Pengacara nembak Philippe Schol lan laporan rampog palsu Schiphol

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 November 2019 6 Komentar

sumber: geenstijl.nl

Bakal adoh banget karo akeh lan muni kaya omong kosong manawa aku ujar manawa jenenge Philippe Schol duwe hubungan subliminal karo Schiphol. Coba delok jeneng Philippe Schol. Subliminal ana tembung Schiphol. Programming Neuro Linguistic utawa program subliminal dadi soko sing ora sadar ing otak sampeyan. Iki minangka wujud "teknik hipnosis" sing wis digunakake ing media sajrone pirang-pirang taun. Mesthine pancen pengacara liyane ditembak, nanging pembunuhan Derk Wiersum mirip banget karo PsyOp (operasi psikologis) lan ing kene uga kita ora ngerti apa kedadeyan kasebut bakal kedadeyan maneh. Pratelan kasebut yen Philippe Schol ora ana bebaya ing rumah sakit ora ngilangi kemungkinan PsyOp. Ing kabeh keadaan, sampeyan bisa nggarap wong sing dikompromi ing PsyOp lan / utawa nggarap jero. Kabar hijack Schiphol saiki katon dadi weker palsu.

Penting banget kanggo ngerti kepiye PsyOps bisa dilebokake liwat jero lan / utawa wong sing wis dikompromi, nanging luwih penting saiki saiki durung dadi sewulan ngenteni supaya bisa ngukur langkah-langkah utawa aturan anyar. Nggawe masalah dampak sosial utama, kanthi tujuan kahanan polisi liyane (dhuwit liyane kanggo polisi, kaadilan lan / utawa tentara lan undang-undang negara liyane), kepiye cara Operasi Psikologis. Kepiye cara sampeyan bisa nggawe teknologi kayata PsyOp, film Wag the Dog saka 1997 sing wis disaranake ing versi sing entheng, nanging kita ora bisa ngilangi manawa iki minangka praktik media saben dinten lan cara saiki luwih maju tinimbang saiki. . Aku nerangake babagan sawetara artikel:

Apike kanggo maca artikel kasebut kanthi lengkap. Uga ing Pendhaftaran buku anyar Aku mbahas topik iki maneh lan aku mbahas babagan gambar total babagan cara massa. Ing kedadeyan pembunuhan (kemungkinan PsyOp) ing Derk Wiersum, durung suwe sadurunge Menteri Ferdinant Grapperhaus nahan tegalan ing pot pajak kanggo nyukupi dhuwit luwih akeh kanggo negara polisi. Jumlah cilik saka 110 yuta ora kurang saka! Ya, sampeyan rumangsa bener, amarga prelu banget karo kabeh tindak kriminal kasebut:

Sawise kabeh, kita duwe serangan (PsyOp?) Bangunan panorama, serangan (PsyOp?) ing Bangunan Telegraaf lan kita ngalami likuidasi (PsyOp?) Proses marengo mungkin dening pidana (digawe dhewe?) headphone Mocro Mafia (deepfake?) Ridouan Taghi. Aku ora ngerti. Dheweke kabeh crita media. Iki digawa menyang media dening kita lan kita percaya. Lan yen media alternatif meneng, kudu bener. "Ya, sampeyan duwe Martin Vrijland sing ora ngandelake apa wae sing dingerteni ing media, nanging hey sing ora sesuai!"Utawa, sing selaras karo iki lan apa kita pancene dimainake ing tingkat produksi studio John de Mol? Ya, John de Mol minangka pemilik saka wanita lan gentenan Algemeen Nederlands Persbureau.

Ing konteks cara subliminal media, iku uga migunani kanggo nuduhake metode NLP sing kasebut. Cara pangaturan program sing ringkih lan ora pati cetho iki bisa ditindakake kanthi luwih kuat tinimbang pamrentah sing diucapake liwat manajemen pemahaman, sing ditrapake kanggo saben dinane. Pemrograman subtle kaya iki ditindakake liwat teknik sing mung dikenal kanggo klompok milih wong sing wis nyinaoni psikologi, psychiatry utawa marketing. Kita asring ngobrol babagan judhul artikel, foto utawa gambar sing obah utawa pambangunan dalane crito sing diprogram iki. Bunder sing muter lan mundur bali menyang warta NOS minangka conto teknik hipnosis sing subtle. Nalika kita bisa uga mikir manawa mung ilusi kaya Victor Mids ngetrapake perkara kaya ngono, nanging kita ora nggatekake praktik saben dina babagan cara kasebut. Lan sanajan kita wis maca manawa teknik kasebut ditrapake, kita tetep maca koran utawa nonton kabar kasebut, amarga kita percaya yen bisa ngliwati utawa kita mung kepengin 'ngetrapake apa sing kedadeyan'.

Video ing ngisor iki nuduhake carane teknik subliminal duwe pengaruh luwih gedhe ing alam bawah sadar sampeyan saka ngira. Laporan rampog ing Schiphol bisa uga katon kaya alarm palsu, nanging bisa uga ana hubungane karo wujud program subliminal kanggo jangkar manawa crita warta liyane saiki ing otak sampeyan: Philippe Schol. Sampeyan kudu mesthi digawa lan ditampa ing mode sing ditampa, supaya sampeyan ngrampungake kabeh undang-undang anyar: luwih akeh dhuwit menyang negara polisi lan undang-undang negara polisi liyane.

Coba waspada manawa sampeyan bakal dimainake kanthi gedhe ing interaksi ing antarane pamrentah lan media lan media alternatif!

Ing video kasebut, pilih 'subtitles' banjur pilih 'nerjemahake' kanthi otomatis lan banjur 'Walanda' kanggo subtitle Walanda

Daftar pranala sumber: wikipedia.org, destintor.nl, rtlnieuws.nl

68 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Maneh maneh apike nelpon idd, weker hijack lan parool reporter surak menyang bale pamit |
    "Apa sampeyan bisa ngomong apa salah, Piye?" Deleng link cut teks, ya ya Parool, Telegraaf, NRC ora masalah maneh
    CUT & paste lan dina sabanjure Pauwtje duwe topik liyane (sing wis suwe ana ing rak).
    Apa sing menehi inspirasi kanggo wong-wong sing ngutangi awake dhewe kanggo kegiatan sing kaya ngono, supaya wong sing ora turu bisa turu ing wayah wengi sing apik sampeyan butuh tentara psiklogen, mula saya tambah jelas

    https://www.parool.nl/amsterdam/air-europa-over-kaping-schiphol-vals-alarm-het-spijt-ons~b3cfd810/

  2. SandinG wrote:

    Apa sing metu ing MSM minangka kedadeyan bisa uga dadi latihan kanggo para pengawal elit. Deleng manawa kabeh sistem bisa digunakake lan nyoba apa wedhus sing gampang digeser ... sejatine, ngukur ngerti

    • Sunshine wrote:

      Sejatine, sanajan dheweke duwe kekuwatan lan dhuwit, dheweke tetep wedi lan ora wedi marang masarakat umum. Sampeyan ora tau ngerti. Dheweke stumper karo kekuwatan lan dhuwit tanpa identitas lan integritas sing asli. Yaiku ora payu.

      • Sunshine wrote:

        Aja lali yen ana rasa wedi lan ora yakin, amarga ora bisa lan ora pengin ngenal karo penduduk biasa amarga dheweke imigran, elit imigran sing duwe keyposisi. Wedi kelangan keypositions kasebut kanthi ora dikarepake kanthi hak istimewa, dhuwit lsp.

        • SandinG wrote:

          Ya, pancen bener, para wanita lan para pujangga skrip duwe komitmen supaya paling ora utawa paling ora bisa ditrapake. Saben swara sing nyimpul rapet karo tersangka sing biasane. Pancen ora ana bedane ing Madurodam, ing ngendi kebon lan pager dijaga, dikes ditimbang .. kabeh katon asli, statis lan resik .. sampeyan bakal pengin manggon ing kono 😀

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup