Apa teknik jangkar maya Google kanggo Aurgmented Reality (AR) mbuktikaké téori yen alam semesta minangka simulasi?

sumber: ytimg.com

Sawise nulis sawetara artikel babagan konsep sing sampeyan lan aku urip ing kasunyatan maya, reaksi akeh nuduhake yen para pembaca luwih seneng. Nalika aku wis nyatakake prinsip "entanglement kuantum" kedadean perlu sing Einstein téori lokalitas lan uga undermines kacepetan cahya (minangka fisikawan watesan fisik), aku koyone wis soko sing Kadhaton kathah regane. Adhedhasar Panyangka sing entanglement kuantum sing mung perlu "janjian" punika game bebarengan, amarga kabeh wong padha slamet apa tau ing pemanasan pisanan teka saka superposition (pengamat pisanan) (utawa mawujud), iku ketoke aku sing iki prinsip ing dunya pembangunan kasunyatan virtual. Lan apa sing dadi kejutan gedhe? Platform pangembang Google Augmented Reality (AR) ditrapake prinsip sing padha kaya 'entanglement kuantum'!

Kanggo nggawe konsep yen alam semesta minangka simulasi nyata, aku nggawe perbandingan karo game multiplayer online. Ing konteks kasebut, aku menehi saran sawetara nonton kanggo njupuk tampilan ing Netflix series Black Mirror, mangsa episode 4 1. Senajan Hollywood temenan ora rampung bakal mbukak bebener, amarga kita tansah kudu sijine maneh ing trek salah, lan ana loro kudu sawetara pangertèn kanggo nggodho kita menyang transhumanist ing (sabanjuré) tiba, sampeyan njaluk raos cukup kene apa sing ' siji game (adoh saka kasunyatan sing sampeyan weruh Einstein - ing mripatku ora bener - teori wormhole). Kanthi teknologi saiki, kita ora adoh saka perkembangan sing kaya mengkono.

Aku ngerti yen subyek iki minangka informasi teknis kanggo maca rata-rata saka situsku lan sing paling akeh bakal mandheg, nanging aku isih nyoba kanggo njlèntrèhaké kasus kasebut kanthi luwih rinci. Sampeyan bisa nemokake manawa idea sing kita arep nerangake realita kita ing kasunyatan utawa liwat agama bisa ditarik. Kita bisa njlentrehake kasunyatan kita sejatine adhedhasar logika. Mulane kita ana ing rasa beruntung sing kita saiki iki maju perkembangan teknologi, amarga mung nuduhake cara kasunyatan (sur) kita saiki. Agama mung menehi instruksi ekstra khusus kanggo ngenalake "arsitek". Saran kula, saéngga sampeyan isih bisa ngerteni eksprimen rangkep kaping pindho (saka artikel sadurungku) banget, supaya sampeyan mangerteni yèn perkara kasebut ana mung sawisé pengamatan. Dadi pengamat perlu. Nganti saiki, prakara ing 'kabeh opsi bisaposisi; disebut 'superposisi' dening sains. Iki bisa dibandhingake karo game pemain multiplayer, ing ngendi sawetara pemain, umpamane, nglebokake kamar lan ndeleng obyek. Wangun obyek kasebut wis tetep ing kode sumber program kasebut. Sawise ditemtokake dening pemain pisanan, pemain liya kudu weruh sing padha, saka sudut sing beda. Yen 1 pikantuk barang kasebut saka pemain lan ngowahi, pemain liya kudu netepi gerakan rotasi saka sudut pandange. Aku digunakake iki kanggo nerangake konsep 'entanglement kuantum', sing ora bisa dadi penjelasan sing padhet, nanging menehi idea.

Quantum entanglement ing bidang fisika kuantum tegese yen pasangan eg loro foton sing mawujud sapisan (by pengamatan), padha tansah njupuk posisi ngelawan lan arah. Yen sampeyan nguripake siji partikel, partikel liyane uga bakal nguripake; sanajan taun cahya dibusak saka partikel liyane. Mulane Locality ora duwe peran lan watesan saka kacepetan cahya banjur dumadakan ora ana maneh. Einstein nyatakake yen kudu ana lawang mburi, supaya komunikasi bakal kedadeyan. Iki minangka prinsip wormhole sing kondhang. Inggih, yen lawang mburi iku mung aliran data utawa apa sing saiki disebut 'awan', banjur bisa dumadakan nggawe representasi kasebut. Nanging, yen dijelasake ing pangamatan 3D, sampeyan isih kudu ngatasi watesan cahya (yen komunikasi data ing 'awan' liwat serat optik lan lampu laser), nanging kita bakal mikir 4D, banjur sing 'cloud' nang endi wae saiki bebarengan. Mesthine yen sampeyan iku 2D lan aku bakal nyelehake bola saka 3D liwat pesawat sampeyan, sampeyan bakal nglakoni pengamatan kronologis saka tampilan titik (ora metu saka ngendi wae), sing terus berkembang; disusul kanthi garis cilik menyang titik sing tiba-tiba sirna. Nanging, bal ing ndhuwur level sampeyan lan uga ing tingkat sampeyan. Sampeyan ngalami pengamatan kanthi kronologis, dene wangun bunder bener-bener konstan (tansah saiki) ing 3D. Dadi yen kita bakal nambah ukuran 4e kanggo model kita, banjur sing, kaya, 'ing méga' sing nang endi wae saiki.

Yen ing pamuter game multiplayer A ing Jepang, obyek nguripake, pemain B ing Kanada uga kudu ndeleng ing layar. Mangkene kuantum kasebut dijelasake dening aliran data omnipresent. We panginten wektu sing (kacepetan cahya), faktor matesi ana 3D kita, nanging kuwi amarga kita ora bisa ndelok bal (kang tansah ana) lan mung ing pemahaman kronologis katon lan ngilang apa belang. Lokasi lan kacepetan cahya supaya ora Count ing 4D lan stream tansah-endi-endi-saiki kang kabeh prakara isih ing superposition kode sumber.

Carane menarik iku banjur nemokake yen teknik realitas virtual saiki menehi wawasan menyang kahanan kita ing. Coba deleng ing presentation ing ngisor iki, nerangake yen beda antarane kasunyatan virtual (VR) lan realita ditambah (AR) bakal sirna. Ing sawijining inti punika VR digawe digital donya lengkap (kaya game) isih ndadekake pangertèn lan AR iku lapisan digawe digital ing kaca tingal transparent ing "donya nyata." Benten iki bakal ilang, amarga padha nggabung, kaya sing padha. Kauntungan saka VR yaiku supaya sampeyan bisa mbangun game multiplayer luwih gampang, amarga sampeyan wis nemtokake lapangan muter dhewe lan saingga wis nemtokake titik referensi observasi ing game. Sampeyan kudu, kang padha dibangun kamar digital gedhe lan ngerti apa njupuk Panggonan persis kaya kadohan, dhuwur lan pemahaman amba kanggo obyek, supaya sampeyan bisa project gambar kanggo saben pamuter ing kaca tingal 3D bener. Ing AR sampeyan isih kudu ngatasi masalah iki lan bisa dilewati kanthi observasi lan posisi pemain kanthi sensor GPS akurat menyang server tengah ing 'awan'. (Waca liyane ing video)

Wahyu 1: 7 'Lah, dheweke teka karo awan lan saben mripat bakal ndeleng dheweke '

Google wis menehi platform pangembang kanggo iki. Mesthi, amarga iku utamané perusahaan gedhe kaya Google sing nggawe kita liyane lan liyane ing VR lan donya AR bakal ilang, kang kita uga saya gumantung ing 'mega'. Kanggo ngatasi masalah teknis iki, sampeyan perlu titik referensi. Sampeyan kudu ngerti persis ing ngendi saben pemain ing lapangan dolanan (jagad) lan sampeyan uga kudu ngerti ngendi obyek sing ditemokake. Iki wis ditangani dening Google kanthi asas banget: anchor awan. Logis, amarga sampeyan mung kudu ngandhani 'awan' ing ngendi ing planet panitia sing ana lan ing ngendi papan dumunung saka perspektif sing ditemokake. Supaya sampeyan pengin dinosaurus dadi nyata (minangka AR) ing meja ing kamar. Banjur sampeyan kudu ngerti posisi pas saka pengamat. Sampeyan bisa mangerteni iki ing basis data GPS, nanging uga ing basis lensa kamera dual ing kacamata (sing bisa nggawe pemahaman sing jero, kaya mata 2). Sampeyan banjur bisa nyelehake kothak ing sadhuwure tabel, kaya wae, lan nemtokake sudut pandang penampil sing gegayutan karo tabel. Sampeyan banjur dibagi meja dadi titik jangkar sing disebut lan ndhaftar sing jangkar titik ing 'awan', supaya padha sing padha kanggo saben pengamat.

Kanthi cara iki sampeyan bisa nggambarake kabeh jenis hologram 3D ing ruang (liwat Microsoft Hololens) sing bakal katon ing kabeh wong. Sampeyan bisa nggawa obyek sing beda-beda menyang lapangan muter dening pemain sing beda-beda, sing cocog karo saben liyane liwat titik jangkar. Dadi mbayangno sing iku AR swordfight ngemu digambaraken ing ndhuwur donya nyata (liwat Microsoft Hololens), nilai anchor ing Google maya bakal nggawe pedang ngengingi saben liyane ing persis wayahe tengen, lan ora swabbing sethitik kepungkur saben liyane, amarga titik referensi ora bener.

Iku temenan mung kasengsem ing VR lan AR yen kita bisa sijine sambungan neurologikal liwat perusahaan eg Elon Musk kang Neuralink, supaya sampeyan bisa langsung menyang otak nonjol ing sensation tutul, mambu, pangrungu lan ngarsane. Miturut wektu iku meh ora bisa mbédakaké sacara digital tinimbang nyata. Nanging saiki aku wis nggawe sidetrack menyang tahap awal kanggo transhumanism. Ing seri Netflix Altered Carbon uga nyedhiyakake gambaran apik saka donya transhumanistik sing bisa dakarepake ing sawetara dekade. Temptation uga main peran ing kene, amarga mesthi wis dicatet kanthi romantis.

Alesan aku pitutur marang kowe, mesthine, kasunyatane Google iku konsep jangkar méga ngenalaken. Apa sing ngelingake sampeyan? Ora kaya kasus sing tau dadi 3D gambar (minangka hologram ing hololens) padha kanggo saben pengamat saka prinsip iki. Ora sing jangkar méga sampeyan ora mikir apa-apa? Apa sing kedadeyan nalika informasi dicet ing panggunaan superposisi ing observasi pisanan (ing percobaan kaping pindho)? Iku nganggep posisi sing padha kanggo saben pengamat lan posisi sing diadaptasi liwat prinsip entanglement kuantum! Eureka!

Kuantum kuantum nduweni fungsi sing padha karo jangkar awan Google!

Sayange, aku ora bisa ngapikake paten kanggo penemuan iki lan aku bakal ora bakal diajeni minangka Einstein, nanging aku pengin nuduhake semangatku karo kowe. Carane luwih akeh bukti sampeyan pengin kita manggon ing kasunyatan virtual? Utawa yen mbokmenawa kasunyatan ditambahake yen alam semesta asli wis digunakake kanggo lay lapisan tambah lan biocomputer kita disusupi full-time liwat server tengah ing "kasunyatan nyata"? Utawa sing "realita nyata" (alam semesta kita) ing kabeh ook simulasi. Apa ana pitakonan babagan pirang-pirang lapisan, ing ngendi simulasi nganggo simulasi? Matur nuwun, saiki aku gawe kompleks, nanging iki minangka pertimbangan sing gegandhèngan karo aku.

Panjelasan fisik kuantum nyatakake yen kudu tansah dadi pengamat lan informasi kasebut mung minangka prakara. sawise pengamatan. Apa nyawa ana ing pengamat lan ngadeg awan kabeh-sekitar-saiki "sekitar" kita? Sampeyan ngelingi; sing Playstation game? Kabeh kode wis dibakar ing CD. Sawise sampeyan miwiti game, sampeyan duwe kabeh opsi lan nemu game kanthi kronologis. Panjenengan pilihan (lan ing game multiplayer uga pilihan saka wong liya) nemtokake cara informasi mbukak ing layar. Sampeyan pengamat. Sampeyan isih ngenteni avatar mesum sing bakal muncul awan?

16 enggo bareng

Babagan Author ()

Komentar (4)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Martin Aku ngetutake kowe, apa sing sampeyan coba diterangake digawe ing film kayata Inception, Interstellar dll. Titik punika simulasi tanpa wates (garis waktu) mlaku bebarengan karo asil sing beda-beda, sing ing wektu mili seamlessly menyang saben liyane disebut diarani dimensi. Wektu ora ana ing njaba simulasi iki, aku ngerti manawa institusi kaya CERN ngatasi masalah iki lan melu manipulasi timeline iki

    Kaping pisanan, jiwane ditangkap ing cangkang sing diwatesi ing fungsi liwat otak kita, lan uga ana ing simulasi / dimensi 3D. Tahap pisanan awakening nyadari yen kita kepepet

    Lucifer ora disebut 'pembawa lampu' kanggo apa-apa, cahya sing kita bisa nyedhiyakake simulasi iki. Trik pungkasan iku supaya kita definitif kene liwat agenda VR, simulasi ing simulasi (Droste effect / maze)

    'Teori string' minangka kerangka teoritis ing ngendi partikel-partikel utawa fisika partikel diganti kanthi 'obyèk' sing disebut senar. Iku nggambarake carane iki strings propagate liwat spasi lan sesambungan karo saben liyane. Ing skala jarak luwih gedhe tinimbang ukuran senar, senar katon kaya partikel biasa, kanthi massa, daya, lan sifat liyane sing ditemtokake dening kondisi getar saka string. Ing teori string, salah sijine saka pirang-pirang negara bagian saka string sing ana gandheng karo gaya gravitasi. Supaya téori senar iku téori gravitasi kuantum. '

    • Martin Vrijland wrote:

      Téori string dirancang kanggo nerangake entanglement kuantum amarga entanglement kuantum ngancurake teori panggonan Einstein. Mulane dheweke mung mikirake senar antarane partikel; senar sing banjur mbukak liwat dimensi liya. Wow! Sarwa! Goblok yen sampeyan takon kula. Mung gangguan ora kudu ngakoni bilih kita manggon ing simulasi (Luciferian).

      Aku ora ngerti yen ana simulasi telas mlaku bebarengan. Paling sethithik bisa ngenali 1; dadi siji kita saiki. Sengaja, yen sampeyan njupuk sinyal kasebut kanthi temenan, wis dilapisi: yaiku, umpamane, ana 'lapisan archontik' utawa 'entitas sing kurang' ing simulasi. Ing ringkesan: simulasi Lucifer wae mung misale jek kalebu sawetara dimensi (ing ngendi dimensi minangka simulasi simulasi).

      Secara teoritis, sampeyan bisa nemtokake yen jiwo bisa nemu sawetara dimensi kanthi sejajar. Pitakonan mung apa sing bakal dadi "pilihan sing pinter" umpamane saka kanca kita Luccifer, amarga cukup angel tetep fokus yen sampeyan muter sawetara game Playstation minangka asil. Lan mung kaya sing kita kudu tetep fokus ing game. Mulane aku dhewe ndeleng minangka kurang jelas yen kita manggon ing alam semesta paralel bebarengan.

    • SalmonInClick wrote:

      'Elite' sing ngladeni agenda Lucifer iki digunakake kanggo nggunakake teknologi kasebut marang wong sing ora ngerti

      66TH BILDERBERG MEETING
      4.Artificial intelligence
      Komputasi 9.Quantum
      http://bilderbergmeetings.org/meeting_2018.html

      "Kita ora bisa ngatasi masalah kanthi nggunakake bocah sing padha utawa pikiran sing digunakake nalika kita nggawe wong."

  2. Martin Vrijland wrote:

    Dadi demi kejelasan: dimensi ora luwih saka simulasi simulasi.

    Mbayangno bilih kita mbangun simulasi realitas maya, ing ngendi kita cenderung ngilangi dhewe, supaya kita lali yen kita "ing kontrol". Sing bakal dadi apik yen kita bisa ngrangsang kabeh pemahaman sensori langsung ing neuron ing otak kita. Yen kita banjur "urip" ing simulasi kasebut, lapisan saiki minangka dimensi sing luwih dhuwur.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup