Nelpon saben wong: rebel! Enforolog: Mungkasi Prilaku Ora Konstitusional Sampeyan!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2020 18 Komentar

sumber: wp.com

Rong pitakon? Apa sampeyan pengin sampeyan utawa anak sampeyan manggon ing pakunjaran digital? Apa sampeyan pengin sampeyan utawa anak dipeksa vaksin sing sampeyan ora ngerti apa sing ana liyane saka apa sing dikandhakake karo para ahli? Yen ora? Saiki iki wektu kanggo mbrontak!

Sampeyan bisa, sampeyan bisa, sampeyan kudu! Kabeh langkah kunci ora konstitusional. Ukara siji setengah meter rampung idiocy! Pamrentah sibuk ngatasi konstitusi kanthi nulis undang-undang anyar. Ilegal! Iki wektu kanggo ngerteni apa sing sampeyan sebut babagan sampeyan lan anak-anak sampeyan yen sampeyan nampa kanthi buta iki (wacan kene rinci). Sinau nalika sampeyan bisa!

Hakim, polisi, pelaksana, inspektur: mungkasi tumindak sing ora konstitusional! Sampeyan kudu ora ana wewenang. Kita ora malah kudu nggawa konstitusi. Kita nggawa ing manungsa!

Shred dendo, mandheg mbayar pajak, mungkasi tundha marang regimen totalitas!

Gagasan manawa coronavirus covid-19 yaiku ngancam nyawa wis didol menyang para ahli politik lan media. Dheweke duwe kabeh cara sing kasedhiya kanggo nggawe ilusi Hollywood. Billionaire John de Mol lan ANP duwe kabeh dhuwit lan sumber.

Sanajan koronavirus isih mbebayani, luwih becik ewonan wong mati kanthi alami tinimbang sing kabeh wong bakal urip ing rezim totalisme lan ora duwe kabebasan yen ora njupuk vaksin utawa ngrampungake kabeh cara teknologi. Sapa wae sing nolak iki minangka egois sing nempatake kepentingan dhewe tinimbang sing duwe kebebasan dhasar. Sing ditindakake kanggo wong tuwa minangka alesan sing kuwat! (Ndelok video iki lan waca ing ngisor iki)

Mark Rutte, Fred Grapperhaus, Hugo de Jonge: PULANG! Dhiskusi sing enak! Kita kudu ngoyak pamaréntahan lan royalti sing metu saka kuburané! Nyisihake! Dheweke ngrungokake pengaruh dhuwit gedhe. Bill Gates lan Big Pharma: GAMPANG! Dheweke ngetrapake barang-barang marang masarakat sing medeni murni. Utawa sampeyan pengin urip ing setengah meter lan awak wis disemprotake karo barang sing bisa reprogram DNA saka mbatalake? Mbebayani lan urip ngancam!

Kabeh undang-undang wis digambar dening kekuwatan sing nggambarake demokrasi liwat media vassal. Sing ukum ditandatangani dening makutha; kulawarga sing sampeyan seneng mabur panji. Makutha kasebut mrentah kanthi sih-rahmat Gusti Allah. Anugerah kasebut minangka irung lilin! Langkah mudhun lan metu!

Hakim, polisi, prajurit, pengacara, BOA, PNS, pelaksana: kabeh padha sumpah setya ing makutha! Wayahe wektu kita nginstal pamrentahan anyar sing sumpah setya karo rakyat! Saiki wayahe kabeh pejabat bisa sumpah setya karo rakyat! Wayahe mung siji demokrasi desentralisasi langsung dikontrol liwat blockchain sing ora bisa dirusak (tanpa gabungan karo AI lan tanpa Big Data, Microsoft, Google lan Facebook), sing dikelola dening wakil rakyat! Ayo metu saka omah lan gulingake pamrentahan! Break perbudakan! Aja nganti sosis dianakaké ing ngarep sampeyan kanthi driji Rutte sing amba! Njaba! Diwasa!

Unjukan rasa kuwatir lan sindrom Calimero ing ndhuwur! Sampeyan kuwasa lan kuwat. We akeh! Nuduhake 17 yuta kaping!

2K enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (18)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Mesthi wae, Ken Jebsen uga bakal diremehake dening kasunyatan sing nyipta kasunyatan lan kita uga bisa ngatasi kekuwatan sing ana ing kene, nanging iki kalebu mentalitas sing kudu diadopsi kabeh wong. Sampeyan ora kudu nyana saka politik utawa media. Kita kudu tumindak awake dhewe.

    Protes marang negara iki ora ana gunane. Mupangate kanggo mbatalake kekuwatan nyoto negara lan supaya saben wong tanggung jawab karo tanggung jawabe. Aktifake dhewe!

    • Future wrote:

      Dheweke mesthi cocog kanggo umume, nanging mung nyebutake nomer 33 ing wiwitan lan ora ana liyane. Aneh yen sampeyan klik ing film kasebut. Kaping pisanan ujar manawa umure 30.30 detik, nanging banjur 30.29. Kaya ta Jensen, dheweke uga akeh banget marang dagu, kanthi cara sing padha karo Jensen. Nanging, iki ora ngowahi kasunyatan manawa konten kasebut pancen pas, nanging aku sangsi alasan kasebut.
      Setuju, iki mesthine pola pikir sing kudu diwenehake wong. Bener, apa sing diucapake meh ora ana kepenak. Nanging dumadakan ana akeh telpon kaya ngono. Sampeyan bisa uga ujar manawa wong pungkasane tangi. Lan iku ndadekake pangertèn. Nanging aku mung kesalahane. Cukup wong liya ngandhani, banjur ngenteni lan ndeleng apa sing kedadeyan. Lan deloken manawa wong percaya tenan. Ing kasus apa wae, ing dhuwur catur.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Gapura ing wawancara: "Pranyata vaksin flu ora efektif banget kanggo wong tuwa." Lan banjur (cathet, kepiye aneh!): "Manfaat sing paling migunani saka wong enom sing nyebar amarga wis divaksin. Lan iki migunani kanggo wong tuwa. ”

    "Saiki, kita mbutuhake vaksin sing bisa digunakake ... ing umur luwih dhuwur, amarga paling ana ing risiko," yaiku pangenalan sing jelas yen vaksin flu - sawise kabeh, utamane kanggo wong tuwa - ora bisa ditindakake.

    '1 ing 10.000 bakal duwe efek sisih, saéngga akeh wong, kira-kira 700.000, bakal nandhang sangsara (' nandhang lara ', lan bisa uga mati;' nandhang sangsara 'bisa tegese nandhang lara, rusak utawa mati (nyiksa)) ... Dadi pamrentah kudu melu keputusan pungkasan kanggo menehi vaksin iki kanggo jagad iki, amarga bakal ana risiko. "

    https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/05/Gates-700000-Dead.mp4?_=1

    • marcos wrote:

      Apik dheweke uga bisa nelpon nomer 700.000. Mbok menawa nggunakake kalkulasi kemungkinan sing padha karo vaksin sing ngalami Flu Spanyol. Sayange, regane 50-100 yuta wong urip. Kapindho, pancen narik banget yen Bill Gates terus nyoba kanggo mesthekake yen ora ana tanggung jawab sing bisa dipikul saka akibat saka vaksin kasebut. Mesthine, yen dadi prentah dening pemerintah, mula tanggung jawab produsen bakal telat. Khusus?

      • Martin Vrijland wrote:

        Mbok menawa flu Spanyol wis dadi cara sing padha kaya saiki ... jinis holocaust dibungkus pandemik.
        Nggawe kabecikan gedhe, baleni asring lan kabeh wong bakal pracaya.

  3. SalmonInClick wrote:

    Aku setuju karo pitakonan iki, minangka wong wicaksana sing ujar:

    "Wong sing nggawe revolusi sing tentrem ora mungkin bakal nggawe revolusi sing ganas."

    BUKU KANGGO TANGGO NGGALO ATAWA KESELAMATAN LUKU

  4. Martin Vrijland wrote:

    Aku mikir Michael Jackson salah. Dheweke mesthine wis nembang, "Kabeh sing dakkarepake yaiku yen KAMI ora preduli banget karo kita." Delengen sethithik kaya artikel kaya iki. Saalam sedhih lan ngisin-isini!

  5. Martin Vrijland wrote:

    Ya, bunder kasebut wis diwiwiti ing AS. Ora suwe lan uga ana ing Walanda (yen ora kedadeyan, nanging media ora nuduhake).

    "Omah liyane": kemah!

    Ing Walanda, para pejabat penyidik ​​uga dilatih lan dikirim kanthi skala gedhe (deleng konferensi pers pungkasan J Jonge)

  6. Harry beku wrote:

    "Anyar normal" saiki sing diwartakake ing saindenging jagad dening politikus, media dll, minangka conto utama ing warteak.

    istilah "normal anyar" tegese: Kabeh sing normal dadi ora normal (dilarang) lan kabeh sing ora normal dadi normal

  7. Sunshine wrote:

    Jarene budak-budak lagi sibuk persiapan lan liburane. Sing butuh cukup wektu lan konsentrasi para budak supaya bisa aktif, mula sampeyan njaluk apa-apa. Dheweke, bocah lanang-wadon, muter pinter amarga ana perisakan sing dikontrol. Selawase saben wong duwe panganan lan omben-omben iku ora dadi elek. Soko cilik liwat scamdemic lan sampeyan maneh bakal ngobrol babagan liyane saka bal-balan abadi babagan klub sing padha. Kajaba iku, entuk pita sing apik yen sampeyan ngupayakake masyarakat ya, yen sampeyan wong, abdi sing duwe pita luwih dhuwur tinimbang karo para abdi liyane .. Lan vaksin kaya ngono, kabeh tiba amarga virus kasebut medeni. Dheweke mung ngelek hawa. Kita bisa uga ati-ati. Kita ora duwe apa-apa sing kudu didhelikake minangka abdi ??? Apik banget dadi budak, sawise kabeh, master kudu ngurus kabeh budak dheweke minangka pramugari sing apik.

  8. Kamera 2 wrote:

    Juru bicara ing donya, Bill (trilionaire philanthropic) diprediksi saka kaca tingal
    ing pirang-pirang taun kepungkur, apik banget karo bolam ing wawancara kasebut.

    Minangka philanthropist sampeyan kuwatir karo virus sing ora ana ing kabeh taun kepungkur nanging sampeyan
    aja kuwatir bab mati sing mati kaliren.
    Kita mung kudu ngupayakake vaksin nglawan prilaku psycho kaya ngono.

    https://www.theworldcounts.com/challenges/people-and-poverty/hunger-and-obesity/how-many-people-die-from-hunger-each-year

    Dheweke ngerti pirang-pirang taun kepungkur (mula kudu dadi agenda !!!), wong nuduhake artikel kasebut menehi katrangan marang wong liya, Pirembagan iki ing riko pisanan menyang pendandan rambut

    https://www.cbsnews.com/news/coronavirus-bill-gates-epidemic-warning-readiness/

  9. Riffian wrote:

    Mungkasi BS !! Iki minangka agenda 0.1%

    "Iki nuduhake manawa konsekuensi klinis Covid-19 umume luwih mirip karo influenza musiman musiman (sing ngalami kadar kematian udakara udakara 0.1%) utawa influenza pandemi (padha karo taun 1957 lan 1968)"
    https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMe2002387

    • marcos wrote:

      Apa sing ora ditindakake Bush lan Blair nganggo senjata, kontrol kendhali ing jagad kabeh, saiki wis sukses. Nanging, ora liwat prinsip kontrol total, nanging kanthi prinsip sing bisa diarani "total manajemen". Kepiye sampeyan bisa dadi kuwat kanggo nangkep kabeh jagad kabeh kanggo …………… ngatur perasaan kuatir.

  10. Sunshine wrote:

    Pancen ditakoni yen sampeyan ora rumangsa apik
    pengin mlebu rumah sakit. Kemungkinan kanggo urip maneh bisa uga ora dhuwur banget. Waca lan isin lan waspada karo dokter, http://aanirfan.blogspot.com/2020/05/sally-maaz-death-coronascam.html?m=1

  11. Martin Vrijland wrote:

    Apa kita kena ditipu? Ya, kita diapusi:

    Eksklusif: Ilmuwan pamrentah Neil Ferguson mundur sawise ngilangi aturan kunci kanggo ketemu kekasih dheweke
    Prof Ferguson ngidini wanita ngunjungi dheweke ing omah nalika mbukak kunci nalika ngobrol babagan publik babagan butuh sosial

    Ilmuwan sing menehi saran supaya Boris Johnson ngunci Britain mundur saka posisi penasihat Pamrentahan nalika Selasa wengi amarga The Telegraph bisa ngumumake dheweke ngilangi aturan jarak sosial kanggo nemoni kekasih dheweke.

    Profesor Neil Ferguson ngidini wong wadon kasebut ngunjungi dheweke ing omah sajrone kunci kasebut nalika menehi kuliah marang masarakat babagan butuh jarak sosial sing ketat supaya bisa nyuda panyebaran koronavirus. Wong wadon mau urip karo bojone lan anak-anake ing omah liyane.

    https://www.telegraph.co.uk/news/2020/05/05/exclusive-government-scientist-neil-ferguson-resigns-breaking/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup