Promosi Sinterklaas sing gedhe: kejutan apik di rangkep apik!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 November 2019 10 Komentar

sumber: youtube.nl

Iku meh Sinterklaas, pesta anak nyata lan pesta sing kebak kejutan. Kejutan kasebut di rangkep apik lan biasane entuk bathi. Ing kasus bocah-bocah, kita seneng mbayar, nanging kejutan saka negara Sinterklaas kaya kemasan sing apik ing bathi sing apik lan regane luwih akeh tinimbang rezeki. Kita sinau ing jaman enom supaya bisa percaya mitos lan warta Saint Nicholas wiwit nate sinau luwih dhisik ing awal petualangan para penolong.

Aku ujar 'pieten', amarga diskusi Zwarte Piet minangka prekursor saka ucapan netral sing bakal teka ing tingkat Eropa lan bakal dihubungake karo diskriminasi. Ora mung diskriminasi marang ireng, nanging uga diskriminasi marang LGBTI, ing ngendi H hetero ora kedadeyan (sing H dadi homoseksual). Ringkesane, diskusi Zwarte Piet muter babagan aturan diskriminasi diskriminasi lan koor stadion ngirim sinyal babagan arah manawa masyarakat bakal nyuda: kamera pinter sing ngawasi utawa mbedakake sampeyan. Pertama ing stadion; nanging nonton sepira cepet sing bakal kelakon ing njaba stadion (diwaca kene).

Kita kanthi cepet siyap disiapake kanggo negara kontrol total, sing uga ucapan bakal dipantau. Yen sampeyan ujar sir utawa madam ing wektu ngarep utawa nggunakake tembung minangka tenaga kerja, mula sampeyan dadi bobbin lan sampeyan entuk cathetan negatif ing buku Sinterklaas sing gedhe, sing bakal nglacak prilaku kabeh wong. Iku ora mung babagan warna kulit. Sampeyan uga luwih penting babagan introduksi ucapan netral jender. Nanging kita biasane lali yen hukum utawa langkah didol ing jurnal Sinterklaas minangka A, nanging uga ditrapake kanggo B.

Yen prilaku banget ngluwihi, sampeyan ora bakal nampa hadiah apa wae lan sampeyan bakal dijupuk karo wijine soot sing nyapu jerawat masyarakat Walanda sing adoh saka kabeh kotoran sing nyepelekake. Sinterklaas mesthine isih duwe jaminan telusuran utawa sepotong kertas saka jaksa umum supaya diidini mlebu, nanging bok manawa juru critase wis nemoni crita babagan wong sing wis urip diisolasi saka jagading njaba lan nyiksa bocah-bocah, nggantungake anak kulawarga Austrian. ing langit-langit lan duwe macem-macem ruangan sing didhelikake ing peternakan sing ketoke ukurane amba! Ing kulawarga hantu kasebut, bapak prima, pesona geng, crita koran crita, prelu penelusuran telusuran ora bakal dirusak nalika ana swoop. Ora ana jago kluruk. Penganggone kain kasebut mung bisa nggawa kabeh kaya-kaya kedadeyan sing paling normal.

Lawang ngarep sampeyan saiki ora suci maneh wiwit saiki. Sinterklaas mung bisa mlebu karo abdine.

Untunge, Saint Nicholas katon suci lan kejutane tetep dikemas kanthi apik. Bocah-bocah sing apik ora bakal nyumurupi apa-apa saka sisih dheweke sing ala. Bagéan kasebut, ing endi bocah-bocah digawa menyang Spanyol ing kanthong Saint, disetrapake ing diskusi babagan tradhisi kasebut, nanging tenan diduweni.

Para wong tuwa nggunakake ancaman kasebut kanggo ngandhani bocah-bocah: Gmangga, Yen ora, sampeyan ora bakal nampa coklat utawa dolanan saka Sinterklaas taun iki. Dadi sejatine cukup partai pendhidhikan, yaiku pesta Sinterklaas. Unsur 'tas Sinterklaas' iku kanggo kabeh wong sing asring narik jenggot Saint Nicholas lan ujar manawa pancen palsu. Pembuangan kasebut ing tas Sinterklaas (bocah lanang apa bos) diisi undang-undang ing saindhenging (tanpa pengampunan lan ngganggu) undang-undang sing ngubengi diakoni GGZ wajib. Undhang-undhang kasebut, bebarengan karo langkah Ruinerwold (sing tukang cucuk soot bisa nyerang omah tanpa ananah telusuran), nggawe manawa wong sing bisa nuduhake prilaku sing ora normal ing tas Sinterklaas bisa diangkut menyang Spanyol. Banjur ngganti 'Spanyol' karo 'klinik kejiwaan', dibungkus perawatan sing apik.

Minangka anak saka negara Sinterklaas, yen sampeyan duwe gagasan sing beda babagan kabeh naga kasebut sing ngandhani bocah cilik sampeyan ing sekolah dhasar yen lair jender sing ora netral lan isih bisa milih jantina, sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara pendidikan maneh. Apa sampeyan teka? Ora kesusu yen sampeyan ora berjuang.

Apa sampeyan ngelingi crita babagan jurnal Sinterklaas lan koran mitos sing ana wong lanang sing mateni mantan menteri Els Borst? Cukup kanggo apa-apa! Apa sampeyan kelingan critane wong-wong bingung sing nindakake kabeh jinis pembunuhan lan perogol. Sing kabeh ana ing koran, koran mitos, koran mitos. Lan nyatakake persis mitos sing sampeyan ngitung. Yen sampeyan rada mbrontak babagan ide-ide Saint, sampeyan bisa uga bingung. Ayo, ora lara.

sumber: euronews.com

Ana uga kabeh teroris Fiese sing ngancam Sinterklaas lan asistenane. Sinterklaas ujar manawa dheweke uga ngancam sampeyan. Dheweke nuduhake iki ing jurnal Sinterklaas lan koran mitos. Negara Sinterklaas pengin nglindhungi sampeyan saka teroris kasebut lan mulane nggunakake pitulung luwih akeh kanggo nyegah sing luwih ala. Wijine soot duwe macem-macem cara kanggo nyegah kasusahan sing luwih disebabake lan mula Saint bisa ngerti kabeh babagan sampeyan. Sing banjur rawuh ing buku Sinterklaas gedhe.

Sing kabeh mlaku lancar banget. Sadurunge, Santa Claus duwe kabeh data data gedhe ing Spanyol sing nutul kabeh sensor ing omah lan ing telpon, PC lan smartwatch. Kanthi cara iki Saint bisa ndeleng persis sing ana ancaman lan sing kudu mlebu tas. Wong kang manis iku kepenak, sing ora nakal iku tawon. Lapisan soot siap akeh kanggo ngilangke sampeyan saka masyarakat. Amarga sengaja Sinterklaas nyathet yen dheweke cendhak, kita ndeleng pirang-pirang bucu ing meh kabeh pojokan dalan ing wiper soteh. Banjur uga ana gerombolan wong sing nulungi lan ing Spanyol Saint wis akeh asisten kanggo mbukak bocah-bocah sing wis dijupuk ing kanthong kasebut.

Sinterklaasje mung melu karo abdi, amarga kita kabeh langsung.

30 enggo bareng

tags: , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Sinterklaas ?! minangka prekara kepungkur, iku sedulur sing transgender jender transgender neutral sing jenenge St. Pedofilius saka papan sing durung diumumake eksotis kanthi pasuryan sing dicet lan para teroris sing ngetrapake madurodam lan ing ngendi bocah-bocah dipeksa lungguh ing pangkon. Ya cepet banget mudhun ing Madurodam lan saubengé

    • Martin Vrijland wrote:

      Lha, ana sing salah? Apa ora becik yen bocah-bocah wis biasa menyang pelangi anyar? Kita bakal cepet duwe gelombang pasang surut babagan neutals jender, mula kita luwih becik digunakake.

      Tiyang sepuh kasebut kedah maca bukuku ... Aku nerangake sawetara liyane ing ngisor iki:

      Panaliten sing luwih jero (ing artikel ing kene situs) mulang sampeyan manawa transgenderisme ora mung bakal nyebabake loro-lorone reproduksi lan pendhidhikan dadi luwih maju menyang negara kasebut (Brave New World, Aldous Huxley), nanging uga iki minangka portal ngarep kanggo transhumanisme. Kaloro kasebut ngemot istilah "trans" saka tembung transformasi. Tatanan jagad Luciferian ora mung nyoba manungsa sing abadi (apa sampeyan nganggep manawa agama lan "urip langgeng"?), Nanging uga ngupayakake supaya manungsa dadi cyborg. Iki mung wiwitan, amarga tujuan utama yaiku Singularitas. Yaiku istilah sing dikepengini dening pimpinan téknis, panemu, panulis lan investor global lan promotor transhumanism: Ray Kurzweil. Singularitas minangka gabungan pikiran manungsa kanthi intelijen buatan (ing awan mesthi).

      Dadi, yen sampeyan saiki wis liberal lan "bebas saka pikiran" kanggo ngrampungake neutrality jender kasebut, sanajan kanthi sadar utawa tanpa sadar ndhelikake tren kasebut, amarga sampeyan bisa uga ora pengin diwenehi label konservatif lan sampeyan mesthi ora ana ing ngarep pangembangan, banjur nimbang yen iki mung portal kanggo perbudakan paling gedhe sing kudu duwe otak lan badan sing nduwe perubahan bentuk nanoteknologi kanthi internet (transgender-transhuman). Proses kasebut bertahap, nanging propaganda wis ditindakake kanthi lancar. Neutral transgender / jender minangka wiwitan. Langkah sabanjure yaiku sesambungan otak karo internet (Elon Musk's Neuralink umpamane) lan serangan nanobot awak. Kajaba iku, migunani banget yen DNA saben wong ana ing basis data ing saindenging jagad lan undang-undang vaksinasi mesthekake yen kabeh wong kudu nampa injeksi. Cara suntingan genetik adhedhasar metode CRISPR-CAS12 banjur bisa dikontrol saka méga. Negara kasebut banjur bisa nyetel DNA kanthi online.

      Paling apik ngerti yen sampeyan uga mikirake wong lanang lan wanita padha. Sampeyan uga dingerteni yen sampeyan ngerti anak sing arep liwat krisis gender. Iku mung saiki pancene wektu kanggo ndeleng liwat sing iki ora ana maneh bab prakara, nanging kita dealing karo rock-hard propaganda. Lan propaganda iku isih bakal ora ono yen sampeyan ora weruh apa sing bakal teka. Kita bener nguber kuburan kita dhewe menyang perbudakan digital sing lengkap.

      Yen sampeyan ngatasi masalah lan nate nempelake, sampeyan bisa uga ngerti yen uga migunani kanggo nuduhake bukuku karo kulawarga, kanca utawa kenalan.

  2. Wilfred Bakker wrote:

    Pengganas reged

  3. Martin Vrijland wrote:

    Napa YouTube ora nglarang video kasebut? Utawa dheweke kudu ditembangake maneh kanthi 'soot lap'.

    • Martin Vrijland wrote:

      Miturut cara iki, aku luwih disenengi kanggo ngilangi Zwarte Piet, nanging ancaman kanggo tas Sinterklaas durung ngilangi. Oh wong lanang apa bos ..

      • Sunshine wrote:

        Aku tansah seneng karo piala Sinterklaas lan Zwarte nalika aku sekolah dhasar. Suasana, sandhangan, pepernoten, nggawe kejutan, mung nyenengake ing sekolah. Ora duwe apa-apa, nanging ora ana hubungane karo rasisme.
        Masalah Zwarte Piet digunakake dening bocah lanang kanggo masyarakat. Bocah lanang ora prelu nglindhungi wong sing peteng. Zwarte piet mung conto minangka alat kanggo teknik sosial. Ora luwih lan ora kurang. Ngira-ngira maneh sing ana ing mburi wong anti-ireng ing mburi lan ngirim protes kasebut minangka manajer / mubarake dokter wong sing peteng. Ya, mesthi wae, anake lanang. Kemungkinan manawa wong sing peteng ndelok ora. Sing tarik paling dawa mesthi anake lanang. Sapa sing bakal fokus ing pria sawise 'Jeksa Agung Jeksa Agung bisa ngetokake ireng'? Dheweke isih repot tawon, wong lanang sing apik-apik kuwi.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Apa sing sejatine kedadeyan karo dhuwit pajak Sinterklaas? "Apa Ameriko bisa mangan kabeh werna kasebut? Ora, pawon pawon nggawe jajan wortel sing enak saka kuwi. ”Kue sing dituju menyang anggota kulawarga Saint.

  5. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Pigmen coklat! soot ireng ergo ora ana "wong ireng" lan ana siji bangsa Homo sapiens?

  6. Martin Vrijland wrote:

    Rungokake bocah sing bener ana ing kana:

    "Kapabilitas ing tumindak penegak hukum, utamane inspeksi remot utawa lingkungan sing mbebayani."

    https://futurism.com/police-testing-boston-dynamics-robot-dog

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup