NOS lan RTL menehi perhatian lengkap kanggo jero kanggo nutupi produksi produk jero dhewe

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 September 2019 10 Komentar

sumber: superguide.nl

Ing jaman saiki, loro-lorone RTL lan NOS temen-temen ngrungokake fenomena jero. Kita ndeleng fenomena sing padha ing kene karo topik 'warta palsu'. Produsen warta palsu lan pangguna paling gedhe teknologi jero bakal nyingkirake awake dhewe kanthi nyatakake manawa organisasi kriminal, teroris utawa Rusia yaiku sing nggunakake. Lan mesthi DARPA (Badan Proyèk Panaliten Lanjutan Pertahanan minangka lembaga Departemen Pertahanan AS) teknologi teknologi sing ngenali lan ngenali film sing asli, saengga media ide utamane bisa gumantung marang tandha kualitas kasebut. Entuk gambar?

Sapa sing duwe kabeh dhuwit lan sumber daya kanggo mainake masarakat kanthi jero? Apa karo kanca sing apik John de Mol karo miliar? Kulawarga de Mol paling ora duwe kabeh dhuwit lan sumber daya kanggo menehi awake dhewe gambar liwat Johnny sing mbrontak lan Linda sing nyenengake. Ing sawetoro wektu, John de Mol minangka pemilik Biro Algemeen Nederlands.

Nalika John D. Rockefeller dadi jutawan pertama ing AS kanthi perusahaan minyak, dheweke nggunakake juru main film kanggo nuduhake manawa dheweke nyebar dhuwit ing dalan. Rockefeller ngowahi awake dadi pangisi kanthong sing disengiti dadi ahli phantanthropist sing dikasihi. Wayahe sampeyan mbukak mripat lan ndeleng cara hares mlaku lan torowongan mole dig ing pondasi orane. Sampeyan diadegake ing Trumanshow kolektif dening media, sing wis ditampilake ing kene situs web ing sawetara kahanan sing nyetel penangkapan ing ngarep kamera lan nyiyapake kerusuhan kanthi bantuan arah langsung kanggo nuduhake ing warta ing wayah sore (ndeleng kene en kene). Lan produsen warta kasebut ora bakal ngapusi kita kabeh? Napa sampeyan mikir yen Jeroen Pauw lan Matthijs van Nieuwkerk lsp. Amarga dheweke minangka pemain 1 nomer persepsi sampeyan babagan jagad iki. Para tamu sing disewa wis diisi kanggo ngisi tampilan diskusi lan kritik, supaya sampeyan yakin manawa "tenan ana kedadeyan". Sampeyan bakal diapusi.

Penting, sampeyan miwiti ndeleng manawa media ora mung ngasilake warta palsu, nanging uga bisa nggarap teknologi jero. Dheweke nyoba ngalihake perhatian sampeyan dhewe karo masalah kayata video extortion utawa porno karo Dionne Stax. Sing kabeh kuwatir lan tujuane, amarga sampeyan kudu prihatin khusus babagan 'penjahat' supaya pamrentah bisa mbalikake angger-angger tumindak kasebut kanggo menehi keuntungan. "Masalah, Reaksi, Solusidiarani maksimal. Banjur sampeyan nggawe masalah sing kudu dikrutake masyarakat; banjur sampeyan nggawe reaksi emosional liwat wong-wong kaya Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk lan manajer pangurus liyane; banjur menehi solusi. "Sampeyan mung bisa ngandelake gambar sing asale saka media ide lan pers sing disetujoni," yaiku pesen. Sing bakul ban kasebut nyebar kuku ing dalan akses, supaya sampeyan bakal menyang dealer ban kanggo solusi.

Layanan Penuntut Umum (OM) prihatin babagan kemungkinan nyalahake film sing diarani film jero, sing gambar manipulasi karo algoritma. Sing nyerat NOS Ana.

Penuntut umum, Lodewijk van Zwieten, ujar marang NOS bakal prihatin babagan ease video sing bisa ditindakake. "Kita kudu nyadari manawa yen ndeleng, ora bakal percaya maneh. Rauh sampeyan bisa gampang nggambarake nalika durung kedadeyan. "

Waca, ing antarane liyane artikel iki (ing kene en kene) kepiye cara jero wis ana pirang-pirang taun lan kepiye profil media sosial biasane ditabuh ing jero, supaya pamrentah bisa duwe telemarketing utawa buruh omah ngawasi diskusi media sosial, sing didhelikake profil jeroan sing bisa dipercaya kanthi jaringan sing bisa dipercaya lan foto lan video sing bisa dipercaya. Wacanen tenan! Lan mikir kanthi tenanan babagan ndhukung penulis sing nempel gulu kanggo nggawa kabeh mau. Dadi anggota utawa gabung karo siji sumbangan siji-wektu lan nuduhake artikel sabisa. Thanks in advance.

Daftar pranala sumber: futurisme, showieuws.nl

75 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Aja tiba diskusi ing forum utawa media sosial. Sampeyan paling seneng ngobrol karo profil palsu (deepfake) sing ndhelikake agen negara,

  2. njelasno wrote:

    péso iki uga ngilangi rong sisih, bisa uga wong-wong ngarepake apa sing bakal kedadeyan ing mangsa ngarep. Contone, gambar kompromi saka politikus sing misuwur, aktor, lan sapiturute ing ngendi ana sing bisa menehi label ing jero

  3. SalmonInClick wrote:

    Apa sing dakkarepake banjur tak critakake, iki penting banget ... 😀

  4. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Aku ora duwe apa-apa (maneh) karo Flits West, nanging uga ana sawetara gagap dheweke. Kanggo liyane: Sambal ing Flits ?!

  5. Caesar Lion Cachet wrote:

    PS ...

    Aku pancen kepengin weruh yen pangisi kanthong saka Oranje bakal uwal karo invoice ganda babagan pangopènan lan renovasi, lsp, lan sangu mundur kanggo broch Orange sing ora ana guna! Apa wae sing dikandhakake Rutte, palsu utawa ora, iku gel # 1 ing papan. Lan sing paling ala yaiku: Dheweke lunga adoh!

  6. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Cukup elinga yen Bibi Bea van Oranje ngluncurake bal Rutte menyang jaran. Dadi, mulane!

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup