Nalika total kunci koronavirus teka lan apa sing katon: kiriman tes lan tentara

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Maret 2020 25 Komentar

sumber: rt.com

Kita bisa ngenteni total kunci ing Walanda. Pidato kasebut dening Rutte lan King Willem Alexander minangka tandha ing tembok lan utamane kanggo nyenengake masarakat lan menehi kesan yen kabeh bakal apik. "Sampeyan bisa uga mbutuhake wektu sing luwih suweIki carane dheweke katon. Aku pitutur marang kowe: iku permanen.

Kita nyekseni pungkasan (sham) demokrasi lan wiwitan komunisme teknologi sing bakal digayuh minangka solusi nylametake, nanging iki bakal nggawe kabeh langkah-langkah totalitas finalis pungkasan.

Wis mlebu artikel iki Aku njlèntrèhake apa sing bakal kaya kunci kunci kasebut. Wektu iki, aku mung pengin nggawe luwih visual tinimbang sampeyan wis rampung ing kene.

Kendaraan berperisai nyetir ing negara AS Maryland (cedhak Washington DC) wis liwat dalan-dalan. Ana uga dilaporake manawa pedunung ora kudu kuwatir lan negara kasebut nglindhungi wong; kaya ing Walanda.

Sampeyan bisa ngomong manawa iki uga bakal kedadeyan ing Walanda. Ing Spanyol wektu wis teka lan wong-wong wis ditangkep ing Prancis. Mesthi sing didol karo sampeyan kanthi politik lan media sing nyatakake manawa wong-wong kasebut ora nuruti pandhuane, nanging teka karo wong liya, apa ora jelas apa sing diungkapake sadurunge?

Kanggo apa sampeyan mikir puluhan ewu pasukan AS ing Vlissingen siap? Dheweke teka kanggo olahraga Defender Eropah 2020, nanging mung njupuk papan kasebut. Gampang kanggo guess apa sing digunakake kanggo.

Bisa dingerteni yen sampeyan wis mlebu swasana liburan lan percaya yen bapak nindakake kabeh kanggo nyuda virus sing nggegirisi, nanging apa yen 'kabeh' uga secara harfiah tegese bunder bakal digawe lan wong bakal ditangkep ? Sawise kabeh, Mark Rutte lan King ngomong karo sampeyan kanthi kepenak! Sampeyan gumantung ing.

Apa ana sing bisa mriksa apa ana wong sing duwe virus sing mateni kabeh sing mateni urip nalika nggegirisi? Apa sampeyan ndeleng bukti liyane saka crita lan gambar ing media (salamina lan mesthi kabukten)? Apa iki mung dhaptar negara polisi totalitarian sing mesthi dakramal ing kene?

Dheweke bakal nggawe kiriman tes kaya ing Maryland. Mangga deleng laporan ing ngisor iki. Iki uga bakal kedadeyan ing Walanda lan liyane Eropa. Iki dudu ramalan sunnat khusus. Mung realisme kasebut.

Politik lan media bakal ngandhani yen virus kasebut malah mbebayani lan arang banget angel dingerteni tinimbang sing sadurunge. Ahli kasebut banjur bakal menehi saran babagan total kunci. Kunci kunci ing sapa waé sing nduwe pratandha paling cilik sing kena virus kasebut kudu teka.

Sampeyan bakal adol sampeyan minangka perkara sing penting. Bakal adol karo sampeyan kanthi apik lan kanggo kabecikanmu. Ngunci kabeh wong iku kanggo kabecikan lan keslametan.

Sampeyan bisa uga bakal dadi luwih ala tinimbang sing sampeyan ngimpi ing impen sing paling ala. Kita pindhah menyang zona kaya ing film The Hunger Games, lan negara kasebut bakal nyiyapake dhewe minangka penyelamat sing mbantu kanthi nglumpukake dhuwit dhuwit lan menehi bathi dhasar, digabungake karo komitmen kanggo nyerep kabeh karusakan finansial. Sapa sing arep mbayar duweke? (ndeleng kene)

Kita pindhah menyang total rebat sing saiki ngenalake sampeyan menyang utopia komunis teknologis sing bakal terus adol praupane totalitarian minangka penyelamat marang virus sing ora katon. Lan ana liyane virus sing lara lan krisis iklim, lan liya-liyane. Lan tentara bakal ujar:

"Kita kene kanggo nglindhungi sampeyan, kita ing kene kanggo mbantu sampeyan, kita ing kene kanggo kabecikanmu. Kita kene kanggo nyengkuyung para pekerja relief. Kita kene kanggo ngeculake perawatan medis. Kita teka nawarake dhukungan nglawan koronavirus sing angel dilacak. Wong mung teka kanthi sukarela lan mung kanthi sukarela. "…."Sampeyan kudu ngrungokake pandhuane!"

Ndhukung gaweyanku. Mulane maca buku iki sing dakkenal 'skrip master' lan tujuan akhir; ing endi aku prédhiksi pandemi lan pirembagan babagan sistem virus kabeh-inggil. Iku wektu! Sampeyan bisa Inggih nggawe soko.

buku sampeyan

Daftar pranala sumber: Eur.army.mil, rt.com, telegraaf.nl

823 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (25)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Harry beku wrote:

    "Bebener ana ing ngarsane sing jelas"
    Illuminati Luciferian lan Freemasonry tansah menehi "pitunjuk" sing sampeyan bisa ndeleng kayekten, dheweke nindakake kanthi simbol, teks, utawa film, musik lan kabeh sing bisa dipikirake.

    Rutte ujar ing telegraf sawetara dina kepungkur "Aku rumangsa yen kita ana ing film sing ala", iki minangka salah sawijining conto sing bener. Iki kudu dijupuk secara harfiah, nanging wong-wong wis digawe wuta kasebut kanthi cara clondhisi lan liya-liyane. Kita secara harfiah ing film sing ditulis naskah lan ing endi kita kabeh aktor, masalahe yaiku naskah kasebut ditulis dening dheweke lan kita wedhus sing bakal disembeleh supaya bisa ngomong.

    Ing tampilanku, mula katon luwih akeh kaya film horor.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kajaba kasunyatan sing Michael dituduh pedofilia ... nanging bisa uga amarga iki. Sayang dheweke mikir yen Rooseveld lan Marten Luther King dadi wong lanang sing apik ... nanging iki dadi paduanane

  3. Martin Vrijland wrote:

    Dana pensiun ing Walanda: 1560 milyar. Apa pot sing bakal kasedhiya nalika kabeh wong tuwa "mati koronavirus"? Landa minangka pembiaya negara katentreman komunis? Ora ana wong lanang .. "Pemikir konspirasi!" .... "Para warga negara ... tenang: Kita - politisi sing mesthi dipercaya - njaluk tulung!" .. "Sampeyan bakal nampa dhukungan gratis 40-65 milyar ing 3 wulan sabanjure!" ... Mark Rutte

  4. Martin Vrijland wrote:

    Ing cendhak: dhuwit gratis kanggo kabeh wong Walanda ... yen kabeh wong-wong lawas mati saka coronavirus ... apa bisa uga teka saka pot kasebut?

  5. Rebel wrote:

    Ya, iki Tes… ..
    Amarga, iki minangka tes, nanging dudu tes sampeyan lan cabal sampeyan kanggo wong sing durung dipotong, kanggo ndeleng tingkat apa ngapusi sing bakal kita tuku ing wulan iki. Iki tes UPON YOU, siji sing ora dingerteni sing sampeyan tindakake. Kabeh urip iku tes, kanggo kabeh sing urip. Kita kabeh nulis crita dhewe ing saben dinane, lan wujud crita kasebut bisa nemtokake kemajuan semangat kita. Dadi, nalika para pamrentah nulis fiksi gedhe kasebut, ora mung nyoba nanggepi tanggapan sampeyan, amarga bathi lan kontrol sing luwih gedhe, dheweke kanthi ora sengaja nulis crita urip dhewe, ing ngendi dheweke nampi peran wong jahat. Dheweke rumangsa ora masalah, mula urip isih panggung, ing ngendi wong sing paling ala yaiku peran paling apik - saliyane dadi sing paling nguntungake. Nanging kanthi mikir kanthi cara iki, dheweke wis kepepet ing tingkat pamikiran lan orane paling murah, ora nggatekake level ing ndhuwur kasebut. Iki minangka kesalahan serius, amarga level ing ndhuwur nemtokake nilai kabeh ing level. Amarga kepepet ing tingkat paling sithik iki, pangira yen ditemtokake dening akun bank utawa panguwasa mundhak, nanging ora. Nilai ditemtokake dening pengayaan spiritual: apa crita sing wis sampeyan tulisake babagan awake dhewe nggawe sampeyan dadi wong sing luwih gedhe, luwih apik, utawa apa sampeyan wis nggawe sampeyan luwih cilik, ora apik?

  6. Wilfred Bakker wrote:

    Thanks permata Martin,

    Aku mlayu menyang Zandvoort, nyéwa mobil lan nompo kabeh prelu siyap.

    Menehi sepi ing kene, sepi banget, kabeh cedhak karo tandha super, iki sing wis ditemokake pirang-pirang taun, kepiye manawa wong sing cedhak karo aku malah ora keganggu klik ing situs web sampeyan. . Sampeyan mung edan aku krungu kabeh wektu, nanging aku seneng karo sampeyan Bro!

    Tetep lan ngerti yen Aku ing jero sampeyan yaiku …… ..

    love

    • Martin Vrijland wrote:

      Matur suwun.
      Umume serangan saka penjaga media sosial sing dibayar kanthi gampang katon ing dhaptar kanca; wong sing mung seneng melu masyarakat. Tentara endi sing dikira luwih penting saiki? Sing nganggo tangan pundhak utawa tentara kasebut sing njaga media sosial? Pira tentara media sosial sing nduwe Walanda? Wong-wong sing mung nganggo sandhangan sipil ing PC saka omah lan teka kanggo nuduhake demonstrasi nalika dijaluk? "Sukarelawan kerja nalika njaga mupangat sing apik?" Pengaruh ...

      Piranti lunak khusus kanggo ngetutake kabeh diskusi online lan bakal diwenehi tandha ing ngendi target peluru media sosial ...

      • Harry beku wrote:

        Dheweke ora mung ana ing mburi PC, ana uga akeh sing ngoprasi, sing ana ing papan sing adol (umpamane pasar supermarket) lan pura-pura toko, uga ana ing taman lan alas, uga ana ing ngendi wae wong isih kudu lunga utawa lunga.

  7. Harry beku wrote:

    Sampeyan saiki bisa nemokake pekerja migran sing ora resmi ing endi wae ing papan sing strategis sing kudu ditindakake dening wong (isih).
    Contone, ing lawang Jumbo, sink wis diselehake ing ngendi wong (mung 25 wong sing bisa mlebu jumbo sekaligus) wajib ngumbah tangan. Ana uga IM kabeh sing uga toko.

    Tuladha cilik. Aku mlaku menyang jumbo (aku kandha karo penjaga sing kudu ngawasi tangan sing wis dak cucuri tangane ing omah supaya aku mlebu tanpa ngumbah tangan). Lan ngobrol karo wong lanang sing uga pengin dolan. Aku ngandhani yen aku pancen ora percaya karo langkah-langkah kasebut, lan kabeh wis dikepung kanthi kolektif dening politik lan media, lan manawa virus korona mungkin 100 utawa 1000 kaping luwih ala yen kita diramalake.

    Wong mau langsung mangsuli aku: "Ora weruh manawa salah iki, korona banget mbebayani, lan langkah-langkah kasebut pancen perlu. Anak wadon saka adhine kenya saka pepadhamu wis lara banget lan ngentekake 4 dina ing ICU, dheweke mung dibebasake wingi saka ICU lan saiki ana ing pendhapa maneh, nanging wis kerja sisih, dadi korona kasebut. mbebayani banget kanggo kabeh wong. "

    Aku mikir bisa uga ana 1 yuta IM ing endi wae ing Walanda saiki, utamane ing papan-papan sing akeh wong sing isih teka, utamane amarga keraguan babagan wabah korona utawa wong-wong sing ora ndeleng migunani babagan langkah-langkah kasebut. kanggo njaluk.

    Uga wingi ing Nieuwsuur minangka conto kondhisi hawa liwat aktor:

    2 aktris enom kasebut diwawancarai sing lara amarga corona (mesthi kontraksi nalika olahraga mangsa). Pancen gampang banget nalika dheweke ngampil pelakon.
    Ing wektu sing padha, sawijining priya ing toko hardware (uga aktor) diwawancarai sing njupuk kayu amarga dheweke pengin nyelehake pager. Dheweke nggedhekake saham ing kayu sing dituku kanggo iki (aku kira-kira 6 papan), sing nuduhake manawa dheweke ngerti manawa ora tanggung jawab yen dheweke ana ing njaba, nanging ngira bisa ilang supaya ora bisa ngunci.

    Salah sawijining aktris ditampilake gambar aktor ing toko hardware lan dheweke nyawang, "dheweke kudu tetep ora ngerti yen pentinge".

    Nggoleki gambar ing kene kanggo wong sing durung nonton warta.

    https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2327850-de-uitzending-van-21-maart-houd-afstand-uitstel-niet-corona-zorg-vs-verder-in-lockdown.html

    • Kamera 2 wrote:

      Harry janjeni, matur nuwun banget kanggo laporan sampeyan.
      Kabeh pengawal (pengawal keamanan) kanggo industri dhuwit gedhe sebagian bakal nyalahake lan langsung
      mbuwang pepadhamu tumrap kabebasan, tanpa sadar utawa eling.
      Pancen kabeh pelaku lan yen nuding menyang wong sing ujar yen sampeyan edan, sampeyan ora edan nanging eling!

      Lan Rutte mesthi ujar bener, sanajan ing ruangan nomer loro nalika Rutte nyebut aktor ing Poelenburg Zaandam "rig gerbang", kanthi cara iki, mbuktekake ora dadi rigel rigel nanging wong-wong sing ora duwe landasan ruwel (ribut paling apik ing bumi) ing layanan pemerintah. Kanthi ngukur kamera bisa digantung ing endi-endi lan ora cocog karo barang-barang agenda,
      Matur nuwun Harry, muga-muga kabeh wong bisa dingerteni, sampeyan wis apik banget

      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/powned-zette-poelenburgse-vloggersrel-in-scene-met-acteurs-figuranten-en-regie/

  8. Harry beku wrote:

    Media sosial njeblug: "Telpon gedhe, tetep ing omah".

    Ora let suwe jumlah infeksi kasebut "mesthine metu saka klambi", lan mutusake manawa setengah kunci iki, sing sejatine wis kunci semi-sukarela saka ndhuwur, bakal dileksanakake ing NL lan banjur bakal luwih cepet 5x tinimbang ing Spanyol lan Prancis.

    Lan mesthi bakal luwih permanen, bakal santai sawetara, nanging banjur bisa gampang nimbulake virus maneh lan kunci kasebut bisa saya tambah maneh.

  9. Harry beku wrote:

    Takone Martin.

    Aku wis maca situs alt-market.com sajrone pirang-pirang taun, lan artikel saka Brandon Smith (wong utama pasar alt) mesthi menehi informasi sing apik banget. Aku duwe (mesthi) mesthi percaya banget marang dheweke lan mikir (mikir) manawa dheweke ora dadi "oposisi sing dikontrol" amarga dheweke pancen mesthi nuduhake paradigma kiwa tengen sing bener, lan mesthi kanthi tepat nuduhake yen kiwa lan tengen kerjane tanpa pangecualian kanggo "tukang roti" lan mung ditrapake kanthi efektif njupuk kabeh pendapat saka kabeh wong. Dheweke uga misuwur kanthi jeneng Trump minangka alat sing cocog kanggo para elit sing kalebu insider nyata sing dadi pipa pied minangka kapten kapal "alt" kanggo nglelebke nalika wancine.

    Nanging ing saiki dheweke uga kurang luwih kémah ing kemah pandhuan babagan virus covid-19. Dheweke jelas nerangake manawa virus covid digunakake minangka salah sawijining tutup kanggo ngrancang "kabeh gelembung" supaya bank-bank pusat ora disalahake kanggo krisis paling gedhe ing kabeh wektu, sing dheweke dhewe (sengaja) dadi panyebab utama. .

    Dheweke nuduhake manawa virus iki luwih mbebayani lan mateni saka wong sing bisa dipikirake, nalika mikir lan mikir (ora adhedhasar telpon seluler nanging apa sing dakkandhakake dhewe) manawa virus iki, kaya flu, bisa uga mengaruhi wong-wong sing wis sithik ngrugekke. utawa wis cedhak karo pati, kayata wong sing lara lan wong tuwa sing uga gampang banget kena infeksi flu.

    Dadi dheweke nuduhake manawa pamrentah bener-bener nyuda bahaya virus kasebut, nalika kasunyatane, virus kasebut luwih mbebayani,

    • Martin Vrijland wrote:

      Ya, kuwi mesthi striking. Pinggir safety net pungkasan? Cukup ngomong ...

      • Harry beku wrote:

        Sing paling disenengi aku babagan artikel-artikel paling anyar sing kedadeyan babagan wabah korona lan sadulur gedhe mbesuk sing bakal teka ing wektu nyata yaiku Brandon Smith nuduhake manawa PENTAKSIRAN MSM KONSCIOUSLY AND SERIOUSNESS OF CORONAVIRUS wiwitane tetep ING ING GRATIS lan isih nyoba ngimbangi gravitasi MUNGKIN ING NGANGGO INGKE SUKU DENGAN NAMPAK ING WAKTU.

        Dheweke uga mbantah luwih akeh utawa kurang kanggo kuarantin, yen kedadeyan kasebut kanthi sukarela, mesthi ora aneh.

        Iki aneh banget amarga aku ngerti persis sing padha ing MSM, apa MSM Walanda utawa MSM ing negara-negara Eropa liyane, kabeh padha ora bisa ngomong lan ora bisa ngomong apa-apa. (paling ora, sing dakdeleng) Dheweke wis pirang-pirang minggu kanggo wong sing wedi lan hysteria total lan uga makarya kanthi lancar, amarga umpamane setengah saka wong Walanda ana ing kunci sukarela.

        Iki uga main (kanthi mratelakake panemume) wong elit ing peta sing nyebabake populasi panik amarga wedi, pedunung sing adoh banget paling gampang kanggo ngirim arah (solusi) sing pengin, lan liya-liyane.

        Kanthi cara iki, aku duwe kulawarga ing negara Afrika lan uga ana pedunung (sing digunakake kanggo bencana luwih akeh tinimbang pendhudhuk Eropa lan ora gampang wedi karo virus) digawa dadi wedi, amarga ana wong sing ngira. yen setengah saka Eropa saiki wis pindhah menyang papan pamburu sing abadi lan sisane wis mati, dadi rata-rata penduduk ing negara kasebut uga panik banget, sanajan corona meh ora ana, nanging ana ing kono uga nampa langkah-langkah hutching sing dramatis banget. kabeh toko wis ditutup dina.

        Aku mikir virus kasebut pancen ana lan mbebayani lan aku mikir yen mesthi mbebayani tinimbang virus flu, nanging ora luwih mbebayani, lan sampeyan uga bisa krungu manawa saka laporan (sanajan sampeyan ora bisa percaya apa-apa) amarga utamane wong tuwa lan wong tuwa lan wong sing ora sehat (klompok risiko) rusak. Iki uga kedadeyan flu lan aku mikir gejala uga ana hubungane karo flu.

        Aku ora ngerti yen dheweke wis mriksa utawa ora, apa ana hubungane karo kepiye carane elit bisa digunakake (strategi elit). Nanging menehi rasa aneh ing tutuk.

  10. Harry beku wrote:

    Panyebaran panggilan kanggo pemberontakan bisa uga duwe perspektif sing luwih apik. Ing negara-negara sing kena, ana kaya 1 ing 5.000 pedunung sing nandhang flu iki kuwat lan langkah-langkah dibanjiri sekitar 1000x

  11. Riffian wrote:

    Sadurunge Acara 201 kedadeyan ana olahraga Amerika sing diarani Crimson Contagion [33], kabeh wis ditata. Dina sadurunge wingi, Pompeo ngandhani babagan "Live Acara" sajrone konferensi pers:

    https://prd.blogs.nh.gov/dos/hsem/?p=5841
    https://azcher.org/event/save-the-date-crimson-contagion-exercise-event/
    https:// int.nyt.com/data/documenthelper/6824-2019-10-key-findings-and-after/05bd797500ea55be0724/optimized/full.pdf?fbclid=IwAR3Ju4VW9ivPwH-0XdMyu2C9-_jqTrQ6s2hTCOWrdTjzja2iN6tOIVWsJCE

  12. njelasno wrote:

    Kedadeyan kasebut tepat miturut skrip tersangka sing biasane

    Perdana Menteri Rutte: langkah sabanjure yaiku kunci lengkap

    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/premier-rutte-volgende-stap-is-volledige-lockdown/ar-BB11B6dy

    Langkah Kunci. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18

    ScenarioNarratives

    LANGKAH LOK - Jagad paling kenceng
    pamrentah lan kontrol otoritas liyane
    eadership, kanthi inovasi winates lan
    mundhak push warga
    https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf?fbclid=IwAR3c2AJQU6DO49bFUZM9SBU3VKKnMNCKuaG_e-ruA4btDacoDryq6nlg2uc

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup