Polisi negara sing luwih ala tinimbang Jerman Nazi kaya wolf ing sandhangan wedhus lan sampeyan ora ndeleng

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 November 2019 21 Komentar

sumber: nrc.nl

Kita tindak menyang negara polisi sing pisanan nindakake pelanggaran liwat tumindak, banjur nyetel hukum kasebut kanthi tepat. Sawetara pengacara PsyOp pindhah menyang sisih liyane saka meja sawise karir nggarap operasi psikologis (minangka pembela para aktor sing diidhuhake kanggo menehi kontribusi anyar) lan dadi hakim PsyOp. Para hakim kasebut duwe tugas kanggo netepake hukum kasus anyar, sing bisa ditindakake ukum.

Bart Stapert yaiku conto sing apik saka pengacara kaya iki sing pertama mbantu nulungi kriminal proxy dadi saksi makutha lan saiki bisa ngukum wong minangka hakim. Salah sawijining klien pungkasan yaiku saksi makutha Nabil B., sing sadulure ora pidana dibubarake ing 2018 (miturut jalan cerita). Nabil B. minangka saksi utama ing nyoba babagan dunia obat ing Amsterdam. Donya tamba sing bisa dibandhingake karo carane AS sadurunge ngedegake, terlatih lan bersenjata Al Qaeda, lan kepiye Siria lan pirang-pirang perang liyane nggarap tentara proxy kanggo ngrusak negara kanggo nggawe alibi kanggo campur tangan keras. Donya tamba Amsterdam, sing diarani Mocro Mafia, bisa uga dadi tentara proxy sing digawe dhewe. Amsterdam Mocro Mafia minangka IS AIVD; tentara proxy negara Walanda, kanggo ngenalake langkah-langkah polisi polisi anyar. Gawe kekacauan dhewe, supaya sampeyan kudu campur tangan sregep.

Kejahatan proxy Mocro-mafia kayane kudu ngladeni supaya polisi medeni diarani 'saksi makutha' pungkasane ditampa dening kabeh wong. Anane prinsip seksi makutha njamin manawa negara kasebut bisa nyipta kesaksian sing disesuaikan kanggo saben angkara. Seksi sing diwenehake supaya bisa uga ilang dadi anonim. Pakaryan kasebut bisa uga ditindakake nganti saiki, yen jeneng seksine bisa uga ora metu, yen ora dadi anggota kulawarga lan pengacara. Banjur sampeyan bisa ngalangi kabeh bar kanthi seksi sing digawe saka saksi sing ora dingerteni.

Luwih mung ngisor garis saka saiki dikirim. Apa sampeyan pengin ndeleng iku? Banjur, sampeyan isih duwe sirah ing pasir. Prinsip kesaksian makutha iki saiki wis dilaporake liwat kriminal proemik Willem Holleeder, nanging tumindak sing saiki kudu diunggahake supaya profesi legal dhewe bakal percaya. Kajaba iku, yen sampeyan pengin ngilangi wong kanthi murah lan gampang, sampeyan ora pengin nggunakake kabeh program perlindungan sing larang banget. Dadi luwih becik nampa manawa saksi makutha bisa tetep anonim sajrone kabeh proses. Yen gagal ngliwati, banjur copot program perlindungan sing larang metu saka pot pajak. Lan kita mung mikir babagan ngunci kriminal. Ora, bisa uga kriminal proxy sing melu skrip film operasi psikologis (PsyOp).

Ing tumindak sing padha (kaya sing diterangno ing artikel saderengipun) Ing wektu kasebut, sangu biaya kanggo pertahanan (saka wong-wong sing pengin dibuwang) uga kudu diilangi. Nduwe kabeh biaya akeh banget kanggo wong sing kaya Willem Holleeder. Sing kabeh kedadeyan 'tambahan' lan supaya biaya pengacara kabeh dibayar negara. Ya, iki minangka tujuan utamane tumindak kasebut liwat pidana proxy kasebut. Sampeyan kudu biaya akeh, supaya negara bisa ujar:Sing ora ana maneh. Kita bisa nggunakake dhuwit kasebut kanggo program pangayoman ing sekitar saksi makutha utawa pengacara".

Ringkesane, kabeh papan digawe kanggo ngunci kabeh lan sapa wae sing negara bisa menehi kriminal ing sepatu kasebut. Iki ora kudu tumindak angkara sing ora ana, amarga sampeyan ora kudu menehi bukti sing ndhukung yen sampeyan duwe saksi makutha. NFI bisa nulis laporan sing disesuaikan lan saksi makutha ngatur ukara sing wis disesuaikan minangka keruwetan sing apik kanggo negara kasebut. Banjur sampeyan mung bisa nyedhot sakabehing kejahatan lan seksi metu saka jempol, amarga kabeh mbukak kanthi anonim lan konco lawang sing ditutup. Wiwitane negara polisi medeni! Nanging iku ora kabeh.

Kepiye babagan nyingkirake pihak sing ora diwedakake saka masyarakat kanthi menehi psychiatrying? Aku wis ujar manawa kanthi rinci ing artikel iki. Sampeyan pancene penting sampeyan uga maca kanthi ati-ati lan supaya bisa nembus sampeyan. Kuwi amarga sampeyan bisa ngganggu sampeyan dhewe utawa dina sesuk. Bisa ndemek sampeyan; bisa mengaruhi anak. Babagan confinement kanggo pengamatan ing kasus potensial nyimpang ide sing diterangake minangka prilaku sing bingung. Kulawarga kulawarga Ruinerwold 'PsyOp ngladeni iki. Waca kabeh artikel lan komentar maneh ngeklik link.

Kita ndeleng rangking ditutup ing kabeh jinis ngarep. Program vaksinasi mboko sithik dadi wajib. 5G wis teka. Mesthi kita ndeleng perlawanan ing kabeh ngarep, nanging uga penting sampeyan saiki bisa ndeleng manawa meh kabeh oposisi kasebut diatur dening negara kasebut, supaya bisa saluran. Umume protes ditujokake kanggo pamimpin politik, nanging para pimpinan politik mung ana kanggo tujuan 1 lan yaiku: push kabeh liwat Sepur kanthi cepet.

Tujuan tahan sing diatur kanthi mandhiri yaiku, kanggo ndhelikake masalah nyata kanthi nggeser perhatian lan mesthi mesthekake yen ora ana tangane. Iku kabeh babagan nyalurake resistensi saka masyarakat. Yen sampeyan bisa ngirim dhewe, sampeyan bisa ngirim kapal menyang tante. Ing buku anyar Aku njelasake kepiye carane oposisi sing dikontrol iki lan carane kabeh lapisan penipuan kabentuk. Penting banget yen informasi iki diluncurake saiki. Wayahe sampeyan kudu tumindak dhewe lan nyelehake buku kasebut karo kulawarga, kenalan utawa kanca. Aku ora bisa ngenteni maneh. Gerbang negara polisi ditutup lan kabeh kedadeyan ing jaket 'perawatan' lan 'pitulung' sing ramah.

Film propaganda ing ngisor iki nuduhake carane camp konsentrasi (sing saiki dadi sugih ing Walanda) diwenehi tampilan sing penuh tresna. Tumindak kanthi rapi, menehi kesan manawa kabeh apik banget lan tresno. Sampeyan nggarap aktor lan lampu apik pager pakunjaran sampeyan lan produksi apik saka wong lanang sing surem peteng. (Watch lan maca maneh ing video)

Regimen "40 /" 45 dibutuhake kanggo nuduhake fasisme sing angel. Sawise perang kasebut, blok daya sing mbantu lan ndhukung Adolf Hitler mung diterusake karo inisiatif klompok Bilderberg, sing ditetepake dening pangeran dhewe Bernhard. Hitler diidini supaya luwih unggul supaya bisa ngresiki lapangan kaya sing direncanakake, supaya lapangan gaya sing padha ing mburi mundhak lan tiba dheweke bisa nyepetake prinsip dhasar fascist sing padha ing jaket demokratis lan rodo. Tandha jalanan menyang negara super EU digarap ing rapat-rapat Bilderberg.

Dekad dekasi wis liwati, nanging kem konsentrasi lan pendidikan maneh siap diisi kanthi akeh kanthi sapa wae sing ora setuju karo ide-ide tahayul. Bakal enggal kabeh wong sing wis ana gandhengane karo merek sing tepat (Inggris: 'sayap tengen') kanthi nggawe merek merek kanthi ati-ati lan dihubungake karo pamimpin politik flamboyant sing wis nggawe merek kasebut. Ing artikel iki Aku nerangake carane hubungane karo Donald Trump, Boris Johnsen lan (ing Walanda) politisi kayata Thierry Baudet. Ing buku anyar Aku bakal njlentrehake babagan iki. Kanthi nggawe malaikat ekonomi ing mangsa ngarep lan nggawe kekacauan, sampeyan bisa ngatasi klompok kasebut ing 1x. Wiwit saiki, pamikiran kritis minangka perkara sing mbutuhake pendidikan maneh. Sampeyan banjur duwe Gangguan Prilaku Kelakuan Keganangan. Ya, tenan! Definisi "kelainan" kasebut wis ditetepake. Ing psikologis wis ana siyap.

Wayahe sampeyan ndeleng apa sing ora ana. Kabeh hukum lan peraturan ora ana kanggo nglindhungi sampeyan, nanging kanggo nglindhungi superstate fasisme sing berkembang (ing jas manis: serigala nganggo sandhangan wedhus) tumrap sampeyan; nglawan wong akeh. Wong duwe wektu kanggo nglatih generasi 'penjaga' lan 'petugas polisi'. Sawise kabeh, wong-wong sing duwe pemuda duwe masa depan lan yen sampeyan miwiti nggawe cache otak, sampeyan bisa nyelehake kabeh tentara 'pengasuh' lan 'agen' sing yakin manawa ngunci kabeh wong kasebut. Ana buta bebarengan minangka asil pamrentahan pirang-pirang dekade, pendidikan, media lan tumindak politik. Wayahe sampeyan ndeleng kabeh lapisan sing ngapusi. Mulane aku pengin ngundang sampeyan kanthi cepet, bukuku kanggo maca lan menehi adoh kanggo kulawarga, kanca utawa kenalan. Iki ana ing kertas lan kertas kurang gampang disensor tinimbang internet.

Pungkasane video ing ngisor iki. Ing kono sampeyan ndeleng salah sawijining akeh anggar sing dibangun Eropa kanggo nglindhungi dhewe marang kabeh penjajah kasebut. Aku saranake yen bisa ndeleng video ing ngisor iki lan banjur kepingin weruh apa bakal ana dina yen sampeyan kudu nyingkirake rezim fasis, nanging sampeyan ora bisa menyang endi wae, amarga kabeh anggar iku ana lan kabeh segara dipantau karo kapal pengawal, drone lan helikopter. Apa sampeyan bakal kerja sama yen psikologis teka ing ngarep? Apa sampeyan bakal njupuk campuran pil sing disiapake sadurunge sampeyan mangan awan liwat lawang ngisor sel? Utawa sampeyan mikir ora bakal cepet?

Dhaptar link sumber: https: nporadio1.nl

693 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (21)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Chekinah wrote:

    Tulisan maneh Martin, mung prihatin sing umume wong ora ndeleng serius banget. Yen bakal kasep lan penerbangan ora bisa ditindakake maneh, dheweke bakal ujar ... kapan kasebut kabeh mutusake lan kita durung ndeleng kedadeyan. Ekspresi sing bener banjur ... Kita ora pengin ndeleng bakal teka. Ora bakal dadi sampeyan, aku mikir, cukup bebaya.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Lan sampeyan ora bisa metu mengko ...

  3. Sunshine wrote:

    Nalika aku ndeleng iki, kita wis ana ing diktator, uga kahanan polisi. Wis, goleki hak sing diarani, simbol undang-undang sampeyan bisa menehi jeneng luwih apik, ngundang, kebebasan ekspres, umpamane. Sampeyan bakal nemokake ing praktik sing ora bisa ngerteni kasunyatan. Lan yen sampeyan ngadeg sadurunge bocah saka naskah, hak sampeyan bakal dilanggar yen asile ora cocog karo bocah lanang, konflik karo kabijakan bocah lanang. Pencet ora diundang yen kudu ditutupi. . Ana pirang-pirang keputusan saka bocah lanang saka hakim naskah sing ora bener ing kasunyatan lan ukum. Yaiku diktator, yaiku kasepakatan, dudu kepasten hukum. Bocah-bocah saka pengacara skrip ngerti uga, nanging dheweke kalebu bagean saka status skrip quo lan uga entuk dhuwit. Apa sampeyan bisa nindakake babagan wong lanang saka pratelan naskah kasebut. On banding, kaset? Sapa sing ketemu karo para hakim naskah. Coba Pengadilan Hak Asasi Manusia Eropa ing Strasbourg. Ya, dheweke uga para naskah saka naskah. Lan kabeh sing ditemtokake dening dheweke kanthi kriteria apa sing ana ing kapentingan. Yen nglakokake prosiding nglawan bocah lanang saka skrip partai liyane, sampeyan meh mesthi ilang. Sing sejatine diktator babagan penduduk biasa amarga bocah lanang.

  4. SandinG wrote:

    Adhine Naomi Hoogeweij ora sabar ngenteni ... Jinis institusi iki duwe daya tarik marang para sadis, sosiopat lan panyimpangan sing padha.
    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/om-maakt-omstreden-afspraken-met-rechterhand-drugsbaron/

  5. Martin Vrijland wrote:

    "Penjagaan transkultur" ora apa sing apik kanggo Naomi Hoogewij? Iki ana hubungane karo trans ..

  6. guppy wrote:

    Nalika sampeyan nerangake ing buku sampeyan, ana pager sing asale wiwit wiwitan (ing jagad dualistik iki). Wis kelakon kabeh sadurunge, kita bisa ndeleng saiki wis mil. Ora mung gerbang sing dibangun, kepiye carane proses durasi visa? Iki kabeh wis diatur ing taun-taun kepungkur supaya luwih angel / ora mungkin adoh. Diwiwiti karo pajak penerbangan lan langkah sabanjure yaiku nolak.

    Minangka Zonnetje ujar, adhedhasar porno wedi. Sanajan padha masang kita ing kandhang paling cilik, anggere sing asli ngerti yen kita gratis, kabeh ana ing jagad iki.

    Kajaba iku, aku luwih seneng yen nempatake aku ing kandhang tinimbang aku nempatake wong ing kandhang. Yaiku bedane wong sing dipimpin dening jagad iki utawa sing asale!

    Yen dheweke ngatasi ing kene, sampeyan bakal munggah kabeh.

  7. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Ora, kita kabeh edan. Negara kasebut ana kanggo nglindhungi warga. Lan saiki banjur gagal. Sabanjure undang-undang lan peraturan sing sabanjure yaiku kanggo kepentingan warga ...

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3359699/tekortgeschoten-in-bescherming-maatschappij

    https://www.ad.nl/rotterdam/dood-humeyra-komt-hard-aan-politie-en-justitie-trekken-boetekleed-aan~a4f8c02c/

    https://www.dvhn.nl/binnenland/Burger-onvoldoende-beschermd-tegen-overheid-25029025.html

  8. Marga wrote:

    @ Sun, sampeyan wis sijine kanthi bener lan sampeyan pancen bener.
    Kita kabeh bisa ndeleng apa sing kedadeyan, nanging minangka warga biasa sampeyan ora bisa nindakake akeh babagan iki.
    Kita bisa mutusake supaya ora dadi pendhudhuk organ, ora milih, ora nindakake pakaryan sing mbebayani lan liyane.
    Bantahan, litigasi, banding,? Juru daging mentas mriksa daging dhewe, sing nemtokake mbayar.
    Sampeyan ora miwiti apa-apa kanggo skrip saka skrip.

    • Martin Vrijland wrote:

      Aku bakal ujar: wektu kanggo maca buku lan ndeleng maneh yen katon luwih cerah tinimbang sing sampeyan pikirake. Sampeyan bisa bener nindakake apa-apa!

    • Sunshine wrote:

      Apa sing dakkandhakake babagan bocah lanang ing naskah yaiku kasunyatane baku. Iki mesthi ora ateges ora ana sing bisa ditindakake. Miwiti nemokake manawa ana salah, ora akurat, ora adil lan ora adil. Ngalami emosi lan aja bareng-bareng nyuda. Pikirane ora eling. Aja emosi sampeyan ngatasi sampeyan. Bocah-bocah lanang ora seneng emosi, kabeh kudu ditekan energi kasebut, inspirasi. Dheweke milih kanggo objectifikasi. Yen ana sing wis dingerteni utawa ditindakake, ing endi wae utawa saka wong liya, coba golek manawa informasi kasebut asale saka sumber bocah lanang ing naskah kasebut. Apa padha karo wong sing ngatasi lan takon dhewe, iki uga salah sawijining wong lanang. Coba dingerteni wong-wong sing padha kaya, siji lan sijine, lan terus-terusan menehi inspirasi lan rumangsa kenapa kita ana ing kahanan sing ana ing kono. Dheweke pancen chamaleon.
      Ana akeh sing kudu dibahas babagan dheweke nanging dheweke maca ing situs iki.

  9. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Conto liyane babagan masalah, reaksi, solusi.

    Kekuwatan sing nggegirisi sajrone sawetara pertandhingan bal-balan asring dilaporake ing warta kasebut. Game PRS diucapake sajrone napas siji.

    Masalah: chants nanging ora bisa dingerteni sapa sing persis

    Réaksi: isin! Wong-wong kasebut kudu dihukum!

    Solusi: ngenalake rai pas ing pertandingan bal-balan

    Deleng siaran program "siji dina iki" saka 18-11-2019 saka menit 4 ing ngisor iki: 20

    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-18-11-2019/

    Bakal ana kebetulan manawa sandhangan "ahli" ngelingake aku saka gorila ??? Aku isih bisa ngrasakake guyon sing guyon :-p

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup