Merek 'bener' lan strategi stigma sing direncanakake kanthi ati-ati

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Oktober 2019 4 Komentar

bron.ied.eu

Geng motor kriminal mbebayani sing mateni kabeh wong, Mocro Mafia, nyerang Parool lan Telegraaf (paling ora kudu gambar ndadekake kita pracaya). 'Saka EU lan anti-globalisasi' mbanting 'gas lengkap menyang sentralisasi'. Deniers iklim nglawan 'kita bakal mlebu ing taun 12'. Nasionalis nglawan Islam. Penganut media nglawan penuduh warta palsu. Kita dadi bukti polarisasi lan gaweyan merek digawe liwat marketing gedhe. Merek 'sing tepat' ana hubungane karo rasisme, anti-Islam, wanita sing ora grapyak, anti-GretaThumberg, anti-EU lan percaya marang teori konspirasi lan liya-liyane. Iki minangka game global ing ngendi merek 'sing tepat' digandhengake karo Trump, Brexit Boris, Thierry Baudet, Marine LePen, lan liya-liyane.

Kanthi ngowahi dadi merek, media stigmatizes saben wong kanthi mripat kritis ing warta kasebut 'ing sisih tengen'. "Oh, sampeyan minangka 'iklim denier'" utawa "Oh, sampeyan pancen wong sing ora percaya ing kuliah resmi 911". Iki diarani merek.

Media kasebut kanthi ati-ati ngobong merek kanthi 'hak' kanthi tliti kayata Thierry Baudet, Robert Jensen, George van Houts, lan sapiturute. Sampeyan nggawe merek kasebut kanthi jelas katon kanggo kabeh wong lan banjur sampeyan ngidini kejatuhan ekonomi. Aku wis prédhiksi wiwit suwe lan amarga kritik saka masyarakat kudu diuripake. Pramila 'bener' diidini supaya ora ana ing papan sing sithik, amarga merek kudu ditetepake kanthi cetha, saengga yen ekonomi kasebut kacilakan, kabeh wong bakal ngoyak klompok kasebut lan ngidoni.

Kabeh wong kasebut duwe salah sawijining karakteristik merek 'sing tepat' (dibangun dening media lan aktor ndhuwur ing politik), saiki nganggo 'Yahudi' sing jelas katon 'merek'. Merek kasebut bakal diilangi yen kegagalan kabeh bisa dipasang ing merek kasebut. Wigati dimangerteni: kegagalan kasebut (kacilakan ekonomi) direncanakake lan disusun kanthi terintegrasi. Mangkono prekara perang Trump lan mulane debat Brexit. Iku kabeh dawa direncanakake luwih dhisik!

Merek 'sing tepat' kudu dibangun kanthi rapi lan mengko ditambahi, supaya ing mbesuk ora ana sing bakal kritik maneh babagan tatanan lawas lan peta dalan menyang globalisasi. Klompok kasebut banjur dicelupake lan salah sawijining barang sing gagal. Kita ndeleng kampanye pemasaran sing ngarahake ing saindenging jagad supaya pungkasane ngatasi kritik saka masyarakat. Yen kritis, mula sampeyan 'bener' lan sampeyan kalebu klompok kasebut. Ora! Merek kasebut dibangun dening media lan politik. Aja melu. Aja tiba kanggo jaring safety politik sing nyoba nyelehake sampeyan ing merek kasebut. Aja tiba kanggo bidak sing dikontrol kayata Baudet lan Robert Jensen. Nyawang jarak saka merek lan polarisasi!

Politik lan media diputer ing masarakat. Ora luwih banter ing mburi. Becik ngrungokake kabeh traktor kasebut ing The Hague minggu iki, nanging kabeh dikelarasake, dikontrol lan encapsulated. Owah-owahan nyata asale ora nate menehi kesahihan babagan politik lan media lan ora nate muni.

8 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (4)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Willem S wrote:

    Ing sisih kiwa yaiku Fasisisme Anyar ..

  2. guppy wrote:

    Mikir tenan, luwih becik percaya manawa jagad iki ora ala kaya sing diomongake. Bangmakerij nyekel kita ing pondokan cilik.

    Aku yen petani nindakake demonstrasi saben dinane, sampeyan bisa gampang nemplekake kabeh negara. Yen sampeyan mandheg mbayar (pajak) kanthi klompok sing akeh banget, mula dheweke ora bisa tumindak apa-apa. Apa sampeyan pamrentah bakal terus kerja tanpa dibayar ing The Hague? Apa sampeyan mikir Wim Lex terus nglereni pita sing ora dibayar? Ora ngerti temenan, dheweke ana amarga kita pengin lan ngerti kabeh. Baston kasebut sambat sedina muput nanging nalika Tandhani utawa Wim Lex teka ing sacedhake padha ngadeg ing ngarep nganggo panji.

    Sanajan kita mikir awake, awake dhewe kudu takon marang awake dhewe apa pikirane ora dipengaruhi sacara eksternal.

    Aku ndeleng artikel iki positif, tanpa TV, koran, radio lan smartphone cukup dina sing apik ing jagad sing apik banget

  3. Martin Vrijland wrote:

    Saiki ngubungake 5G tundhuk karo merek 'tengen' (tengen) liwat Boris Johnson lan kritik kasebut bakal enggal-enggal ngrokok:

    https://www.globalresearch.ca/telcos-losing-battle-impose-5g/5691065

  4. Kamera 2 wrote:

    Tata taktik

    Pungkasane omongan gratis

    Media ngidini sampeyan ngulu puspin yen perlu, propaganda massa

    https://www.yahoo.com/news/teacher-placed-leave-posting-threatening-153609299.html

    Media Tegese bener, kaya pandita ing pasamuan, wis medeni medeni, ndeleng film cekak ing ngisor iki, iki kita saiki

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup