Pengkhususan Pemberontakan klompok aktivis mbayar

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 8 Oktober 2019 1 Komentar

sumber: elsevier.nl

Ya, sampeyan ora kudu ngandhani sapa wae sing wis kejiret liwat media lan game politik. Bantahan Extinction mbantah, sing ora ana lisensi sing wis diterbitake, dikalahake kanthi rame dening para punggawa kamera media lan penangkepan kasebut ora liya. Sejatine sawetara wong sing duwe hippie sing biasa (rada modis), sing bisa entuk dhuwit sethithik kanggo nyiyapake tarub sapisanan ing urip lan ora ngerti apa sing diomongake.

Broadcaster PowNed, bisa uga menang sawetara kridit kanthi cetha manawa bocah enom ora ngerti manawa CO2 minangka singkatan kanggo karbon dioksida, dene saiki kita saiki bukti asring ing kene wis weruh ing situs kasebut yen demonstrasi kasebut, kalebu kerusuhan lan penangkapan, kabeh ana ing sangisoré lan dikalahake PowNed sing padha. Nanging kanthi penyebaran tali pinggang terusan kentang-ing-tenggorokan (lan mulane gambar sing bener 'Thierry Baudet) sing pas, sampeyan nyurung aktivis kasebut menyang peran korban lan sejarah wis nuduhake manawa kabeh sing menehi status korban bakal pungkasane nampa status inviolability.

Dina Minggu 10 April 2016 aku lunga menyang The Hague karo kanca kanggo ndeleng pribadi demonstrasi Pegida lan ndeleng apa gambar sing ditrapake media kasebut cocog karo kasunyatan. Kita banjur ngerti yen iki pancen ora kaya ngono. Kita weruh kanthi mripat dhewe yen demonstrasi kaya ngono wis dibantingake dening media lan manawa demonstrasi lan demonstrasi kontra, kalebu penangkepan, wis rampung ditata.

Dina iki diwiwiti kanthi becik, nalika kita duwe secangkir kopi sekitar setengah 1 ing wayah sore lan aku miwiti nyipta film saka ing mburi pager ing sisih ngarep Spui. Sanalika loro agen teka kanggo njaluk kertu KTP. Nyatane, sejatine nyata nindakake iki kanggo saben wong sing nembus. Cacahe pulisi sing akeh banget dibandhingake karo klompok demonstran. Aku ngira manawa ana agen 500 kanggo para demonstran 50. Beda karo pesen ing media arus utama, sing nyatakake manawa ana 100 demonstrators yaiku. Iki bisa uga kaya ngono, amarga ing sekitar para demonstran sekitar 1 mlaku-mlaku ing wartawan, juru potret utawa juru gambar 1. Sejatine iku sawijining acara sedih. Sing dibatalake pancen ora pati penting. Sing padha ditrapake kanggo demonstrasi kontra Antifa.

Malah sadurunge demontrasi, upaya ditindakake supaya bisa nyekel penangkapan amarga aktivis profesional 'biru' saka biru Frank van der Linde dicekel. Iki ketoke wis disepakati luwih dhisik, amarga kabeh kamera lan fotografer ngerti persis wektu lan siap njupuk gambar. Ora liya manawa Frank nyebutake minangka aktivis profesional, amarga pancen tumindak kaya sing dipraktikake. Nanging, ora profesional kaya media alternatif wis digatekake. Apa sing dadi? Van der Linde ora kejiret ing mburi van, nanging mung ngobrol nganti pirang-pirang menit karo tuan-tuan sing nembe njupuk dheweke "banget agresif" ing ngarep kamera. Dipercaya! (deleng gambar video ing sisih ngisor artikel)

Demonstrasi kasebut uga duwe kabeh unsur persiyapan sing disiapake. Helikopter polisi ngrampungake tumindak kasebut. Pown ana karo juru foto: pirang pirang sing mung nyedhaki jinis wierdo lan direktur. Kajaba iku, sampeyan duwe tim saka NOS, Telegraaf, omroep West lan sampeyan ora bisa mbayangake. Apa sing kudu ditindakake kabeh negara media kanthi demonstrasi menit kaya ngono? Jawaban wis bisa ditebak. Mesthine bisa entuk sukses sing bisa digayuh dening saben kelompok. Ora ana sing bener. The turnout dumadi saka sawetara sithik ekstra, kaya saiki sing saiki ditemokake ing Extinction Rebellion. Ora, aku durung ndeleng mriksa pituwas sing mbuktekake manawa dheweke wis nyewa, nanging ora ana perusahaan liyane sing warni-warni yen tim Pegida sing tepat entuk spanduk lan tandha ing tangane ing wektu sing tepat lan banjur dilebokake ing ngarepe. kanggo nuduhke kamera. Kabeh muter kanthi kamera sing ana lan nembak kasebut. Lan PowNed mesthi ngewawancarai kabeh ekstra iki.

Ing wektu tartamtu aku ngrungokake wawancara dening PowNed karo wanita sing duwe rambut abang. Nalika ditakoni mengko, dheweke ngerti yen dheweke manggon ing tetanggan lan duwe blog dhewe, lan dheweke wis sinau babagan sing ngobrol babagan petugas polisi. Dheweke krungu manawa ana nomer 25 para penunjuk perasaan ing Burgerking siap nyerang demonstrasi-ekstra Pegida. Deleng video ing ngisor iki. Kanthi cara, yen sampeyan krungu swara ing latar mburi, bisa uga ana ucapan sing nyengsemake. Yaiku wong liya ora kalebu wong liya 4, kalebu para mandor Walanda Pegida, Edwin Wagensveld lan sawetara wong sing maca kanthi maca cathetan.

Aku mutusake kanggo mlaku ing ngarep demonstrasi lan ndelok Burgerking sing disebutake dening wanita berambut abang. Lan ya, ana ing kono: para demonstran kontra Antifa. Aku ngarani wong-wong mau dadi demonstran-demonstran, amarga kabeh tumindak. Malah nalika serangan kasebut dimainake, akeh anggota klompok iki nyengsemake, mula sampeyan bisa ndeleng manawa lagi diputer. Mesthi kabeh klub Antifa diselehake ing Burgerking supaya bisa nyetel penangkepan ing pemandangan kasebut. Amarga kenapa sampeyan nyekel klompok ing Burgerking nganti demonstrasi Pegida supaya dheweke metu saka Burgerking ing ngarep kabeh tim lan nyekel ing 2 detik? Mesthi sampeyan bisa uga wis sadurunge? Dheweke mung siap tumindak. Penangkepan kasebut ora mung ana sing ditampilake ing ngarep kamera. Dipendhem maneh!

Pancen menarik banget kanggo ndeleng demonstrasi kasebut kanthi encapsulated dening ME mlaku liwat kutha lan kepiye apa-apa nanging slogan sing padha karo chanted tinimbang "AZC adoh karo!"Ing kene uga jelas yen demo mlaku-mlaku ing kutha iki ora ana sing ditampilake. dimaksudake kanggo ngrampungake pergolakan cilik ing Burgerking kanggo kru kamera lan juru foto saiki. Penangkapan 54 sing dilaporake ing Antifa ing media kasebut akeh banget. Kajaba iku, dudu demonstrasi nyata. Pintu Burgerking dibukak petugas sing padha sing tumindak 2 detik sawise penangkepan kasebut. Sampeyan bisa nyritakake kira-kira pira ekstra sing kasedhiya ing Burgerking. Miturut cara, ora ana staf sing ana ing Burgerking, saengga ruangan kasebut jelas disewakake kanggo acara kasebut.

Alesan kanggo kunjungan menyang demonstrasi ing The Hague yaiku kanthi pengalaman karo mripat dhewe kepiye demonstrasi kaya ngono lan kepiye cara koncretely. Ing 2013 Aku diamati kabeh demonstrasi wis rampung ditangani. Saiki bisa uga jelas yen kesimpulan iki pancen bener.

Yen sampeyan lagi nimbang nuduhake maneh, ngerti yen kabeh ana ing kontrol negara. Oh ya, lan mobil kamera polisi (deleng bis putih ing seri foto) dilengkapi puluhan kamera ing sekitar bis lan uga rong kamera puteran sing nggumunake kabeh film lan bisa uga wis pas rai sampeyan didaftar yen sampeyan mung sithik wilayah sing cedhak. Dadi kita bisa ngomong kanthi pasti karo 100% manawa demonstrasi dilaksanakake. Kabeh dikontrol negara polisi. Dadi kita mikir tenan yen ora ana organisasi ing mburi demonstrasi Pemberontakan Extinction ing saindenging jagad? Mesthi ana organisasi ing kana! Iki minangka lapangan pasukan kiwa sing bakal dibiayai dening George Soros ing sisih tengen (ndeleng kene), nanging ing pungkasan, kiwa lan tengen diatur dening klompok elitist sing padha lan merek bakal ditiup ing sisih tengen (pirsani artikel iki kanggo panjelasan sing rinci), supaya peta dalan menyang pamrentah dunya bisa ditindakake kanthi 'perubahan iklim' minangka alesan penting. Trumanshow!

Daftar pranala sumber: nu.nl, notalotofpeopleknowthat.wordpress.com

260 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (1)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Sly femme Halsema wis sinau akeh ing lemari téater. ndeleng Parool dina iki link
    Protestan nglindhungi sing diarani Protestan dening polisi lan ME, sing nyegah dheweke ora ngowahi.

    Master master muter game kasebut. Lan ing wektu sing padha nelpon Timmermans ing iklim iklim,
    iku kabeh bisa uga transparan, panganan kanggo guru sosial.

    Aku malah krungu manawa ing antarane (palsu) demonstran yaiku wong enom
    sing seneng pelatih prentah ing luar negeri, ora bakal bener?

    95% para demonstran (palsu) kasebut asale saka negara manca.

    Oh kenapa banjur ??? wangsulan: "Banjur ora dingerteni kanthi cepet"

    https://www.parool.nl/amsterdam/halsema-verdedigt-protest-extinction-rebellion-maar-wil-geen-lange-kampeeracties~b0ea0f9d/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup