Jaring safety tingkat sabanjuré: Kursus konspirasi Patrick Savalle liwat Café Weltschmerz (pola curang)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Bisa 2019 7 Komentar

sumber: linkedin.nl

Café Weltschmerz bubar nyathet wawancara dening "profesional" Eric van de Beek (mesthine ana ing setelan, kanthi pasuryan lan poker serius) karo bintang sing dugaan lawas ing plot, Patrick Savalle. Sampeyan bisa nemokake wawancara ing ngisor iki link iki. Secara harfiah, kabeh sing wis didiskusekake ing situs iki ditangkep dening kekuwatan (sing mesthi "profesional" lan kanthi rapi menehi peta). Kajaba iku, kesan ditindakake sing Patrick Savalle wis mlaku nganti pirang-pirang taun lan malah menangake hadiah. Ing kasunyatan, pangaruh sing kudu ditindakake sajrone nindakake kabeh iku "apik" lan "becik", pamikiran konspirasi ing Walanda bisa uga bisa uga lan Martin Vrijland ngaku wis diserang dening karyawan negara: kabeh omong kosong.

Minangka "profesional" sampeyan bisa duwe proyek full-time lan uga riset komplotan. Sampeyan bisa malah entuk subsidi utawa menang hadiah karo. Ora ana masalah. Saliyane proyek full time sampeyan, sampeyan uga bisa nulis artikel banget kandel. Sampeyan goyangake kaya yen sampeyan minangka "piranti lunak spesialis" (lan mesthi ora duwe apa-apa karo AIVD, watuk). "Mung ana lan ana editor kepala sing nggarap layanan, nanging wartawan selidik apik sing dipercaya lan sampeyan bisa nemokake ing Café Weltschmerz".

Ing wektu samesthine, sampeyan bisa uga dianjurake kanggo mikir babagan konspirasi. Punika kesan sing digawe. Iku kabeh cukup menarik lan mungkin malah lucu. Nanging, apa sing diarani utamane yaiku yen sampeyan pancen narik kawigaten saka penulis asli sing wis nate ngeculake dhewekne kanggo taun kanggo ngeksploitasi pelecehan ing Walanda tinimbang fokus ing 911 lan liyane 'adoh saka amben nuduhake kula' ". Sampeyan bakal apik kanggo net safety saka iyaengarage.nl dipimpin. Cukup park, supaya sampeyan ana.

Ya, para wanita lan sedulur, kudu disahake manawa layanan rahasia lan analisa data sing gedhe wis bisa kanthi gampang nyisipake kabeh subjek sing ngedol ing internet babagan konspirasi. Ing kasunyatane, akeh sing wis ngluncurake dhéwé (kanthi dhasar dhasar sing anyar). Sampeyan banjur nyambungake juru pidato kaya Patrick Savalle, sing bisa teka lan nyumerepi cah lanang sing cerdas ing ngarep kamera (saka kanthong subsidi sing ana ing endi) Café Weltschmerz lan sampeyan kabeh kudu bali ing jaring pengamanmu. Mangkono carane kedadeyan ing AS karo Alex Jones lan Joe Rogan lan kuwi carane ing Walanda.

Sampeyan bakal diwenehake kabeh pola ngapusi, kajaba sing media alternatif dhewe ana ing saku kekuwatan lan kejaba saka operasi psikologis (PsyOps) ing ngendi akeh berita disusun dening teknik Hollywood. Sampeyan bisa uga pracaya marang bendera palsu, nanging ing ndhuwur kabeh ora bisa mimpin banget karo cara palsu sing jero. Tembung kasebut jero palsu Mulane ora katon ing document Patrick. Tembung PsyOp, utawa psy-op, mung teka sepisan, gegandhèngan karo Q-Anon, nanging Patrick wis bisa maca kanthi jelas ing situs kasebut sing kudu ditulis minangka kotak umpan. Dheweke ora bakal ngelingake yen Patrick dhewe bisa dadi kotak umpan. (katon lan maca luwih ing sangisore video)

Sampeyan ora bakal krungu Patrick Savalle nerangake carane kasus pembunuhan sadurungé dipentasake Masalah, Reaksi, Solusi muter game lan push liwat aturan anyar. Ing ngisor iki ora lan ora. Yen sampeyan ndeleng Café Weltschmerz, kabeh katon luwih apik tinimbang sing dikarepake. "Mesthi ana pola ngapusi, nanging kita wis nggawe peta iki kanggo sampeyan. We, para profesional, njagong ing ndhuwur kanggo sampeyan. Iku bakal bener. Tuang sajian cangkir kopi liyane lan lungguhi maneh. Sampeyan bisa ninggalake karya iki kanggo wong lanang sing pinter."Lan saben artikel sing diterbitake Martin Vrijland, jaring pengaman anyar bisa disusun maneh. Ora kaget yen Patrick bakal langsung nerbitake babagan kesalahan jero lan operasi PsyOp (psikologis). Jaring safety kanggo saben subyek.

Ndhuwur kabeh sampeyan kudu njaluk kesan sing bisa ngomong kanthi bebas ing Walanda lan sampeyan bisa sinau sabanjure. Sawise kabeh, sampeyan bakal ditawani kanthi terang-terangan. Sampeyan ora bisa nemokake apa sing kita manggon ing negara bebas sing ayu! Kita ora arep ngomong babagan kasus Anne Faber, kita ora bakal bisa ngomong babagan bukti ing situs iki, sing nuduhake carane Powned nempatno demonstrasi ing pemandangan. Aku wis nuduhake sampeyan carane, contone, Zaanse vloggersrel kanthi kontrol kadaluwarsa lan kabeh wis tumindhak. Kita ora ngomong babagan akeh PsyOps liyane. Mulane sampeyan kudu ditarik saka situs iki lan dituntun menyang salah sawijining jaring pengaman.

Iku ora kanggo apa-apa sing Patrick iki positif banget babagan Alex Jones lan Joe Rogan. Iku tuan-tuan iki sing pawns daya. Lencana net safety, kaya Patrick Savalle piyambak. Maca artikel iki cek maneh lan luwih manawa nonton film dokumenter ing ngisor artikel kasebut, sing bakal dakanggo papan maneh kanggo kepentingane.

Pola ngapusi sing paling gedhe yaiku pretending bisa dicopot kanthi bener, kanthi daya sing kudu nuntun panjenengan menyang jaring pengaman, menehi kesan yen sampeyan ndeleng kabeh pola ngapusi, nanging mung ing sing samesthine wis dialihake supaya sampeyan ora bisa ndeleng: strategi net safety.

Daftar pranala sumber: iyaengarage.nl

23 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (7)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. S0M30N3 wrote:

    Shit ey Martin Aku bakal terus ngetutake sampeyan sanajan aku ora sering nanggepi .. Aku nggarap album / mixtape babagan topik kaya iki, utamane masalah, solusi reaksi aku nyoba alamate ing basa Inggris lan Belanda ..

    Isih njupuk babagan 3 sasi am ing tengah, ayo ngerti .. saiki thanks kanggo efforts!

    • Martin Vrijland wrote:

      Ah,
      Inggih, sampeyan bisa uga njupuk paduan suara kanggo lagu saka kula

      Dadi, aku mung butuh waktu jam 2 wektu sing larang regane, amarga aku kelakon bisa muter drum, gitar lan bass, nanging aku isih pengin nggawe lagu sing sakabehe sajrone nindakake bab liyane kajaba kabeh nulis.

  2. Kamera 2 wrote:

    Link ing ngisor. Maneh dugaan banget aneh kanthi bali ing Media, tanpa nyoba, pengacara utawa bukti keras apa-apa, yen udan, ora tetep munggah.

    Sampeyan maca Patrick Savalle, ya mesthi sampeyan maca amarga maca ing wawancara ing Weltschmertz 1 / 3 saka apa-apa bab layar sing wis dijupuk mati ing MartinVrijland, nanging banjur liya liya.

    Mungkin soko kanggo Partrick Savalle kanggo ngerteni, lan ya ngapa tim editor Weltschmertz ora malah takon MartinVrijland sing wis nulis 7 kanggo taun, kita durung tau ndeleng analisis 1 saka Patrick cara MartinVrijland ora, teka Patrick Savalle kanggo bisa karo

    https://nos.nl/artikel/2283844-wie-is-thijs-h-verdachte-van-de-moorden-in-den-haag-en-zuid-limburg.html

  3. Sunshine wrote:

    Mesthine bebrayan iku saka agen 'weltschmerrz'
    saka regime sing kita, paling aku pengin nyisihaken. Temokake latar mburi lan tansah nggunakake template internasional sing mesthi tetep minangka bocah skrip.
    Aku krungu Patrick Savalle, apa dheweke bisa nggandhengake Saville bocah ing Inggris? Patrick ora bakal ngejarke, dheweke meh kabeh ngerti, senadyan latar mburi sing padha akrab. Patrick bakal mbokmenawa nyatakake yen dheweke nduweni latar belakang 'Perancis' kaya wong-wong sing manggon ing Jerman, nyebut 'Jerman' piyambak.

  4. S0M30N3 wrote:

    Hey martin, Aku wis nyimpen potonganmu. Bakal menehi panggonan.

    Wingi dino iki gawe lagu 2 lan rampung nganti sedina lan setengah, sawetara bakal pasa cepet nanging bakal nyoba rampung sanalika bisa.

    Am mesthi amatir dadi sasi 3 aku duwe luwih saka dijupuk .. kaya misale jek saiki wis apik lan isih ana 7 nomer 6 kanggo mbukak, bakal weruh yen aku bisa nyelehake sawetara ff online rauh ..

  5. S0M30N3 wrote:

    Bakal rampung oke ora bakal nggunakake.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup