Apa Martin Vrijland oposisi? Ora: Deleng ing kene apa sing ora bener!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Bisa 2019 2 Komentar

sumber: deleukstesprookjes.nl

Bart Nijman, deputi editor saka Geenstijl, nampa blokade ing Twitter wingi. Alesan? Panjenenganipun nyuwun pemilihan Eurosceptic. Dheweke nyatakake yen dheweke pancen tansah ana ing omah. Omong kosong, amarga Geenstijl ora tau nyuwun ora milih. Kita ndeleng luwih utawa kurang bab sing padha kedadeyan kene ing AS karo blokade situs web oposisi sing dikontrol minangka Infowars.com ing Facebook saka minggu kepungkur. Ayo disinaoni carane sing dianggo.

Iku angel kanggo ndeleng liwat game saka oposisi kontrol, amarga katon apik lan defiant. Ing wektu samengkono, Facebook lagi ngganteni blokade kaca sing aku wis ngumumake. Pesen sing aku ora bisa nerbitake saka 2 ing Mei isih ana ing bagian ndhuwur kaca (ndeleng kene). Iki uga nuduhaké menawa Martin Vrijland piyambak ora mung minangka oposisi sing dikuwasani. Carane sing tenan bisa? Aku ngomong: ngeduk jero sethithik.

Iku bakal migunani kanggo nonton film Surrogates (dibintangi Bruce Willis) ing konteks iki. Ing kana, sampeyan bakal nemtokake cara sing gawe pengganti (upacara robotik sing umume digunakake ing film kasebut) minangka pimpinan oposisi antarane wong biologi lawas sing manggon ing pinggir pinggiran. Wong-wong asli manggon ing "zoo manungsa". Film iki nunjukake carane sampeyan bisa ngontrol oposisi kanthi ngarahake dhewe.

sumber: nos.nl

Nanging apa gunane oposisi sing dikontrol? Yagene padha nulak dheweke saka Twitter utawa Facebook, contone? Apa sampeyan ndeleng informasi sing ditampa babagan media? Sampeyan kudu bener bisa digunakake. Kaya Wikileaks (Julian Assange) uga situs oposisi sing dikontrol sing bisa mbebasake informasi babagan carane dititi-priksa (ndeleng kene kok). Malah karo sawetara murmuring lan sulking sampeyan wis dipigunakaké kanggo (kanthi cepet cepet). Iku mung serves kanggo nyepetake proses habituation. Kanggo mujudake wujud, sawetara perjanjian digawe lan sawetara tontonan media disusun, sing nggawe sampeyan percaya yen kabeh sing espionage ing wong mung migunani lan perlu. Ing wekdal samangke, lokomotif uap namung mlampah. Oposisi sing dikontrol uga asring mung minangka jaring pengaman. Maca kene carane sing strategi net safety karya.

"Nanging sing ngandhani aku yen sampeyan ora dadi negara oposisi sing dikontrol". Yen sampeyan takon marang pitakonan kasebut, mangga ndeleng kanthi apik lan banjur ndeleng manawa wong siji-sijine sing ana ing Walanda sing alamat game oposisi sing dikontrol kanthi rinci, khusus jenenge lan sing uga nggawe koneksi; kayata antarane FvD frontier Thierry Baudet lan ing Institut Clingendael lan antara Alex Jones lan Micha Kat karo Déwan kanggo Kebijakan Nasional (CNP). Sampeyan mung kudu ngilangi masalah kanggo sinau babagan iki sak tenane. Aku uga bakal nuduhake sampeyan carane aku mung sing gratis (spontan diwiwiti ing 2012) penulis sing diserang dening pawn of power lan tim. Wong sing wis suwe diowahi dadi wong wadon lan saiki ana ing psychiatric nursing course. Maca sampeyan artikel iki lan komentar mung apik. Ing kasunyatan, kabeh iku jernih, yen sampeyan wis nliti kanthi serius.

Serangan sham sing kerep dilakokake, kayata sing ana ing Micha Kat, dadi katon kaya fenomena normal lan nggedhekake kredibilitas. Nanging yen sampeyan katon luwih jero, sampeyan bakal weruh yen serangan iki ora luwih saka palsu lan sing kaya Micha Kat ngarepake kaya Gusti Allah ing Prancis saka hotel menyang hotel; sing disebut "on the run" kanggo "Demmink squads" lan pedo-mafia. Sapa sing bakal mbayar? Sawise crita wis diputer, mesthine kudu terus spinned, yen kabeh pabrik ngapusi bakal tiba. "Ya, nanging sampeyan uga diserang, lan kok ora dadi palsu?"Amarga aku wis dhasar lan saya nyerang sing secara harfiah saya biaya kabeh lan aku ora mlumpat saka kamar hotel menyang kamar hotel. Ana bedane antarane serangan sham lan serangan-serangan ing dhasar sing mbebayani. Ana wong kaya Kat kaya sing wis dituduhake nalika aku nembung sawetara taun kepungkur dening sapa dheweke dibayar; kalebu panjaluk sing didakwa sing didakwa sing bakal nggunakake rékaman seks karo bocah cilik supaya bisa ngusir politisi senior (Jack Abramoff). Lan wong kaya mengkono mau perang Demmink pedo-mafia politik? Panampilan sing nasarake.

"Ya, nanging gadhah kamare, kabeh dadi negatif!" Sayange, kasunyatane kurang positif tinimbang menang Liverpool ing Barcelona utawa babak final juara liga dening Ajax. Media lan media alternatif dikendalikake adegan dening blok daya sing pengin ngarahake massa ing arah tartamtu. Yen sampeyan ngetokake pundhak lan mikir "bakal wektu" utawa "banjir sawise kula", rezim totalitarian bakal tambah akeh lan luwih sampeyan bakal nemu penjara yen wis ana ing urip pribadi sampeyan. nutul (utawa anak-anak). Banjur sayang banget kasep.

Mulane penting kanggo nggawe kontribusi positif ing dalan kanggo ngganti, tinimbang ninggalake nganti politisi lan wong ngarep ing media utawa media alternatif. Euro-skeptis voting ora liya nyumbang kanggo nurturing opposites ing masyarakat. Ora bisa mlaku sawise (pemimpin net) pemimpin. Iki Pied Piper Hamelin sing uga dilatih lan ana akeh. Aku bubar nulis artikel iki babagan apa sampeyan bisa nindakake dhewe. Mangga maca manèh. Minangka menit 1 nganti rolas. Apa jawaban sampeyan bakal menehi yen anak sampeyan takon sampeyan mengko: "Mommy utawa Daddy, apa sing panjenengan lakukake kanggo nyegah iki?"

29 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (2)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Pitakonan pungkasan ing artikel utawa apa sumbangan positif?

    Sawetara wong milih menehi kuping kanggo wong akeh. Aku ngomong babagan struktur media megalomaniac kayata Telegraaf, NPO, ing kabeh media (alternatif) sing bisa nyebar sacara propaganda babagan hukum ing mata kita, kebebasan tembung ha ha, kajaba panjenengan ora gelem nulis bebarengan karo wong-wong mau minangka MartinVrijland ora, banjur sampeyan metu lan sampeyan dicabut

    Conto becik liyane:
    Aku bubar weruh wong ngganti posters billboard.
    Bingkai werna umum, sampeyan ngerti, sing diumumake: amarga sukses gedhé ana kinerja Prajurit Oranye utawa poster wong lanang sing wuda.

    Aku takon wong sing ngganti poster: "sampeyan kadang ora ngadeg! nang papan reklame sing digantung? lan sampeyan ngerti yen kabeh wong sing liwat bisa ndeleng?
    "Wangsulane ya mesthi! lan banjur takon, "apa sing sampeyan tindakake?" dheweke ngandika, apa-apa: Aku kudu njupuk gambar poster lan nuduhake menyang boss.

    oh aku ngomong apa poster sampeyan ora pengin nyumerepi? uga wanita lan lanang lan propaganda wuda saka Wilders lan kuwi.

    Nanging dheweke ngandhani yen dheweke ora gelem nampa lan dadi Muslim lan wis dipecat.
    Nanging dheweke ngomong: "Aku kudu nggoleki dhuwitku, supaya", ya, aku kudu nyumerepi kabeh sing dijaluk supaya digantung ing dalan.
    Dadi nalika kanthi sengaja nindakake apa-apa marang karsane, dheweke nindakake ... kanggo dhuwit

    Aku ngomong sedhela yen sampeyan ora gelem nyandhang lan sing sabanjure uga, banjur ora ana gantungan poster maneh lan banjur padha bisa wiwit mikir, ya, ngandika. Aku nyuwun marang kanca-kancaku

    Good afternoon

  2. Ian wrote:

    Ora, sampeyan mesthi ora Martin, aku yakin 100% saka iku. Sajrone gerakan Occupy sampeyan nggawa game banget maju. Gerakan sing dikendhaleni karo Gijs, lan kepiye cara sing dimaksud yaiku cara masyarakat umum bakal nginterpretasikake gerakan kasebut. Kabeh iku taun aku wis ora bisa nyekel sampeyan ing agenda kaping pindho, sing kaya karo Oldenkamp lan Kat, antara liya. Akeh laporan palsu yen cat kakehan karo label edan sing mlaku-mlaku, lan publik Oldenkamp lagi mlaku-mlaku karo label alien, supaya wong-wong terus tetep percaya karo media lan politik biasa. Kabeh serangan njaba sing nyebabake pemikir konspirasi, topi alu, UFO ora tau diterangake lan dibela dening Oldenkamp utawa Kat. Padha wis mainake game sing padha kanthi cara sing padha kanggo taun, sing pungkasane ora ndadekake kesadaran luwih akeh (The Infinity symbol Alfa / Omega).

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup