Bantahan petani: petani menehi perhatian manawa pimpinan protes sampeyan ora dadi agen negara

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 Oktober 2019 5 Komentar

sumber: persgroep.net

Aku bubar takon apa pengin ndhukung demonstrasi petani. Aku mangsuli kanthi wangsulan cekak lan jelas. Mesthi aku nyengkuyung protes para petani, nanging kita ora kudu dadi ahli politik, amarga dheweke dadi masalah 'ing wiwitan. Bantahan ing Walanda ora ana liyane sing dikepung. Sampeyan kudu duwe ijin; negesake persis apa wektu; kanthi pira traktor ing Malieveld; diubengi dening polisi pulisi sing kabeh padha dikepengini. Aja luwih akeh! Ing bab mung sing dianggo mung shitting kabeh aturan. Nanging sampeyan ora bisa nelpon, amarga bisa diukum.

Mula, aku kudu ngusulake supaya kabeh sapi mung metu saka kandhang lan suketan, lan mayunan sapi lan babi ana ing dalan-dalan. Ayo ndeleng apa sing nggawe huru-hara!

Sing mesthi wae ora bakal kelakon. Para petani ora bakal nate nglakoni, amarga mengko bakal ilang sumber penghasilan. Lan yen kita wis semrawut, mula persis sing dikarepake negara. Kebangkrutan saka Pegida nglawan Antifa babar pisan gagal. Gangguan wong pribumi nglawan pendatang anyar Muslim (sejatine ora anyar) wis gagal. Sampeyan mung ora bakal sukses karo pemberontakan sing populer! Belanda ora bisa dibakar ing ngarep. Dadi sampeyan pengin huru-hara minangka negara? Banjur ana siji cara. Nganggo klompok kasebut sing isih ana sawetara bal: petani. Dheweke uga duwe peralatan sing perlu kanggo nggawe kekacauan. Lan saka kekacauan sampeyan nggawe tatanan. Yaiku paugeran Romawi lawas. Ya, wong sing dikasihi: negara kepengin rusuh!

sumber: nos.nl

Negara kasebut mbutuhake alibis nganti pirang-pirang wektu supaya bisa nggawe negara polisi sing luwih akeh. Dadi, yen sampeyan pengin lampu ijo kanggo nggunakake peralatan gedhe ing Walanda, sampeyan butuh musuh. Mungsuh kasebut saiki wis digawe kanthi cerdas kanthi gampang nggawe petani murka karo panjaluk mokal babagan kontraksi emisi nitrogen. Dadi ayo ngomong: petani sing sampeyan ditindhes amarga pemberontakan sing kudu diwenehake alibi kanggo pambangunan negara polisi maneh.

Negara pengin ngatur tentara lan duwe sawetara kendaraan nganggo perisai apik ing kene. Yen sampeyan duwe wong sing ora bersenjata (kajaba mesthi digawe dhewe) Mocro mafia palsu - alibi liyane kanggo negara polisi liyane), sampeyan ora duwe alasan sing apik kanggo nggawe tentara polisi sing nglindhungi para elit marang masarakat.

Banjur kenapa negara kasebut kepengin kabeh? Napa pemerintah pengin mbangun negara polisi? Napa dheweke pisanan nggawe kekacauan kanggo kuwi? Ya, kabeh sing bisa di bangun ing polisi lan tentara tentara, dikontrol lan dibungkus, mesthekake yen sampeyan bakal ngontrol prekara kasebut yen geni kasebut echt gupuh lan jutaan wong echt lara kraman. Pambangunan negara polisi kaya ngono iku dianggep 'dibutuhake banget'. Ana sawijining wektu nalika wong-wong echt nganggo punggung nglawan tembok lan banjur sampeyan butuh pulisi lan unit tentara otak sing akeh banget, kanthi gaman lan peralatan gedhe.

The Hague, 12 Oktober 2018

Program Penggantian Roda Wheel Operasional (DVOW) sing beda-beda gegayutan karo penggantian generasi roda generasi lawas kayata DAF, Mercedes Benz lan Landrover, uga wadhah kanggo tugas tartamtu ing kabeh komponen pertahanan. Kanthi layang iki, aku ngandhani babagan evaluasi maneh program DVOW sing tuku kendharaan tambahan dituku. Tuku iki kudu ngrampungake bottlenik ing kasedhiya kendharaan kendaraan lan nambah daya angkatan angkatan bersenjata.

Aku yakin manawa 99% petani sing melu demonstrasi iki asli. Mung mlebu nalar yen ora akeh wong sing seneng. Video ing ngisor iki minangka conto sing apik banget! Aku luwih akeh gegayuhan karo wong-wong iki. Pitakonan mung yaiku apa para panggedhe ora dadi gadhunging negara protes kaya ngono.

Ing konteks kasebut, aku menehi saran marang para petani supaya nonton film "Surrogates" karo Bruce Willis lan pirsani kepiye gerakan protes biasane didorong dening kekuwatan sing nyamar. Iki minangka prinsip sing umur tuwa. Wong-wong sing kuwasa ngerti manawa rakyat mesthi bakal kepincut, mula dheweke nglatih pawang sing dislametake menyang klompok target tartamtu. Dekade persiyapan bisa ndhisiki iki, amarga skrip master (delengen buku anyar) yaiku skrip lawas abad. Iki menehi kekuwatan kanggo nyelehake punggung ing saben klompok profesional lan pedunung (liwat masyarakat rahasia). Pramila dheweke Vladimir Lenin (pimpinan revolusi Rusia lan bisa mbiayai sepur sing kebak emas Zionis): Cara paling apik kanggo ngontrol oposisi yaiku mimpin dhewe!

Para petani mula aku percaya, sengaja dipasangi karo aturan anyar, amarga negara pengin pemberontakan sing dikontrol nggawe liyane alibi supaya bisa nambah negara polisi sing luwih akeh. Skripsi master minangka: kekacoan pisanan ing Eropa; banjur mulihake tatanan. Wacan kene sing order mau bakal teka maneh.

Daftar pranala sumber: situs web resmi, volkskrant.nl, volkskrant.nl

351 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Tip kanggo petani:

    Priksa apa pimpinan protes sampeyan minangka anggota gerakan freemasonry utawa, umpamane, klub kaya klub Lions (putus saka masyarakat rahasia kasebut).

  2. SalmonInClick wrote:

    lan iku mung cara ... ordo ab chao

    Protestan: kabinet kepengin 'perang sipil'
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/protestaanvoerder-kabinet-wil-burgeroorlog/ar-AAIRZLN

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup