Sinau apa sing kudu dilakoni lan apa sing kudu dilakoni ing kunci koronavirus sing bakal teka

Filed in BUKU TAMBAHAN, PAWARTA ANALYZES by ing 20 Maret 2020 19 Komentar

sumber: mirror.co.uk

Walikota Amsterdam, Femke Halsema wis ninggal wingi Petunjuk manawa kunci total kanggo Amsterdam ora bakal kaget. On 18 Maret De Telegraaf nglaporake manawa pulisi wis siyap kanggo nggawe kunci lengkap. Laporan ing Telegraaf saka pungkasan wengi manawa epidemi flu bali uga katon manawa masalah saiki tikel kaping pindho, amarga karo koronavirus sing katon nyebar ing Brabant lan uga wabah flu, Rutte bakal duwe alibi kanggo milih kunci lengkap.

Apa tegese karo istilah beton? Iki tegese sampeyan ora diijini ninggalake omah, checkpoints ing endi wae lan sampeyan ditangkep manawa sampeyan duwe keraguan utawa indikasi sing bisa uga duwe virus utawa sampeyan ora nuruti peraturan (pesenan). Aku nerangake apa tegese kanthi rinci kene.

Mangga nyebarake pesen kaya iki liwat Bloomberg, sing nyatakake manawa 99% wong sing duwe virus ing Italia wis nandhang penyakit liyane lan yen paket paket obat sing dikendhaleni kasebut nyatakake bisa nyebabake masalah jantung amarga kenaikan sel getih abang, sampeyan bakal ngalami risiko penjara. Ing Afrika Kidul wis ngenalake aturan kasebut lan sampeyan bisa mlebu penjara 6 wulan yen sampeyan nyebar pesen sing mbantah kuliah resmi. Kabeh hak-hak mesthi wae dicopot.

Yen kedadeyan ing Walanda, sampeyan uga kudu njupuk obat wajib. Undhang-undhang wis lulus ing Walanda. Undhang-undhang kasebut wiwit ditindakake ing tanggal 1 Januari 2020: Undhang-undhang GGZ sing wajib. Yen sampeyan ora kerja sama, sampeyan kudu mlebu menyang sel pamisahan nganti pil. Sampeyan uga kudu nampa jarum suntik ing awak sampeyan, amarga sing kasebut ing ukum.

Tembung 'total kunci' ora luwih saka 'hukum beladiri', uga dikenal minangka 'kahanan darurat'. Banjur kita dikepung saka tentara dhewe lan gerombolan petugas polisi lan pelaksana. Ing taun-taun pungkasan dheweke wis dilatih supaya ora nyawang manungsa, nanging mung kanggo nindakake tugas. "Befehl ist befehl!"

Mesthine kita mesthi kekurangan kekurangan biru ing dalan. Seragam biru kasebut wiwit diganti seragam militer kaya sing katon agresif, bat, semprot lada, taser lan mesthi senjata api sing misuwur. Sepira suwene sadurunge para pelaku gedhe uga nampa senjata api? Sadurunge Aku mbadek manawa tentara bisa uga dikeposekake lan ana kemungkinan apik amarga iki uga minangka sebab pasukan Amerika teka ing Vlissingen minggu kepungkur. Dheweke bisa uga mbantu ing sawetara negara EU.

Kabeh sing dakkarepake nganti saiki wis nyata. Dadi sampeyan ora bisa menehi label maneh minangka pemikir paranoid utawa konspirasi. Sing mbalikke iku kedadeyan. Sapa wae sing rumangsa dadi pemikir azab saiki ing omah lan ngalami apa sing aku temtokake persis. Sampeyan bisa maca artikel saka sawetara minggu kepungkur.

Aku bisa nggawe ramalan kasebut amarga aku bisa ndeleng script master. Aku njlèntrèhake skrip master kasebut ing bukuku. Kanggo kabeh sing maca buku iki, dakwenehi sawetara tambahan tinulis. Penting, sampeyan ngerti yen skrip master lan sampeyan bener-bener maca buku kasebut saka sampul. Ing buku kasebut, sing aku nerbitake pungkasan taun kepungkur, aku mbadek manawa ana pandemi liyane sing bisa ditolak liwat vaksinasi wajib ing saindenging jagad.

Ing artikel 18 Maret Aku uga nerangake carane wabah koronavirus kasebut minangka cendhak kanggo rezim komunis teknologi. Tanggal 25 November 2019, aku nerangake carane kapitalisme lan demokrasi bogus mesthi dadi persiapan kanggo komunisme iki. Sampeyan uga migunani kanggo ngeklik link kasebut lan maca artikel kasebut.

Yen sampeyan mikir yen kedadeyan bakal mlaku lan demokrasi bakal bali maneh sajrone sawetara minggu lan sampeyan bakal duwe kabeh kebebasan maneh, aku kepengin ngelingake yen kita uga duwe masalah iklim. Sawise kabeh, kita kudu nyingkirake pembebasan CO2 kanthi cepet supaya ora mati ing 12 taun. Sawise kita biasa nyopir lan mabur sajrone sawetara wulan, bisa uga ana laporan sing nuduhake kepiye langkah sing ditindakake kanggo tingkat CO2 sing diukur lan kita duwe alibi paling anyar kanggo njaga kahanan darurat .

Rame-rame wis teka lan Telegraaf ngumumake ing pesen tanggal 18 Maret (babagan polisi disiapake kanggo kunci) manawa wong ngarep bakal kelangan pangerten lan sabar. Banjur dheweke siap tumindak kanthi keras. 'Lengan sing kuwat'.

Bisa diramal manawa wong bakal gupuh, amarga ora kabeh wong sing duwe pangan lan dhuwit sing cukup bakal dilarang. Iki tegese sampeyan kudu mbayar nganggo pin (yen sampeyan wis ngliwati garis sing dawa kanggo supermarket) lan sawetara karyawan lan wong sing duwe tenaga kerja bakal ditinggalake tanpa dhuwit amarga pitulung negara sing dijanjeni bakal entuk sawetara minggu nganti pirang-pirang wulan amarga birokrasi .

Apa sampeyan kelingan kekacauan sing anyar ing kantor pajeg? Sing diputer ing Juli 2019 durung. Dadi, yen negara tiba-tiba njupuk kabeh jinis langkah anyar lan kudu nyiyapake sistem administrasi anyar kanggo menehi penghasilan dhasar, apa sampeyan bisa ngarep-arep supaya kabeh bakal mlaku lancar? Ora, mesthine ora. Kabeh dadi rumit banget ing praktik. Lan nalika wong entut dhuwit, dheweke ora ana pangan. Sampeyan bisa ngira apa sing bakal ditindakake dening wong luwe.

Pitakon sing bakal dijaluk akeh dening yaiku: "Apa virus korona sejatine mbebayani banget, mula ora ana gunane?"

Pitakon paling gedhe sing diadhepi yaiku: Aku bisa kepiye? Kepiye cara kanggo ngatasi kabeh langkah sing ketat iki? Kepiye cara nanggapi yen aku ora setuju karo apa wae?

Aku mung bisa mangsuli pitakon kasebut yen wis maca bukuku. Siji bab sing jelas: sampeyan duwe hak dhasar kanggo ngrampungake kebebasan!

Negara komunis teknologi anyar, sing saiki nyebar saka sampeyan "kunci koronavirus", bakal nyoba njupuk kabeh hak kasebut yen sampeyan ora nindakake apa sing dikarepake. Iki tegese sampeyan bakal ditangkep yen sampeyan ora kerja sama. Aku ora bakal luwih ayu saka iku. Aku ngenteni 7 taun kanggo ngelingake wong Walanda lan meh ilang kabeh (amarga kampanye smear online). Aku ngerti iki bakal teka lan nyoba menehi peringatan. Nanging ana pangarep-arep! Ana pangarep-arep banget!

Ing bagean sabanjure artikel iki, aku bakal nerangake manawa pangarep-arep kasebut lan uga bakal nerangake persis apa sing bisa ditindakake. Aku mung bisa menehi katrangan bab sapa wae sing wis maca buku kasebut, amarga tanpa pangerten dhasar penting sampeyan ora bisa ngerti apa sing dak tulis. Sampeyan kudu ngerti apa skrip master lan sampeyan kudu ngerti intine apa sing kedadeyan. Dadi maca dhisik buku banjur maca sisa artikel iki.

Cathetan: Bisa uga dadi artikel paling pungkasan, amarga aku wis nilar Walanda sawetara taun saiki lan nemokake dhewe ing negara sing ana total kunci lan saiki bisa ditahan. Dadi, yen ora ndeleng artikel anyar sing ditampilake ing situs web iki, sampeyan bakal ngerti iki kedadeyan.

Kanggo terus maca artikel iki, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki menehi akses menyang sisa artikel iki. Iki ambang perlu amarga sampeyan kudu maca buku kasebut luwih dhisik. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

Sumber kabar kiwa: singkawang, telegraaf.nl, telegraaf.nl, nomorefakenews.com, nos.nl

633 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (19)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. DHBoom wrote:

    Buku sing dituku! Aku curiga lan ngarep-arep akeh sing bakal ngetutake. Secara pribadi, aku wis nimbali sengit nalika maca yen aku bakal kaget banget lan negara liya wis kaget. Ing situs warta liyane, aku uga maca reaksi kanggo kritik saka apa sing bakal diomongake ing bengi iki, reaksi kaya: "Napa wong-wong tansah mbrontak nalika ana sing bakal diomongake dening raja, pasrahake marang sampeyan" EUH, ora! pikiran kritis wis diijini!

  2. Harry beku wrote:

    Efek "Mister Smith" saiki uga efektif amarga wong wedi banget lan percaya kabeh sing diarani politik, media, sarjana liyane (kalebu wong sing wis tangi lan wis ngritik pamrentah lan MSM mbuwang kabeh bali menyang kahanan turu sing lawas. Saiki dheweke percaya yen MSM 100% maneh lan sewengi wis ngritik kritik ing pamrentah dadi iman buta kanggo pamrentah sing padha.

    Iki tegese sampeyan uga kudu ngerti manawa 99% wong ing saubeng sampeyan bakal nyoba nglawan lan nyerang sampeyan kaya panatik kaya sing diarani "panguwasa", sanalika dheweke ngerti yen sampeyan ora percaya narasi lan pertahanan pengin lunga.

    Aku wis nate ngalami iki nalika aku mung ngandhakake sethithik banget babagan bebaya virus korona. Aku diserang kanthi lisan banget dening wong-wong sing kudu "mati" lan aku kudu ngerti manawa virus korona iku mbebayani banget lan aku kudu rumangsa isin.

    Aku uga diserang kanthi keras nalika nuduhake manawa kinerja para Bruins Menteri bisa uga wis dingerteni kanthi cara akeh ing "Holllywood" lan dheweke bisa uga ngetutake jejak "apes" R. Hauer. Aku langsung diserang (mbok menawa dening IM) yen aku kudu mbalek maneh lan dheweke bakal ngerti sapa aku lan kepriye manggon lan nyiyapake dhewe kanggo riko saka dheweke lan kanca-kancane. Akeh wong liya sing "ora ngaku" ora nyerang aku nalika ngancam reaksi nalika menteri saya apik.

  3. marcos wrote:

    Dhuwit Helikopter kaya sing diusulake ing macem-macem negara minangka kunci kanggo sistem dhuwit digital. Wong-wong sing kelangan penghasilan amarga virus Corona lan jumlah dhuwit dijanjekake nalika milih… .., bakal milih nampa jumlah sing ana ing kahanan kasebut, saéngga awis digital nganggo fasilitas trek lan trace.

    • Harry beku wrote:

      Iki disusul karo pesen "warta palsu" sing paling cilik ing koran warta paling gedhe ing Walanda, De Telegraaf (versi online). Sawijining wong (kasebut kanthi jeneng lan isin yen iku wong Islam uga kanggo ngiyatake kontradiksi kita-padha, manawa wong-wong musnah sing rusak lan sapiturute) wis gabung ing ngarsane pejabat polisi lan katon langsung dihukum 10 minggu ing pakunjaran. dikutuk.

      Iki minangka pijet kanggo angger-angger nyata kanggo undang-undang nyata ing endi batuk ing umum bisa dipenjara (iki bisa ditrapake kanthi permanen lan uga ditrapake batuk karo flu, lan liya-liyane).

      • Martin Vrijland wrote:

        Ya, aku wis maca. Aku matur nuwun banget kanggo ngirim sinyal: "Kanthi guyon utawa tumindak kraman sethithik sampeyan kunjara. Digunakake. " Lan ya, stigmatization umat Islam uga ditindakake kanthi becik. Pungkasane, api-api bakal enggal-enggal nggebug telusur nalika huru-hara bubar. Dheweke pengin pemberontakan lan dheweke pengin perang sipil ing antarane wong pribumi lan bagean Islam saka populasi (sawise iku Erdogan bakal nyusun).

        • Berna B wrote:

          Hai! . Thanks kanggo kabeh artikel sing ditulis lan nggawe kita luwih ngerti Martin. Aku dadi anggota anyar lan duwe sawetara pitakon kanggo sampeyan. Apa sing menehi saran marang wong-wong Islam sing kudu ditindakake ing kahanan iki? Apa sampeyan mikir senjata bakal digunakake ing perang iki, apa bakal fisik? Apa sampeyan uga ngerti suwene kita bisa dikunci ing Walanda. Ing tembung liyane, ing wates Eropa? Iki uga bakal dadi masalah kanggo wong-wong sing duwe kulawarga ing njaba Eropa lan supaya aku ora ngerti kapan suwene ora bisa ndeleng kalebu aku. Iki uga bisa uga ngganggu wong kanthi wektu. Apa sampeyan mikir kahanan iki bisa kedadeyan ing musim panas iki? Utawa liyane menyang 2023? Negara endi sing bakal ditinggalake lan wong sing ora divaksinasi? Apa sampeyan mikir bisa mbukak saka vaksinasi? Uga soko pribadi. Sampeyan ujar manawa sampeyan ana ing negara kunci. Apa sampeyan ora bisa ndeleng manawa sampeyan sadurunge utawa ora bisa ninggalake amarga alasan liyane? Ora idea ngendi bakal tetep aman. Pulo sing duwe sawetara wong utawa apa? utawa negara sing bakal luwih entheng? matur suwun 🙂

          • Martin Vrijland wrote:

            Matur suwun. Waca artikel saka 2 minggu kepungkur lan sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo pitakon sampeyan. Aku uga nyaranake maca buku kasebut, amarga sing dadi dhasar; uga kanggo muslim.

            Aku ora lunga amarga aku ora duwe cara finansial, nanging uga aku ngerti yen ora ana masalah ing donya sampeyan. Virus makutha iki minangka bayangan saka rencana Lucifer (waca buku).

          • Kamera 2 wrote:

            Sampeyan arep kaya. Ing sawijining pulo sing ora didol

            Lan uga nggatekake menit 1; 58 "ngrampungake jarum suntikan anti flu"

          • verdo wrote:

            Matur suwun. Apa sampeyan wis dhawuh buku sampeyan? Aku durung tau maca buku, saiki wis teka

  4. Martin Vrijland wrote:

    Sajrone Dewan Menteri, para menteri nyedhiyakake conto sing apik dina iki: diwenehi jarak kanthi rapi.
    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5063391/corona-coronavirus-liveblog-overleden-besmet-covid-19-drogisterij

    "Neat"

    "Nggatekake saben liyane"

    "Rapih"

    "Kelet kanggo aturan utawa perkara liya bakal salah"

    "Nggatekake saben liyane"

    "Neat"

  5. Sunshine wrote:

    Nyatane, kita wis ana ing diktator amarga ora ana sing nyata
    oposisi ana. Sawise maneh kabeh meneng, pahlawan ing sandal.
    Aku ngomong karo Martin lan poster ing situs iki, sampeyan pancen pahlawan sing nyata. Martin mung dadi tugas sampeyan ing bumi iki, diwenehake dening 'dewa' utawa sapa wae.
    Sanajan aku ora 'Kristen' aku isih pengin ngubungake
    Efesus 6:11 minangka ringkesan kanggo kita nyerbu nog ing daging lan getih, nanging marang para panguwasa.
    Pilihan antarane apik lan ala. Wong mesthi milih sing bener, sanajan path kasebut paling angel.

  6. Ing kesucian wrote:

    "Tulung dicathet: iki minangka artikel pungkasan aku."

    Isih, muga-muga sampeyan bisa tetep metu saka klompok virus nyata. Kita kabeh ana ing penonton, kabeh kita ngalami kanthi angel. Muga-muga kekaya dadi sampeyan.

    Ngurus lan matur nuwun.

  7. guppy wrote:

    Martin artikel lan tanggapan sampeyan isih bakal gumregah ing dimensi kasebut. Ora ana sing bisa ditindakake babagan iki, iki uga diarani pembangunan. Virus anti iki wis digawe, kita durung kena frekuensi kurang.

    Nalika wong ngatasi teka-teki dadi cepet, banjur munggah kabeh, lan kabeh para allah bumi iki!

    Kanthi cara iki, kita bisa ngerti karo bapak asli pikirane lan sesambungan karo Gusti Allah sing nyata ing njaba jagad iki. Ora bisa teka ing kene amarga frekuensi ing kene uga kurang. Mung kita bisa nuduhake Gusti Allah sing sejati liwat cahya nyata, katresnan lan bebener.

    Mulané jagad iki bakal sengit marang kita, nanging kita kesasar amarga ora kesurupan banyu.

    Ngerti sapa sampeyan lan sampeyan saka endi.

    Oranye ing ndhuwur, srengenge ndhuwur. Kita teka luwih akeh, aja dirungokake!

    https://youtu.be/Gu0c8NJsQFA

    Rungokake kanthi ati-ati, iku basa kita lan mesthi wis ana!

  8. guppy wrote:

    Kanggo xanders, xandernieuws tiba kaya aku prihatin. Apa bisa ngomong manawa situs Kristen bisa dadi luwih positif tinimbang mung nyebar kasusahan?

    Aku wis ngirim komentar positif nanging ora bakal dikirim, bisa uga amarga kesalahan teknis 😉

    Kepala berita ing wedhi

    Kita kudu milih: jagad lawas, kita yaiku prick.
    utawa wis rampung kita ngadeg ing ndhuwur kasangsaran.

  9. Harry beku wrote:

    Aku ora bisa mbayangake yen berita xander ora dadi oposisi sing dikontrol (nanging bisa salah) amarga aku ora bisa mbayangake wong sing wis siyaga mikir kanthi kritis (iki masalah gedhe kanggo 99% populasi lan supaya langsung ing jagad iki) lan berita independen dadi gegayuhan hysteria massa global sing paling dhuwur.

    • Martin Vrijland wrote:

      Minangka mupangate promosi wedi koronavirus (hak politik saka Walanda), aku mung bisa nyimpulake manawa Xander nyoba pindhah menyang kemahku ing tahap awal supaya bisa ngarahake arah sing maca. Dheweke saiki nuduhake pasuryane sing sejati.

      • Sunshine wrote:

        Ya, iki ora bakal kaget kita. Akeh-akehe sing nyebarake yaiku sampeyan ngerti. Dheweke nggunakake mannequin 'illuminati' amarga wedi propaganda supaya menehi perasaan negatif marang wong biasa. Dheweke seneng karo rancangane. Sing nggumunake manawa ora ana sing isa, ya, sing duwe 'virus' lan nyebarake bener-bener mati.
        Ketoke dheweke ora pengin nolak tumindak kasebut. Wong ora bakal gagal amarga rencana ala lan tetep positif. Yen wis rampung, komisi kabeneran saka masarakat umum bakal teka ing perdagangan lan mlaku kaya sing kedadeyan ing Afrika Kidul. Iki bisa ditindakake nalika masarakat umum.

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup