Liyane bukti media alternatif sing dikontrol liwat saksi sing nerbitake penyerang Martin Vrijland (Naomi Hoogeweij)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 5 Bisa 2019 42 Komentar

sumber: jalta.nl

Ing sawetara artikel aku nerangake carane fitnah lan fitnah sing ditemokake online dikoordinasikake ing alamatku dening karyawan negara Jeroen Hoogeweij. Dheweke bisa nindakake iki kanthi ora bisa disalahake, amarga ora ana apa-apa sing wis rampung karo deklarasi. Padha ana ing pipa nganti saiki lan ora dadi pengacara sing kepengin nyambut gawe. Uga nyoba ngilangi tautan saka dhaptar panelusuran Google sing mimpin penolakan senadyan aturan GDLA sing cocog kanggo kabèh Eropah, kajaba sing ditudhuh ing ngisor iki.

Iku cetha yen sapa wae sing ora kagungan kekuwatan medhali media alternatif sing dikontrol kudu diserang lan dicet. Mesthi, serangan sham uga dumadi ing saluran media alternatif sing kondhang, nanging banjur rampung kanthi tujuan nggambar perhatian menyang subjek sing dikepengini. Ora ono reged reged karo sing ditandhani ing ngisor iki, malah jeneng lan sekolah anakku diterbitake.

Sumber fitnah lan fitnah iki wis ngerti yen dheweke bakal nggunakake identitas anyar, amarga ora akeh maneh sasuwene pendukung Aleister Crowley lan Imam RTD Jeroen Hoogeweij dadi dheweke dadi wanita, saengga dheweke saiki bisa urip kaya Naomi Hoogeweij. Kabeh wektu iki karakter iki aktif banget ing internet lan nemu papan minangka penulis situs web aktivis kaya jalta.nl. Saiki Naomi aktif banget kanggo mromosikake transgenderism, sing ora dadi pilihan sing apik kanggo imam RTD, amarga ajaran Lucifer diputer ing babagan agenda pangowahan gender; kanggo nandheske ibadah ing Baphomet hermaprodit (simbol kanggo Lucifer). Asring iki bingung karo Sétan lan glorification saka Ratun Setane, nanging model Gusti Allah / Sétan belongs kanggo dualism sing alat kanggo nggayuh tujuan pungkasan. Ing inti, Lucifer dipuja; nanging sing rahasia gedhe. Mulane wong-wong kasebut uga disebut masyarakat rahasia, amarga arus Crowley kaya gumantung ing rahasia lan sampeyan bisa tuwuh dadi organisasi liwat inisiasi lan pangkat. Sing luwih dhuwur pangkat, luwih sampeyan bisa ngerti rahasia.

Sawetara wektu kepungkur (Nopember 2017) aku ditekani dening transeksual sing ngomong dheweke ngerti Jeroen Hoogeweij minangka Naomi Hoogeweij. Dheweke kenal dheweke saka grup dukungan kanggo 'wanita trans' saka Humanitas ing Rotterdam. Kanthi cara iki, aku kepengin weruh ing lakon aksi iki pion daya sing kerja nganti pirang-pirang taun kanggo ngrusak Martin Vrijland. Waos ing ngisor iki:

Subyek: Naomi / Jeroen Hoogeweij

Isi pesen:
Dear Martin,

Ing ngisor iki aku nulis sampeyan kanthi rahasia.
Aku transbender Schiedam, wong sing kaya wanita lan subyek penelitian medis (DNA).
Kanthi mengkono, aku uga kenal karo transparan Naomi / Jeroen Hoogweij sing dijelasake. Ing retrospeksi, sing ora kepenak kanggo aku.
Aku transgender umur 63 taun, sing, sawise nikah karo 39 taun-taun, mulai ngakoni alam sing bener iki taun iki. Istri saya sayang banget ndhukung iki lan kita mung nginep.
Aku ora duwe apa-apa karo bayang-bayang sing nyedhaki tokoh Aleister Crowley lan para pendukungnya. Aku ora duwe apa-apa kanthi iman utawa sétan-sétan. Aku ngerti, yen Templar ngetutake kabeh jinis peteng.
Minangka kanggo Naomi iki: Aku ketemu dheweke ing grup dhukungan kanggo 'wanita trans' Humanitas ing Rotterdam lan sing sepisanan katon apik. Nalika pungkasan mengko yen kita ngomong cedhak karo siji liyane, kita uga mulai saling tanggap ing omah. Aku (lan garwane, kanthi cara) ngerteni Naomi kanthi saé lan weruh yen dheweke ana sing aneh ing laku, nanging aku ngajak, amarga dheweke uga ngajari aku akeh babagan transdendancy lan pengetahuan dheweke babagan subjek. Nanging, ing wektu iku, dheweke dadi saya ora seneng lan seneng, lan ing pungkasan iku, nalika aku menehi pendapat liwat Facebook, dheweke langsung ngilangi aku yen dheweke ora setuju. Ing titik tartamtu sing banget nandhang sungkowo lan aku ngilangi kontak. Dheweke rusak lan disalahake.
Ing ngandhap punika, kawula mangertos bilih kula nyuwun pangapunten amargi gesang minangka transgender ora tansah gampang lan wong transgender disebar tipis. Sanajan mangkono, kita kabeh ora duwe roh sing ora ana hubungane. Naomi metu dadi wanita trans sing ngendhaleni lan mbebayani sing meh ora ngerti babagan kecenderungan kompetitif lanang (mesthi ora kabeh wong kaya kuwi). Asilé aku iki dimanipulasi déning dheweke lan intrigu lan aku dibantah saka Transsupport ing Rotterdam. Aku ngerti saka rong wong transgender liyane dheweke uga wis nggawe urip sedhih lan dheweke ora lagi kontak karo. Iku misale jek kula yen iku bebaya kanggo grup ngrugekke iki.
Aku uga krungu saka tanggi ing apartemen sing ana file polisi babagan dheweke. Ana gosip pedofilia. Aku ora ngerti carane bener sing. Ing kasus apa wae, aku pracaya, sebagéyan merga saka rasané sing bisa diduwénaké Naomi ing internet, sing ana masalah karo dheweke.
Apa sing nyerang aku luwih akeh ing kabeh sing ditemokake ana ceramah sing konstan lan dibesarkan babagan seksualitas lan wangun ekstrem sing dianjurake.
Nalika aku nambah kabeh, aku nganti karo wong sing kuwat psychopathic sipat, wong sing kudu nonton kanggo.
Dadi aku bisa ngerti yen sampeyan wis akeh masalah karo individu iki. Good luck with your work!
Kanthi matur babagan,

L

Saiki aku wis ngenteni wektu kanggo nyebar e-mail iki, amarga wong sing ditemtokake katon rada wedi karo Naomi Hoogeweij. Nanging luwih akeh teka, nuduhake yen Naomi ora mung wong. Supaya aku nambah tanggapan iki marang e-mail iki. Ing ngisor iki aku nulis jawaban sing ditampa. Ing jawaban kasebut, katon yen Naomi dilatih dening tentara Israel.

L,

Matur suwun sampeyan. Kesengsem sing kerep ana yaiku aku bakal duwe apa-apa marang wong kanthi orientasi homoseksual utawa marang wong-wong transgender. Kesan iki utamané digawe dening Jeroen iki (minangka dheweke banjur disebut) Hoogeweij. Aku ora duwe apa-apa marang individu lan aku uga bisa mbayangno yen wong-wong bingung babagan gender. Ing kasunyatane: situs sing nyatakake yen akeh sing nyusul lan nulis artikel saka aku dikelola dening transgender.
Bedane antarane sampeyan lan Naomi sing dheweke mbokmenawa ora nggawe pilihan transgender dheweke amarga wanita ing awak lanang. Ing kasus kasebut, mesthine ana pilihan sing adhedhasar kapercayan Luciferian / Crowley. Sing ing dhewe uga dadi pilihan sing saben wong bebas milih, nanging ing kasus iki pancen ana semangat fanatisme sing isih ana.
Secara pribadi, penolakan lan pitenah saka teks saka tangan Jeroen biaya saya rada. Iku umpamane sabab aku ora ndeleng anakku. Sing nyenengake banget. Iku uga alesan aku ilang omah lan atiku lan ora bisa nemokake pekerjaan normal maneh ing masyarakat.
Yen sampeyan setuju, aku arep takon yen aku bisa nganakake paseksenane kanthi anonim lan / utawa nggunakake ing pangadilan sing aku ngarep-arep supaya bisa nggawa.
Yen sampeyan pengin nuduhake bab liyane babagan iki, sampeyan bisa mesthi uga.
Salam,
Martin
Banjur ing kene jawaban kanggo respon kula. Matur nuwun, wis dadi pertimbangan ora bisa nerbitake iki, amarga aku kepengin ngreksa wong sing ditakon, nanging yen publikasi iki ndadékaké serangan marang penulis, banjur wis jelas saka sudut sing teka. Kajaba iku, misale jek penting kanggo aku yen iki kudu metu sepisan, amarga ora ana perlindungan utawa rehabilitasi kanggo serangan ing alamatku lan uga kanggo nuduhake carane garis mlaku.

Martin's Day,

Iku misale jek rada resik kanggo kula, amarga dheweke langsung bisa ngomong saka crita sing iki kanggo dheweke 'sumber anonim'. Ing salebeting kasus punika, kula boten remen. Sampeyan duwe gagasan babagan carane ngatasi sing?
Pengin luwih akeh babagan Naomi? Apa sampeyan ngerti dheweke dadi tentara Israel nalika Intifada pisanan lan dheweke paling seneng melu tangan dheweke? Dheweke nyoba narik kawigaten saka tumindak para prajurit Israel.
Apa sampeyan ngerti dheweke saiki urip karo wong sing tau nindakake tugas minangka komando silang. Dheweke bisa nerangake carane nyukur tenggorokane wong. Ing bab iki, dheweke ora seneng karo wong sing dipegat (uga karo bocah wadon), sing aku yakin yen dheweke wis ora duwe masalah finansial dening Naomi (saiki dheweke ora duwe dhuwit dhewe). Yen dheweke wis operasi transgender dheweke, dheweke bakal ngirim dheweke metu. Aku pracaya dheweke ora bisa nyengkuyung sesambetan kanthi teliti.
Naomi kandha yen wong iki ngadeg nalika dheweke dianggep transgender. Dheweke bakal nggunakake panganiaya. Aku wis krungu bab iki saka muluté dhéwé.
Etc., dsb.
Yen sampeyan duwe pitakonan, rumangsa ora bisa takon.
Salam,

L

Wigati dimangerteni yen aku mung bisa ngganti e-mail ing kene yen aku duwe bukti keras ing kothak mlebu, yen bisa langsung disebut libel palsu lan fitnah lan aku ora bakal njupuk risiko dipenjara.

Liyane diterusake:

Martin,

Naomi nguripake 45 ing September, dadi dheweke saka 1972. Intifada pisanan berlangsung saka 1987 nganti 1993 lan banjur Jeroen kudu njabat ana ing akhir periode kasebut. Dheweke mesthi duwe latihan militer sing lengkap ana lan kerep uga nampilake teknik-teknik gelut tartamtu sing dheweke bakal sinau. Tentara Walanda bakal dianggep minangka 'pasukan militèr' ing kana. (Dheweke seneng ngematake statement kasebut).
Yahudi? Ana ing pangertene tartamtu: miturut dheweke, dheweke iku wong Yahudi, amarga ibune wong Yahudi lan miturut adat Yahudi ditemtokake ing baris wadon kaya sing ngono. Ing Israel dheweke mesthi duwe latihan Yeshiva, ing ngendi dheweke wis sinau supaya bisa ngetokake 'paling apik' saka sampeyan.

Aku sok dong mirsani iki ing Wikipedia: "Hesder jesjiva

Ing Israel ana uga jesjiva jaran, ing ngendi Thorah sinau nggabung karo layanan militer. Iki banjur mung njupuk patbelas wulan tinimbang telung taun sing biasa. Ing wilayah sing dikuwasani, prajurit militèr asring banget radikal lan mung nampa pesenan saka rabbis babagan prakara. Ing sawetara wektu, dheweke ora gelem nindakake perintah saka dhawuhe perang ing penggusuran pemukiman ilegal.

Hesder Yeshivas disambungake menyang jewish ortodoks aliran kasebut Zionisme agama sing beda karo aliran Yahudi ortodoks agama Yahudi positif kasebut Zionisme lan minangka extension kanggo partisipasi ing Tentara Israel negara.'

Aku banjur ngerti dheweke kerja ing AIVD ing situs web sampeyan. Dheweke ora ngomong apa-apa bab aku. Nanging, sampeyan ora bakal bisa njupuk dokumen identitas kaya iki. Apa sing bakal dadi "apik" cathetan layanan ing tentara Israel lan pendidikan sing sepi - amarga dheweke ngandika dheweke duwe; lan nalika aku mikir dheweke interior, aku uga weruh akeh sastra apik - bisa aku menyang AIVD? Utawa apa mbantu dheweke nemokake wheelbarrow ing urip homo, ing babagan dheweke ngurusi 'tokoh tokoh' kayata Oscar Hammerstein lan Pim Fortuyn? Dheweke uga mbagi bedhug karo Fortuyn.

Saka riwayat sadurungé aku ngerti bapaké kerep disalahké lan dianggep 'angel'. Dheweke diarani wis diselehake dening bapak ing sekolah asrama ing Inggris. Apa alasane dheweke wis dadi eksentrik, megah lan manipulatif kabeh urip? Pengangguran ing bocah enom bisa, aku panginten, sok-sok ngadhepi wong sing tansah kepéngin njaluk gram. Oalah aku ora psikolog.
Salam,

L

Amarga aku tansah kudu ati-ati yen aku ora sengaja panganan karo informasi sing ora bener, aku wis ragu banget kanggo nerbitake kabeh iki. Ing wekdal punika, kapentingan jurnalistik langkung ageng. Yen informasi palsu, bakal nuduhake kabeh cara kerja wong liya. Mulane aku njujug terusan. Pisanan respon lan banjur jawaban.

L,

Informasi banget migunani.
Apa sampeyan uga ngerti babagan latihan lan aktivitas bisnis, cathetan pidana lan liya-liyane?
Naomi aktif banget ing situs web Swapichou.
Ana uga wong aktif sing nyerat miturut Ziva psuedonym. Aku ngerti babagan wanita iki dheweke uga melu tentara Israel. Supaya garis-garis dadi luwih cetha.
Salam,
Martin
Lan kene reaksi ing ngisor iki:

Martin,

Babagan pendhidhikane, dheweke ngandhakake duwe gelar sarjana psikologi lan gelar master sastra Walanda lan siji ing administrasi bisnis. Sing misale jek akeh kanggo aku. Nanging ana akeh bravado ing dheweke. Aku ngerti kekuwatane ana ing dheweke dadi yakin. Aku kepengin weruh yen sing bener. Dheweke bisa dadi salah minangka wong liya aku wis weruh lan dheweke mbaleni dhewe kathah. Menapa malih, jangkoan punika kalintang andhap lan sinau. Sampeyan bisa ndeleng yen dheweke wis nuduhake kawruh sing padha kanggo wong-wong mau ing taun.
Aku ngerti nganti nganti saiki dheweke dadi kepala departemen ing Bank RABO ing Utrecht lan saiki dheweke mung bisa ngatur puluhan situs web (sawetara uga menehi income). Aku wis nggolèki lan aku nyangka sing sawetara wong - maneh - sing situs porno. Ing situs-situs liya sing aktif, kayata Swapichou, dheweke tansah tumindak kanggo mbenerake iki utawa sing, kanggo ngremehake lan luwih akeh kaya mangkono.

Bakal dheweke dadi agen politik sing kudu "ngetrapake" utawa nyerang apa sing katon minangka kritik Israel? Sapa sing kudu ngelingi utawa ngasorake wong sing ngritik Israel. Aku uga weruh yen dheweke terus "mundhak" dadi dhasar wong Yahudi. Aku pancen kuat yen dheweke felt bagéan saka wong sing dipilih. Kanggo kula pribadi ora ana bangsa sing dipilih, mula aku kesengsem banget.

Aku ngerti rekaman pidana saka pepadhamu, nanging ing dhasar dheweke, aku ora ngerti. Ing piyambakipun, tetanggene punika sanes panemu sensasi. Aku ngerti saka lingkungan sing Naomi wis nyerang wong karo dheweke kinerja kinerja. Contone, dheweke umum disebut tetanggaku (sing diarani Pink Café) "monyet cendhak sing kurang cerdas" kaya-kaya biasa ngandhakake kuwi. Mungkin dheweke bener, nanging banjur sampeyan ora ngomong kaya iki? Iki uga dadi gagasan kanggo nganggep awak luwih dhuwur tinimbang wong liya. Aku ngerti saka pepadhamu liyane sing Naomi wis dilapurake menyang polisi kanggo 'stalking'.

Ana tatakrama lan pranatan antarane wong lan fakta sing dheweke mikir aturan kasebut ora digunakake kanggo dheweke iku sipat khas psychopath liyane. Lan yen sampeyan ngerti dheweke, dheweke asring nggawe lelucon, dheweke nganggep wong minangka 'bab', kayata 'Ya, aku ora bakal ngadeg ing baris, yaiku kanggo wong bodho. Aku kudu bener-bener dibantu '. Iku mung lelucon, nanging yen sampeyan krungu iku ngomong akeh, iku ndadekake sampeyan mikir. Lan liyane.

Oh ya, serangan jantung. Apa sing palsu. Aku ora mikir mangkono, amarga dheweke ngandika dheweke nggunakake papat jinis obat kanggo masalah. Alesan kanggo serangan jantung diarani gegayutan karo panggunaan narkoba. Dheweke bakal nyerang jantung nalika dheweke wis ngobrol karo wong liya lan ing wektu sing padha anak wadon disebut dheweke lan ndhukung dheweke. Nalika dheweke ana ing rumah sakit, ana sing bakal bisa lolos perawatan intensif. Dheweke banjur mlaku trek sepur ing wayah wengi lan bakal duwe gagasan bunuh diri. Mulane nalika dheweke nimbali ibune ing tengah wengi, dheweke mesthi kandha: "Muga-muga saiki, wis bengi lan aku lagi turu." Apa sampeyan bisa mbayangno kulawarga kuwi?

Nanging ing pungkasan kita Naomi doped lan saiki dadi karo jantung maneh.
Martin, aku kudu mandheg saiki. Yen ana alesan, aku bakal ngirim email sampeyan.
Vr.gr.

L

Jeroen Hoogeweij biasane manggon karo Micha Kat watara pojok. Ing wektu-dinten iki, nalika aku durung mangerteni carane kontrol media alternatif ing Walanda, lan aku wiwit nulis artikelku dhewe saka semangat (rada) naif, serangan keras saka Jeroen Hoogeweij, sing durung padha ora gelem nempatake telpon ing situs web sing misuwur ing ngendi aku kerep pindhah lan ora ragu-ragu nutupi kabeh wong saka omah pribadi kanggo ngekstrak informasi. Micha Kat ora mikir kaya rencana sing becik ing wektu aku arep menyang tetanggane karo kamera. Saiki aku luwih ngerti ngapa. Ing pawns game oposisi sing dikontrol, secara harfiah, urip bebarengan kanthi harfiah ing pojok. Senadyan Micha Kat uga diserang dening Jeroen, iki ora ana dhasar lan tujuan utama yaiku kanggo masangi serangan sing nyata kanggo wong saya lan uga menehi kesan yen loro tetanggan kasebut ora saka kubu sing padha.

Wiwit wahyu saka 2014 Kita uga ngerti yèn Micha Kat (saiki dadi whistleblower online lan saiki online revolusioner) bisa disambung menyang jaringan investor sing ora nduwèni reputasi sing resik. Kita weruh link karo Jack Abramoff lan Robert Rubenstein. Micha Kat ngubungake maneh karo pemikir payung sing disebut PBB kanggo Kebijakan Nasional (CNP). Dadi kabeh kasebut sithik. Situs web media alternatif Walanda ing jaman saiki wis nyingkirake dhewe saka Micha Kat wiwit revelasi-revelasi, nanging ora bisa mbukak kanthi dawa amarga akeh dukungan mbukak, sing uga entuk penghargaan Kat a Frontier. Frontier minangka jeneng gedhe kanggo kongres taun sing nyenengake ribuan pengunjung; sing isih mbukak toko buku ing Jordaan ing Amsterdam lan wis nerbitake majalah sing misuwur nganti pirang-pirang taun. Pivot jenis ing negara media alternatif.

sumber: isgp-studies.com

Kanggo akeh, gambar sing aku lakokake, yen media alternatif mung ora pengin lapangan kekuwatan sing dikuwasani, amarga wis dadi tugu urip. Yen taun diwiwiti informasi tartamtu saka sumber-sumber tartamtu lan wong tiba-tiba ngandhani yen iki sumber-sumber sing dikontrol, banjur sampeyan nggunake pilar wong sing dipercaya lan banjur fenomena psikologis sing disebut 'dissonance kognitif' muncul.

sumber: Cafe Weltschmerz (YouTube)

Ing 2018 Jeroen / Naomi teka ing warta maneh bab kerusuhan ing ngendi dheweke bakal digeser amarga ora duwe dhuwit. Aku uga nampa e-mail saka wong saka tukar mail kasebut ing ndhuwur. Miturut penulis, Naomi bakal dipeksa dening Oscar Hammerstein (tamu sambutan saka Café Weltschmerz) amarga dheweke bakal duwe hubungan seksual karo dheweke. Saumpama sumber kasebut adil, dadi jelas yen ana jaringan sing asale saka jeneng-jeneng sing kondhang.

Martin's Day,

Kanggo info koran iki:

https://www.ad.nl/rotterdam/doodzieke-schiedamse-klaagt-gemeente-aan~a5fe150a/

Apa sampeyan wis ngerti? Ing wayah sore aku bakal duwe omah kosong. Cukup gunakake google lan ya ... Yen ana sing salah karo dheweke, mesthine tansah ana sing akeh tame.
Sampeyan mbokmenawa ngerti Hammerstein. Miskin Mrs. Hoogeweij ngandhani yen ing wektu iki pengacara iki wis dadi salah sijine kanca cedhake. Mulane dheweke pengin nggarap dheweke.
Aku ora rumangsa sedih ...
Met Fri.gr.,

L

Apa aku pengin nuduhake sampeyan karo kabeh informasi iki yaiku media mainstream lan media alternatif wis dicenthang. Sapa wae sing ora nduweni game sing dikendhaleni iki kudu dilecehke lan dijupuk. Iku tugas saka Jeroen Hoogeweij (saiki Naomi). Thanks kanggo dhukungan saka sawetara pengikut, aku bisa terus lan aku isih bisa urip. Dhukungan kuwi sing nggawe aku urip. Nanging luwih trep kanggo ndeleng lapangan kekuwatan lan kanthi mangkono nemokake informasi kasebut saka situs web alternatif media biasane duwe dhasar kaping pindho sing dibangun utawa dicampur karo sengaja dibangun ing info (kaya sing dijelasake ing dokumen ing ngisor iki artikel sadurunge). Sing bener iku penemuan sing nggegirisi, amarga tegese sampeyan ora bisa lungguhan karo secangkir kopi utawa bir kanggo njupuk informasi lan nrima kanggo bebener.

Saliyane klompok iki, ana sing nggawe balunge ing lapangan dolanan, sing nyedhiyakake kabeh perkara kasebut. Aku ora nglakoni amarga aku seneng banget, nanging amarga aku ora duwe pilihan. Jenengku wis ditarik liwat lendhut supaya mung ana rong opsi sing ditinggal: mudhun sawise kabeh serangan ing wong utawa perang karo kepala saya dhuwur lan mbukak kawruh. Aku milih kanggo sing terakhir.

31 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (42)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    @Martin, sampeyan bisa ngelingi yen sawise sawetara komentar ing situs gegayutan bilai Bijlmer 1992, ICTS (Schiphol) sampeyan mulai ngirim email ngancam saka tartamtu David Jan des Doods? Foto-foto sing pisanan muncul ing media nasional lan mesthine sing pisanan ing lokasi yaiku Willem Middelkoop sing mantan pemilik Amsterdamgold (ing Schiphol 😉 uga ana ing kana kanggo bisnis lan kebak referensi 666 lan simbolisme Baphomet

    Aku mikir penambahan apik tumrap kabeh acara

    • Martin Vrijland wrote:

      Video Café Weltschermtz sing digawe kanthi kolaborasi karo SALTO.

      Pusat Sumber Daya TCA Pendidikan lan Latihan SALTO didegaké dening Komisi Eropa ing 2018 kanggo ndhukung Erasmus + Agensi Nasional kanggo nambah kegiatan kerjasama transnasional (TCAs).

      Transnational Cooperation Activities (TCAs) minangka alat kanggo Erasmus + National Agencies (NAs) kanggo mbentuk kemitraan kanggo nambah dampak saka program Erasmus + ing tingkat sistemik.

      Dadi saluran oposisi Café Weltschmertz dikontrol saka EU utawa sethithik bekerjasama karo (SALTO); Iku prasaja. Iki diarani oposisi sing dikontrol.

      http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/05/salto.png

      • SalmonInClick wrote:

        ..yes lan sing ngendi kita teka ing pipo iki uga marang Steve Brown
        https://www.salto.nl/programma/de-stem-van-de-straat/

      • Martin Vrijland wrote:

        Erasmus uga nawakake kesempatan kanggo organisasi kang paling maneka warna, kayata universitas, panyedhiya pendidikan lan latihan liyane, mikirake tank, pusat riset lan perusahaan.

        Program Erasmus + Uni Eropa minangka skema pendanaan kanggo aktivitas pendhidhikan ing babagan Pendidikan, Latihan, Pemuda, lan Olahraga.

        Program iki digawe saka telung aksi sing disebut "Key Actions" lan rong tindakan tambahan. Padha dikelola sebagian ing tingkat nasional dening Badan Nasional lan sebagian ing tingkat Eropa dening EACEA. Komisi Eropa tanggung jawab kanggo kabijakan Erasmus + lan ngawasi pelaksanaan program sakabèhé.

      • Martin Vrijland wrote:

        "Ya, nanging De Vlieger, sampeyan karo dhuwit, kok ora mbuwang dhuwit" (ndeleng intro)
        Uga amarga kita kudu ndalang yen kita dadi sukarelawan sing duwe integritas kaya haha.
        Kula ass.

        Ana mung potty EU neng endi Eric: sing flyer integritas ora klebu

  2. SalmonInClick wrote:

    Willem Middelkoop kanthi corak ngapusi dheweke dhewe minangka bagian saka penipuan, amarga tembung Israel / Zionisme ora diarani minangka instrumen penting ing tontonan dunia iki. Wiwit awal taun 90 wis pemetaan (kanggo aku) basis kekuwatan global, utamane sawise bencana Bijlmer ing Amsterdam ing Oktober '92 lan aku tansah nemokke para aktor padha ngrembug pola 😀
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-2696555/Malaysia-Airlines-MH17-passenger-Cor-Pan-joked-plane-disappearing.html

  3. Sunshine wrote:

    Inggih, punika jelas malih menawi dipundamel lan dipunmangertosi.
    Konon sing Madurodam dibebasake. Banjur aku ngomong saka sapa sing kita dibebasake? We are still busy in my opinion. Lan padha kuwat lan nyaman ing postingan kunci Kapan padha kudu ninggalake? Punika ingkang dipun ucapaken.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Lan Niburu.co sing kadang ora ndhukung micha Kat, nanging dikirim artikel kanthi tangane ing taun kepungkur, ora bisa maneh karo crita Evert-Jan Poorterman. Evert-Jan bengok-bengok bilih aku ngrujuk menyang dokumenter Histroy Chanel, nanging durung nemokake yen dokumenter iki bener-bener nggunakake Kanal Sejarah lan dokumenter babagan wong kaya Zecharia Sitchin lan Erich von Däniken kanggo nerangake omongan sing dikabarake.

    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14006:de-tempel-van-salomo-deel-3-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

    Wiwit aku prihatin, Niburu.co mulane minangka bagian saka game kontrol multidimensional oposisi lan pencampuran bebener karo omong kosong.

    • Martin Vrijland wrote:

      Lan Alexandra Hetebreij kepethuk kanggo mriksa konten Ever-Jan Poorterman lan durung nemokake yen dokumen kasebut ora saka History Channel, nanging mung petik saka History Channel. Muga-muga Evert-Jan mung nyawang kene lan ana sawetara menit ing dokumenter. Dokumen kasebut pancen kuat lan nerangake babagan fabrikasi kasebut (uga disebut goroh) kanthi rinci.

      • njelasno wrote:

        Nglebokna informasi sing diwenehake saka situs iki banjur kirim minangka respon marang situs kasebut. Taktik psyop / pangalihan sing kondhang, supaya wedhus ditarik maneh lan cukur, utamane tuku orjana, bisa dilanjutake.

  5. Naomi wrote:

    Inggih, supaya sampeyan ndeleng maneh, jenis looking kind. Luca van Buren, sing ngusir Martijn kabeh iki goroh lan kebo dituding liwat aku, iku banget alkohol banget dhéwé, sing ajeg terus ngowahi nalika dheweke nglangi. Aku nyoba mbiyantu dheweke kanggo sawetara wektu, nanging mung bantuan dheweke perlu iku saka institusi Ana lan injeksi haldol ing dheweke bokong. Ing sawetara titik aku nolak dhéwé saka dheweke lan dheweke ora bisa nyeret iku. Dheweke bakal ngirim surat marang Martijn (kaya aku peduli). Ing Humanitas dheweke rusak kanggo dhéwé amarga prilaku aneh dheweke, aku ora duwe apa-apa karo

    Lan uh .. Luca transeksual? Ora, wong lanang. Martijn iku mesthi ora banget pinter dhewe, sawayah-wayah lonceng alarm bakal nyuworo marang dheweke nalika dheweke ngandhani yen dheweke wis "tes DNA" kanggo dheweke transgender lintasan. Tumindak ala, amarga ora ana riset DNA rampung ing proses transgender. Kabeneran sing ora bener yaiku dheweke ora entuk transisi dadi bojone ing VUmc, amarga dheweke uga nemokake dheweke rumangsa gosong malah bisa ngatasi proses kasebut. Dheweke uga nguripake lan dadi agresif lan akhire dheweke bisa dadi transisi. Dadi saiki dheweke nyedot soko sing ora bener karo tes DNA. Nalika Luca ora transsexual, nanging transvestite. Wong sing nganggo salin nanging ora nglakoni medis babagan transisi.

    Ironi dheweke nyerang wong sawetara ing apartemen dheweke ngandhani, siji (Miranda Beck-Bijl) malah diobati dening dheweke ing pasuryan karo botol rusak dening Luca van Buren, sing uga ditahan sadurunge . Iki minangka kepala Miranda Beck-Bijl (mung ditemoni ing Facebook) katon kaya sawise Luca ngobati sirahe nganggo botol sing rusak: https://imgshare.io/images/2019/05/06/29570730_2032593783654534_2819921000651502340_n-1.jpg

    Dheweke wis nyoba kanggo nyepak ing lawang sadurungé, iku wong sing dikonsumsi dening gething lan ora bisa ngadhepi tumindak dhewe.

    Mung kaya Martin Vrijland piyambak, mesthi, sing wis nangis kanggo taun saiki minangka "korban" kula. Nalika dheweke ora bisa ndeleng putriné tanpa kula, dheweke mesthi ora bisa gawe tanpa kula karo kabeh konspirasi ganas sing nggodha marang dheweke lan mung ana fakta menawa dheweke wis nganiaya seri wanita ing sesambetan. Kaya Luca, dheweke ora bisa tanggung jawab marang tumindak dhewe lan nggoleki kabeh sing ana ing njaba awake dhewe. Banget nyenengake.

    Muga-muga, Martijn, sampeyan wis ngalami kasalahan gedhe maneh, Luca van Buren minangka pasien kejiwaan sing serius lan alkohol, crita kasebut akeh babagan omongan kosong. Minangka guyon, takon museum pendidikan babagan kekacoan dheweke digawe ana, sing dheweke dadi juragan sadurunge dheweke dadi gila.

    • Martin Vrijland wrote:

      Iku bakal menarik yen iki digawa menyang pengadilan. Banjur aku bisa takon pitakonan ngono kasus iki ditangani lan ora laporan aku nglawan fitnah lan fitnah alamat sampeyan.

      Sampeyan saiki wiwit jeneng jeneng lengkap Luca, sing ora apik banget.
      Iku cetha yen sampeyan wiwitan nganggep wong iki minangka kanca pribadi lan saiki (saiki sing cocog karo sampeyan) nggambarake sampeyan wong edan gila. Sing uga ana. Aku uga nyatakake yen aku ora ngerti yen aku bisa ngandelake crita iki, nanging ana sing luar biasa sing ditampa.

      Saiki kita ngerti saka bukti-bukti sing sampeyan bisa sijine bab kaya ora ana liyane. Aku ngelingi laporan polisi palsu saka Kutub mati ing kasus Anass. Sampeyan bisa nyelehake laporan polisi palsu lan entuk adoh karo. Mungkin sing ngomongake soko babagan koneksi panjenengan?

      Ora bakal ngejutake yen sampeyan nggunakake Luca iki kanggo nyetel sworo cangkem. Iku cara kerjane ing klub sing dadi milikmu.

      Aku mung weruh putriku sadurunge publikasi sampeyan. Ana mung aturan hukum kanggo kuwi. Sampeyan tetep mlaku lan ngapusi.

      Prilaku sampeyan wis owah saeutik amarga owah-owahan gender. Aku pitutur: pikirake atimu!

      • Naomi wrote:

        Taun kepungkur, aku wis nemtokake titik kanthi titik lan alasan banget rinci babagan swapichou ngapa deklarasi sampeyan ora bisa ditampa. Sampeyan ora nglirwakake, amarga luwih cocok karo dalan sampeyan kanggo muter korban palsu. Sampeyan ora duwe masalah karo aku wong lanang. Ing cara, aku nglawan sampeyan, kalebu ing ndhuwur. Nanging yen sampeyan pengin ngerti komentar substantive sandi ing deklarasi palsu sing ora ana wong njupuk akeh amarga sampeyan ora duwe legit legal kanggo ngadhepi, maca iki: https://swapichou.wordpress.com/2014/04/05/de-valse-aangifte-van-martin-vrijland/

        Luca tenan ora kanca kanca. Aku kaget banget amarga dheweke ngombé, kekeselen lan agresi sing teka ing permukaan dheweke lan aku ora pengin duwe wong kaya ing lingkungan pribadhi lan aku tambah akeh ngobahake dheweke menyang jarak. Aku ora nggabung karo wong sing, tanpa sabab, nggarap potongan kaca ing pasuryan, nyedhak lawang wong, nglakokake kampanye sengit ing internet, utawa ngupayakake tokoh-tokoh sing kaya sampeyan kanggo nyusoni wong-wong sing nganggo gething lan kebohongan. Luca ana risiko kanggo awake dhewe lan liyane lan aku ora mung siji sing nemokake iku.

        Apa sampeyan seneng babagan laporan polisi? Sampeyan salah nyalahke kula kanggo sing lan aku panginten iku guyon banget sing dijupuk metu karo sampeyan. Nanging aku ora ana maneh gegayutan karo lelucon sing sampeyan entuk. Aku kritis karo kowe, babagan eksploitasi sing ora ana gunane saka ibu Anass sing gerah. Sing nggawe sampeyan wong sing kotor lan kurang. Carane sampeyan copet karo laporan polisi omongan kosong utamané nuduhake carane bodho sampeyan ing nyalin informasi sing sampurna sing cocog ing dalan, bener persis kaya saiki sampeyan karo gawe kaget dumunung babagan kula saka Luca. Ora ana gunane, ora diselidiki, sampeyan mung bodoh, diganggu lan ala kanggo bisa nemokake apa-apa.

        Apa aku nggunakake Luca kanggo nyetel jebakan? Pancen banget lucu. Martijn banget menehi pakurmatan, sampeyan terus ngemis kanggo sandi manungsa waé karo kaya kaya iki, nanging sampeyan minangka wong sing ora kepikir sing ora kepikir sing ora duwe energi apa wae "tiba". Dina iki aku nggarap perkara sing beda-beda. Tokoh-tokoh kaya sampeyan wis ngidhentifikasi aku supaya bisa kerja ing psikiatri lan saiki tetep sibuk karo psychiatri forensik. Aku wong kaya kowe mung kepenak kaya sabar utawa sabar. Aku ora prihatin karo karusakan sosial sing sampeyan tindakake menyang kaadilan ing ngarep.

        Kanggo rekaman: Aku ora tau kontak karo ibune anak, ana luwih akeh wong sing nggarap. Banjur sampeyan bakal nggoleki sawetara ukara saka sampeyan. Aku pancene ora peduli babagan kontak karo anakmu. Nanging sampeyan wis kelakon: sampeyan bakal nemtokake foto putrane ing blog sampeyan lan ing komentar anakku diancam ing komentar. Banjur sampeyan nyebataken bab sampeyan piyambak. Kanggo kula pribadi aku bisa njupuk akeh, nanging yen sampeyan teka kanggo anakku sampeyan duwe masalah. Sampeyan ngalami sing becik, sampeyan mbayar tagihan sing.

        • Martin Vrijland wrote:

          Beksan ing Swapichou minangka distorsi saka fakta Jeroen ing kabeh babagan.
          Aku ora bakal ngalami masalah maneh kanggo nglakoni kanthi rinci. Sing banjur bakal dibahas ing kasus hukum sing bisa.
          Pranyatan sing nyata sing wis digawe wis luwih rinci, nanging sampeyan mung njupuk apa sing cocog ing dalan lan ngetokake pirang-pirang bab kaya aku iki digunakake saka sampeyan.

          Yen sampeyan nyedhaki Andrea kanggo nyedhiyakake smear marang aku, kanthi nyedhak menyang endhapan liyane lan nyoba kanggo ngyakinake wong-wong mau supaya bisa nyalahake aku (yen aku bakal ditindakake), aku duwe tape.
          Aku ora ngerti yen sampeyan wis ndeleng video sing? Yen ora, aku kepengin nulis ing kene.

          Sampeyan ngomong "Aku ora peduli babagan kontak sampeyan karo anakmu," rasa seneng ati sing nyedhaki awakmu dhewe. Sampeyan ngerti apa karusakan sampeyan wis nyebabake karo situs web sampeyan ngowahi kabeh; nerbitake data publikasi artikel lan sateruse. Ing sisih liya, aku ora tau nyedhaki putrane lan ora nerbitake apa-apa bab hubungan karo putrane. Sampeyan bisa nglebokake, nanging saiki sampeyan nggunakake komentar ing komentar, komentar sing wis dibusak, minangka asil saka smear marang aku. Iku ora bener, amarga sampeyan wiwit ditze sadurunge.

          Laporan mung ora bisa dilakoni yen panguwasa kehakiman ngandhani kula kanthi pribadine lan ora manawa laporan Jeroen Hoogeweij nyatakake ing website kanthi distorsi lan dumunung. Nanging, aku ora tau nanggepi respon saka polisi liyane saka sing isih ana ing pipa.

          • Martin Vrijland wrote:

            Oh, lan aku njaluk sampeyan nelpon sampeyan Jeroen. Iku kabeh banget mbingungake bakal diserang dening Jeroen siji wektu lan sawetara taun mengko sampeyan dumadakan wong wadon.

            Kepiye cara sing bisa ditindakake liwat proses transformasi lan ngakoni latihan kejiwaan yen sampeyan dhewe wis kepengin ing internet? Apa sampeyan kepengin weruh sadurunge sampeyan tindak liwat prosedur pilihan? Utawa sing normal psikologis prilaku?

          • Naomi wrote:

            Aku ngangkat deklarasi nalika sampeyan nyatakake dhewe. Mesthi sampeyan ora nanggapi pertahanan, amarga sampeyan ora duwe legi sing kuat. Yen sampeyan disampekake karo polisi liyane saka apa sampeyan sijine ing internet, sing utamané ngandika bab sampeyan babagan. Aku mung ditangani karo deklarasi palsu sing diterbitake kanthi rinci, kanthi faktual lan kanthi ati-ati sing becik, lan miturut pranala sing dakkandhakaké, sampeyan bisa maca kanthi tepat apa sing utamané ngapusi, nggambarake, ngandhut lan ngapusi dhewe. Apamaning polisi ora mikir banget beda-beda, yen aku wis dituntut. Sampeyan mung ora duwe kasus.

            Kita wis nyoba nliti sampeyan karo tim wong sing wis rusak sampeyan liwat taun. Ora kanggo "mbukak", nanging kanggo nyegah kasunyatan bab sampeyan, rekaman pidana, bangkrut lan cara sampeyan nyiksa wanita. Sampeyan pidana, tokoh jahat, sampeyan wis ninggalake jejer karusakan ing mburi, supaya kudu mandheg ing endi wae. Kita wis sapisan nggayuh iki lan kita saestu ngarep-arep supaya sampeyan sinau pelajaran sampeyan ing sawetara titik.

            Sampeyan pancen teka marang putrane, sampeyan sijine gambar saka dheweke lan kula ing artikel. Ing artikel kasebut anakku uga diancemake kanthi cara kasar. Wong sing kasengsem bisa nemokake gambar kasebut ing artikel sing disambung menyang. supaya sampeyan ngapusi. Maneh, aku "game adil", sampeyan ora bisa nyentuh aku. Nanging sampeyan tetep adoh saka anakku lan sampeyan wis ngalami. Amarga banjur sampeyan duwe masalah lan nalika nerangake tandha sampeyan ora cocog kanggo kula.

            Pinten taun kepungkur, sampeyan nggawe deklarasi maneh? Sampeyan asring dituduhake ing situs sampeyan sing polisi ora pengin tuntutan, sing pokrol sampeyan nyedhaki ora nindakake apa-apa karo, supaya ndadekake rasa sing aku golek sing laporan ora bisa ditampa? Ora adhedhasar artikel, nanging miturut tembung dhewe.

          • Martin Vrijland wrote:

            Tansah ngapusi lan mlaku Jeroen.
            Yen sampeyan ana lan sampeyan, umpamane, aku ana ing pakunjaran. Kabeh omong kosong. Ora dina durung!
            Aku duwe tape sing Andrea nyedhaki wong kanggo nggawe palsu statements babagan kula. Aku ngerti yen sampeyan ora nanggapi, nanging nyoba nyelehake ing peran korban amarga aku bakal nyerang putrane. Endi gambar sing sampeyan lan anakmu? Aku ora ana ing sabuk lan aku isih ora butuh.
            Ooh ya lan aku wis nglakoni penipuan kertu kredit ... nganti aku nerbitake bukti yen iki omong kosong. Banjur crita kasebut dibusak maneh kanggo ngirit kredibilitas sampeyan.

            Sampeyan dadi alam bébas minangka asu sadurunge bisa malah ngomong yen aku iki nerbitake apa-apa bab anakmu (sing aku tau ora, nanging komentator aku dibusak). Sampeyan ketoke wis ora ilang sing karakteristik durung. Sampeyan tetep ngandharake situs web Swapichou, nanging ora kaya sumber sing dipercaya, amarga ana uga sing padha kaya ing ngisor iki: Nggawe hal-hal sing ora bener lan nggawa iku minangka kasunyatan, nalika iku ora ana bukti.

            Aku ora ngerti yen sampeyan pengin nanggapi luwih akeh ing kene, nanging adoh karo aku, kita uga bisa nglakoni sing ana ing pengadilan. Aku wis curiga manawa pengacara sampeyan nggawa. Aku ora ngerteni kegunaane diskusi apik iki kaya mangkene, liyane yen sampeyan ngatonake yen sampeyan isih ngantuk, nyenengake, lan ngelak-melik ngubengi kowe. Sampeyan lagi ngluwihi hukum, apa kowe ora?

          • Naomi wrote:

            Yen wayahe ora kepenak bakal teka supaya sampeyan bisa ngakoni wewenang yudikatif lan sampeyan bakal dadi panampa perawatan ing lembaga kasebut, sampeyan bakal nemokake yen aku minangka panyedhiya kesehatan sing dipercaya kanca-kanca sampeyan. Sampeyan ora ngerti aku.

            Lan yen sampeyan nyaman karo kita, supaya sampeyan ora bisa maneh bebaya kanggo awak dhewe utawa wong liya, mesthi bakal nganggo topi sing beda-beda. Aku ora kudu mbela putraku utawa nyegah kowe saka nindakake karusakan. Banjur ora ana sing salah. Anggere sampeyan njupuk obat ing wektu.

          • Martin Vrijland wrote:

            Ya bener. Sing bakal dadi wayahe maneh! Njaluk pil lan suntikan saka Naomi!
            Iku misale jek dadi sorot!

          • Martin Vrijland wrote:

            Ngomong-ngomong, koran Orwellian sing éndah saka 'panampa perawatan'. Mesthi wae aku ora bakal nyuwun 'care' (utawa wong liya) yen wis dileksanakake dening pengadilan. Soko sing dileksanakake ora bisa ditemokake minangka pitakon dhewe, nanging uga, pasien psikiatri mesthi ora bisa ngontrol sing nalika iku.

            Dadi aku bakal ndeleng sampeyan maneh ing gulag. Rumangsa dadi wayahe sing apik kanggo sampeyan!

          • Naomi wrote:

            Tamu, sing dituduhake ing sasi kepungkur sing sampeyan macet. Apa sing ana sel polisi, pusat tahanan utawa pakunjaran, aku ora ngerti, nanging yen sampeyan bekas tahanan iku soko sampeyan wis ngomong dhewe ing aroma lan werna.

          • Martin Vrijland wrote:

            Apa aku bisa nelpon maneh kanggo goroh? Sumber mangga.
            Mung mandheg wong. Luwih apik.

          • Naomi wrote:

            Aku setuju karo sampeyan yen sing "panampa panuntun" iku sawijining koran Orwell; nuwun, deformasi profesional. Ing latihan aku nggunakake istilah iki, nanging amarga aku kelas karo para siswa saka kabeh bentuk perawatan lan keperawatan lan kita nggunakake sawetara istilah umum. Ing karya, kita secara alami nyebut wong kaya sampeyan "sabar".

          • Martin Vrijland wrote:

            Matur nuwun kanggo penjelasan sampeyan. Aku wiwit ngerti yen sampeyan kudu dadi perawat sing asih.
            Kekeliruan wicara wis diapura.

        • Naomi wrote:

          Sister Naomi bakal nresnani kowe karo tresna 🙂 Aku ora weruh wong-wong sing ana ing njero, ing babagan kejahatan, amarga aku weruh manawa minangka bagian saka penyakit.

          Aku nemokake kasalahan sing sampeyan kejawab introspeksi kanggo ngenali masalah, ora ngupayakake pitulungan lan terus nyusahake masyarakat karo prilaku sampeyan. Oalah, sing bisa ditlusuri manèh ing komponis pribadine kepribadian.

          • Martin Vrijland wrote:

            Aku ora ngganggu wong; sanadyan masyarakat.
            Aku mung nulis pendapatku. Dadi sing disebut 'kebebasan ekspresi'. Sampeyan bisa setuju utawa ora setuju karo sing banjur mung ngandhani.
            Apa sing panjenengan lakoni (sing uga diwenehi teges ing kene) wis nyoba kanggo njaluk wong mudhun amarga sampeyan ora setuju karo pendapat kasebut.
            Iki minangka upaya kanggo nyegah opini liwat karya sing ora diandharake.

            Aku wani ngakeni yen aku bisa gawe kesalahan lan gawe kesalahan. Aku wong terakhir sing ngomong yen aku duwe bebener sing ora bisa ditrima. Ngrampungake pamikiran kanthi menehi opini ing blog iku soko liyane saka ngucapake "iki bebener sing ora bisa dianggep lan sampeyan kudu pracaya manawa".

            Wiwit nalika nduweni pendapat sampeyan minangka tindak pidana. Ya, aku ngerti yen iki mbokmenawa bakal kedadeyan ing wektu sing cedhak, nanging aku wis kelakon luwih maju tinimbang nulis pendapatmu lan arep nganakake serangan pribadi. Aku ngerti yen sampeyan duwe introspeksi kanggo mbebasake dhewe saka angkara iki.

            Nanging Sister Naomi uga seneng banget marang para pasien. Aku duwe keyakinan maneh babagan iki. Apa posisi sing apik kanggo sampeyan. Ing kasus apa wae, dheweke ora bisa mbantah, amarga banjur ana kamar sing tanpa jendhela lan sawetara pil ekstra.

        • Kamera 2 wrote:

          @ Naomi / Jeroen utawa liyane

          Nyebutake ing ndhuwur omah sampeyan, ngandhani:
          "Aku kritis karo kowe, babagan eksploitasi sing ora ana gunane saka ibu Anass sing gerah. Sing nggawe sampeyan wong sing kotor lan kurang. Carane ngurusi laporan polisi sing ora sopan utamané nunjukaké kepriyé bogoh sampeyan ing panyalin informasi sing ora ditliti. "

          Laporan polisi banjur ngidini Martin ngrungokake sacara rinci lan weruh yen ibune Zohra Aouragh masrahake dheweke marang Martin.
          Dheweke kepengin mbantu ibu lan bisa disimpulake saka arsip situs web MartinVrijland nalika iku.

          Kadhangkala dheweke ora ngandel marang ibune kanthi laporan polisi sing aneh, ora mesthi ora, dheweke mesthi percaya marang ibune.
          Nanging dheweke ora ngerti yen laporan kasebut ora mungkin amarga kepiye polisi sing bisa nonton infra, asu, jaran, lan helikopter ora bisa nemokake awak (digantung saka ranting) ing wayah wengi nalika jogger ing sangang ing wayah esuk, laporan ora bisa bener. Yen ibune nemu laporan kasebut, dheweke kudu ngurusi lonceng wedhi ibu, nanging ora ana sing ...

          Nanging mesthi aneh yen ibune manggon ing kursi ing wayah sore nalika dheweke menyang polisi lan nglapurake dheweke ilang. Minangka ibune sampeyan metu njerit ing putrane.
          Lan minangka ibune sampeyan ora ngomong yen sampeyan ndeleng foto anakmu, "sampeyan ndeleng: Dheweke siap"
          Kabeh bakal dituduhake lan liyane ................ >>>>>

          Malah Walikota Hoekema ngandika ing program TV, "Ya, iku misteri sing cah lanang ketemu jam sanga ing esuk nalika persis ing panggonan sing padha iki digoleki kabeh wengi. Pancen banget aneh.
          Apa uga misteri nalika takon yen adhine Annas tau nate nangis, dheweke ngguyu ing mobil panguburan (ndeleng foto-foto arsip) lan uga anak-anak ing lingkungan ketemu aneh yen dheweke ora duwe tangisan nyata. )
          Uga aneh yen ibune ora nandhang gawe kaadilan karo rantai kanggo klarifikasi, uga aneh yen dheweke duwe telung pidhuk beda ing sawetara minggu.
          Iku uga aneh yen Annas ngandika marang sopir taksi ing lingkungan sing bakal ilang (utawa dadi sopir taksi lan agen, sing ngerti)
          Kajaba iku, ana pertunjukan sing dilakoni ing Den Haag dening aktor ing ngendi bapak uga saiki lan dheweke isih ora percaya bunuh diri, sebabe mneder ora ing demo
          Apa wong tuwa saiki wis ora bisa klarifikasi, ora? Yen ora, mesthine bisa dadi hit kanggo Telegraaf lan situs-situs pemerintah / negara kayata: "Crimesite, De Bovenkamer Maud Ooortwijn, Boublog ?? Niburu.co, lan liya-liyane

          Kasus Annas bisa dadi luwih kuwat banget yen dibanting
          Arsip-arsip saka MartinVrijland nalika iku
          http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-jaaroverzichten-herhaling-van-propaganda-leugens-als-anass-wassenaar/
          The Show terus, ngendi ibu?
          http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/verslag-demonstratie-voor-heropening-van-de-zaak-anass-aouragh-in-den-haag/

  6. Naomi wrote:

    Punapa mawon thanks kanggo Martijn hiburan. Tansah teka!

    Aku nemokake yen luciferous lelucon banget gumbyang.

  7. Naomi wrote:

    Oalah, sampeyan ora wani ngirim jawaban kasebut. Sampeyan kudu tetep cangkeme nutup "bali lurus", nanging sing bener mesthi ora ana kejujuran, keadilan lan mesthi ora ana kamulyan ing awak. Ing bab mung sampeyan bisa nyebar fitnah lan nemokake kesalahan kabeh sing bakal kelakon ing njaba awak dhewe. Sampeyan ora duwe bali maneh, nanging bonggol sing ora ana gunane.

  8. Naomi wrote:

    Sengaja, iki "unmasked" lan ora "unmasked", mongol. Sampeyan utamané ngatonake dhewe minangka wong sing buta huruf.

    • Kamera 2 wrote:

      @naomi

      apa sing dilebokke saiki karo d utawa t, sampeyan ngerti.

      Mascara iku karo k utawa c, sampeyan saiki bakal ngerti saiki
      Ayo, wong lanang, tetep sethitik sporti, aku ora sambat yen Gusti Allah nggawe kesalahan karo sampeyan, sampeyan bisa nambah sing apik maneh, ora sampeyan, sing, ora, ora?

      Kowe ngatonake batinmu kanthi sumpah sethithik ana ing angkasa.
      Mongolians utawa sindrom mudhun wong sing ayu, mungkin sampeyan uga kudu dikonversi menyang

  9. Naomi wrote:

    Lan mesthine sampeyan minangka asu pengecut, kaya wanita liyane sing assaulter, sing banget cemas, luwih cendhek lan cilik kanggo rebuke utawa ngirimake jawaban. Mugi sampeyan sumurup yen prilaku iki ndadekake sampeyan bisa dihukum.

    Apa kowe pengin aku nggawe proyeksi maneh? Sampeyan koyone ngemis iku. Aja kuwatir, sampeyan wis nemtokake persis ing ngendi aku pengin sampeyan lan panggonan sampeyan, ing sampah sampah masyarakat iki. Aku ora kudu nglakoni apa-apa maneh.

  10. SalmonInClick wrote:

    lan supaya sampeyan ndeleng manawa kita ana ing kene, kita kudu ngenteni monyet metu. tokoh kaya hoogeweij uga ana ing dalan kanggo nggawe Walanda dadi negara sing ora bisa ngalahake. punggung lan pucuk rodha sing signifikan, ireng putih lan kosok balene, sanajan nalika dheweke wis rampung, bisa dadi kepenginan kancane ono hoes supaya tetep ngoperasikake tim swadaya "wong bingung" kang minangka kabar kanggo wong sing potensial status quo in madurodam.

  11. AnOpen wrote:

    Iki instruktif maneh, sampeyan bisa ndeleng saka wong iki sing kebak kotor, kebencian beracun lan musataken. Full serangan karo nyenyamah, nyalah gunakne, ngapusi teks, etc. Bisa ditemokake yen wong iki banget prihatin. Perishous individu kanggo masyarakat, kethek wis metu saka tutupe.

    "Sampeyan pancen ngendi aku pengin sampeyan lan ing ngendi sampeyan kagolong, ing sampah sampah masyarakat iki."

    Sing nuduhake yen wong iki nggawe wong cangkir sing luwih cilik lan wong sing malah ngira yen dheweke wis ngeculake wong. Sangat psikologis lan medeni. Akeh wong sing ngerti apa sing ditindakake. Mung saka teks sampeyan njaluk kabeh shivers, yen sampeyan duwe obrolan sing nyata karo karakter kaya mengkono, sampeyan bakal dadi jijik nang endi wae. Iki minangka salah sawijining conto carane karakter kasebut
    lan akeh liyane ing madurodam lan ngluwihi.

    Lan sampeyan bisa nerusake, nanging iki mung respon singkat.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup