Pungkapan Pungkapan lan telpon kanggo pajak tinggi lan kontrol total babagan kabeh urip sampeyan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Oktober 2019 4 Komentar

sumber: persgroep.net

Pemberontakan Keputuhan lan demonstrasi iklim bener-bener ngajak sampeyan ngalahake dhuwit sing luwih akeh liwat introduksi sistem pajak global. Ngendi ing China lan India, dheweke ora melu kegirangan iklim lan stasiun tenaga batubara China dadi lemah 3x kakehan listrik ngasilake luwih saka produksi listrik ing Inggris, stasiun tenaga batubara ing Eropa kudu nutup kanggo nyuda emisi CO2.

Apa sampeyan ngerti yen ora ana bedane apa CO2? Aktivitas iklim terus mbaleni ngapusi iki, kanthi ora nate ujar. CO2 minangka panganan kanggo tanduran lan wit lan mung dadi komponen 0,04% atmosfer. Iki dudu gas racun, nanging gas sing apik. CO2 minangka gas sing dibutuhake sing diowahi dadi oksigen dening wit lan tanduran. Suhu ing bumi ora mundhak, nanging perbelanjaan pajak sampeyan ora.

Aktivitas iklim sayangé berjuang kanggo masalah palsu sing digawe dhewe. Tujuan penting? Ngalahake dhuwit liyane saka kanthong. Apa sampeyan ora percaya? Banjur goleki prakiraan kenaikan pajak ing ngisor iki miturut Washington Post:

Iki nuduhake yen ing Grup ekonomi paling gedhe ing 20, pajak bakal ngunggahake biaya energi kanthi rata-rata persen 43 kanggo listrik lan persen 14 kanggo bensin ing negara sing dianggep.

Wong sing menehi kritik marang aktivis iklim njaluk Star David karo stigma 'denier iklim'macet. Stamp rampung, amarga sampeyan ora bisa nolak iklim, kaya sampeyan ora bisa nolak gerakan usus. Iklim ana. Iklim minangka fenomena alami. CO2 pancen apik banget kanggo iklim, kaya sing diterangno dening ahli geofisis Willie Soon ing video ing ngisor iki. Ilmuwan sing nyetel agenda kanggo pemanasan global operasi psikologis ora ngawula sidelined. Ketoke aturan uga ditrapake ing kene 'sing mbayar nentokake'.

Pasukan nyopir konco gerakan Pemberontakan wis mbuwang kabeh mandheg kanggo dolanan masarakat lan uga ora ragu-ragu mbukak kanthi terbuka manawa mbeling dimainake. Sing misale jek minangka cara anyar kanggo ngrusak konspirasi: Kita mung nuduhake manawa nggunakake metode revolusi CIA lan kanthi terbuka nuduhake manawa kita mbayar demonstrasi.

Ya, mesthine! Pengkhususan Pengkrono cocog karo Cara 'warna revolusi' Gene Sharp sing akeh rezim sing dipeksa nganti ora dikepengini karo imperialisme Amerika. Dadi sampeyan ngerti apakita mung bangga lan mbukak kanthi aktif ing aktivisme iklim". Ing sangisore 'ngganjar piawon kanthi ala"mungkin? Oh, bedane apa sing beda! Pungkasane mbenerake cara, pikirane bakal ana. Lan sampeyan langsung ngeculake suket ing sangarepe para kritikus. Kita kanthi gampang ngetrapake metode kasebut sing wis mbantu kabeh negara lan ekonomi supaya bisa ngrebut bom, supaya NATO bisa mbuwang bom kasebut lan IMF nyebarake utang lan negesake negesake menyang hegemoni AS. Kabeh mesthi wae ing sangisoring nggawa 'demokrasi'. Iku Strawfor NATO departemen sing dadi tuan lan master cara perang psikologis iki. Apa-apa salah karo sing bener?

Apa ana wong sing ujar manawa Pambrontakan Extinction aktivis sing dibayar iku? Ah, iku padha karo wong sing nganggo Star 'David denier iklim'. Yaiku wong sing ora weruh manawa saiki bisa ditindakake. Kita dienggo nggunakake LSM lan dana saka George Soros utawa wong liya. Kabeh cara dileksanakake kanggo tujuan suci iki. Tujuan ningkatake pajak global, thanks kanggo manajer revolusi profesional. Kabeh kritikus digandhengake liwat pemasaran sing canggih karo merek sing dibangun kanthi tepat 'tepat' (Inggris: sayap tengen). Tangan sayap tengen iki digandhengake karo Donald Trump, Boris Johnson lan (rada cedhak karo omah) Thierry Baudet lan Kelautan LePen ing jagad iki. Ing pungkasan ekonomi Amérika jotosan lan kanggo nggawe debread Brexit kanggo bencana ing Eurozone, sampeyan wis ngatasi kabeh sing mikir ing 1x lan sampeyan wis ngilangi kabeh kritik sing wis sampeyan sambungake karo merek kasebut. Yaiku strategi kasebut.

Aktivitas iklim iku kabeh babagan fanatikisme agama tanpa bukti. Gusti Allah sing anyar yaiku "iklim" lan Paus Francis bisa nggunakake pengaruh lan pengaruh sing apik kanggo para jagad ing Mei 2020 siap uap. Kita pindhah menyang sistem global minangka prekursor kanggo pamrentah dunya sing kabeh lan kabeh wong bakal tiba ing 'internet barang-barang'. Handy manawa kita bakal cepet duwe jaringan 5G ing saindenging jagad; mbalek dening agensi angkasa kayata ESA (deleng ing ngisor iki). Ing 'internet barang' saben transaksi bakal ditelusuri lan yen sampeyan bisa adol ing ngisor iki,Banjur kita ndeleng persis kaya sing sampeyan ngombe, apa daging sing sampeyan mangan lan sepira plastik sing dienggo", Sampeyan bisa ngontrol kabeh rinci ing kabeh wong ing saindenging jagad ing alibi 'iklim'. Wong Tionghoa Sistem Kredit wijen saiki wis cilik tes tes.

Lingkungan alam sekitar nyebat slingkuh sing paling sampeyan. Kipasisme sing digabung karo penghasilan ekstra minangka aktivis profesional tegese wong-wong iki mbantu nyepetake sistem perbudakan digital. Kita wis ngrembug luwih akeh nanging dudu bahan sintetik sing digunakake ing kabeh "spanduk lingkungan" kasebut. Pakunjaran kasebut tanpa bar katon meh saiki lan saiki digawe cepet amarga panatik iklim.

Daftar pranala sumber: washingtonpost.com, mailonsunday.co.uk, saiki ora.news, saiki ora.news, situs jeneng peringkat

301 enggo bareng

tags: , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (4)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. marcos wrote:

    Yèn kekuwatan jaman biyen liwat rute segara iku penting kanggo strategis, saiki saiki dadi wektu ruang angkasa. Alesan kenapa iki dadi penting banget, yaiku, mratelakake, kanggo mbentuk kelas aset anyar sing bisa dadi kolateral kanggo menehi jumlah dhuwit sing tuwuh saka sendi dadi pendaratan sing luwih alus supaya game sing padha bisa terus kaya biasane. Aset ruang kelas aset, umpamane bisa nyerep bagean saka kabeh regane sing mili saka gelembung real estate.

  2. SandinG wrote:

    Iki minangka gejala, produk saka brainwashing dawa pirang-pirang taun miturut model komunis.
    Siswa sing melu yaiku apa sing diandharake dening Lenin minangka idiots sing migunani ing game sing dadi sentralisasi lan ngontrol kekuwatan kabeh aspek urip. China minangka conto sing sampurna kanggo ...

  3. guppy wrote:

    Priksa, kita duwe siji liyane sing bakal nggambarake kabeh wong kritis kaya keganggu.

    Crita aneh saka 9 taun sing urip ing ruang paling ngisor karo kulawarga, tegese salah sawijining bocah yaiku 16 nalika miwiti. Ora tau sekolah, nunggu akhir jaman.

    Aku mikir yen bocah-bocah saka 16 ora kepengin sekolah, nanging kanthi sukarela manggon ing ruang paling ngisor.

    Sing paling penting, amarga ora cekap, duwe dhiri lan anak sing divaksinasi lan tanpa sekolah, sampeyan tetep tetep bodho pesen kasebut. Gila gila 😉

    https://nos.nl/artikel/2306196-gezin-zit-jaren-in-kelder-ruinerwold-wachtend-op-einde-der-tijden.html

    • Martin Vrijland wrote:

      Pasti ... kowe ndhisiki aku
      Wis artikel.
      Sabanjure PsyOp bisa nindakake telusuran 1x sedhela ... saengga kayane
      Nanging kanthi nulis iki, Jensen utawa Niburu.co bakal nyolong scoop 😉

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup