    https://www.wwf.nl/wat-we-doen/resultaten/historie

    Penyesuaian cadangan alam ing saindenging jagad (penjajahan?), Mesthine bakal mandhiri kanggo alam, ha ha ha.

    Kabeh sing dienteni / diadegake simbah kaya ngono, sampeyan ngerti manawa kena infeksi lan isih ana wong sing tetep dadi anggota. Bener Tombol WWF kudu duwe cetak Pangeran ing Seragam, mula sampeyan ngerti apa sing sejatine.

    (lan ing wektu sing padha karo hobi sampeyan kaya pangadeg sing kasebut sadurunge, saka latihan, njupuk badhak)

  6. SandinG wrote:

    Apa sing wis dakwartakake lan martakake ing situs iki sajrone pirang-pirang taun saya tambah akeh lan ing lapangan sing katon wedhus sing bisa katon kaya blinker. Saiki pilihan kasebut yaiku mbuwang utawa didorong menyang lapangan anyar kanthi kebebasan gerakan sing winates.

    Lan tumrap NAZI, dheweke ora nate ngilangi, salah tanggapan sing paling gedhe sing ana. Sing duwe mripat katon mung kudu ndeleng markas ing Markas NATO kalebu logo .. Aja lali Martin Bormann, kekuwatan bayangan Reich sing bisa kerja tanpa gangguan ing pirang-pirang taun ing Paraguay lan sekitar. Oh ya mesthine ora ana sing kaget manawa para Bushes lan Merkel duwe properti ing Paraguay lan tangga teparo liyane ..

  7. SalmonInClick wrote:

    Lan panginten langkah katelu yaiku njupuk metu lan nyoba database DNA. Minangka cocog karo sosialis nasional sing apik, panyimpangan saka garis pesta dadi akeh banget. Dering lan unsur nyimpang liyane kudu dingerteni.

  8. Wilfred Bakker wrote:

    .. uga nalika kita sibuk, ngrampungake kabeh hal ff 😉

    Ing manifestasi kasebut ing Maret 13 2012 ing Berlin Dr. Rath wong ing Jerman lan Eropa kanggo njupuk tanggung jawab. Iki minangka telpon supaya bareng-bareng mbangun Eropa demokratis kanggo wong lan wong - lan ilmu kesehatan anyar adhedhasar pencegahan lan pencegahan penyakit. Asil riset ilmiah sing saiki kasedhiya kanggo obat-obatan alami jelas yen obat-obatan kasebut bisa nyuda macem-macem penyakit umum kanthi akeh. Nanging, kita ora diwenehake 'World tanpa penyakit' - amarga kabeh penyakit kasebut minangka pasar milyar dolar kanggo Industri Pharma. Yen kita pengin jagad iki tanpa penyakit kanggo kita lan anak, mula kita kudu manunggal. Saiki!

    https://youtu.be/WuhbyHE8mDg

    Katresnan!

  9. Wilfred Bakker wrote:

    Paling taun kepungkur.

    Bapak / bapak,

    Kanthi layang iki aku ngajak sampeyan moto flu taunan.
    Sampeyan nembak flu gratis, sampeyan bisa teka lan nembak flu ing tanggal lan wektu iki.

    Aku ngamuk lan dhokter ngirim buku dening David Icke kanthi panjaluk supaya bisa ngilangi file kasebut.

    3 minggu kepungkur.

    Kanthi layang iki aku ngajak sampeyan moto flu taunan
    Sampeyan nembak flu gratis, sampeyan bisa teka lan nembak flu ing tanggal lan wektu iki.

    Jancok sampeyan.

    Lan saiki aku arep nelpon dheweke.

    Katresnan!

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup