Nganyari update kunci Coronavirus covid-19: Yen sampeyan tangi lan ngerti yen kepepet, apa sing bisa sampeyan lakoni?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Maret 2020 16 Komentar

sumber: lithub.com/

Nalika taun 2020 diwiwiti aku rumangsa bakal dadi taun angel. Ningali final bakal mlaku menyang kunci koronavirus covid-19 lengkap saiki menehi pangarep-arep yen bakal enggal rampung. Ing Kawa Taun Anyar, aku nulis: "Sajrone prihatin, 2020 bakal dadi taun rapids lan owah-owahan hipersonik. Owah-owahan sing durung nate kita temokake ing sejarah. Wancine saiki mrentah para pamrentah iki. Dheweke isih ana 25 taun nganti tunggal sing salah. "

Ing bukuku ing pungkasan taun 2019, aku prédhiksi manawa durung ana pandemi lan nuduhake manawa kita ndeleng sistem virus sing komprehensif. Ing wiwitan tanggal 24 Februari, aku nulis artikel sing nuduhake yen saiki wis ana waktune. Ana sawetara minggu sadurunge ana sing katon darurat ing Walanda. Gambar sing diluncurake media saka (mungkin) IMBers Kertas jamban sing hoarding kasebut, mratelakake, trik pemrograman media sing cerdas kanggo ngalihake perhatian saka apa sing kudu sampeyan tuku: panganan dawa, panganan kaleng, banyu, lan liya-liyane. Untunge, para pamaca saiki ana akeh wektu sadurunge gupuh bubar.

Pangarep-arep yen "cabal" bakal diresiki

Akeh ramalan sing luwih bener sing ngetutake ing minggu-minggu kepungkur lan aku ngerti apa langkah sing bakal ditindakake. Pramila kula asring ditakoni: "Apa sing kudu daklakoni saiki?", "Kepiye cara ngatasi kabeh langkah?"

Ing media sosial, saiki kita ndeleng video Janet Ossebaard mubeng. Dheweke nggambarake Donald Trump minangka penyelamat kanggo kamanungsan, lan para pamirsa diarani supaya tundhuk marang kabeh sing kedadeyan. Video dheweke nyoba kanggo gawe uwong yakin wong sing lagi diputer, nanging kita ndeleng peran dobel oposisi sing dikontrol ing kene. Janet Ossebaard nyoba ndorong wong-wong mlebu jaring safety Q-Anon. Dheweke uga nyatakake yen Donald Trump sibuk 'ing caballan manawa koronavirus duwe peran ing iki.

Sing ora dingerteni yaiku akeh media alternatif sing digawe kanggo nggulung macem-macem jinis. Dheweke menehi pangarep-arep kanggo nyimpen alien utawa kanggo tiba saka cabal (karo Trump minangka penyelamat). Aku kudu ngrewangi wong-wong sing ora ngimpi: Cabal ora bakal tiba.

Penonton video kasebut dilebokake ing mode pasif. Aku pitutur marang dheweke:

Sampeyan ditarik menyang mode pasif dening wong sing lungguh ing kamera lan nggawe sampeyan rumangsa lagi ngatur. Iki khayalan yen Q-Anon minangka klub rahasia ing sekitar Trump sing pengin njupuk kasugihan kasebut adoh saka 1%. Dheweke ora teka kanggo nylametake sampeyan! Sayangé. Nguciwani. Yaiku pangarep-arep palsu.

Trump minangka cabal. Trump kaya hard ngetrapake langkah-langkah kunci. Gambar sing digarisake ana puluhan ewu prajurit Defender 2020 siyap ngresiki 'cabal' ing Eropa ora bener.

Janet Ossebaard ngajak sampeyan tetep tenang nalika prajurite miwiti ngresiki elit. Entuk gambar?

Reset keuangan

Janet Ossebaard uga ujar manawa bakal ana regane finansial ing endi kasugihan sing saiki ana ing 1% sing sugih bakal bali menyang masarakat. "Juruwilujeng sing hebat Trump bakal ngatur uga kanggo sampeyan." Ora, dheweke ora bakal. Apa sing bakal ditindakake (kaya pimpinan Eropa) bakal menehi sampeyan pendapatan dhasar lan kemungkinan multinasional, bank-bank lan dana pensiun bakal nasionalisasi. Apa sampeyan ngerti apa sing diarani? Komunisme.

Kita pindhah menyang sistem komunis. Ing sepur cepet. Aku nerangake kanthi rinci artikel iki.

Dadi kita sejatine paseksi babagan finansial, nanging spesies liyane saka Q-Anon lan Janet Ossebaard. Aku wis ngucapake ing situs iki sajrone pirang-pirang taun sing kudu ditemtokake maneh kene). Virus corona saiki dadi alibi sing apik. Sing akeh bisa dimainake kanthi cara sing beda, nanging crita Janet Ossebaard kebak traps warta sing disengaja (kayata ing kene diterangno)

Sistem komunis sing Janet Ossebaard lan liya-liyane saiki dadi ngluhurake, nalika njaluk sampeyan nginep kanthi tenang, sejatine sithik. Iku bakal dadi siji komunis teknisi totalitarian dadi rezim.

Mesthine bisa uga ana sawetara politisi sing bakal metu saka lapangan kasebut. Iki bisa uga utamane amarga migunani kanggo ngganti padi sing miwiti proses totalitas iki karo pawai anyar kanthi 'tangan sing rusak'. Aja dibedakake karo ide lan liputan ing media alternatif sing sawetara CEO terkenal wis mundur. Sing minangka bagéan saka game net Q-Anon.

Sistem komunis teknologi mungkin tegese sampeyan bakal entuk kepastian dhasar (penghasilan, omah, lan sapiturute), nanging sampeyan bakal dipantau teknologi.

Saben gerakan sing bakal dipantau dening sistem data gedhe. Wabah koronavirus njamin cara liya teknologi bisa ditindakake kanthi cepet. Sampeyan kudu mikir salah siji ID digital sing ora bisa didelok, sing, umpamane, ngrekam virus sing wis sampeyan lakoni; apa sampeyan wis waras; obat lan vaksinasi sing dijupuk lan kesehatan sampeyan bisa dipantau kanthi nyata saka awan. Sampeyan banjur dadi bagean saka internet 5G.

Yen tangi

Dadi, yen sampeyan tangi lan ndeleng media alternatif sing nyoba supaya sampeyan pasif karo setengah kasunyatan sing dicampur karo goroh lan mbantu ngrampungake komunisme kanthi pangarep-arep palsu, apa sampeyan ngerti yen dheweke ora nuntun sampeyan menyang teknologi bebaya sing lurks. Dheweke pengin sampeyan njagong ing njero ruangan lan mung supaya tentara lan polisi nindakake perkara kasebut. Sawise kabeh, dheweke teka ngresiki cabal. Ora, umume media bakal nglaporake owah-owahan pajak ing The Hague utawa Brussels; paling ora bakal nuduhake sampeyan medeni nyata. Game catur iki nggayuh pangarepan sampeyan, saengga sampeyan terus ngetutake narasi.

Dadi, yen sampeyan kepengin tangi, sampeyan kudu nyerat ilusi palsu kaya crita Q-Anon lan Donald Trump. Yen sampeyan pengin tangi, sampeyan kudu ndeleng apa sing kedadeyan lan ngerti manawa regim totalitas ora ana. Rezim totalitas kasebut ora ana maneh. Aja maneh. Kabébasan sing diidini mung bakal ditemoni manawa sampeyan nampa 'tandha' kasebut. Apa iki ngelingake babagan wangsit alkitab? Ya, iku kaya wangsit saka Alkitab:

Lan ora ana wong sing bisa tuku utawa adol kajaba sing duwe tandha, jeneng kewan, utawa nomer asmane ”(Wahyu 13: 16-17)

Ing bukuku aku nerangake yen kita ana ing jaman akhir sunnat. Sanajan akeh seneng nglirwakake agama ing dina iki, lan nalika aku ora religius dhewe, aku ngerti manawa para pimpinan dunya ngetutake agenda agama. Ora alesan manawa Trump ngumumake Yerusalem dadi ibukutha Israel, lan ora ana sing pengin padha mbangun maneh candhi Suleman. Ing bukuku aku nerangake carane para pimpinan jagad ngetutake 'skrip master'. Skrip master kasebut saiki cetha banget lan cepet banget.

lan sadhar manawa sampeyan dipenjara

Kita bakal enggal ngerteni manawa kabeh wis dikunci. Aku ngira bakal suwe banget. Masyarakat kudu wedi banget amarga bakal nampa langkah-langkah drakoni. Akeh sing bakal bisa nonton wong sing diangkut saka mburi jendhela utawa saka balkon. Narik amarga wis kena infeksi utawa amarga "ora ngrungokake pandhuane." Lan amarga kabeh wong ana ing omahe dhewe, ora ana sing nulungi.

Media bakal terus ngandhani yen sampeyan lagi ndeleng operasi klinis lan sing apik lan ora ana sing ngerti sejatine wong sing bakal ilang gulags. Thanks kanggo Janet Ossebaard sampeyan ngenteni kanthi tenang; kanthi yakin "manawa Trump ngresiki cabal".

Sampeyan bisa uga isih bisa mbukak bulat kanggo wong sing metu ing dalan amarga kesel lan keluwen lan 'ora ngrungokake pandhuane'. Bek 2020 bisa uga wis siyap (ora ngresiki "kabal").

Banjur, sawise pirang-pirang wulan utawa bisa uga setaun, sethithik pangarep-arepe relief bakal digambarake dening politik.

Muga-muga media lan politik pungkasane bakal nggarisake luwih dhisik yaiku yen ana obat sing nyandhet virus lan banjur vaksin bakal ditawani. Lan bisa diramal manawa iki bakal digabung karo introduksi sistem digital (kaya sing dijlentrehake ing ndhuwur), mula mesthi jelas saka saben wong ing ngendi dheweke lan obat sing ditampa, kalebu ngawasi nyata-wektu kesehatan (lan kalebu CRISPR-CAS12 maca lan nulis fungsi).

Banjur sampeyan bisa lelungan maneh. Saka zona menyang zona lan ora ana maneh karo kabeh wates sing mbukak, nanging kiriman zona zona bakal akeh banget digital lan nomer. Kita entuk beda ing wong sing diidini mlebu ing zona tartamtu lan liya-liyane sing ora diijini mlebu. Kita pindhah menyang teknologi "total kawilujengan".

opo maneh

Banjur, apa sing bisa ditindakake? Apa kita kudu nolak untu lan kuku? Aku percaya ana hak asasi manungsa sing ora nate dilanggar, lan iku hak bebas. Saiki iki wis dilanggar wiwit jaman biyen lan sampeyan ora bisa nglawan negara polisi. Kasunyatane, apa wae jinis resistensi bakal ditindhes kanthi brutal. Sanajan sampeyan ujar ing media sosial utawa ing ruang tamu (ing ngendi Siri ngrungokake) manawa sampeyan nemokake kabeh langkah sing ora masuk akal, sampeyan bisa ing negara totalitas.

Sapa wae sing duwe unsur ngancam lan bisa uga bakal dibuwang. Kabeh mau bakal ditindakake miturut anane "ngemot koronavirus", amarga wong sing ora nuruti instruksi kasebut utawa bisa uga menehi saran marang wong liya supaya ora nuruti instruksi kasebut minangka bebaya kanggo masarakat.

Apa aku pancene ora duwe tips praktis babagan apa sing bisa ditindakake. Ya, nanging iku mung babagan kesadaran lan sikap sing beda banget tinimbang sikap pasif sing media lan media alternatif saiki wis mandheg sampeyan. Yaiku babagan ngaktifake sapa sejatine sampeyan. Yaiku babagan ngaktifake kolom gaya kreatif lan orisinalitas. Swarane ngambang, nanging ora. Aku mung nerangake karo sampeyan, aku janji.

Kanthi ndeleng skrip master lan nggawe ramalan sing bener, jelas yen iki minangka langkah penting kanggo owah-owahan nyata. Aku wis kerep ujar yen 1 artikel kurang cekak. Pramila kula nate damel kerjo dangu babagan buku sing jelas lan bisa dibaca. Dadi, sampeyan kudu maca sing luwih dhisik. Banjur sampeyan bisa maca tambahan ing buku kasebut, ing kene situs web.

Kita minangka makhluk sing kuwat banget lan saiki wis entek saka mode pasif. Sampeyan luwih gedhe tinimbang sing dingerteni! Wektu kanggo ngerteni.

buku sampeyan

Tindakake nganti artikel iki: maca kene

Dhaftar pranala ulang: valcabal.nl

720 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (16)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Alie Muana wrote:

    Secara gratis sampeyan wis ditampa, kanthi gratis sampeyan bakal menehi…
    Napa sampeyan ora ngeculake solusi kanthi bebas?
    Aku rumangsa dimanipulasi kanggo tuku buku sampeyan kanggo nemokake solusi sampeyan.

    Aku ora mikir yen konsisten karo wahyu sing dibabarake.
    Utawa aku salah babagan iki?

    • Martin Vrijland wrote:

      Yen sampeyan menyang toko buku kanggo Kitab Suci, apa ora gratis?
      Yen lunga menyang roti bakar roti bisa njaluk gratis?
      Yen sampeyan ndeleng TV, sampeyan ora duwe langganan mbayar?
      lan sampeyan ujar "Kanggo apa wae sing ora sampeyan tampa, amarga ora sampeyan bakal menehi ..."

      Kanggo apa-apa, aku ora nindakake iki kanthi gratis sajrone luwih saka 7 taun, nanging aku ora bisa takon printer supaya nyithak buku kanthi gratis.

      Buku kasebut menehi ringkesan kabeh 7 taun kasebut lan kabeh sing ana ing buku kasebut dadi gratis lan diwaca gratis ditemokake ing situs iki. Banjur sampeyan mung kudu nggoleki lan klik saka artikel menyang artikel. Nanging, buku kasebut menehi ringkesan sing kompak banget lan mula digawe; kanthi panyuwunan akeh para pamaca.

      Dhukungan lan apresiasi sampeyan dihargai. Mesthi wae ora prelu. Ngidini.

      • Esmeevd wrote:

        Aku mung tuku buku! Ayo kula inspirasi pirang-pirang taun. Siji-sijine perkara sing isih dirasa apik lan dipercaya babagan informasi yaiku!

        Ora mung wong liya sing dakrungu.
        Pitakonku maca kaya ing ngisor iki.
        Suwene bisa ngunci kita? Tegese bocah-bocah lsp sing ora bisa njupuk dawa? Loro saka iku lan kabeh kesadaran sing sampeyan duwe! Apa sampeyan ora wedi, yen bakal ngetrapake sampeyan utawa nggawe sampeyan ilang ing endi wae (kadhang ana ing ngendi) tegese kabeh bisa diwaca ing internet. Lan bisa uga nganti bisa ditemokake sapa sing tuku buku kasebut? Sing wis padha tumindak kanggo ngetrapake sampeyan. Aku mesthi bakal maca buku kasebut kanthi ati-ati. Tresna lan ngurus.
        Ibu sing prihatin ing wayahe, nanging ngerti manawa kita luwih akeh lan luwih kuat tinimbang sing dipikirake! Nanging kepiye pitakonan isih ..

    • Sunshine wrote:

      Tanggepan sampeyan karo Martin durung rapi. Ayo kula
      tetep ana.

  2. SalmonInClick wrote:

    Iki pancen agenda saka curiga sing biasane, ora netepi ora setuju!

    GURU UNTUK KOMUNITARIANISM
    https://newswithviews.com/Raapana/niki10.htm

    https://www.technocracy.news/?s=communitarianism

  3. Kamera 2 wrote:

    Greta Thunberg seneng dolanan ing njaba karo bocah-bocah liyane
    ketoke ora rampung tetep adoh saka setengah meter 😉

    Utawa dheweke turu ing Walanda ing wayah wengi ing musim semi lan kena kadhemen -6 derajat Celsius ing musim semi?

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1948164918/zieke-greta-thunberg-in-quarantaine

  4. Harry beku wrote:

    Aku sinau manawa sampeyan luwih jero menyang bolongan terwelu lan nalika sampeyan nemokake sumber sing cocog (aku ngira situs iki minangka sumber sing paling apik ing Walanda) dadi luwih gampang klompok (situs alternatif sing dikontrol) (informasi alternatif sing sah) ).

    Intuisi awakmu saya apik tenan. (Aku uga mikir sawetara taun kepungkur yen Baudet lan umpamane ongkos nigel beda banget). Apa wae, aku saiki percaya kanthi 100% lengkap

    99% utawa luwih saka situs alternatif yaiku oposisi sing dikontrol
    100% kabeh politikus ing saindenging jagad wis dikontrol kanthi (kerja kanggo) elit. (ora ana sing ora dicenthang).

  5. Kamera 2 wrote:

    Layangan !!! Pungkasane Pendhaftaran dhasar (nohee, waca artikel Pak Vrijland Nopember November 2019)

    Akeh wong seneng banget yen negara kasebut bakal entuk dhuwit kanthi dhuwit!
    Dhuwit sing kita gumantung ing negara sing padha lungguh.
    Dhuwit sing dibutuhake, sing biasane (tersangka biasane) duwe akeh lan kita sithik, saiki mung zeros lan ora ana akses.

    Nanging kita bakal seneng dhuwit maneh, Martin wis nyiyapake artikel kasebut, luwih-luwih sadurunge, asu sok-sok entuk lumpuk lan sisane apik, njupuk, Lungguh, ngapusi, Pak, Apik

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/kapitalisme-en-schijndemocratie-de-langzame-weg-richting-communistische-fascisme/

    Paket wis apik, apik

    https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdamse-zzp-ers-vragen-massaal-bijstand-aan-het-pakket-is-netjes~ba8f97c9/

    • Harry beku wrote:

      Dadi ing Amerika, dheweke pengin nggawe jinis introduksi kanggo penghasilan dhasar (3000 usd saben kulawarga sing dakkarepake). Iki kemungkinan bakal ngasilake penghasilan dhasar sementara sing diarani (sementara yaiku koran kanggo permanen) ing AS.

      Katon yen penghasilan dhasar iki mung bakal dibayar ing mata uang virtual (jenis FED bitcoin) paling ora aku krungu. Dadi, kabeh populasi bisa digunakake kanggo mata uang Elektronik One World anyar.

      Iki mesthi bakal digulung ing saindenging jagad.

      Katon manawa wong ing AS lan Asia (nanging aku wis ngrungokake ujar iki) saiki muter 5G super cepet (tanpa pushback amarga penduduk saiki nindakake prekara liya). Aku mikir iki uga bakal kelakon ing liyane jagad.

      Ing Afrika, ing ngendi akeh negara isih ing 3G, aku ora ngerti carane nindakake iki.

      Malah ana gunane babagan teknologi 6G, aku ora ngerti apa jenis medeni sing bakal digawa. Teknologi anyar terus cepet, mula ana prekara sing durung ana sadurunge.

      • Martin Vrijland wrote:

        Elon Musk nduwe roket ayu sing diarani sawetara puluhan satelit 5G menyang udhara kanggo liputan ing saindenging jagad.
        Aku kepingin weruh kepiye teknis, amarga frekuensi 5G mbutuhake jarak sing sithik, nanging iki sing ditemokake ing media.

  6. njelasno wrote:

    Ing tanggal 19 Maret 2020, COVID-19 ora dianggep luwih akeh penyakit infèksius (HCID) sing dhuwur banget.
    https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

    .. kajaba ing Madurodam 🙂

    • Martin Vrijland wrote:

      Iku amarga Trump, Bolsonaro lan Johnson kabeh makili merek sing padha: merek ing sisih tengen
      Lan nalika aku wis nulis pirang-pirang tulisan ing pirang-pirang artikel, wong-wong kaya Robert Jensen, Alex Jones lan cangkem kaya wing tengen kudu dadi jaring keamanan sing apik. Dheweke kudu entuk akeh para pengikut sing kritik marang media ide utama lan politik ide utama. Dheweke kudu mbantu mbangun merek kasebut lan menehi link filsafat tartamtu menyang merek kasebut. Dheweke uga kudu ngubungake merek kasebut menyang kemah Trump (Trump, Bolsonaro, Johnson).

      Banjur merek (jelas profil) bakal diunekake sacara kolektif. Dalan sing saiki dipilih yaiku dalan saka "Dheweke nyamar yen ora ala karo pandemik coronavirus". Merek ing sisih tengen banjur gegandhengan karo 'coronavirus krisis deniers'.

      Banjur prekaran kasebut dipateni. Banjur Trump lan Bolsonaro lan Johnson (pungkasan Brexit) kudu ninggalake lapangan lan kabal politik sisih kiwa kiwa maneh lan kritikus mlebu kunjara; ora ana sing kudu ragu maneh ing media mainstream maneh.

      Asil: komunis teknologis totalitarian "negara kawilujengan" kalebu polisi pemikiran.

  7. Lydia Roosje wrote:

    Matur suwun Martin kanggo wawasan sampeyan. Aku tuku buku sampeyan minangka PDF amarga aku ora ngerti apa total kunci bakal teka, nanging durung saiki, kita "cerdas" wong Walanda bisa ngatasi "kunci cerdas". Aku kudu ujar manawa aku nate ngeculake amarga aku rumangsa ora adil yen sampeyan menehi label kabeh jinis wong minangka oposion sing dikontrol, nanging saiki aku ndeleng manawa sampeyan luwih tepat tinimbang sing dakkira nalika semana. Wiwit Charlie H aku wis ngerteni kabeh rabi - istilah sing luwih seneng nggunakake maneh amarga aku saiki ngerti yen iki minangka metaphor sodomy pedofilia - lan sejatine akeh wong mati sing wis ditemtokake kanthi tujuan. Aku rumangsa gampang babagan kabeh jagad kaya kaya wedhus wacky dipandu amarga wedi mbukak kunci lan sosial. Wiwit basa minangka wangun ejaan, rong istilah kasebut luwih akeh lingkup tinimbang sing sampeyan pikirake ing wiwitan. Slogan kanthi jarak fisik nanging cedhak karo sosial mesthi bakal duwe pangaruh sing beda. Lan lockdown, mesthine, nuduhake kunci sel utawa jiwa gagang totipotent nalika sampeyan nyebat.
    Bill Wesick saka occultcience101, ora ana maneh ing YT nanging dhaptar lagu, lan saiki ingocs101ark.com duwe pengertian babagan basa kodhe Saturnal Luciferian sing kena infeksi infeksi virus nyata. Sampeyan ora bakal ndeleng nganti ngerti. Sayange, 99% kita wedhus ora ndeleng.
    Aku lara weteng nalika mikir babagan apa sing ngenteni manungsa, nanging nindakake sing paling apik kanggo terus nyambungake karo kode sumber asli dhewe. Aku ora duwe akeh liyane sing kudu ditindakake ...

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup