Tekanan sing ditindakake kanggo bocah-bocah pancen gedhe tenan!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Desember 2019 16 Komentar

sumber: wicnews.com

Kanggo bocah-bocah ing sekolah dhasar lan kanggo remaja, saiki kudu ana tekanan sing gedhe banget, mula guru ora mung ngandhani yen isih bisa milih jender dheweke, nanging krisis iklim uga nggawe tekanan klompok. Yen prilaku meh beda biasane heteroseksual, mula taun-taun pungkasan ide kasebut ditambahake manawa sampeyan isih bisa milih jender sampeyan lan bisa ngowahi.

Tekanan klompok paling anyar asale saka aktivis iklim (FFF, 666). Lan sampeyan bisa uga ujar manawa akeh guru otak sing menehi tekanan kanggo menehi tekanan marang generasi paling enom. Dheweke wis disiapake kanggo brainwashing iki. Apa wae koran sing dibukak: kabeh kebak propaganda iklim lan ing ngendi wae sampeyan ndeleng utawa ngrungokake, goroh kasebut dadi kasunyatan. Iki gampang banget yen sampeyan duwe kabeh pers ing kanthong; iku ora beda karo China tinimbang demokrasi isin kita. Yen mbaleni asring cukup, kabeh wong bakal percaya. Lan yen sampeyan uga mesthekake yen sampeyan bisa ngandhani perasaan yen "sampeyan ora kalebu" ing kelas utawa ing sekolah, tekanan grup bakal nyurung pungkasan.

Rumus sukses katon kalebu nuduhake sawetara grafik sing diiringi komentar "Ngrungokake ilmuwan IPCC PBB". Tujuane mbenerake cara, nanging mesin propaganda ndadekake bocah lan wong liya percaya manawa tegese butuh amarga ora ana sing mati. Lan mesin propaganda mesthi anyar. Saiki kita uga duwe zona mati ing segara, sing ora ana cukup oksigen lan iwak kasebut mati.

sumber: telegraph.co.uk

David Attenborough mungkin bakal bisa ngarahake pertunjukan sing apik. Dheweke pancen wis nindakake karo populasi bear kutub (waca kene) lan uga kanthi walruse, ana bukti trickery lan penipuan (waca kene). Loro-lorone populasi katon saya mundhak tinimbang suda, dadi kanggo loro ora ana punah amarga leleh tutup salju. Kangge, kabeh suku ing kebon kasebut, amarga David bisa nganggo kamera kanthi apik ing Inggris. Sawise kabeh, dheweke bisa nyebut dheweke minangka Sir lan Sir saka arahan rahasia aja ngapusi! Ora, dheweke kalebu para elit lan ora ngapusi, dheweke mung duwe rahasia.

Sampeyan saiki duwe kabeh jinis klompok iklim sing menehi tekanan sing gedhe banget kanggo generasi luwih enom. Mantra Greta Thunberg "Kita kudu ngrungokake para ilmuwan" minangka ngeling-eling wektu mbah kakungipun sing mbantu nyiyapake Komite Bebungah Nobel lan dianugerahi awake dhewe lan kanca ilmuwan minangka Bebungah Nobel. Waca carane Svante Arrhenius iki (sawise jenenge bapak Greta, Svante Thunberg), minangka panemu teori pemanasan global dening CO2. Kasunyatan yen dheweke nampa Hadiah Nobel mulane ora amarga kabeneran ilmiah saka teorine, nanging sejatine dheweke bisa menehi hadiah kasebut.

Sejatine, leluhur Greta uga ngadeg kanggo wong eugenika lan mula duwe ide kayata Nasrani babagan kemurnian balapan. Dheweke pengin nyuda pedunung donya. Dadi nalika Greta ujar manawa kita kudu ngrungokake para ilmuwan IPCC PBB, kayane mbaleni apa sing ditindakake dening mbah gedhe. Dheweke masrahake hadiah sains marang kanca lan liya-liyane padha sithik sidelined. Ilmuwan sing nerangake marang CO2 ora bisa panas bumi uga ora dirungokake. Kita kudu ngrungokake ilmuwan sing dipilih. Dhuwit lan karir wis nemtokake penting kanggo bapak ukuran gedhe, lan saiki isih ditrapake nganti saiki.

Tekanan ing bocah iku gedhe! Sampeyan meh kudu dadi aktivis iklim yen ora pengin tiba ing njaba prau. Lan yen guru ngandhani manawa bumi dadi panas lan uga ana ing kabeh koran, mula sampeyan ora bisa mbantah maneh. Utamane nalika "prawan enom sing apik nganggo braids" kasebut nindakake dheweke ing endi-endi. Ora ana sing misale jek ngerti yen Greta Thunberg iki asale saka kulawarga mulia sing duwe rencana iki ing rak kasebut pirang-pirang dekade lan kanggo sapa pilih kasih ing ilmu luwih penting tinimbang kanyatan. Dheweke wis disiapake kanggo peran propaganda iki.

Kepiye sampeyan bisa nglindhungi anak-anak saka histeria massa iki? Yen takon aku? Ora. Meh mokal! Kita pindhah menyang wektu nalika histeria iklim bakal diunggahake kanthi dhuwur banget, mula bakal dadi pasisme fascisme anyar ing topeng "nyimpen planet iki." Iki malah bakal tambah akeh, manawa saben wong sing isih ora percaya manawa Bumi dadi panas amarga CO2 lan isih ora percaya yen kita bakal mati yen ora ana langkah sing angel bakal entuk pemikir konspirasi stigma. Iki bakal ana hubungane karo kelainan psikologis, sing mbutuhake perawatan jiwa. Kem pendhidhikan maneh ing mantel judhul perawatan 'Oras' George Orwell.

Bocah-bocah sing duwe ide beda bakal ngalami tekanan psikologis sing abot. Iki wis kedadeyan karo propaganda jender lan saiki bakal kedadeyan karo histeria iklim. Dheweke uga bakal psychiatrised kanthi stigma 'hanging on plot' lan uga 'perawatan' lan obat bakal dilebokake.

Kita nyekseni introduksi fascisme anyar ing ngisor bendera pelangi; liwat "butuh nyimpen iklim". Swastika wis pasang dalan pelangi (pirsani kene). Kita nyekseni skrip master of the Luciferian world-in-the-making. Lucifer lan pelangi ana siji karo siji. Pahlawan pelangi profesional (mbayar) profesional saka Greenpeace wis nyengkuyung kabeh lapisan masyarakat lan nggawe otak otak generasi paling enom marang piwulang saka Lucifer. Pelangi minangka simbol saka pahlawan pamrentah dunia Luciferian. Maca buku anyar kanggo nemokake apa sing digayuh dening skrip master; kepiye jagad ngarah menyang transhender transhuman lan apa sing isih bisa ditindakake.

tuku buku

Daftar pranala sumber: ad.nl, fridaysforfuture.com, ericmaisel.com

267 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (16)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Sepira suwene yen wanita enom kasebut bakal dadi psikiater?

  2. Wilfred Bakker wrote:

    Matur suwun Pak Vrijland

  3. Kamera 2 wrote:

    @ MartinVrijland

    Pitakonan

    Yen sampeyan mbandhingake swastika karo pelangi, agenda kasebut ora pas.

    Swastika ditakoni gagal manut agenda, dudu gendhing pelangi, ta?

    Utawa, kita kudu menehi interpretasi kanthi cara manawa swastika ora diilangi lan aturan kasebut Solusi reaksi reaksi lan mula diganti karo bendera PBB / Pelangi.

    • Martin Vrijland wrote:

      Kanggo njawab pitakonan kasebut, waca artikel sing gegandhengan. Ing kono aku nerangake kanthi rinci.

    • guppy wrote:

      Swastika dirudopekso karo Hitler, nanging kita wis ngerti manawa musim frekuensi apik twisting. Saiki kedadeyan padha karo pelangi. Asli pratandha kasebut positif nanging rampung dirudopekso lan dipeges dadi negatif lan penindasan. Ing bab kasebut, kabeh sengaja gagal tandha-tandha kasebut.

      Iki bebas saka kasunyatan manawa aku setuju karo Martin manawa bisa ngatasi keraguan kita babagan banjir gedhe. Yen panyiptane sampurna, reset ora perlu.

  4. Mindsupply wrote:

    Muga-muga akeh wong sing maca iki,, lan utamane para muda.

    Thanks martin,

    Artikel ndhuwur.

  5. Mindsupply wrote:

    Ora mandheg neng kene. Kabeh iku palsu apa sing sampeyan tingali ing tel (ngapusi) visi. Dheweke kabeh aktor (saka protes menyang politikus lan sing diarani serangan). Iki apel manis .. Nanging pancen palsu lan digunakake kanggo agenda!

    • XanderN wrote:

      Pirembagan babagan pemuda, pemuda lan swastika.

      Apa kita ndeleng dheweke lagi mlaku-mlaku, mung nganggo pelangi ing pundhake? Apa sejarah bakal mbaleni maneh? Perarakan 'mogok iklim' karo siswa truant. Pahlawan iklim Greenpeace Greta, Pemberontakan Keputuhan dll.

      'Am 1 Dezember 1936 ngungkapake Hitler karo Gesetz zu Hitler-Jugend. Darin ana sing Junge ab ing taun Alter von 10 ing HJ körperlich und geistig im Sinne saka Nazis unterrichtet und ausgebildet dadi müsse. '

      Ganti H kanthi K 'Iklim', lan '10' kanthi '4', lan uga ditrapake kanggo bocah-bocah wadon, lan kita duwe katrangan sing tepat babagan sistem propaganda ing jaman saiki para pemuda saiki dadi otak lan siap kanggo tumindak nglawan 'salah' sing, kanthi mobil, pesawat lan pemanasan gas, bisa nyebabake 'pungkasaning jagad' ing taun 10.

  6. Martin Vrijland wrote:

    Tanpa keinginan? Ora, sing dimaksudake guyonan.
    Nanging, sethitik Sophia saka Hanson robotics wis nggawe lan duwe fitur AI sing cerdas kanthi proses pembelajaran emosional (investor Epstein).

    https://babylonbee.com/news/fun-new-greta-on-the-shelf-will-track-your-climate-sins/

  7. Kamera 2 wrote:

    Bangunan Emo !!! ???

    Bocah cilik luwih bisa nuwuhake emosi tinimbang direktur eksekutif
    organisasi lingkungan

    https://www.youtube.com/watch?v=bImmgh3ZEb8

    ora es ing sepuluh taun? ha ha ha
    ndeleng ngisor iki

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup