Maurice de Hond nemokake salah siji saka setengah meter omong kosong (video)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Bisa 2020 13 Komentar

sumber: twitter

Ing sabanjure 33 menit, deleng Maurice de Hond, wong ing mburi polling nasional sing bisa kita "dipercaya". De Hond wis nemokake manawa panaliten tartamtu nuduhake manawa aturan siji lan setengah meter iku ora apik lan coronavirus utamane nyebar nalika ventilasi ora apik.

Maurice mesthi yakin karo anane virus lan liwat situs web smartexit.nu kita nemokake telpon kanggo ngisi rincian sampeyan babagan sampeyan kena infeksi utawa apa gejala sampeyan duwe. Kasunyatane, iku wis dadi cara sing cerdas menyang app sing bakal cepet ngawasi kita.

Ya, ing situs iki asring kita ngomong babagan oposisi sing dikontrol lan bisa ngerteni nomer 33 sing digunakake Freemasonry kanggo menehi isyarat yen lagi dikontrol. Aku ora ngandel karo Maurice de Hond, kanthi jajak pendapat nasional lan video 33 menit, sajrone siji meter.

Sing bisa dingerteni yaiku umure kaya dalan menyang Roma, mesthi luwih becik ngatur kritik saka negara sampeyan dhewe. Yen sampeyan bisa nambah motivasi wong supaya ngisi data kesehatan sajrone kritik kasebut, sampeyan wis duwe wong ing web sampeyan. Ora suwe download aplikasi lan Maurice bisa luwih ngawasi "panyebaran koronavirus".

Senadyan kritik kasebut, Maurice de Hond menehi motivasi kanggo melu ngawasi lan nyiyapake sampeyan kanggo data data sing amba

Kabeh wong bisa ngerteni klorone yen masyarakat iki lan setengah meter lembab lan kita diapusi kanthi skala gedhe. Kabeh wong rumangsa rumangsa ana luwih saka setengah meter kasebut. Ing artikel iki Aku mbuktekake (kanthi bukti yen) siji lan setengah meter dibutuhake kanggo ngaktifake fungsi maca lan nulis langsung DNA / RNA. Saben uwong kudu njaga jarak sing cukup kanggo babagan iki. Jarak kasebut migunani lan perlu ing "internet barang" ing endi manungsa bakal dadi 1 prekara.

Kita kudu pindhah saka Krimson Maurice de Hond saka "kunci cerdas" menyang "jalan pintar". Kabeh iki pancen apik banget lan sejatine ora ana sing bisa dingerteni, nanging aku ora nate percaya marang De Hond kanthi statistik lan aku uga ora ngandel karo statistik negara kasebut. Apa paranoid kasebut? Ya, sebut rasa curiga sehat.

Bab sing dakkarepake, kita ora kudu metu ing dalan sing cerdas, nanging kanggo tumindak paukuman saka pamrentah sing ngapusi sing kudu langsung mudhun lan diganti wakil saka masyarakat sing diwenehake rakyat. Menteri sing dipilih liwat demokrasi langsung sing sumpah setya karo masarakat tinimbang makutha.

Kita kudu mungkasi sambatan karo pamrentah amarga kita menehi legitimasi pemerintah kasebut. Maurice de Hond nuduhake penghormatan lan penghargaan marang Mark Rutte lan wis pirang-pirang taun ditugasake minangka wong sing diidini adol demokrasi politik demokrasi bogus liwat "polling". Siji-sijine cara saka kahanan iki yaiku kanggo ngatasi kabinet dhaptar apus-apus iki lan ora menehi kridit maneh. Ora metu sing pintar, nanging revolusi!

Aja digayuh menyang jaring safety sabanjure; siji sing nahan pangarep-arep kanggo owah-owahan, nalika sampeyan ditolak menyang pamikiran 'ngerteni. Pilih revolusi sing angel lan jelas sing perlu, umpamane, kanggo nyegah angger-angger vaksinasi wajib lan ngilangi siji setengah liter. Menyang www.fvvd.nl

UPDATE 26-05-2020: ketoke video Café Weltschmertz lan wawancara karo Maurice de Hond wis di luar offline dening YouTube.

Sumber mlebu tinta: wikipedia.org, smartexit.nu, fvvd.nl

455 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (13)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Ya, sampeyan duwe liyane, siji saka klub lan wicara sales sing lancar. Yen sampeyan krungu wong-wong mau ngomong, kaya kabeh duwe 'kawicaksanan' ing tangane. Dheweke bisa mirsani bisu media sajrone sawetara taun utawa mung ninggalake permanen lan njupuk 'Corona' sampeyan karo sampeyan. Nggegirisi lan tetep goyangake.

    Wong mlebu usul saiki! https://www.fvvd.nl

  2. SalmonInClick wrote:

    Bisa uga, nanging kita bisa ngindhari 33 wong mati yen kita wis ngetrapake. 😷

    https://breda.nieuws.nl/nieuws/245923/rivm-update-ruim-2-500-doden-in-verpleeghuizen-33-nieuwe-coronadoden-vandaag/

    ps: Ing amerika olahraga kasebut diarani C rimson C ontagion [33] bisa uga wis dadi gelar Suske en Wiske.

    • Sunshine wrote:

      Ya, ya, sampeyan uga miwiti masking kabeh kanthi konteks mbatesi kebebasan ekspres. Mung guyon.
      Ning, ora kaget nalika wong tuwa sing keluhan fisik sing serius lan asring kekurangan gizi, dhaharan siap, mati ing omah-omah perawat kasebut. Wong tuwa tetep bebarengan lan cedhak karo saben liyane, lan banjur kena infeksi saben flu. Pamrentah gagal, wong tuwa ora kudu dijaga bebarengan. Iki bisa dieling-eling lan malah bisa ngukum, kaya sing dakkira. Apa isih ana pejabat lan jaksa angel sing bakal nyekel pimpinan lan / utawa ngatur omah pensiun / RIVM lsp. Mesthi ora. Untunge kita manggon ing negara 'gratis' minangka negara konstitusi.

      • SalmonInClick wrote:

        gampang kanggo ngomong karo Sunny yen kita mung nggawe perhitungan rasional kabeh AOW lan kewajiban pensiun, kekurangan bakal muncul lan kita ora bisa njamin pengeluaran kanggo mbesuk. Sawise kabeh, pamrentahan ngarep lan lan ekstensi, kem konsentrasi Covid minangka syarat mung resik tanpa nambah pulsa.

        Mangkene liyane 👃

  3. Martin Vrijland wrote:

    Jeneng Crypto:

    Peacock
    de Mol
    asu
    singa

    • SandinG wrote:

      Uga, Vogel, lan luwih angel sampeyan milih saka sing kepala kepala. Duwe irung kanggo….

      • guppy wrote:

        Maksudmu, irung saka (Gerrit) Zalm sing nuduhake sampeyan carane kosongake bank lan masang tagihan kasebut karo wong-wong 😉

        • SalmonInClick wrote:

          Sing bener, nanging aku kudu ngakoni dheweke mainake loro kanthi apik ing game Hegelian. Wayah lan wektu maneh, rata-rata penduduk Madurodam dimainake, dicukur gundul lan dikirim menyang rei kanthi rompokan, utawa apa iki dadi trap?

          Iku ora téater ayu lan gratis ... oh, akun (pemukiman) durung ngetutake

  4. Sunshine wrote:

    Aku ora menehi pujian. Dheweke ora nindakake apa-apa
    wong sing ora kalebu Klub Sing bisa / dadi pesainge .. Ah, Dheweke wis mbadek marang sawijining panyakit flu anyar, bisa uga pesenan minangka tembung sing luwih apik. Kepiye cara clairvoyant lan khusus. Terus para podo tundha lan bingung, semboyanane. Yen dheweke pancene bakal ninggalake. Luwih wingi saka dina iki.

    Mlebu petisi saiki! Ora biaya apa-apa.

  5. Kamera 2 wrote:

    Apa Kita Ora Ketemu

    Gugah Total ing Afrika

    Ewu korban korban malaria ing pirang-pirang taun kepungkur.

    Nanging saiki ing sawetara kasus korona, kemah tahanan wis disiapake ... deleng ing ngisor iki

    Dheweke nyekel wong-wong saka dalan lan dibuwang ing kemah 🙁

  6. Sephus wrote:

    Klip ing ngisor iki mbutuhake wektu 13 menit. Ketepakan? Kayane digawe kanthi apik
    Utawa kaya sing dikandhakake ing komentar: Ana luwih bener ing kene 13 menit tinimbang sampeyan mlebu ing pendhidhikan 12 taun

  7. Sephus wrote:

    Anjing lan statistik dheweke entuk saka helem nalika dheweke lair. Ora ana riset, mung sing dipikirake kepiye carane lan apa.
    Aku ngono.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup