Apa 911 minangka proyek ing njero? De Telegraaf duwe jawaban kanggo kabeh pitakon!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 September 2019 10 Komentar

sumber: theatlantic.com

Dheweke dadi wong sing simpatik, Wilson Boldewijn, sing katon ing obrolan sing wis dakkirim karo dheweke sawetara wulan kepungkur (pirsani kene). Wolves nganggo sandhangan wedhus mesthi katon kaya wedhus liyane lan mulane ora ana ancaman. Wilson wis miwiti pirang-pirang dokumenter ing babagan kabeh teori konspirasi utama, miturut De Telegraaf, sing sumebar. Dheweke kene nggawa master ing oposisi sing dikontrol, George van Houts, ing ngarep kamera, bebarengan karo Silvan Schoonhoven, "reporter terrorism" saka Telegraaf. Sampeyan kudu ndeleng kanthi cara kasebut. Siji tukang nggunakake daging kanggo menehi tampilan kritik daging daging lan sing liyane nuduhake daging daging; jagal sing mriksa daginge dhewe.

Teori konspirasi bisa uga dhukungan. Mesthine, yen sampeyan nolak cara kasebut kanthi ngemot usulan sing sampeyan ngerti luwih dhisik yen sampeyan bisa ngalahake ing tahap sabanjure (bom ing ngisor dobel). Téori konspirasi bisa uga terus disenengi. Sebab kasebut bisa ditemokake ing kasunyatan manawa dheweke ana hubungan karo 'ide-sayap tengen' utawa merek 'sayap tengen' (Inggris kanggo 'tengen'). Yen sampeyan bisa ngubungake klompok kasebut, sing mikir kaya ngono, menyang gerakan politik lan uga ngidini gerakan kasebut dadi kekuwatan banjur nyebabake ekonomi saya tiba banget, sampeyan bakal bisa ngatasi kabeh klompok kasebut lan kabeh kritik kanthi salah siji. .

Deleng laporan Telegraaf ing kene lan waca ing ngisor iki.

Kita ndeleng kedadeyan kasebut ing AS karo Donald Trump lan ing Inggris kanthi gerakan Brexit. Ing Brasil iku "bener" Jair Bolsonaro lan uga ing negara liya ing Eropa, kita weruh munggah saka sisih tengen, nanging perisakan sing dikontrol saka merek kasebut wis ditindakake. kene panjelasan lengkap). Mula, sampeyan bisa uga pracaya marang konspirasi; mung utawa ing versi sing digawe kanthi kekuwatan sing padha. Cara paling apik kanggo njaga genggeman oposisi yaiku ngontrol dhewe. Pramila sampeyan dituntun adoh saka situs kaya ngono lan sebabe jenenge saya ireng ing saben forum lan ing saben diskusi media sosial lan dibakar dening peran negara (buruh omah lan telemarketer ing mburi profil jero), supaya sampeyan nglangi ing net safety saka armada sing dikontrol.

Nyatane, kita bisa ngomong manawa ora penting maneh yen kabeneran babagan 911 pancen pas. Yen sampeyan ora percaya ing kuliah resmi 911, sampeyan wis stigmatized menyang klompok 'konspirasi pemikir' lan dihubungake menyang merek 'sing tepat'. Yen ana krisis utama lan sampeyan bisa nyelehake ing sepatu saka merek ngarep kasebut (yaiku Donald Trump, Jair Bolsonaro, Boris Johnson, Thierry Baudet lan sapiturute), mula masyarakat liyane bakal nyegerake klompok kasebut lan kabeh wong dadi didorong bali menyang media ide utama lan tatanan politik lawas. Dadi krisis gedhe kaya ngono, bisa uga jelas saiki.

Bener, sekitar 911 sampeyan bisa nyatakake yen ana cukup alesan kanggo nggabungake konspirasi, ora prelu Silvan Schoonhoven nindakake sing paling apik. Nanging, 'blas charge blum', ana dadi bom ing sisih pindho teori konspirasi 911. Teori liyane uga bisa dipriksa. Ing panjelasan Judy Woods bisa uga paling ora bisa dingerteni, nanging dheweke uga katon apik kanggo nindakake peran kanggo nggulingake panjelasan adhedhasar kasunyatan sing bener. Sampeyan mung butuh wong kaya gagap ora mesthi edan sijine lan sampeyan wis rampung. Rilis film 'Loose Change' (kaya sing dingerteni dening Wilson Boldewijn ing film telegraf) uga kanthi jelas nuduhake kepemimpinan oposisi dikontrol dening kekuwatan. Dheweke mesthi nggawe kesalahan sing sengaja supaya bisa mbatalake kabeh crita mengko.

Cara liya kanggo nyembadakake oposisi yaiku ing 2009. 'Gerakan kebenaran' 911 Amerika utamane dipimpin dening wong sing jenenge Ace Baker. Baker minangka 'pencari kebenaran 911 paling fanatik sajrone pirang-pirang taun. Dheweke keprungu ing media alternatif ing pirang-pirang acara radio. Nganti wayahe Ace Baker tekan pertunjukan Jim Fetzer kanggo nglalu (waca video ing ngisor iki). Paling ora, kepiye muni amarga bedhil, nanging ora suwe dheweke urip maneh lan nendhang maneh.

Nalika téori konspirasi muncul, kaya Judy Woods utawa liya, sampeyan kudu mikir apa sing mbiayai riset kasebut. Sampeyan meh ora bisa nindakake saka kanthong sampeyan dhewe. Uga ana kabeh wong sing ngarep, sing kabeh duwe dhuwit lan sumber daya kanggo mbiayai karyane, saiki kita ngerti manawa akeh sing kerja kanggo menengan. Wong ngarep liyane ing media alternatif (uga dikenal minangka 'gerakan bebener') diidini nggambar ruangan sing rame nganti pirang-pirang taun bakal ana gandhengane, kayata, pedofilia.

Conto sing apik yaiku Zen Gardner, sing ujug-ujug 2 metu pirang-pirang taun kepungkur minangka pimpinan spiritual ing sekte ekstremis of God of God. Dheweke ora mung ing wektu sing cendhak (umpamane, setaun). Ora, dheweke pancen 27 sebat nganti pirang-pirang taun. Kultus Children of God dikenal kanggo promosi lan laku jinis karo bocah cilik ing pamulangan kasebut. Sing cukup sethithik. Nanging, wong-wong kayata Willem Felderhof lan Ole Dammegard, sing ngisi aula, umpamane, konferensi Open Mind, terus nglindhungi wong nganggo tangan lan untu (deleng kene en kene). Kita urip ing wektu sing bener kayane angel dingerteni kanggo masarakat biasa, yen mung amarga kabeh teknologi ing pasar (deleng kene). Mungkin masalah sing paling gedhe yaiku kasunyatan sing meh kabeh oposisi punggawa asale saka tukang daging. Sapa wae sing duwe pangerten tani, bisa mikir yen 911 minangka proyek ing njero.

Maca ing artikel iki kepiye kedadeyane karo wong sing ora duwe ukuran, amarga penting sampeyan sinau nggawe bedane.

64 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Mboten nate kepiye carane kedadeyan.

    Yen sampeyan maca tautan biru ing artikel ing ndhuwur, sampeyan bakal diowahi.
    Masalah, Reaksi, Solusi… ..

    Pira garis sing dicithak saben wong sawise 9 / 11. Sapa sing bakal entuk bathi saka iku? Lan entuk bathi saiki?

    Baterei saka ditambah karo minus mili maneh.

    Kajaba manawa warga biasa (ora jam CIA utawa AIVD) 24 bisa uga ditemoni uga bener
    karyawan layanan keamanan kasebut wis dicenthang, amarga sampeyan ora tau ngerti.
    Kabeh digawe Watertight kanthi rinci.

    Layanan keamanan ora bocor amarga mriksa awake dhewe bocor.
    Cukup katon ing kantor ing Basisweg, Boldewijn ora bakal bocor ... (piye wae AT5 (anggota sekolah AIVD ora dileksanakake), Sadulur Agung 😉 tepat kanggo sing bocor!

    https://www.martinvrijland.nl/tag/telegraaf-gebouw/

  2. SandinG wrote:

    Telegraaf minangka sumber kekacoan kaya ngono, mesthine kita ora kaget amarga .. Israel tarian sing nyambut gawe Mossad lan ditahan ora dikutip, jeneng Danny Jowenko ora disebutake utawa investigasi Fox dhewe sing nuduhake yen ing wektu sing padha karo operasi iki ana puluhan infiltrator Israel ing radar FBI .. Mesthi, bencana Bijlmer ora maneh diomongake, para pemain sing padha?

    iku anggur sing wani, schoonhoven kudu ngliwati 'wartawan', para informane pancen ringkes lan sederhana ..

  3. SandinG wrote:

    pengaruh
    Alan Sabrosky ujar ing wawancara radio ing 2010, manawa skeptisisme saka crita resmi 9-11 resmi dijalukake kesaksian Danny Jowenko. Sabrosky nyariosaken maneh ing wawancara Juli 13th 2011.
    pati

    Situs matine Danny Jowenko
    Dheweke tiwas ing kacilakan mobil ing dalan langsung ing desa Serooskerke, Walanda, ing 16 Juli 2011.
    Abreu Report menehi artikel ing Maret 02, 2016 9 / 11 Whistleblower Dipateni ing Tanah Walanda dening Kepinteran AS.

    http://www.hereinreality.com/insidertrading.html

  4. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Aku isih salah siji sing kalah sing mikir bisa mikir dhewe. Saiki aku mesthi ora mikir apa-apa yen wis, antara liya golek katrangan. Aku saiki ora bakal ngilangi pikiranku kanthi rutin lan ngajak energi sing bener ... Banjur sampeyan bakal ngerti yen ora ana bebener. Nanging pindhah lan nerangake manawa ing sawetara ukara lan apa gunane ?! Siji-sijine perkara sing penting yaiku tukang ngapusi ngerti yen dheweke lagi diawasi dening klompok wong sing akeh banget.

  5. marcos wrote:

    Ana prabédan amba antara "bebener" lan "kasunyatan". Bentenane iki njupuk akeh formulir ing masyarakat kita. Aku mikir bal-balan paling dikenal kanggo umume wong, nanging kita terus nampi lan nuruti. Kanggo elit kita meh minangka indikator sing apik kanggo ndeleng sejatine bisa ngapusi.

  6. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Sampeyan duwe wong sing paling akeh lan akeh wong?! Aku minangka salah sawijining wong sing ora ngerti posisi sampeyan!

  7. Caesar Lion Cachet wrote:

    PS ...

    Inmiddels opgezocht …

  8. SandinG wrote:

    Uitgezonden op 28 juni 2001….

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup