Pembunuhan kaping pindho Gina lan Marinus ing bioskop Pathé Groningen

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 27 Oktober 2019 24 Komentar

sumber: rtvnoord.nl

"Aku pancen kaget banget. Sing ana kedadeyan ing bioskop, papan sing saben wong lenggah kanggo nonton film. Iki aneh.Yaiku reaksi saka dewan kota Marjet Woldhuis saka pecahan dewan 100% Groningen. Lan iki uga minangka efek kejut sing dibutuhake kanggo bisa ngetrapake ukum anyar yen kita bakal ngatasi PsyOp sabanjure. Mesthi wae sing ora bisa dingerteni; sampeyan malah ora mikir babagan iki. Sing elek banget amarga tentara trollon lan troll (sing ngawasi diskusi media sosial) bakal ngilangi sampeyan. Nanging ing teknologi teknologi jaman saiki, kita kudu dipercaya manawa ora dimainake dening negara lan media kanggo ngenalake undang-undang sing bakal ditampa.

Sedurunge kepungkur ana diskusi babagan undang-undang ing ngendi wong bisa dikunci tanpa campur tangan hakim utawa psikiater. Petisi saka situs iki lan sawetara resistensi liyane saka masyarakat ing wektu iki nggawe asosiasi aktor nomer loro Bill saka Edith Schippers. Wayahe durung mateng. Wong pisanan kudu ndeleng kebutuhan. Yen kulawarga kepenak Ruinerwold wis nyebabake ngilangi ambang supaya bisa katon ing mburine saben ngarep ngarep lan dadi tanggi utawa kanca psikologis diijini nelpon lan tagihan iki uga ditampa, kabeh wong bisa mungkasi ing institusi GGZ lan ora bakal bali maneh. Amarga ing kono, sampeyan bisa dibuwang menyang sel pamisahan tanpa lapangan kanggo pengamatan lan sampeyan kudu diwenehi obat kanggo ndeleng apa sampeyan bakal edan.

"Ya, nanging Vrijland. Pembunuhan iki bener-bener kedadeyan. Aku ngerti wong sing urip ing sacedhake.","Aku ngerti wong liya","Aku duwe kanca sing urip ing jejere","Aku ngerti wong sing dadi rekane","Aku ngerti kulawarga","ana pirang-pirang ucapan takziah","Yen ora, panguburan sampeyan dhewe, banjur sampeyan bakal ndeleng","Aku ngerti pemilik perusahaan","ngagetake kanggo sederek!","Aku ngerti yen Pak Ergün iki pancen anaLan bakal ana akeh tanggapan. Iki kabeh bisa dadi bener, nanging saiki kita ngerti babagan orane kedalaman lan kita ngerti manawa media sosial uga dipantau dening reaktor profesional, kita ora ngerti maneh. Kajaba iku, para protagonis uga ditawani tas dhuwit lan nduwe identitas anyar ing Argentina, nanging kajaba. Deepfakes bisa nggawe karakter apa wae, kalebu kabeh sejarah, katon nyata (diwaca kene carane sing dianggo). Sampeyan uga bisa nggarap aktor minangka pelaku, dadi sampeyan ora ngerti. Sampeyan ora bisa ngomong. Kabeh sing ngerti, kita ngerti liwat media lan media sosial. Secara teknis, cukup kanggo nempelake PsyOps lan yen sampeyan bisa nggunakake kanggo ngenalake aturan sing biasane ora bakal ditampa, sampeyan wis nggayuh tujuane.

Kasus iki bisa kanthi gampang nyebabake mode panrima kanggo milih pemikir sing angel utawa sapa wae sing ora kerja sama karo kabijakan negara. Banjur sampeyan wis ngetrapake dhasar kanggo negara polisi fasis ing jaket wol kanthi rapi: serigala nganggo sandhangan wedhus.

Kita wis digunakake kanggo polisi njaluk pitunjuk kanggo kita. Sing uga kedadeyan ing sangisore rezim '40 /' 45. Aku elinga wektu yen sampeyan mung bisa mlaku ing dalan tanpa paspor utawa ID lan ora ana sing takon babagan. Aja, aja nganti pirang-pirang taun! Iku mung subyek sing ora ana; soko superfluous. Sampeyan uga ora nggawa passport utawa ID karo sampeyan. Para pemuda saiki digunakake kanggo duwe ID dheweke ing kanthong, amarga kabeh jinis aturan sing ngetrapake. Ngenali nalika adol ombenan, nalika ngetik disko lan akeh kasus liyane. Lan kita nganggep normal, amarga sadurunge ana masalah sing mbutuhake introduksi tugas kasebut. Lan iku persis sing katon. Ing operasi psikologis (PsyOp), masalah dampak sosial utama mesthi digawe, mula tanggapan kasebut dicetuskan (liwat program Televisi kayata Pauw lan diskusi media sosial) banjur solusi ditawakake. Sing mesthi undang-undang luwih ketat: kahanan polisi luwih akeh.

Ing mangsa ngarep, ora mung nampilake ID sampeyan minangka kejahatan, nanging sampeyan uga bisa dicopot saka omah tanpa njaluk pangapura lan tanpa sebab. Banjur sampeyan bisa mungkasi ing ruangan GGZ tanpa windows lan sampeyan bisa diwenehi obat sing ndadekake sampeyan sayah banget. Yen, sawise sawetara jam, sampeyan wis lungguh ing kamar kasebut tanpa windows lan miwiti nuduhake prilaku sing ora normal (umpamane, sampeyan dadi claustrophobic), bisa uga tegese sampeyan bakal mlebu pabrik gilingan GGZ. Ora ana jago kluruk. Lan sampeyan wis ngrampungake kabeh aturan sing ndadekake iki, amarga pancen perlu; kanggo pembunuhan Pathé, kanggo Anne Faber, kanggo Ruinerwold, kanggo, kanggo. Katon kaya film medeni papan sing saben wong lenggah nonton film.

Kita ngapusi sampeyan uga mikir ing video ing ngisor iki: "Wong lanang wis entuk, mesthine wis nuduhake prilaku sing curiga."

154 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (24)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

    • Martin Vrijland wrote:

      Nomer 33 minangka referensi kanggo masyarakat rahasia sing kabeh pimpinan politik, keadilan, ukum lan media minangka bagean.

      Dheweke iku sing njaga Trumanshow: Kasunyatan sing dirasakake.

  1. Martin Vrijland wrote:

    Pikirane ... uga klip video sing dicekel polisi ing Michigan sawise ora nuduhake ID, bisa uga wis dipasrahake supaya para pamirsa wis digunakake menyang negara polisi lan dadi wedi yen ora melu. .

    Minangka conto sing apik kanggo kahanan polisi sing luwih gampang diganggu, amarga kita tambah akeh ndeleng ing Walanda. Sampeyan bakal nampa kabeh aturan sing dibutuhake kanggo iki, amarga sampeyan kanthi wuta ngatasi 'masalah dampak sosial utama' saka media.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Pedunung misale jek wis siyap kanggo dipenjara dipenjara "wong bingung" (sing bisa dadi label kanggo meh kabeh wong ... ing tilas Uni Soviet diarani para pembangkang)

  3. Martin Vrijland wrote:

    Aku mikir yen karakter Ergün S adhedhasar Kramer saka Seinfeld 😉

  4. Martin Vrijland wrote:

    "Wanita, sing bojone wis ditampa ing rumah sakit, nerangake babagan tetanggan kasebut dhewe-dhewe. "Utamane 'urip lan ngeculake urip ing kene. Ora repot karo siji liyane utawa gosip babagan saben liyane. Ing saben omah, dheweke duwe duweke tanah dhewe lan sampeyan manggon ing kana khusus. Kanggo wong sing dipateni, padha karo sing padha ditrapake. "

    Ya, .. supaya tanggi ora ngerti dheweke .. utawa dudu ..
    Apa kowe ora ngerti?

  5. SandinG wrote:

    Produksi langsung kaya iki ing bioskop ... apik banget
    Pathé ©

  6. Kamera 2 wrote:

    De Telegraaf minangka jagad kaca lan enceclopedia, saben dina,

    Kepiye carane?
    De Telegraaf ngerti kabeh? tansah! sanalika!

    Super Columbo, Sherlock Holmes sing ana ing kana.

    Dheweke ngerti yen dheweke luwih resik ing bioskop kasebut.

    Dheweke ngerti saka bocah-bocah de Spook (ing Drente) manawa dheweke duwe pendhidhikan sing super lan telegraaf yaiku siji-sijine sing bisa maca postingan facebook sing disaring bocah kasebut. (mbukak link ing ngisor iki kanthi mode incognito)

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044192181/onthullend-inkijkje-in-leven-spookgezin

    nanging aja lali karo Amsterdam, alun-alun Hugo de Groot.

    Johny van de H lan welly lan Schoolenberg duwe bola berlian sing ora ana wong liya, dheweke dadi balapan Agatha Christie ing donya, kabeh sejarah sing ngerti kanthi cepet. (iku mesthi wae sinisim)

    Aku pingin golek susu, kirim karo Johny van de H kanggo golek susu, lan dheweke bali karo nggawa botol coke, iku mung kewan. Mbok Matthijs N bakal bali karo fristies enem-pak, mula dheweke bakal bisa nindakake sing paling apik.

    De Telegraaf mesthi ngerti Kabeh wektu sawetara jam! apik Hei

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1755279408/omwonenden-schietpartij-gebeurde-voor-de-neus-van-zijn-vrouw

  7. Keyboarde wrote:

    Bisa ditambahake ing dhaptarku: hak kanggo nolak mlebu ing institusi kejiwaan tanpa prentah pengadilan kudu dilindhungi.

    Hak kanggo nolak obat kudu mesthi bener sanajan ora ana sing dikira hakim.
    (tekad mandiri lan mental)

    Aku kepengin weruh kepiye hak hak dhaptar iki babagan taun 10 isih bener, indikasi sing apik babagan kahanan masyarakat saiki.

  8. Martin Vrijland wrote:

    AD nglaporake: "GGZ pengin meksa pembunuhan bioskop sing curiga bakal dianggep". Kaya aku ujar: "Masalah, Reaksi, Solusi" menyang tagihan Edith Schippers saka pamrentahan sadurunge. PsyOp?

    https://www.ad.nl/binnenland/ggz-wilde-verdachte-bioscoopmoorden-gedwongen-laten-behandelen~a6472334/

  9. Wilfred Bakker wrote:

    Seneng Paling Copral, Cop Bocah-bocah sing Sampeyan Bisa Deleng !,

    https://youtu.be/XPDE8MovJQA

  10. Kamera 2 wrote:

    Cukup menyang titik.

    Artikel blogger (Martin Vrijland ing kene) wis nuduhake akeh manawa acara kasebut mudhun banget
    ora bisa dipercaya lan dikonfirmasi dening disinfo ing kombinasi karo
    ngilangi macem-macem fakta penting.

    Kenging:

    apa Marinus ora duwe jeneng surem?
    lan kenapa Gina ora duwe jeneng sing terakhir? nanging umur
    Apa putra ora duwe internitas ing Korea?
    lan putri apa?
    Napa perjalanan sing bisu katon ora masuk akal, misale jek kita uga penting kanggo diproses.

    Napa kabeh sing ngerti babagan pelaku lan meh ora ana sing nate dadi korban, mula ora mungkin

    Wong ora kepenak? miturut artikel ing ngisor iki (link) miturut pepadhamu, apa sing sampeyan ucapake tanggi, iku goddamn HORRIBLE yen pancen bener, apa sing dibingungake, sampeyan kepenak nalika ana uwuh mangan sirup saka pancake sampeyan, nanging sampeyan kaget karo Acara sing nggegirisi.

    Groninger sing apik nggawe swara sampeyan wis mandheg!

    https://www.dvhn.nl/groningen/Buurt-verbijsterd-over-dubbele-moord-op-hardwerkende-Marinus-en-Gina-24961204.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  11. Kamera 2 wrote:

    Lali ngapa, sampeyan kepengin weruh, ora ana kepenak
    foto pasangan Marinus lan Gina sing diresiki ing Bios van Pathee ing Groningen….
    Inggih lan akeh liyane pitakon sing dibukak

  12. adje wrote:

    Ning, sedulurku dadi manager ing bioskop kasebut lan lagi kekancan karo pasangan.
    Aku bakal takon apa dheweke mikir yen psy-op utawa ora.
    Ora katon wektu ing pantai wae. Salam!

    • Martin Vrijland wrote:

      Napa jeneng ipar sampeyan, mula aku bisa ngundang dheweke? Lan sampeyan durung takon manawa ing wektu kasebut Adje?
      Dadi sampeyan ngerti yen dheweke kekancan karo pasangan kasebut, nanging durung ngobrol babagan dheweke?
      Kepiye dheweke ngerti yen dheweke kekancan karo pasangan?
      Lan yen dheweke ana lan dheweke kekancan karo dheweke (sing, miturut aku, wis dipisah, amarga biasane manajer ora langsung dadi kanca karo kanca sing ngresiki), mula isih ana kemungkinan PsyOp.
      Apa Adje bisa uga dadi tikus?

      • Sunshine wrote:

        Aku nembe metu lan aku ora ngerti 'Adje', apa komentar sadurunge ora katon. Ora mokal yen dheweke minangka salah sawijining bocah naskah utawa tumindak dadi abdi kanggo naskah, skema lan tukang ngapusi. . Dheweke pancen apikan banget amarga populasi nguntal kabeh.

  13. Waca rangkeng wrote:

    Bener utawa salah ... psy-op utawa ora
    "Aja nganti sing apik kanggo mbuwang krisis"
    Dudu kutipananku…. Nanging kabeh wis ujar karo.
    Incidentally; sengaja ora nyegah lan / utawa nggampangake padha karo tumindak!

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup